Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Inregistrare Marci - Consultanta: 56 companii
 • Oferim servicii de infiintari de societati comerciale: * Inregistrarea persoanelor fizice autorizate (PFA) * Prelungirea duratei de functionare a societatii * Schimbarea sediului social al societatii / Infiintarea / Radierea de puncte de lucru / Autorizarea sediului social si a punctelor de lucru * Recodificarea Obiectului de activitate al societatii / Schimbarea / Precizarea activitatii principale a societatii / Completarea obiectului de activitate al societatii * Cesiuni de parti sociale / Actiuni / Majorare / Diminuare de capital social * Divizari / Fuziuni de societati comerciale * Bilanturi contabile * Mentiuni de prelungire de contracte de sediu social / puncte de lucru * Mentiuni de schimbare date de identificare ale asociatilor / administratorilor etc. Site: www.infiintarefirma.net

Bucuresti Servicii
 • Protectia marcilor, a creatiilor inventive sau a aspectelor de design a devenit tot mai mult o necesitate pe piata Romaniei, tot mai concurentiala, in care partenerii vin tot mai mult din lumea europeana avand deja obisnuinta protectiei, dar cu atat mai mult la exporturile de produse romanesti pe piata comunitara. Asiguram asistenta si reprezentarea persoanelor fizice sau juridica, romane sau straine, pe plan nationala, in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) si fata de terti, pe plan european in fata de Oficiul European de Brevete (EPO), pentru inventii si in fata OHIM pentru marci si desene comunitare cat si pe plan international, in fata OMPI.

Bucuresti, Secttor 1 Servicii
 • Serviciu extern de prevenire si protectie coordonator de securiate si sanatate pe santiere consultanta in domeniul securitatii si sanatatii muncii si PSI, instructiuni proprii, evaluare la risc de accidente si imbolnaviri profesionale.

Bucuresti Servicii
 • Societate Civila de Avocatura specializata pe Drept Civil si Comercial ce-si desfasoara activitatea cu preponderenta prin colaborarea cu clienti straini, fiind axata in special pe servicii de consultanta si reprezentare juridica.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Civila de Avocati "Rusu, Baltei si Asociatii" ofera servicii de consultanta si reprezentare in urmatoarele domenii: drept comercial, drept civil, dreptul muncii, dreptul concurentei, proprietate intelectuala, drept administrativ, drepturile omului, achizitii publice, obtinerea statutului de refugiat, a azilului sau a cetateniei.

Bucuresti Servicii
 • Oferim asistenta, consultanta si reprezentare juridica in fata oricaror instante judecatoresti, in orice probleme legate de: proprietate intelectuala, drept comercial, dreptul mediului, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ, drept financiar fiscal, s.a. Cabinetul de avocatura presteaza toate activitatile prevazute de legea de organizare a profesiei de avocat: consultanta juridica, redactare acte, atestarea identitatii partilor si darea de data certa actelor redactate, apararea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata, precum si in fata altor autoritati publice sau a oricarei persoane fizice sau juridice, activitati de mediere, activitati fiduciare, s.a.

Bucuresti Servicii
 • Nomenius este o echipa tanara de experti in inregistrarea si protejarea marcilor si desenelor industriale, coordonati de doamna avocat Elena Grecu. In calitate de consilieri in proprietate industriala, ne mandrim cu inregistrarea a peste 200 de marci, obtinand titlurile de protectie chiar si in situatii dificile, in urma a numeroase proceduri in fata comisiilor OSIM. Ne ocupam atat de depunerea dosarelor de inregistrare la OSIM dar, avand in echipa si avocati, aparam drepturile clientilor nostri si in fata instantelor de judecata. Site: www.nomenius.ro

Bucuresti Servicii
 • Intr-o societate in care normele juridice sunt in continua schimbare, in care procedura juridica este tot mai extinsa, nevoia unui specialist in drept este absolut necesara. Cabinetul nostru de avocati are colaborari cu specialisti din toate domeniile adiacente sferei juridice, asa incat, la orice moment, o echipa completa de profesionisti va poate da o consiliere competenta si gasi solutiile cele mai potrivite. Ne aflam în plina afirmare pe piata de avocatura din Romania, dezvoltandu-ne odata cu cerintele realitatilor economico-financiare ale prezentului si cu necesitatile mediului de afaceri din noul cadru comunitar. In concluzie, noi suntem echipa care va poate gasi cea mai buna solutie la problemele pe care le aveti, fiind pentru dumneavoastra un partener de incredere! Obiectivul nostru este dezvoltarea relatiilor pe termen lung cu clientii nostri! Proprietate intelectuala - Inregistrare marci www.avocatii-tai.ro

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera dezvoltare afaceri pentru societati romane si straine, traduceri si interpretariat, consultanta si business development, directie proiectie de achizitionari contracte in romania si in alte tari di Europa si alte continente.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie cu o experienta de aproape 8 ani, cu sediul in Oradea, am trecut prin momente bune si momente grele, am acumulat experienta si contacte, ne-am aprofundat pregatirea, am devenit maturi si ne-am perfectionat strategiile si modalitatile de actiune pentru a va multumi pe dumneavoastra, clientii nostri! Son Consult va poate oferi urmatoarele servicii, toate in conformitate cu legislatia in vigoare fiind efectuate cu profesionalism si siguranta, schimband perceptia clientilor nostri asupra furnizarii acestor tip de servicii, atingand si depasind in mod constant asteptarile lor. Serviciile noastre acopera urmatoarele domenii: 1. Preluarea firmelor cu datorii 2. Cesionari de firme 3. Infiintari societati Companiile ce inregistreaza datorii catre stat, banci, parteneri se indreapta, de cele mai multe ori, spre o directie fatala, care intr-un final afecteaza atat creditorii, cat si debitorii. Nici un act normativ nu va poate obliga sa tarati dupa dvs. o companie indatorata. Procesul de transmitere a dreptului de proprietate asupra companiilor se face in limitele legii, insemnand ca dupa semnarea contractului de cesionare nu veti mai averesponsabilitate cu privire la activitatea firmei. Garantia transferului o reprezinta, nu doar experienta noastra, ci si faptul ca fiecare operatiune va fi asigurata de un Contract de garantie, ce va confera siguranta impotriva oricaror deficiente juridice. Garantam confidentialitatea informatiilor comunicate chiar dupa incetarea raporturilor de colaborare.Despre conditiile concrete in care se va realiza vanzarea va vom informa in cadrul unei intalniri personale in urma unei programari telefonice. In functie de locati, un consultant comercial se poate deplasa oriunde in tara. Asa ca, daca sunteti un intreprinzator care se confrunta cu dificultati financiare, datoriile v-au adus intr-o situatie fara iesire si doriti sa vindeti firma, apelati cu incredere la serviciile noastre.Cu convingerea ca greutatile financiare, cu care va confruntati pot lua sfarsit aveti sansa prin noi de lua totul de la capat.

Oradea Servicii
 • Societate comerciala cu raspundere limitata ce doreste sa aduca pe piata existenta un nou tip de servicii care vizeaza economisirea de tip pentru societatile comerciale si persoane fizice. SC Free Time For You SRL are ca scop intermedierea relatiilor autoritati (ONRC, Administratii Financiare, ITM, etc.) - societati comerciale (clienti).

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra va asigura pentru cea mai buna consultanta si indrumare pentru investiti in momente de criza, costurilie fiind cele mai mici de pe piata. Va asiguram pentru confidentialitatea noastra.

Braila Financiar
 • Infiintari firme s.r.l. * s.a.- persoane fizice autorizate p.f.a. - intreprindere individuala i.i. - intreprindere familiara i.f. - infiintari firme s.r.l. s.a. consultanta financiara - evidenta contabila - coordonare activitate financiar contabila -obtinere autorizare - licentiere -declarare puncte lucru -recodificari CAEN - inregistrari marci OSIM **nou** Credite si lini de credit pentru societati si persoane fizice www.alldany.ro Romania - Prahova - Ploiesti Adresa: Mun. Ploiesti, Str. Piata Victoriei, Jud. Prahova Tel: 0723066333 / 0748847034 Fax: 0244-596316 Program: Luni - Sambata: 08.00-22.00 Localizare: zona centrala (Cinema Patria), Ploiesti, Prahova, Romania. locuri de parcare disponibile

Ploiesti Servicii
 • In contextul actualei Piete Comune, serviciile in domeniul Proprietatii Intelectuale au devenit un deziderat pentru toate institutiile publice sau private care activeaza in spatiul Comunitar. De 15 ani, firma INTELECT SRL se recomanda printre cei mai experimentati prestatori de servicii in domeniul Proprietatii Intelectuale din Romania. Va oferim avantajele unei echipe interdisciplinare, compusa din ingineri, economisti, traducatori si juristi, consilieri autorizati de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), precum si de Oficiul European pentru Armonizarea Pietei Comune (OHIM) si de Oficiul European de Brevete (EPI), membri ai Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Intelectuala din Romania (CNCPIR) si a Asociatiei Internationale a Consilierilor in Proprietate Intelectuala (AIPPI), unii dintre membrii echipei beneficiind de o experienta de peste 30 de ani in domeniu. Portofoliul nostru de peste 800 de clienti, cuprinzand atat institutii publice, cat si companii private din afara si de peste hotare, ne ofera deplina incredere de a va oferi, la cel mai inalt nivel calitativ, servicii profesionale in domeniul proprietatii intelectuale, printre care mentionam: printre care mentionam: * marci de fabricatie, de produse, de comert si servicii; denumiri de origine; * desene si modele industriale (DMI); modele de utilitate; * brevete de inventii, realizari tehnice, topografia circuitelor integrate; * licente si cesiuni ale titlurilor de proprietate intelectuala-industriala; * drepturi de autor (copyright), calcul recompense pentru creatori/inventatori; * cercetari, documentaristica, traduceri de specialitate, proiectare; * evaluarea titlurilor de proprietate industriala (imobilizari necorporale); * prevenirea si inlaturarea concurentei neloiale si a contrafacerilor; * expertize tehnice judiciare. Pentru orice detalii referitoare la initierea unei colaborari de succes in domeniul protectiei proprietatii intelectuale, va stam la dispozitie atat eu personal, cat si colegii mei din firma INTELECT SRL. Cu deosebita stima, Mircea BUZLEA Consilier European in Proprietate Intelectuala Asociat Executiv - INTELECT SRL

Oradea Servicii
 • Perfect Consulting esta aparuta din dorinta de a oferi companiilor romanesti ajutorul necesar intr-o perioada de criza financiara. Oferim solutii de eficientizare a activitatii, precum si ajutor in recuperarea creantelor, consultanta media.

Sibiu Servicii
 • Firma are un colectiv de tineri, specializati in diferite domenii . Suntem dornici sa ducem petru dvs., toate demersurile necesare obtinerii de autorizatii, avize, acorduri, certificatelor de produs, ISO, OHSAS, marcaj CE.

Bucuresti Servicii
 • Sc Intelecta Office Srl va ofera servicii de calitate in domeniul proprietatii industriale, inregistrare marci, desene sau modele industriale. Suntem o echipa tanara si flexibila de consilieri autorizati in acest domeniu. Consilierii nostri participa la seminariile nationale organizate de OSIM. De asemenea , oferim servicii de MONITORIZARE a marcii pentru evitarea incalcarii dreptului dvs. dobandit prin titlul de protectie acordat de OSIM.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet de avocatura specializat in dreptul afacerilor ofera o gama variata de servicii juridice, de la redactare contracte la infiintari si modificari firme; negociere/mediere inclusiv in conflicte colective de munca (concedieri, CCM si procedura de declansare a grevei), consultanta generala de afaceri, asistenta si reprezentare juridica in procese civile, comerciale si de munca. Va asteptam.

Bucuresti Altul
 • Cabinetul de proprietate industriala Ciupan Cornel ofera consultanta in urmatoarele domenii: INVENTII SI BREVETE DE SOI MODELE DE UTILITATE MARCI SI INDICATII GEOGRAFICE MODELE SI DESENE INDUSTRIALE Drepturi de reprezentare in fata: Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci din Romania (ID 2003-1310) Oficiului de Armonizare a Pietei Interne-Alicante, Spania (ID No. 38298). Oferim servicii de calitate realizate pe baza de contract de consultanta incheiat prin Centrul de Cercetare Transfer Tehnologic si Inventii al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca . Preturi avantajoase. Confidentialitate Pentru mai multe informatii: SITE: www.marcibrevete.ro TELEFON: 0745 327 285

Cluj-napoca Servicii
 • Cabinet individual de Proprietate Industriala. Ofera asistenta de specialitate in domeniul proprietatii industriale si reprezentarea persoanelor fizice si juridice romane sau straine in procedurile in fata O.S.I.M., precum si fata de teriti. (Cod CAEN 7490).

Bucuresti Servicii