Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4108 companii
 • Cel mai mare succes al nostru il reprezinta satisfactia clientilor nostri. Personalul nostru specializat intocmeste proiecte de demolare prin lucrari de impuscare si acorda asistenta tehnica la executarea lucrarilor.

Petrosani Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L. efectueaza lucrari de evidenta contabila, contabilitate, consultatii fiscale. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. www.cont2003.ro

Targu Mures Servicii
 • �nfiinţată �n anul 2001, societate de expertiză financiar-contabilă şi de consultanţă �n domeniul fiscal, formată dintr-un grup de specialişti ce au competenţa profesională sifuncţionează operativ.

Bucuresti Servicii
 • Prominent Group S.R.L. functioneaza in Romania din anul 1996 avand sediul in  Timisoara, judetul Timis. Functionam in regim de franciza si facem parte dintr-o familie de firme care functioneaza in Europa, in 11 tari. Serviciile pe care le oferim sunt de instruire si consultanta in doua domenii: management si vanzari. Punctul forte il constituie faptul ca in ambele directii de servicii, oferim un model practic si functional despre: - organizarea si functionarea firmei; - cresterea capacitatilor de valorificare ale persoanelor din vanzari si conducere, prin metoda consultativa. Sloganul nostru este: TOTI TE INVATA, CE SA FACI, NOI ITI ARATAM CUM SA FACI!!! Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Customer Focus este o companie de consultanta, cu expertiza in domeniile vanzarilor si relatiilor cu clientii. Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa obtina rezultate pozitive si de lunga durata cu clientii lor, prin activitati de consultanta orientate pe cresterea vanzarilor si cresterea gradului de satisfactie a clientilor.   Avantajul nostru competitiv este DEDICAREA FATA DE CLIENT - aceeasi dedicare fata? de client, pe care clientii nostri o doresc pentru clientii lor. Toate programele Customer Focus au in centrul atentiei cea mai importanta valoare a organizatiei: CLIENTUL. Spiritul de echipa din companie se transpune in stilul de lucru flexibil si creativ cu care abordam relasiile pe care le construim cu clientii nostri. Abordarea Customer Focus este in cinci etape: FACTS - Consultanta pentru identificarea nevoilor de dezvoltare OBJECTIVES Stabilirea obiectivelor de dezvoltare si construirea programelor de consultanta CONSULTING - Derularea programelor de consultanta si/sau training UNDERSTANDING - Evaluarea si urmarirea rezultatelor STANDARDS FOR FUTURE  Stabilirea standardelor si strategiilor viitoare

Bucuresti Servicii
 • Suntem o agentie de publiciatate localizata in Sydney. Furnizam solutii complete si complexe firmelor care doresc sa fie prezente pe internet sau care dorsec sa-si consolideze prezenta pe internet. Aceasta include: dezvoltarea de apliactii online (website, magazine virtuale), promovarea acestora in motoarele de cautare in Europa, SUA si Asia Pacific. organizarea de campanii de marketing monitorizate. Noi folosim reteaua noastra proprie de directoare si websiteuri (mai mult de 50), parte din ele sunt in Engleza si Romana. In Mai 2010 o sa aven prezenta permanenta in Arad, Romania.

Sydney, Nsw Servicii
 • Iramo S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Avand 7 angajati, firma noastra efectueaza servicii de cadastru si consultanta juridica. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Iramo S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Iramo S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Firma noastra efectueaza consultanta in management, consultanta in protectia mediului, studii de impact, bilanturi de mediu, memorii tehnice pentru obtinere acord. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile firmei noastre.

Campina Servicii
 • www.pro-consult.ro Suntem un colectiv tanar si dinamic, care va va ajuta la gasirea solutiilor optime pentru afacerea dvs. Pentru Professional Trade fiecare client este unic si merita sa primeasca servicii unice. Viziunea noastra este de a pune clientul pe primul plan, sa ii intelegem cerintele si sa ii oferim servicii impecabile adaptate necesitatilor sale specifice. Scopul nostru este sa ne asiguram ca beneficiati de cele mai bune servicii in domeniul financiar  contabil.   Echipa noastra de consultanti ofera solutii care ii ajuta pe clienti sa isi imbunatateasca si sa isi dezvolte activitatea prin imbunatatirea eficientei si a productivitatii acestor firme oferindu-le un produs de calitate. Prima noastra obligatie este fata de clientii nostri. Ne intereseaza cum evolueaza acestia pe termen lung, succesul lor fiind si succesul nostru. Abordam fiecare firma ca si cum ar fi propria firma oferindu-le clientilor informatiile, analizele si evaluarile de care au nevoie pentru a lua decizii majore.

Agigea Servicii
 • Produse artistice, cu precadere multimedia cat si scenic-interactive, spectacole, consultanta tehnici art-media (vocale, muzicale, scenice-tehnici specifice, media, software multimedia, hardware specializat). Experienta majora Disney, colaborari pt. negative muzicale cu firme USA, GB, cat si alte colaborari cu majoritatea firmelor de specific din Romania. Originalitatea, calitatea si promptitudinea proiectelor si prestatiilor a atras participari interne si internationale din cele mai variate: filme, festivale interne si internationale, teatre si opere, firme particulare, televiziuni interne si internationale.

Bucuresti Producator
 • Euroconsult 07 S.R.L., a fost fondata in 2005 in Calarasi, judetul Calarasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza cursuri de initiere si perfectionare, consultanta SSM, evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala, audit SSM, resurse umane. Compania are un efectiv de 11 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Euroconsult 07 S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Calarasi Servicii
 • operativitate la infintarea de societati comerciale, modificarea acestora, deschidere de sucursale, filiale, puncte de lucru in tara si in strainatate, obtinere de autorizatii de functionare;proiecte pentru finantari nerambursabile; acorduri si autorizatii de mediu

Galati Servicii
 • Servicii de consultanta si intermediere pentru achizitionarea de echipamente de deservire la sol, GSE pentru aeroporturi, helioporturi. Reprezentanti autorizati ai producatorilor JBT USA, MOTOTOK Germania si OVERAASEN Norvegia. Agent autorizat pentru produsele companiei CAVOTEC, Germania (tamburi, cablu cu actionare cu arc sau motor electric in special pentru producatorii de macarale turn, macarale navale si echipament minier; comanda la distanta (sistem RRC); conectori, pit sistem de alimentare, bara de tractare aeronave etc. Reprezentant al producatorului de masini pentru productie de tubulatura de ventilatie J CLUSELLAS, Spania (masini de debitat cu laser, de faltuire, depanare, etc). Linii complete automate si semiautomate pentru dotarea atelierelor de productie tubulatura ventilatie.

Sibiu Servicii
 • Firma GOOFERS TRAINING S.R.L., specializata in consultanta pentru certificarea ISO, s-a nascut ca o � anexa � a firmei Bureau BeverdaM � Linden, Olanda , din dorinta de a aduce in tara noastra experienta si profesionalismul capatat in cei 17 ani de activitate de succes in tara sa de origine. Dispunem in prezent de o echipa experimentata cu specialisti pregatiti la nivelul standardelor occidentale si un management flexibil, experimentat, apt sa va ghideze inspre certificarea ISO 9001, 14001-Mediu, 22000-HACCP, obtinerea Certificatului de Conformitate CE. Serviciile noastre se adreseaza tuturor firmelor, mici, mijlocii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale (atat cu retea de distributie cat si cu vanzare directa), firmelor prestatoare de servicii, precum si administratiilor publice si locale, unitatilor medicale si farmaceutice, etc.

Constanta Servicii
 • Econometrica S.R.L a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza contabilitate generala, consultanta financiara, management, expertiza contabila, audit financiar. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Servicii Recrutare personal, resurse umane, web design, proiectare siteuri web, promovare web, instruiri IT, training, head hunting, software Php, Java,programare desktop si web, retelistica, publicitate online,suport tehnic, in Bucuresti,Constanta si in Romania. Informatii complete pe siteul nostru www.temax.ro . Achitarea se poate face in rate, aplicam discounturi negociabile in functie de volumul de lucru comandat. Pentru un parteneriat de succes, in care va vor satisface cu siguranta termenii de predare si preturile, apelati cu incredere la Soft-Temax SRL. Avem sediul in sector 6, Bucuresti. Avem experienta de 3 ani in recrutari, webdesign si instruiri IT. Suntem localizati convenabil, pe un bulevard comercial, langa metrou. Efectuand recrutari, avem oameni exceptional de bine pregatiti profesional. Va asteptam sa ne contactati !

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Faxcomp S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Focsani, judetul Vrancea. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de calculatoare, periferice, consumabile, copiatoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Compania este abilitata pentru furnizarea de "Servicii Externe de Securitate si Sanatate in Munca". Societatea intermediaza si vinde conserve alimentare si vegetale import Bulgaria. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Faxcomp S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Faxcomp S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Teosoft S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Focsani, judetul Vrancea. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de consultanta software. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Am reusit sa supravietuim guvernului boc si crizelor, ceea ce in ziua de azi e o performanta pentru o firma mica fara "spate" politic... Desi nu mai suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Teosoft S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Inca de la infiintare Plesu Consult S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Plesu Consult S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, audit financiar de specialitate, expertiza contabila, consultanta fiscala, studii de fezabilitate, planuri de afaceri conforme cu legislatia in vigoare. Compania noastra are un personal de 2 angajati. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea serviciilor noastre. Plesu Consult S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a serviciuluiS care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Servicii
 • Compania a fost infiintata in anul 2000 si este situata in municipiul Constanta. Ea va pune la dispozitie produse de calitate superioara, echipament de detectie si protectie al producatorului german Drager pentru mediul de munca si mediul inconjurator. Echipament de detectie: tuburi colorimetrice, aparate portabile (explozimetre,ehipamente portabile pentru determinarea de noxe chimice in aer, apa, sol), detectie on-line pentru instalatii tehnologice si protectia mediului ( aer, gaze arse la centrale termice ). Echipament de protectie: masti si aparate de protectie respiratorie, cartuse filtrante, echipament pentru scafandrerie usoara, costume de protectie pentru pompieri si protectia lucratorilor in mediu chimic. Pentru a fi in permanenta informati atat in privinta cerintelor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca, protectiei mediului, PSI-SU, dar si in ceea ce priveste necesitatile potentialilor cumparatori ai produselor Drager, personalul SC Work Safety and Protection SRL are in atentie pregatirea profesionala continua. In acest moment avem capabilitatea de a oferi date referitoare la echipamentele comercializate, dar si consultanta in securitate si sanatate in munca, protectia mediului, PSI_SU si asigurarea calitatii (documentare, implementare, audit intern pentru sisteme de management integrat(calitate-mediu, SSO, respectiv, SR EN ISO 9001:2008,SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008). Contactati-ne si orice problema din domeniile prezentate mai sus, isi va gasi rezolvarea in cel mai scurt timp. Imbinand calitatea cu profesionalismul vom fi mereu in top !

Constanta Distribuitor