Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3572 companii
 • Firma este localizata in Cluj Napoca si desfasoara activitati comerciale si de productie. Produsele noastre: paste si creme microabrazive pentru industria After Sales Auto (reparatii si intretinere auto), prelucrari suprafete metalice si pasta pentru curatat discul de frana al biciletei.

Cluj-Napoca Servicii
 • Amenajari Interioare Bucuresti este proprietatea Sc Teohari Serv Srl, societate romaneasca cu capital privat, infintata in anul 2003, specializata in lucrari de amenajare interioara. De-a lungul timpului ne-am consolidat pozitia pe piata, investind atat in utilaje performante cat si in pregatirea profesionala a angajatilor. Unul dintre pilonii succesului nostru este acela ca am reusit crearea unei echipe omogene de lucratori. Societatea noastra este orientata in permanenta spre cerintele pietei, vizand satisfacerea solicitarilor clientiilor nostri prin oferirea solutiilor optime. Onorarea cu proptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale, incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor, fac din societatea noastra un partener serios si performant.

Bucuresti Servicii
 • Societate Sc Arhivito Srl este autorizata de catre arhivele nationale a Romaniei pentru desfasurarea activitatilor de prelucrare a arhivelor institutiilor de stat cat si celor cu capital privat, este acreditata pentru detinerera, pastrarea si conservarea arhivelor in doua depozite acreditate si autorizate, aflate in judetul Braila si judetul Tulcea.

Braila Servicii
 • Incepand inca din 2006, suntem o prezenta permanenta pe piata romaneasca de catering, oferind servicii de un inalt standard de calitate, diversitate si profesionalism atat in sfera publica cat si in cea privata. Va oferim: servicii de catering organizari de evenimente, petreceri private focuri de artificii si sonorizari personal curatenie Promovom calitatea si profesionalismul, astfel incat personalul nostru sa va ofere exact ceea ce doriti.

Brasov Servicii
 • 3Steps Support Company (3SS) este o companie tanara si dinamica ce ofera o gama larga de servicii profesionale de consultanta tehnica in constructii si amenajari rezidentiale, industriale si retail precum si project management pentru aceste domenii. Punem un deosebit accent pe calitatea serviciilor, iar satisfactia clientului este parte integranta a valorilor companiei. Avem o echipa flexibila, adaptabila, tanara, ne dorim sa aducem experienta acumulata pentru dezvoltarea unei strategii comune de dezvoltare, bazata pe profesionalism, seriozitate si promptitudine, in acelasi timp creand un parteneriat profitabil pentru ambele parti. Considerand ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de clienti multumiti.

Constanta Servicii
 • Va oferim o gama larga de produse pt. infrumusetarea gradini sau localitatii dumneavoastra: mobilier urban, produse salubritate, echipamente spatii de joaca. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Producator
 • Producator de Mobilier Urban si Echipamente de Joaca, cu peste 18 ani de experienta, va pune la dispozitie servicii complete de Amenajare Parcuri de la A la Z. Producator de mobilier urban: cosuri de gunoi, banci stradale, mese de sah, pergole, jardiniere, statii de autobuz, rasteluri si Echipamente de joaca: balansoare, leagane, tobogane, complexe de joaca, echipamente de fitness, etc.

Slatina Producator
 • Procesul de arhivare reprezinta o cerinta obligatorie in activitatea oamenilor si a companiilor, de aceea externalizarea documentelor trebuie facuta in mod resposabil si organizat. Documentele asigura continuitate si atesta activitatea unei companii, detinand controlul asupra legitimitatii acțiunilor intreprinse. Arhilego este intreprinderea care functioneaza pe baza unor principii solide si clar definite, drept marturie longevitatea pe piata si standardele aplicate pentru o functionare ireprosabila. Fiecare serviciu dezvoltat are la baza responsabilitatea, angajamentul și organizarea si investim permanent in pregatirea unei echipe de profesioniști, in infrastructură și integrarea unor aplicații moderne. Arhilego se caracterizeaza printr-un management de informatii calitativ, punand la dispozitie servicii optime de ordonare si depozitare a documentelor in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-un mediu care asigura confidentialitatea si securizarea datelor. Ne orientam activitatea in functie de nevoile clientilor nostri, fiecare solicitare fiind dusa la bun sfarsit cu profesionalism si eficienta, pe baza unor consultari prealabile. SC Arhilego SRL garanteaza pastrarea dosarelor in conditii standardizate, intr-un mediu complet securizat, concentrandu-se pe o relaționare constructiva, adaptata cerintelor dumneavoastra. Gasim soluții impreuna, acționam pentru a le indeplini!

Timisoara Servicii
 • sUNTEM o companie din Brasov, infiintata in anul 2006, avind ca obiect principal de activitate instalatiile electrice. Sistemul de management aplicat privind modul de abordare al proceselor a conferit organizatiei o larga flexibilitate. Gratie calitatii lucrarilor executate si seriozitatii in afaceri, firma a reusit sa-si diversifice si sa-si imbunatateasca in permanenta activitatile, sa castige clienti noi si sa pastreze un ritm de dezvoltare contstant, oferind urmatoarele servicii: - Instalatii electrice - Panouri solare fotovoltaice - Panouri radiante - Aer conditionat - Sisteme de iluminat cu senzori - Cablari de voce si date - Supraveghere video - Sisteme de control acces - Interfoane - Bariere - Automatizari porti de garaj - Automatizari porti acces - Servicii IT - Proiecte de gaz.

Ghimbav Servicii
 • Suntem o companie nou infiintata, cu oameni entuziasti, cu o mare deschidere catre client, oferim o gama larga de uleiuri si unsori la preturi de producator. Pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor nostrii, preturile sunt negociabile in functie de volumul comandat.

Clinceni Importator
 • Suntem aici cu solutii la orice problema din domeniul HVAC_R. Raspundem in cel mai scurt timp solicitarii d-voastra, oferindu-va: - consultanta de specialitate pentru determinarea si selectarea solutiilor tehnice si proiectare pentru instalatiile de climatizare, termice si ventilatie; - echipamente si materiale necesare; - montaj, intretinere si service pentru instalatiile HVAC_R.

Iasi Distribuitor
 • Ti s-a inundat casa si vrei sa scapi de efectele nocive produse de apa? Esti constient de problemele pe care le poate provoca umezeala excesiva? Vrei sa rezolvi definitiv problema mucegaiului sau igrasiei? Lucrarile de constructie si amenajare dureaza prea mult? Vrei sa scapi de mirosuri pregnante? Ai nevoie de o solutie pentru incalzire in spatii mari? Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii avantajoase pentru situatii de urgenta: inchirierea sau vanzarea echipamentelor care controleaza umiditatea si imbunatatesc calitatea aerului. Evenimente neprevazute pot duce la afectarea calitatii aerului printr-o umiditate excesiva ce poate pune in pericol rezistenta cladirii, bunurile din cladire si chiar sanatatea persoanelor ce isi desfasoara activitatea in acel loc. Punem la dispozitie pentru inchiriere un numar foarte mare de aparate de dezumidificat aerul care va pot venii in ajutor atunci cand vi s-a inundat casa, s-a spart o teava, aveti infiltratii, vreti sa grabiti uscarea unei constructii noi sau vreti sa uscati sapa inainte de montarea parchetului. Indepartarea oricarui miros pregnat: mucegai, fum de tigara si alte mirosuri grele pot fi indepartate de catre noi cu performantele generatoare de ozon. Masuratori cu aparate profesionale de ultima generatie si consiliere in problemele legate de umiditate si calitatea aerului.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra se ocupa cu executarea de lucrari de instalatii sanitare, termice si aer conditionat (cod Caen 4322 ) : - analize apa, vanzare, montaj si service solutii tratare apa - vanzare si montaj incalzire in pardoseala , - vanzare, montaj si service aparate de aer conditionat, - pif/af si vtp centrale termice, - vanzare, montaj  si service panouri solare, - vanzare, montaj si service centrale termice , cazane , seminee si termoseminee , - vanzare si montaj piese de schimb centrale termice  , cazane si termoseminee .

Bucuresti Importator
 • Va oferim solutii profesioniste optimizate in functie de necesitatile clientului pentru siguranta la efractie si incendiu. Instruirea si calificarea personalului cu atributii pe linie de PSI. Redactarea si actualizarea documentatiei specifice in domeniul PSI.

Bucuresti Servicii
 • Romcos Impex Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in RACIU, judetul Mures. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza: extractia, prelucrarea si comercializarea argilei. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Romcos Impex Srl si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Raciu Servicii
 • Sfera Clean presteaza servicii specializate de spalatorie si curatatorie chimica pentru persoane fizice si juridice, cu personal calificat, avand ca scop orientarea catre client si calitate. Pentru asigurarea unui standard calitativ, am achizitionat cele mai performante echipamente de pe piata europeana, folosind cele mai bune solutii chimice de curatat si scos pete. Din dorinta de a veni in intampinarea solicitarilor clientilor nostri, am creat si o ramura separata, specializata in croitorie, unde va stam la dispozitie cu un personal cu experienta. Pentru detalii ne puteti contacta la diana.munteanu@sferaexpert.ro

Bucuresti Servicii
 • Prodlemn JR SRL din Nehoiu, Str. M. Eminescu, 1 din judetul Buzau, are activitatea distribuita pe trei directii prelucrarea lemnului, pizeerie si clubde noapte. Sectia de prelucrare asigura pentru produsele sale cel mai bun raport calitate pret, realizeaza transportul produselor sale la destinatia clientului. Tel.: 0745019573

Nehoiu Producator
 • Suntem SC Oltconfort SRL din Prahova, firma care din 2005 se ocupa in exclusivitate cu vanzarea si distributia lemnului de foc, specializati pe livrarea catre consumatorul final la pret de producator. Am nevoie de lemn de foc pentru incalzirea la centrala termica sau soba? Doresc sa-mi fie livrat lemnul la domiciliu sau sediu in cantitati si la dimensiuni cerute de mine? Ei bine, la aceste probleme solutia o oferim noi cu promptitudine si seriozitate la preturi bune. Depozitul are o capaciatate de 3000 mc lemn de foc astfel incat pe toata periaoada anului putem asigura lemn de foc de esenta tare uscat, ideal pentru centralele termice cu gazeificare sau normale sobe sau seminee. Pentru pizzerii avem permanent lemn uscat pregatit la dimensiunea de ars in cuptor.

Valea Calugareasca Distribuitor
 • Societate in domeniul arhitecturii peisagere, executam amanejarea spatiilor verzi, sisteme de irigatii si drenaje; prelucrarea solului cu utilaje mici si mijlocii: motocultoare si tractoare agricole de mici dimensiuni. Ne ocupam si cu inchiriere de utilaje mici in doemniul constructiilor: bobcat cu incarcator frontal si miniexcavator cu cupa de 20 cm si 40 cm.

Bucuresti Servicii
 • SC Imaculat Lukoserv SRL opereaza sub doua brand-uri : "Apiluk" si "Donna Lucia" "Apiluk" - produce hrana energetica si proteica pentru albine si distribuie intreaga gama de utilaje, scule si echipamente apicole. Pentru mai multe detalii vizitati: www.apiluk.ro Donna Lucia - produce si ambaleaza o gama variata de produse alimentare sub propriul brand Donna Lucia si sub brandul clientului: de la alimentele de baza cum ar fi zahar, gris, malai, fasole etc. pana la condimente si esente. De asemenea, este specializata in ambalarea personalizata a pliculetelor - doze de unica folosinta - de zahar, sare, piper si alte condimente pentru fast-food-uri, catering-uri, restaurante si hoteluri, precum si a pliculetelor de ketchup, maioneza, mustar, mujdei, sosuri si dressinguri pentru fast-food-uri, fiind prima din tara in acest segment.

Timisoara Producator