Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3572 companii
 • Infiintata in anul 1992, Cepromin S.A. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cepromin S.A. efectueaza proiectare si cercetare miniera. Firma noastra are o echipa de 38 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Cepromin S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Deva Servicii
 • Avem ca obiect de activitate lucrari de instalatii, centrale termice, aer climatizare, gaze in apartamente, instalatii canalizare, sanitare, proiectare instalatii, climatizare, montaj aer conditionat, repartitoare de costuri, amenajari interioare, zugraveli, gresie, faianta, placari, zidarie, amenajari locuinte, mobila, mobilier.

Bacau Servicii
 • Fundatia Star-Hope este o institutie cu caracter umanitar, nonprofit, neguvernamentala si apolitica personalitate juridica si desfasuradu-si activitatea conformitate cu prevederile Legii Nr.21 / 1924. Obiectivele fundatiei: - ajutorarea persoanelor cu handicap cu aparate recuperatorii locomotorii, aparate de gimnastica recuperatorie, orteze, proteze, carucioare rulante, medicamente, aparatura medicala; - asigurarea mijloacelor materiale, imbracaminte, incaltaminte, alimente, mobilier, aparatura electrocasnica, persoanelor cu handicap aflati saracie si singuratate; - sprijinirea caminelor, financiar si material cu diferite ocazii; - colaborarea cu persoane fizice si juridice, organizatii care doresc sprijine fundatia. Detalii pe www.fsh.org.ro

Medgidia Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 6 angajati, Marco Serv Grup S.R.L presteaza urmatoarele servicii: legatorie documente contabile, arhivare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de curatenie profesionale si prompte la preturi avantajoase in functie de suprafata sediului. Misiunea firmei noastre este de a oferi servicii de curatenie de cea mai inalta calitate atat la casa cat si la biroul dvs , pentru a ne mentine clientii nostri pe deplin multumiti.Ne angajam sa fim mereu deschisi si echitabili in relatiile noastre cu fiecare client.Ne concentram pe nevoile clientilor nostri pentru a castiga respectul lor prin relatii pe termen lung.Noi va oferim mereu servicii de curatenie convenabile. Ne punem punem in joc reputatia in fiecare zi, ceea ce inseamna ca nu sunteti multumiti de serviciile noastre daca clientul nostru nu este.Angajatii nostri sunt instruti in cele mai moderne si eficiente tehnici de curatare atat a birourilor cat si casei dvs.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Constanta, str. Mircea Cel Batran 148, punct de lucru in str. Labirint 32A. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de confectionari stampile, studio foto, comert cu produse de papetarie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Bucuresti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Kuhn & Partner Romania S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Kuhn & Partner Romania S.R.L presteaza urmatoarele servicii: leasing financiar intern si extern. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1974 si este situata in Bucuresti. Firma noastra ofera spatii spre inchiriere. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Punand accent pe promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: contabilitate generala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • International Computer School S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: cursuri de perfectionare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: turism de afaceri, facilitati TURISTI    , excursii in tara si strainatate ,misiuni economice,realizari de standuri la targuri internationale, realizari de intalniri B2B; consultanta de afaceri, partener    PROGRAME FP7. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania si intreaga lume . . Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii