Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3616 companii
 • SC KondorCAD LandSurv SRL este o companie noua pe piata ce ofera servicii de inginerie topografica si cadastru pentru firme, dar si pentru persoane fizice. Suntem o echipa de ingineri tineri in colaborare cu alti ingineri cu experienta vasta in domeniu si oferim servicii de cea mai buna calitate, promptitudine si seriozitate.

Patarlagele Servicii
 • Compania noastra este pe piata din anul 1999 si este una dintre companiile principale implicate in furnizarea serviciilor din domeniul acvaristicii. Oferim o gama completa de servicii proiectare, design, montare, intretinerea acvariilor si a iazurilor decorative.

Bucuresti Producator
 • Misiunea companiei este administrarea imobilelor potrivit standardelor profesionale europene de profil. Urmarim asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului locatarilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile, mentinand astfel valoarea imobilului pentru o perioada cat mai indelungata. Echipa noastra este formata din personal calificat , absolventi ai cursurilor de perfectionare in domeniul administrarii de imobile si atestati de catre administratia publica locala. Promovam un sistem de administrare modern, eficient, transparent si corect. Avem in vedere responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica a cladirilor, cu respectarea legilor in vigoare, a proprietarilor si chiriasilor, al caror interese le reprezentam.

Dudu Servicii
 • Firma este localizata in Cluj Napoca si desfasoara activitati comerciale si de productie. Produsele noastre: paste si creme microabrazive pentru industria After Sales Auto (reparatii si intretinere auto), prelucrari suprafete metalice si pasta pentru curatat discul de frana al biciletei.

Cluj-Napoca Servicii
 • Incepand inca din 2006, suntem o prezenta permanenta pe piata romaneasca de catering, oferind servicii de un inalt standard de calitate, diversitate si profesionalism atat in sfera publica cat si in cea privata. Va oferim: servicii de catering organizari de evenimente, petreceri private focuri de artificii si sonorizari personal curatenie Promovom calitatea si profesionalismul, astfel incat personalul nostru sa va ofere exact ceea ce doriti.

Brasov Servicii
 • Compania nationala de securitate "Nei Divizia de Securitate" s-a angajat sa exceleze in serviciile de securitate, protectie, paza, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice, monitorizare si interventie rapida.

Bucuresti Servicii
 • Va oferim servicii de calitate la preturi acceptabile, a lucra cu omul este o arta. Societatea comerciala nou creata efectueaza si servicii de administrare imobile pe baza de comision sau contract,de curatenie la imobile, servicii de consultanta, resurse umane, sprijinirea in intocmirea si depunerea dosarelor de pensie indiferent de tipul acestora. Va asteptam cu drag!

Timisoara Servicii
 • Cmi Dr. Birsan Elena Daniela ofera servicii profesioniste in sfera ORL. Nu neglijati nici macar o usoara degradare a starii de sanatate. Mergeti fara intarziere la medic intrucat cronicizarea oricarei boli aduce multe probleme medicale. Serviciile oferite sunt efectuate gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist/ primar sau contra cost. www.orl-sector4.ro.

Bucuresti Servicii
 • ABC Control vine in intampinarea voastra cu o gama de servicii precum: RSVTI, curatare hote, coserit si multe altele. Din dorinta de a crea un mediu sigur, orice persoana fizica sau juridica pot apela cu incredere! Bazati-va pe noi, suntem aici pentru voi.

Bucuresti Servicii
 • S.C. Arhivarul S.R.L. Suceava este o societate comerciala care priveste in viitor, la nevoile clientilor, care aduce un aer proaspat, nesperat, pentru organizatiile sufocate de hartii. Pentru acestea, managementul documentelor a devenit o problema critica, iar pe masura ce activitatile lor se extind, externalizarea serviciilor de arhivare devine nu numai o necesitate, dar si o solutie reala pentru reducerea costurilor. Solutiile integrate pe care le propune societatea noastra, indiferent de marimea organizatiei, de starea si calitatea arhivei, pot sustine intregul ciclu de viata al informatiei care trebuie protejata un anumit numar de ani, iar documentele bine pastrate, in conditii de siguranta si accesibile, in conformitate cu legislatia in vigoare. Societatea noastra ofera servicii complete de arhivare a documentelor in conformitate cu prevederile Legii Arhivelor Nationale nr. 16/1996, cu completarile si modificarile ulterioare. Depozitul nostru pentru documentele arhivate este autorizat, intruneste toate conditiile tehnice de depozitare, microclimat, supraveghere si monitorizare permanenta, sisteme de protectie impotriva deteriorarii, a incendiilor, etc. Datorita sistemului performant de arhivare, orice tip de document poate fi identificat rapid, alegandu-se metoda cea mai rapida de livrare catre solicitant: prin posta, e-mail, fax sau transportat in deplina siguranta cu mijloacele auto proprii. Serviciile oferite de societatea noastra sunt executate de profesionisti, care presteaza servicii de arhivare in judetele Suceava, Botosani, Neamt, dar si in alte locatii din tara, cu programare prealabila sau in regim de urgenta. Prin folosirea de personal specializat intr-un mediu de lucru profesionist, a unei dotari cu aparatura specifica si mijloace de transport corespunzatoare, la care se adauga un management performant, va garantam servicii de arhivare si depozitare de calitate si un raport excelent calitate - pret. S.C. Arhivarul S.R.L. Suceava adopta politici si practici care permit aplicarea Codului deontologic al arhivistului.

Suceava Altul
 • Archive and Accounting detine peste trei ani de experienta in domeniul arhivelor si al contabilitatii, cu un personal calificat la cele mai inalte standarde in ambele domenii de activitate si care detine o experienta vasta in domeniu. In anul 2014 compania a obtinut Locul 1 in cadrul Topului Judetean al Firmelor la categoria Microintreprinderi. De asemenea, in anul 2015 am obtinut Locul 1 in Top Afaceri Romania cat si Locul 1 in top Profit Romania, in domeniul activitatilor ale arhivelor.

Urziceni Servicii
 • Personalul societatii are prin natura specializarii o experienta de peste 20 de ani si este autorizat si abilitat, in stricta conformitate cu legislatia in vigoare, pentru lucrul cu materiale pirotehnice, explozive si tehnologiile de impuscare la care se utilizeaza acestea si operatiuni cu arme si munitii.

Botosani Servicii
 • Mai jos regasiti oferta completa de servicii a societatii Target HR, precum si tarifele orientative. Colaborarile noastre se fac prin contract de prestari servicii, ne intereseaza sa fim responsabili, seriosi, sa avem intodeauna clienti multumiti, pentru ca de la clientii nostrii, cerem recomandari pentru oricine solicita. Agentia Target Human Resources asigura urmatoarele servcii: - Recrutare si selectie de personal - Contabilitatea primara (preferabil Saga Software) - inclusiv Productie (ca in cazul restaurante, fast food, patiserii, cofetarii, cafenele, baruri etc). - Servicii de Administrare Personal si Salarizare (ITM - Revisal, declaratii, salarii). Reprezentare in fata organelor de control. - Printari foto; - Fotograf evenimente - etc. Pentru informatii suplimentare, precum si cerere de oferta, va stam la dispozitie. Multumim. Email: contact.targethr@gmail.com Tel: 0724.800.660 sau 0728.715.713

Snagov Servicii
 • Stefadina Comserv SRL este o companie ce activeaza de 20 ani in domeniul managementul documentelor - practica profesionala de administrare a inregistrarilor (documentele in format fizic si electronic) unei organizatii pe tot parcursul existentei lor, din momentul intocmirii acestora, pentru atingerea scopului pentru care au fost create si pana la distrugerea lor.

Bucuresti Servicii
 • Ager Trad Translations este un birou de traduceri din Bucuresti specializat pe traduceri din / in limbile engleza si franceza. Din 2015, ne-am propus sa venim in sprijinul persoanelor fizice si juridice, cabinetelor / caselor de avocatura, birourilor notariale, corporatiilor, oferind servicii de traduceri autorizate la preturi avantajoase. Domeniile acoperite sunt: juridic, tehnic, tehnico-medical, financiar-bancar, comercial, etc.

Bucuresti Servicii
 • Excelenta produselor si profesionalismul serviciilor formeaza nucleul care ne ghideaza activitatea. Whitewood importa grit abraziv pentru sablarea materialelor. Oferim deosebita atentie fiecarei colaborari, devenind astfel parteneri de incredere in livrarea solutiei optime. Ne adaptam constant nevoilor specifice unui spectru larg de clienti. Raspundem cu promptitudine solicitarilor si asiguram transport in tara, la preturi minime, pentru cantitatea minim comandata de 24t. Pe langa comercializarea gritului abraziv, executam lucrari de sablare in depozitul nostru din Portul Constanta, iar pentru comenzi importante ne deplasam oriunde in Romania.

Bucuresti Importator
 • Nera Alpin este o societate de alpinism utilitar cu capital integral romanesc. Compania noastră utilizează tehnici de alpinism complexe pentru a efectua lucrări la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem pregătiți pentru a executa lucrări in toată țara, sediul aflandu-se in Sibiu. Avantajele societății noastre se intemeiază pe diferite tehnici. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

Sibiu Servicii
 • Neozett Business este distribuitor de produse profesionale de curatenie si igiena. Acoperim cu echipele noastre de consultanti in vanzari orasul Bucuresti cu toate imprejurimile precum si zonele Calarasi, Prahova si Pitesti. Cu portofoliul nostru complet de produse de inalta calitate din categoriile chimicale, hartie, ustensile si echipamente de curatenie. Asiguram necesitatile clientilor nostrii din urmatoarele segmente: -Firme curatenie -Cattering, restaurante, Fast-food -Industria hoteliera si spalatorii profesionale -Centre comerciale Scopul nostru este de a aduce servicii de inalta calitate si de a fi consultant si furnizor de produse profesionale pentru beneficiarii nostrii.

Bucuresti Importator
 • Trust Grindex Consulting Srl este fondata in anul 2015 are o echipa tanara si cu experienta vasta in domeniul instalatiilor electrice, instalatii de incalzire si instalatii sanitare. Ne respectam clientii si stim ca o recomandare de la un fost beneficiar valoreaza mai mult decat orice anunt sau reclama! Scopul nostru este acela de a promova servicii de calitate pe care le consideram cartea noastra de vizita.

Bucuresti Producator
 • Companie serioasa va ofera produse si servicii de calitate: -carbune de lemn (mangal) -lemn de foc -lemnisoare de gratar -bustean stejar si fag -exploatari forestiere -transporturi rutiere de marfuri -bricheti din fag. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Beleti Negresti Producator