Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3579 companii
 • Archive and Accounting detine peste trei ani de experienta in domeniul arhivelor si al contabilitatii, cu un personal calificat la cele mai inalte standarde in ambele domenii de activitate si care detine o experienta vasta in domeniu. In anul 2014 compania a obtinut Locul 1 in cadrul Topului Judetean al Firmelor la categoria Microintreprinderi. De asemenea, in anul 2015 am obtinut Locul 1 in Top Afaceri Romania cat si Locul 1 in top Profit Romania, in domeniul activitatilor ale arhivelor.

Urziceni Servicii
 • Personalul societatii are prin natura specializarii o experienta de peste 20 de ani si este autorizat si abilitat, in stricta conformitate cu legislatia in vigoare, pentru lucrul cu materiale pirotehnice, explozive si tehnologiile de impuscare la care se utilizeaza acestea si operatiuni cu arme si munitii.

Botosani Servicii
 • Mai jos regasiti oferta completa de servicii a societatii Target HR, precum si tarifele orientative. Colaborarile noastre se fac prin contract de prestari servicii, ne intereseaza sa fim responsabili, seriosi, sa avem intodeauna clienti multumiti, pentru ca de la clientii nostrii, cerem recomandari pentru oricine solicita. Agentia Target Human Resources asigura urmatoarele servcii: - Recrutare si selectie de personal - Contabilitatea primara (preferabil Saga Software) - inclusiv Productie (ca in cazul restaurante, fast food, patiserii, cofetarii, cafenele, baruri etc). - Servicii de Administrare Personal si Salarizare (ITM - Revisal, declaratii, salarii). Reprezentare in fata organelor de control. - Printari foto; - Fotograf evenimente - etc. Pentru informatii suplimentare, precum si cerere de oferta, va stam la dispozitie. Multumim. Email: contact.targethr@gmail.com Tel: 0724.800.660 sau 0728.715.713

Snagov Servicii
 • Stefadina Comserv SRL este o companie ce activeaza de 20 ani in domeniul managementul documentelor - practica profesionala de administrare a inregistrarilor (documentele in format fizic si electronic) unei organizatii pe tot parcursul existentei lor, din momentul intocmirii acestora, pentru atingerea scopului pentru care au fost create si pana la distrugerea lor.

Bucuresti Servicii
 • Excelenta produselor si profesionalismul serviciilor formeaza nucleul care ne ghideaza activitatea. Whitewood importa grit abraziv pentru sablarea materialelor. Oferim deosebita atentie fiecarei colaborari, devenind astfel parteneri de incredere in livrarea solutiei optime. Ne adaptam constant nevoilor specifice unui spectru larg de clienti. Raspundem cu promptitudine solicitarilor si asiguram transport in tara, la preturi minime, pentru cantitatea minim comandata de 24t. Pe langa comercializarea gritului abraziv, executam lucrari de sablare in depozitul nostru din Portul Constanta, iar pentru comenzi importante ne deplasam oriunde in Romania.

Bucuresti Importator
 • Nera Alpin este o societate de alpinism utilitar cu capital integral romanesc. Compania noastră utilizează tehnici de alpinism complexe pentru a efectua lucrări la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem pregătiți pentru a executa lucrări in toată țara, sediul aflandu-se in Sibiu. Avantajele societății noastre se intemeiază pe diferite tehnici. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Sibiu Servicii
 • Neozett Business este distribuitor de produse profesionale de curatenie si igiena. Acoperim cu echipele noastre de consultanti in vanzari orasul Bucuresti cu toate imprejurimile precum si zonele Calarasi, Prahova si Pitesti. Cu portofoliul nostru complet de produse de inalta calitate din categoriile chimicale, hartie, ustensile si echipamente de curatenie. Asiguram necesitatile clientilor nostrii din urmatoarele segmente: -Firme curatenie -Cattering, restaurante, Fast-food -Industria hoteliera si spalatorii profesionale -Centre comerciale Scopul nostru este de a aduce servicii de inalta calitate si de a fi consultant si furnizor de produse profesionale pentru beneficiarii nostrii.

Bucuresti Importator
 • Trust Grindex Consulting Srl este fondata in anul 2015 are o echipa tanara si cu experienta vasta in domeniul instalatiilor electrice, instalatii de incalzire si instalatii sanitare. Ne respectam clientii si stim ca o recomandare de la un fost beneficiar valoreaza mai mult decat orice anunt sau reclama! Scopul nostru este acela de a promova servicii de calitate pe care le consideram cartea noastra de vizita.

Bucuresti Producator
 • Companie serioasa va ofera produse si servicii de calitate: -carbune de lemn (mangal) -lemn de foc -lemnisoare de gratar -bustean stejar si fag -exploatari forestiere -transporturi rutiere de marfuri -bricheti din fag. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Beleti Negresti Producator
 • Acapela Eventum are furnizori cu experienta indelungata, care ofera produse/servici de calitate superioara. Firma va ofera servici complete: consiliere, coordonator pe intreaga durata a evenimentului, aranjament sala, muzica, foto-video, invitatii, program artistic, pachet de bauturi alcoolice si non-alcoolice, tort si prajituri.

Timisoara Servicii
 • Firma este infiintata in 1994 cu multiple domenii de activitate printre care si prelucrarea lemnului, transport colectare de paleti si reparatii comert angro si cu amanuntul reparatii auto, service auto.

Campulung Servicii
 • Pornind de la o expresie a lui Maurice Chevalier: “Batranetea nu este chiar asa de rea cand iei in considerare si alternativele”, Asociatia Crestina Sf. Gheorghe s Sf. Dimitire si-a deschis portile pentru cei care incearca sa gaseasca solutia cea mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu isi mai pot purta singure de grija, persoanelor bolnave sau persoanelor singure dornice de socializare. Situat in zona centrala Baneasa-Herastrau, structurat pe 3 nivele, caminul are o capacitate maxima de 40 de persoane, cu camere cu 2, 3, si 4 paturi, care asigura linistea si confortul persoanelor cazate.

Bucuresti Servicii
 • Firma Furtunuri Group LTD, are 11 ani de experienţă in vanzarea de furtunuri, fitinguri, racorduri. Găsiţi o listă mai complexă pe websiteul nostru www.dexyflex.ro Lucrăm cu companii mari, companii care au produse de inaltă calitate la preţuri foarte bune, ca şi SEL/EATON, Good year, Uniflex, etc. Avem furtunuri speciale pentru fiecare industrie in parte, de inaltă calitate la preţuri foarte bune. Dacă aveţi nevoie de orice tip de furtun sau doriţi o ofertă vă rog să mă contactaţi. Ca să vă pot da o ofertă am nevoie de următoarele informaţii: Tipul de furtun, diametru, presiune, la ce temperatură să reziste, la ce materiale să reziste sau alte informaţii utile. Ce este mai important pentru dvs. preţul produsului, calitatea sau timpul de livrare? Produsele noastre Furtunuri Hidraulice, Compozite, Bitum şi asfalt fierbinte, Metalice, PVC, De Canalizare, Industriale, Auto pentru aer condiţionat Protecţii pentru furtunuri, Sigma Vrac sistem de transport SIGMA, Fitinguri pentru furtun, Cuple hidraulice şi manometre, Coliere, Tuburi şi conectori, Maşini de sertizat, Preşuri şi alte produse. Aştept răspunsul dvs., Avem speranţa că oferta noastră va satisface solicitarea d-voastră! Cu stimă, Simona Dimitrova Reprezentant vanzări, Furtunuri Group www.dexyflex.ro telefon: +40 0755 618 618

Bucuresti Importator
 • Societatea noastra isi desfasoara activitatea in Bucuresti si in judetele invecinate, oferind service, reparatii si intretineri la toate echipamentele si utilajele pentru bucatarii industriale, patiserii, covrigarii, baruri, restaurante, fabrici de panificatie precum si intretineri si revizii instalatiilor si echipamentelor frigorifice.

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra, HVAC & Horeca Industrial S.R.L. are trei activitati principale: Comercializare traditionala si online de ventilatoare industriale si accesorii, grile, anemostate, filtre, tubulatura. Executie si montaj sisteme complete de ventilatie si cosuri de fum. Comercializare echipamente profesionale domeniul HORECA. Productie inox de: hote, mese lucru, chiuvete, tubulatura, etc. Categorii de ventilatoare: - de tubulatura, axiale, centrifugale, de desfumare, de plastic, de vara; produse conexe (accesorii, filtre, grile, anemostate, tubulatura si cosuri de fum) Echipamente profesionale/industriale/comerciale pentru bucatarii, restaurante si cafenele: aragazuri cu cuptor, de banc sau pe suport metalic; linie calda, linie rece seria 700 si seria 900: gratare electrice sau pe gaz, cu roca vulcanica sau cu vapori, plite electrice sau pe gaz, gratare inox sau fonta, striate sau netede, toaster, friteuse electrice sau gaz, Bain marie electrice sau pe gaz, , cuptoare electrice sau pe gaz, de patiserie sau gastronomice, cu sau fara suport, echipamente de racire: frigidere verticale cu 1-2 usi, mese frigider/congelator cu 1-2-3-4 usi, cu sertare sau usi din sticla, aparate de ghiata, frigider/vitrina pentru sticle, mese reci, salad bar, vitrine reci si calde, de patiserie sau diverse; Utilaje diverse: storcator de fructe (inclusiv automat), aparat de ceai, aparat de cafea cu multiple functii, aparat de shaworma electrice sau pe gaz, aparat de wafe, Crepiera, masini de spalat vase sau pahare, malaxoare, modelatoare de aluat, aparat de feliat sau tocat, cutit electric pentru oase, aparat curatat sau feliat cartofi, formator de pasta si carne, aparta de gogosi cu sau fara stand, uscatoare de pahare, feliator de paine sau mezeluri, Banc mobil tip trolley, etc. Productie pe comanda de echipamente din inox: hote, mese de lucru, chiuvete, rasteluri, tubulatura, diverse.

Voluntari Producator
 • Va oferim servicii de colectare, transport si eliminare finala deseuri periculoase si nepericuloase din activitati sanitare, veterinare si cercetare (medicamente expirate, solutii lichide periculoase, stupefiante, fhalucinogene, precursori, reactivi) farmaceutice si de laborator, procesarea alimentelor, prelucrarea lemnului si cartonului, industria textila, procesele chimice organice si anorganice, fabricarea vopselulilor, lacurilor, tipografii, industria fotografica, procesele termice (turnatorii, laminoare, topitorii), hidrometalurgie, tratarea chimica a suprafetelor, deseurilor uleioase si a combustibililor lichizi, soluri contaminate, deseurilor de la instalatiile de tratare a rezidurilor, de la statiile de epurare apei uzate si menajere. Societatea este Autorizata de Agentia pentru Protectia Mediului pentru activitatea desfasurata. Serviciile de colectare, transport si eliminare finala se face in conformitate cu Planul National de Gestionare a Deseurilor. Deasemenea va putem pune la dispozitie toata gama de ambalaje necesare depozitarii temporare a deseurilor. Ambalajele sunt certificate ADR in conformitate cu normele in vigoare.

Calarasi Transportator
 • Societatea noastra se numara printre protagoniştii naţionali din acest domeniu, iar experienţa ne face să fim pregătiţi pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastră, cu cele mai bune soluţii. Colaborarea cu firme de renume din intreaga ţară ne dă dreptul să spunem că suntem in măsură să vă oferim servicii şi materiale de cea mai bună calitate. Vă lansăm propunerea de a ne include printre colaboratorii dumneavoastră

Constanta Producator
 • Gama de servicii pe care Serigraph o ofera folosind imprimare prin serigrafie, transfer de serigrafie sau transfer digital este foarte variata: personalizare tricouri, imprimari bluze, personalizare sepci, personalizare bandane, personalizare jachete, imprimari sorturi, imprimari sacose textile, imprimari fanioane, imprimari salopete, imprimari caciuli, personalizare umbrele, personalizare genti, imprimari halate, imprimari cravate, personalizare lanyard-uri, etc. Intr-un cuvant, putem personaliza prin imprimare orice material textil din bumbac sau poliester.

Bucuresti Servicii
 • CariocaSHOP nu te lasa sa stai peste program la birou! Indiferent ca ai de fotocopiat, indosariat sau ai nevoie de o stampila in cel mai scurt timp posibil, noi iti oferim toate serviciile intr-o maniera prompta si profesionala.

Bucuresti Servicii
 • Indiferent de evenimentul pe care-l organizati va oferim o gama larga de servicii profesionale. Oricarui eveniment trebuie sa-i acordati o importanta maxima, iar fotografiile si filmarile video sunt singurele care va vor aduce aminte de acele clipe minunate. Fiecare clipa inseamna pentru noi un pas in plus in atingerea excelentei in imaginatie, imaginatie ce spune povestea unica a celei mai frumoase zile din viata dumneavoastra. Servicii Nunti-Botezuri: Fotografii de nunta & botez Albume digitale si colaje Filmare HD si montaj artistic DVD-uri & BluRay personalizate Filmari Nunti Suceava Fotograf Nunta Suceava Sedinte foto de logodna Contact Tel.RO 0040741797042 http://www.facebook.com/FilMMarI http://www.filmmari.com/ http://www.facebook.com/profile.php?id=100003374652858 http://www.youtube.com/user/filmmari

Radauti Servicii