Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3638 companii
 • Producator de Mobilier Urban si Echipamente de Joaca, cu peste 18 ani de experienta, va pune la dispozitie servicii complete de Amenajare Parcuri de la A la Z. Producator de mobilier urban: cosuri de gunoi, banci stradale, mese de sah, pergole, jardiniere, statii de autobuz, rasteluri si Echipamente de joaca: balansoare, leagane, tobogane, complexe de joaca, echipamente de fitness, etc.

Slatina Producator
 • Suntem numarul #1 in vanzari de vehicule electrice si remorci auto. 10 ani de experienta, ne recomanda, cu seriozitate, promptitudine si grija fata de clienti. Vehiculele electrice si remorcile auto, sunt livrate in siguranta, cu flota proprie de camioane, direct la clienti acasa. Clientii nostri, se bucura de produsele ajunse, in perfecta stare, asamblate, gata de utilizare. Oferim proba de functionare si instructaj. Comercializam NUMAI vehicule electrice si tractabile de calitate, produse de firme de TOP, omologate, sigure in exploatare. Nu incurajam comercializarea de vehicule de buget, ce va pot pune in pericol siguranta in trafic.

Municipiul Bucuresti Importator
 • Procesul de arhivare reprezinta o cerinta obligatorie in activitatea oamenilor si a companiilor, de aceea externalizarea documentelor trebuie facuta in mod resposabil si organizat. Documentele asigura continuitate si atesta activitatea unei companii, detinand controlul asupra legitimitatii acțiunilor intreprinse. Arhilego este intreprinderea care functioneaza pe baza unor principii solide si clar definite, drept marturie longevitatea pe piata si standardele aplicate pentru o functionare ireprosabila. Fiecare serviciu dezvoltat are la baza responsabilitatea, angajamentul și organizarea si investim permanent in pregatirea unei echipe de profesioniști, in infrastructură și integrarea unor aplicații moderne. Arhilego se caracterizeaza printr-un management de informatii calitativ, punand la dispozitie servicii optime de ordonare si depozitare a documentelor in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-un mediu care asigura confidentialitatea si securizarea datelor. Ne orientam activitatea in functie de nevoile clientilor nostri, fiecare solicitare fiind dusa la bun sfarsit cu profesionalism si eficienta, pe baza unor consultari prealabile. SC Arhilego SRL garanteaza pastrarea dosarelor in conditii standardizate, intr-un mediu complet securizat, concentrandu-se pe o relaționare constructiva, adaptata cerintelor dumneavoastra. Gasim soluții impreuna, acționam pentru a le indeplini!

Timisoara Servicii
 • Serviciile BauRent sunt emblema profesionalismului cand este vorba de vanzarea si inchirierea utilajelor de ridicare: Inchiriem urmatoarele tipuri de utilaje de constructii: - inchiriere si vanzare nacele autoridicatoare telescopice, articulate, nacele tip foarfeca diesel sau electrice (noi sau Second Hand) - inchiriere si vanzare stivuitoare cu brat telescopic, stivuitoare multifunctionale, incarcatoare telescopice, multifunctionate telescopice - inchiriere pe termen lung, stivuitoare manipulare marfuri si paleti - Efectuare transport agabaritic intern si international - Transporturi utillaje agricole si de constructii. - Relocari si mutari industriale - inchiriere si vanzare macarale mobile de 30 tone, 50 tf, 60t, 70 tone, 80 tone, 100 tone, macarale de 160 tone, automacara de 250 de inchiriat www.baurent.ro www.transporturi-utilaje.ro www.depozituldeutilaje.ro www.camionet.ro www.industrial-supply.ro www.baurent-piese.ro

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie nou infiintata, cu oameni entuziasti, cu o mare deschidere catre client, oferim o gama larga de uleiuri si unsori la preturi de producator. Pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor nostrii, preturile sunt negociabile in functie de volumul comandat.

Clinceni Importator
 • Suntem aici cu solutii la orice problema din domeniul HVAC_R. Raspundem in cel mai scurt timp solicitarii d-voastra, oferindu-va: - consultanta de specialitate pentru determinarea si selectarea solutiilor tehnice si proiectare pentru instalatiile de climatizare, termice si ventilatie; - echipamente si materiale necesare; - montaj, intretinere si service pentru instalatiile HVAC_R.

Iasi Distribuitor
 • Ti s-a inundat casa si vrei sa scapi de efectele nocive produse de apa? Esti constient de problemele pe care le poate provoca umezeala excesiva? Vrei sa rezolvi definitiv problema mucegaiului sau igrasiei? Lucrarile de constructie si amenajare dureaza prea mult? Vrei sa scapi de mirosuri pregnante? Ai nevoie de o solutie pentru incalzire in spatii mari? Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii avantajoase pentru situatii de urgenta: inchirierea sau vanzarea echipamentelor care controleaza umiditatea si imbunatatesc calitatea aerului. Evenimente neprevazute pot duce la afectarea calitatii aerului printr-o umiditate excesiva ce poate pune in pericol rezistenta cladirii, bunurile din cladire si chiar sanatatea persoanelor ce isi desfasoara activitatea in acel loc. Punem la dispozitie pentru inchiriere un numar foarte mare de aparate de dezumidificat aerul care va pot venii in ajutor atunci cand vi s-a inundat casa, s-a spart o teava, aveti infiltratii, vreti sa grabiti uscarea unei constructii noi sau vreti sa uscati sapa inainte de montarea parchetului. Indepartarea oricarui miros pregnat: mucegai, fum de tigara si alte mirosuri grele pot fi indepartate de catre noi cu performantele generatoare de ozon. Masuratori cu aparate profesionale de ultima generatie si consiliere in problemele legate de umiditate si calitatea aerului.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra se ocupa cu executarea de lucrari de instalatii sanitare, termice si aer conditionat (cod Caen 4322 ) : - analize apa, vanzare, montaj si service solutii tratare apa - vanzare si montaj incalzire in pardoseala , - vanzare, montaj si service aparate de aer conditionat, - pif/af si vtp centrale termice, - vanzare, montaj  si service panouri solare, - vanzare, montaj si service centrale termice , cazane , seminee si termoseminee , - vanzare si montaj piese de schimb centrale termice  , cazane si termoseminee .

Bucuresti Importator
 • Va oferim solutii profesioniste optimizate in functie de necesitatile clientului pentru siguranta la efractie si incendiu. Instruirea si calificarea personalului cu atributii pe linie de PSI. Redactarea si actualizarea documentatiei specifice in domeniul PSI.

Bucuresti Servicii
 • Romcos Impex Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in RACIU, judetul Mures. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza: extractia, prelucrarea si comercializarea argilei. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Romcos Impex Srl si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Raciu Servicii
 • Suntem SC Oltconfort SRL din Prahova, firma care din 2005 se ocupa in exclusivitate cu vanzarea si distributia lemnului de foc, specializati pe livrarea catre consumatorul final la pret de producator. Am nevoie de lemn de foc pentru incalzirea la centrala termica sau soba? Doresc sa-mi fie livrat lemnul la domiciliu sau sediu in cantitati si la dimensiuni cerute de mine? Ei bine, la aceste probleme solutia o oferim noi cu promptitudine si seriozitate la preturi bune. Depozitul are o capaciatate de 3000 mc lemn de foc astfel incat pe toata periaoada anului putem asigura lemn de foc de esenta tare uscat, ideal pentru centralele termice cu gazeificare sau normale sobe sau seminee. Pentru pizzerii avem permanent lemn uscat pregatit la dimensiunea de ars in cuptor.

Valea Calugareasca Distribuitor
 • SC Imaculat Lukoserv SRL opereaza sub doua brand-uri : "Apiluk" si "Donna Lucia" "Apiluk" - produce hrana energetica si proteica pentru albine si distribuie intreaga gama de utilaje, scule si echipamente apicole. Pentru mai multe detalii vizitati: www.apiluk.ro Donna Lucia - produce si ambaleaza o gama variata de produse alimentare sub propriul brand Donna Lucia si sub brandul clientului: de la alimentele de baza cum ar fi zahar, gris, malai, fasole etc. pana la condimente si esente. De asemenea, este specializata in ambalarea personalizata a pliculetelor - doze de unica folosinta - de zahar, sare, piper si alte condimente pentru fast-food-uri, catering-uri, restaurante si hoteluri, precum si a pliculetelor de ketchup, maioneza, mustar, mujdei, sosuri si dressinguri pentru fast-food-uri, fiind prima din tara in acest segment.

Timisoara Producator
 • Firma noastra comercializeaza bitum, asigura transport cu cisterne proprii, efectueaza transporturi speciale cu cisterne proprii, inchiriaza spatii comerciale in Activ Plazza mall, pentru activitati de comert si servicii.

Zalau Servicii
 • Oferim servicii de vidanjare si neutralizare ape uzate si menajere, reziduuri petroliere, ecologizari, decolmatari canalizari si bataluri, transport marfuri si produse periculoase, curatiri rezervoare de hidrocarburi, decantoare si separatoare de produse petroliere si grasimi.

Ploiesti Servicii
 • Povestea noastra a inceput in 2010 in Romania, cu produse aduse din tari ca: Spania, Germania, Franta, Italia si Marea Britanie urmarind mereu calitatea la preturi accesibile. Suntem orientati catre produse pentru ingrijire si infrumusetare, completand mereu nevoile pietei. Ne gasiti in magazine de specialitate si in mediul on-line. Oferim un spectru larg de calitate pentru toate categoriile de produse. Tot ce va oferim are certificatele de calitate cerute de UE si avizele sanitare necesare.

Craiova Import - Export
 • Suntem situati in zona centrala a orasului, in apropiere de: - Institutul Oncologic "Ion Chiricuta" - Complexul Studentesc Hasdeu - Clinica de Neurologie si Neurochirurgie - Universitatea de Medicina - Spitalul Clinic Judetean - Gradina Botanica "Alexandru Borza" Pensiunea Ester va pune la dispozitie 8 camere cu o capacitate de 18 locuri la preturi avantajoase. Camera single - 90 lei/zi Camera dubla - 100 lei/zi Camera tripla - 150 lei/zi Va asteptam cu drag !

Cluj-Napoca Servicii
 • Ralmetal Remad SRL produce si comercializeaza mobilier urban conform Standardelor de Management al Calitatii la preturi de producator. Clientii nostrii sunt foarte multumiti de produsele noastre si ne recomanda pentru increderea, experienta, profesionalismul si seriozitatea cu care ii tratam! Societatea noastra va ofera si o gama variata de servicii precum realizarea de confectii metalice, vopsitorie si prelucrarea lemnului. Suntem producatori de mobilier urban de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Produsele noastre sunt construite pentru a rezista diverselor intemperii si factorilor UV. Contactati-ne pentru a va trimite catalogul cu produsele si preturile de producator!

Slatina Producator
 • Suntem o firma specializata in import, productie si distributie pentru o gama larga de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare, precum: elemente din fier forjat, accesorii pentru balustrade din inox, trepte din lemn masiv, mana curenta lemn masiv, gratare metalice zincate, consumabile. Va invitam sa intrati pe site-ul nostru www.e-mozaic.ro si sa alegeti produsele dorite. Telefon: 0722.858.514., 0737.037.495

Timisoara Importator
 • S.c. Comporsa S.r.l. certificata iso 9001: 2000 executa foraje si sisteme de alimentare cu apa, in acord cu standardele in vigoare. S.c. Comporsa S.r.l. ofera solutii pentru orice tip de foraje sau alimentare cu apa.

GIARMATA VII Servicii
 • Romtank Srl este o firma specializata in comercializarea si intretinerea rezervoarelor de combustibil, a rezervoarelor mobile de combustibil - autorizate ADR precum si a accesoriilor destinate consumului privat sau public.

Brasov Importator