Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3605 companii
 • Oferim clientilor nostrii toate serviciile posibile : > procurarea firului necesar si accesoriilor necesare >tricotaje >confectii >calcatorie >ambalare  si nu in ultimul rand transportul comenzi la destinatia ceruta de client >99%din clienti nostri au fost si sunt multumiti de calitatea  imbracamintei

Brasov Producator
 • Ce face firma noastra: 1. presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agenti economici din sectorul public si privat: sedii de societati comerciale, unitati de productie, depozite, unitati de invatamant si spitalicesti, resedinte private, evenimente culturale(concerte). 2. agentii de paza au dovedit capabilitate si dispun de antrenament pentru medii deschise cum sunt santiere de locuinte, depozite de materii prime,etc. 3. cunoasterea din timp, prin activitati specifice a intentiilor unor persoane de a comite infractiuni de furt ori distrugere de bunuri, actionandu-se cu promtitudine pentru neutralizarea acestora; 4. organizarea si executarea masurilor ce se impun pentru realizarea flagrantului asupra unor persoane despre care s-au obtinut informatii ca sustrag bunuri materiale; 5. consulting in materie de organizare a activitatii de paza, protectie si supraveghere.

Bucuresti Servicii
 • Mini-Gradinita de acasa ! Ingrijesc copii la domiciliu personal. Conditii foarte bune, apartament 4 camere, centrala proprie, termopan, aer conditionat. Persoana serioasa cu experienta. Pot ingrijii maxim 5 copii. Se ofera 2-3 mese pe zi, supraveghere permanenta, program prelungit la cerere.

Craiova Servicii
 • Ai nevoie de un credit si nu stii ce sa faci, dar mai ales ce acte iti trebuiesc pentru dosar. Atunci vino la noi si noi vom gasi solutia de finantare adaptata tie. Contacteaza-ne la: 0724/384427 www.creditegorj.ro

Tg-jiu Financiar
 • EUNITE ROMANIA, parte din Eunite Group BV, firma cu capital olandez, are ca obiectiv de activitate asistarea firmelor olandeze in desfasurarea de activitatii in Romania. Paleta de activitatii este vasta, incepand de la parteneriate, pana la proiecte de investitii, preluarii de companii, misiunii economice. Eunite Group, numara 10 birourii din Europa centrala si de est si aproximativ 70 de anagajatii.

Bucuresti Servicii
 • Parte a retelei de ziare locale a companiei MediaPRO, alaturi de BANATEANUL, IESEANUL, CLUJEANUL, HUNEDOREANUL si BIHOREANUL, cotidianul online SIBIANUL aduce in fiecare zi noutati din orasul tau! Ne gasiti la www.sibianulonline.ro

Sibiu Altul
 • Builders Business s.r.l. este specializata in lucrari la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar. Realizam o gama larga de prestari servicii in domeniul constructiilor si a amenajarilor exterioare: renovari fatade, aplicare protectie anticorozivă, interventii antene si turnuri, montare de pereti cortina si alucobond, curatarea peretilor cortina, hidroizolatii, montare reclamelor outdoor, etc.

Bucuresti Servicii
 • SC Artianis SRL a fost infiintata in anul 2006, si are ca principal obiect de activitate "decorarea salilor de petrecere".Prin personalul calificat in domeniul decoratiunilor va stam la dispozitie pentru amenajarea oricarei locatii, cu ocazia unui eveniment festiv!

Bacau Servicii
 • Studioul Taine este proiectat, optimizat acustic si echipat pentru realizarea unor inregistrari audio de inalta calitate, precum si pentru realizarea de materiale audio fie pentru Film, Teatru, emisiuni de Radio, Televiziune sau Internet. Studioul este echipat, pe langa altele, cu un set de tobe NATURALE ce poate fi folosit de trupele de Rock, Jazz, Latino, etc., contrar majoritatii studiourilor existente la ora actuala ce folosesc in locul tobelor, Drum Machines sau Samplers sau Sequencers 4/48/32/24 canale audio digitale - Inregistrari Multitrack Studio - Inregistrare Multitrack Live, ce se pot mixa in sistem audio surround si pune pe un DVD-Audio sau DVD-Video - Inregistrare Voci Pentru Reclame Radio/TV/Internet - Suprapuneri de Voci si efecte pentru filme (Voice-Over si Foley) - Editare Multitrack - Mixaj din Multitrack in Stereo, Surround 5.1, 6.1, 7.1 - Reconditionari material audio - Mastering - Transfer D/A, A/D - (Digital/Analog, Analog/Digital) - Productie de negative - Productie CD, VCD, Multimedia CD, DVD-Audio, DVD-Video - Mixaj dedicat CD, DVD-Audio, DVD-Video, Film, TV, Radio, Internet Broadcasting - Sound Design - Web Sound Design - Productie Publicitara Radio, Tv, Internet (Jingles, Promo-uri, Fonduri Sonore Emisiuni) // Filmari Videoclipuri (Studio/Aer Liber), Documentare, Evenimente, Concerte Live - Productie Videoclipuri - Editare Video Digitala cu posibilitati de proiectare a materialului video pe ecran de dimensiuni mari. Procesare, Post-Procesare - Render in cele mai populare formate video atat pentru web broadcasting, TV broadcasting cat si pentru CD-uri Multimedia (VCD) sau DVD-uri - Productie completa DVD-Video: Meniuri Interactive (Animatii/Filmari Speciale), Subtitrari Multilingual, doua sau mai multe stream-uri audio.

Bucuresti Servicii
 • Firma este infiintata din 2003 si in 2006 si-a schimbat componenta manageriala astfel luand fiinta noua societate. Principale domenii de activitate sunt web design, energie alternativa, echipamente de incalzire solare, transporturi.

Iasi Servicii
 • Firma de catering specializata in deservirea mesei de pranz la firme precum si in organizarea de mese festive. Firma de asemenea desfasoara activitati de vanzare de produse tip gospodina catre magazine specializate.

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra este specializata in prestari servicii de curatenie la sediul firmelor si la domiciliul si foloseste produse profesionale pentru obtinerea celor mai bune rezultate, la preturi accesibile tuturor. Daca doriti o solutie simpla si eficienta pentru rezolvarea problemelor de curatenie, apelati cu incredere la societatea noastra.

Giurgiu Servicii
 • Cand cauti o firma producatoare de echipamente de stingerea incendiilor, trebuie sa accepti realitatea sub numele " GENERAL INVEST ".     Intr-o firma moderna de stingatoare si echipamente de protectie telul staff-ului tehnic este in a gasi cele mai bune solutii pentru protejarea bunurilor culturale si materiale ale societatii.     Inalta calificare a personalului, permite realizarea unor inovatii tehnice, ce confera produselor noastre capacitatea de a satisface in totalitate cerintele beneficiarilor.     Astazi " GENERAL INVEST " are produse demne de incredere, diversificate si de un inalt nivel calitativ, capabile sa satisfaca toate cerintele de piata.    Produsele noastre se adreseaza atat sectorului industrial si agricol, cat si celui public si cultural.     Echipamentele de stingere a incendiilor includ o mare diversitate de tipuri de stingatoare cu un design modern si accesorii P.S.I. pentru diverse aplicatii.     Produsele pe care le realizam sunt in concordanta cu standardele europene EN, avand certificare data de "CENTRUL DE STUDII AL INSPECTORATULUI POMPIERILOR MILITARI ".     Firma asigura un sistem permanent de vanzare si de service atat in perioada de garantie cat si postgarantie.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 2003, Arcosystem S.R.L este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 3 angajati, Arcosystem S.R.L efectueaza: proiectare si executie echipamente industriale (pentru productie si pentru asigurarea calitatii: masina de gravat pentru tipografii, masina de serigrafie pe suprafete rotunde). Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Arcosystem S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Apollo Moldoveanu S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Apollo Moldoveanu S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de legatorie carti,lucrari de diploma, teze de doctorar, indosarieri cu spirala, laminari. Compania noastra are un personal de 17 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Apollo Moldoveanu S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Alf Electric S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Alf Electric S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca gravura computerizata (placi gravate). Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Alf Electric S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Firma Activ Document Center S.R.L. are o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in efectuarea de indosariere, laminare, copii xerox, tipar digital. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Actica Permanent, activa in domeniul ales, cu perspective de dezvoltare in viitor ! Reprezentam Monitor Oficial, Turism, Asigurari, etc. Pentru mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon.

Bucuresti Servicii
 • Staţiile de procesare a agregatelor de carieră şi balastieră le executăm din faza de concepţie pA�nă la punere A�n funcţiune. Proiectare de fluxuri tehnologice cu dotări pentru cariere şi balastiere. Proiectare construcţii metalice. Proiectări de echipamente hidraulice. Proiectarea se execută cu cel mai modern program CAD. # Consultanţă de specialitate A�n domeniul carierelor şi balastierelor. A�ntocmirea de studii de specialitate pentru deschidere de noi capacităţi de producţie. Studii de fezabilitate şi studii de recultivare ale zonelor exploatate.

Leliceni Producator
 • Galeria de imagini a fotografului Adrian Sulyok. Serviciile oferite de Sulyok Imaging includ: * fotografie corporate, portrete profesionale, portrete business * fotografie de produs, fotografii industriale * fotografie aeriana, filmari aeriene * fotografie imobiliara, urmarire de santier * video 360 * filmari profesionale si montaj video.

Bucuresti Servicii