Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4069 companii
  • Infiintata in anul 1998, Consact Consulting Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Consact Consulting S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: implementare, sisteme de management de mediu, calitate, OSHAS, HACCP. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa, China. Vanzarile companiei noastre sunt peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 4 angajati, Qmasy S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta in afaceri si managementul calitatii si mediului. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat, de la an la an importante cresteri ale numarului de clienti. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
  • Infiintata in anul 2000, Lero Advanced Consulting Srl. este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Lero Advanced Consulting S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta si evaluari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Servicii
  • Idea Pro S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta in management, consultanta economica generala, studii sectoriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
  • Infiintata in anul 1996, Prominco Invest Srl este situata in Cluj-Napoca, str. Gen. Eremia Grigorescu, nr. 28, judetul Cluj, tel, fax 0264433703. Cu un efectiv de 12 specialisti cu o vasta experienta, Prominco Invest  presteaza urmatoarele servicii: proiectare, consultanta in domeniul exploatarilor miniere, protectiei mediului si gospodaririi apelor. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan    national şi international. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
  • Infiintata in anul 2003, Emporio Davel S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri auto, inmatriculari si acte auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 50% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
  • ALFA IMOBILIARE este axata pe doua directii principale - consultanta si advisory, respectiv componenta de intermediere tranzactii imobiliare. ALFA IMOBILIARE este structurata pe mai multe departamente specializate: - Departamentul de proiecte si investitii, - Departamentul offices si retail, - Departamentul rezidential, - Departamentul terenuri.

Bucuresti Servicii
  • Cabinetul de biorezonanta va ofera posibilitatea de a obtine rezultate rapide referitoare la starea sanatatii. Se identifica cu ajutorul unui aparat de ultima generatie nivelul de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi, etc. Se determina prezenta agentilor patogeni, dezechilibrele metabolice si psihoemotionale.

Arad Servicii
  • Dospinescu Liviu Dan a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Dospinescu Liviu Dan presteaza urmatoarele servicii: studii de fezabilitate, de prefezabilitate, consultanta manageriala, produse informatice manageriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii