Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4148 companii
 • Infiintata in anul 2004, Ro consult S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati, str. Portului, nr. 23, cam 206, Parcul de Tehnologie a Informatiei. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de consultanta in proiectarea si implementarea sistemelor de management precum si in elaborarea proiectelor in vederea accesarii de fonduri europene. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Ro consult S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Huge Group SRL din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Huge Group SRL are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in recuperari de debite, consultanta juridica si comerciala. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Huge Consulting Agency SRL. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Huge Consulting Agency SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Collect Control & InHouse Consulting S.R.L a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti. Firma Collect Control & Inhouse Consulting S.R.L are o echipa de 2 angajati specializati pe domeniul CREDIT MANAGEMENT: colectare debite si recuperare debite comerciale investigatii comerciale, rapoarte de credit, sisteme de vinzari consultanta in afaceri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Reusita in activitatea noastra ne recomanda. Ne propunem sa fim echipa extinsa a afacerii dumneavoastra, punand la dispozitie timpul, expertiza si informatiile noastre pentru protejarea intereselor financiare ale partenerilor nostri. Suntem la un telefon sau e-mail distanta.

Bucuresti Servicii
 • We are an advertising service centre specialized in brand strategy consultancy, offering the full array of the communication package. Our service platform has about 12 years of experience and offices in Transylvania, Romania and it was born as a business after Bogdan Onin and Suzana Nemes - the principal partners of the project - decided to return to Romania to capitalize on the educational and work practice acquired in Milan, Italy. WHAT MAKES OUR APPROACH DIFFERENT? We have built the agency driven by client need but led by local talent. Our team offers a unique combination of skills and abilities across creative and technical disciplines, as we believe that unity is more powerful than integration. We are one of the most multidisciplinary team in the region and we can promise to push the known boundaries and reach new ways of aiding our clients. We are united by our vision and by our values; by common tools and resources. We are connected by shared technology. Our obsession with technical detail and engineering rigour provides the means to operate at speed and scale. We are always interconnected with our local or international clients and partners, in order to make collaboration across the network 100% effective. SERVICES Our teams have a skillset covering a wide range, from marketing research, project management, creative design, public relations, brand strategy to internet and mobile technologies. And because currently the information is ever more embedded in the visual content, our work becomes also more visual with an important part being played by photography, motion graphics, digital and hand drawn illustrations, animation and video productions. Nowadays brands must provide added value in form of entertainment, information and utility. With this in mind, we create concepts that can live on any platform or any medium, sparking conversation and final customer action. Together with our clients, we generate content that people want to read, interact with and share. oninbranding&more by HELSING & GRAF ADV S.R.L. Phones: +40722-429816 / +40726-033865

Cuvin Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Avand 10 angajati, firma noastra efectueaza evaluare si recrutare personal pentru middle si top management. Bucuresti este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Bucuresti Servicii
 • Modulor Proiect S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza proiectare in constructii, expertizare, consultanta, avize, expertize antiseismice, servicii de arhitectura, consolidari. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Gascop S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Gascop S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare si consultanta pentru instalatii si retele de gaze naturale. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Gascop S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Inca de la infiintare S.i.c.o. S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma S.i.c.o. S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in evaluarea proprietatilor si bunurilor mobile si imobile. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In firma S.i.c.o. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta S.i.c.o. S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Mcs Consulting 2001 S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in domeniul sistemelor de management al calitatii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Premier Management Srl - consultanta si instruire in managementul afacerii - pentru a dezvolta afacerea, pentru a creste performanta/ a obtine rezultate superioare in firma printr-o buna organizare si un eficace control managerial, printr-un management profesionist/ printr-o conducere calificata. Premier Management S.r.l. are competente de:         a�� expert in management - prin consultanta in managementul afacerii furnizam solutii pentru o eficace planificare, organizare, coordonare si control al activitatilor, oamenilor si resurselor, cu impact direct si pozitiv asupra profitului; a�� evaluator si diagnostician - prin diagnoza proceselor de management si prin evaluarea conducatorilor din firma, identificam solutii de consolidare a proceselor de planificare, organizare, coordonare si control intern; a�� formator si antrenor in management - prin instruire (training) si prin indrumare (coaching) dezvoltam competentele personalului de conducere, pentru o eficace administrare a oamenilor, activitatilor si resurselor. Va oferim servicii de management: a�� programe de consultanta manageriala pentru consolidarea proceselor de management/ de conducere in scopul cresterii productivitatii (rezultate pe timp), a calitatii (respectarea cerintelor) si a rentabilitatii (rezultate pe costuri) a�� evaluari si diagnoze manageriale - pentru indentificarea de solutii pentru o mai buna planificare, organizare, coordonare si control; pentru aprecierea competentei in conducere si a loialitatii personalului de conducere a�� instruire si consiliere manageriala - consolidarea competentei personalului de conducere in administrarea eficace a oamenilor, activitatilor si resurselor. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari a dvs. referitoare la implementarea unui sistem de management competitiv, care sa va ajute in propria dezvoltare.

Bucuresti Servicii
 • Solicitant/ partener în proiecte din programele PHARE, INFRAS, TEMPUS, LEONARDO, PODCA, POSDRU. La cursurile organizate de COMETAM au participat 3000 de persoane in ultimii cinci ani Avantaje În cadrul cursurilor se realizează formarea profesionalã a adulţilor cu studii superioare, pentru dezvoltarea de abilităţi în managementul calităţii, mediului, securităţii informaţiilor, pentru dobândirea de competenţe noi impuse de piaţa forţei de muncã şi de creşterea competitivităţii economiei româneşti pentru a-i forma pe aceştia ca manageri şi / sau auditori conform standardului ocupaţional. La finalizarea cursurilor, după promovarea testului, cursantul obţine, în funcţie de tipul cursului, certificat COMETAM, CNFPA şi la cerere, certificat TUV KNOW HOW din Germania. Acest certificat este eliberat doar pentru o parte dintre cursurile oferite de noi si are recunoastere internationala. După promovarea testului de la cursurile de Manager al sistemelor de management al calităţii, Auditor în domeniul calităţii respectiv Auditor de mediu (autorizate CNFPA) se obţine certificat de absolvire eliberat sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi a Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Explicit Consult S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 2 angajati, firma noastra presteaza servicii de consultanta in management. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de consultanta si servicii energetice integrate in management. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Societatea Monolit ofera servicii complete de consultanta in activitati de supraveghiere si control in realizarea si implementarea proiectelor in domeniile: ingineria civila,hidrotehnica, de alimentari cu apa , canalizari si drumuri,etc. Obiectul de activitate al SC MONOLIT IMPEX SRL: consultanta tehnico-economica in domeniul constructiilor prin asigurarea asistentei tehnice de specialitate – dirigentie de santier, expertize tehnico-financiare, evaluari, verificari proiecte instalatii etc. Oferim consultanta in proiecte de la faza de ofertare (elaborarea documentatiei de management de proiect - grafic de executie, analiza drumului critic, analiza resurse si costuri), contractare si managementul contractelor (FIDIC),otimizarea costurilor de executie. Aceste servicii sunt facute la standarde profesionale si includ si experienta specialistilor nostri in management de proiect, planificarea si controlul proiectlor, negociere si optimizarea costurilor.

Craiova Servicii
 • A. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea certificarii: - sistemelor de managementul calitatii conform ISO 9001:2000; - sistemelor de management de mediu confom ISO 14001; - sistemelor de managementul securitatii si sanatatii ocupationale conform BS OHSAS 18001:2007; - sistemelor de management de siguranta alimentului conform ISO 22000; - sistemelor de management integrat calitate - mediu. B. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea acreditarii: - sistemelor de management in laboratoarele de incercari/analize (din industrie, mediu, sanatate, ape etc), organisme de certificare produse si de certificare sisteme de management; - sistemelor de management pentru securitatea alimentului; - sistemelor de managementul calitatii mediului, securitatii si sanatatii ocupationale. C. Formarea si perfectionarea pentru: experti, manageri si auditori in domeniul sistemelor de managementul calitatii, mediului, securitatii si sanatatii ocupationale, sigurantei alimentului si in domeniul laboratoarelor de incercari. D. Instruire in domenii specifice privind: - metodele de incercare in laboratoare, calculul incertitudinii de masurare, managementul proceselor, managementul resurselor umane. E. Audit intern, audit de secunda si terta parte pentru: - dignosticul fata de cerintele unor referentiale; - implementarea sistemelor de management integrat (calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului) si in laboratoare; - evaluarea furnizorilor; - pregatirea certificarii societatii sau acreditarii laboratorului; - identificarea oportunitatilor de imbunatatire a sistemelor de managementul calitatii; - audit de proces sau produs. - audit de certificare F. Instruire – consultanta pentru: Prezentare sub forma de instruire a structurii si continutului documentarii sistemului (manual, proceduri) ca aplicatii la specificul societatilor din care fac parte cursantii, pentru: - extinderea documentarii sistemelor integrate de management al calitatii prin contopirea cu sistemul de management de mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului - elaborarea documentelor sistemelor de managementul calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001), de managementul securitatii si sanatatii ocupationale (OHSAS 18001), de managementul sigurantei alimentului (ISO 22000) pentru implementare si certificare - initiere in securitatea informatiei (ISO 27001) si documentarea sistemelor de management al sigurantei informatiilor.

Ploiesti Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Ecoconsult S.A. este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: activitati de consultanta economica, expertiza contabila si economica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Infiintata in anul 2004, EOSeuropa este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma noastra presteaza urmatoarele principale servicii: selectie si recrutare de personal, in special pentru middle- si top-management, consultanta organizationala, training, studii de piata, pay-roll. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, si intreaga Europa. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan national si international. Personalul nostru este pregatit in mod constant prin traininguri organizate de profesionisti, parteneri asociati ai companiei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim.

Timisoara Servicii
 • EXPERT Software este un grup de firme specializate in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii. Compania are puncte de prezenta in orase importante din Romania: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timisoara In prezent, peste 500 de firme, institutii si persoane fizice din Romania folosesc solutii EXPERT. Produsul EXPERT X5 a fost premiat la targul international "BINARY 2002" din Bucuresti ca cea mai buna realizare la sectiunea software specializat.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 6 angajati, Rom Enviro Serv S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta in domeniul sistemelor de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii ocupationale. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Consact Consulting Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Consact Consulting S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: implementare, sisteme de management de mediu, calitate, OSHAS, HACCP. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa, China. Vanzarile companiei noastre sunt peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii