Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3580 companii
 • Este o societate comerciala al carei principal obiect de activitate este legat de domeniul topografiei, cadastrului, cartografiei, geodeziei si gestionarii bazelor GIS. Map Design dispune de un personal inalt calificat, capabil sa execute cele mai complexe lucrari in timpul cel mai scurt la un nivel calitativ foarte ridicat. Dat fiind faptul ca dispunem de dotari tehnice de ultima generatie, precum si de un personal cu experienta, acoperim o gama foarte larga de lucrari: de la o simpla "cota 0", la asistenta de santier; de la simple ridicari topografice, la retele geodezice de precizie; de la simple documentatii de intabulare, la documentatii pentru PUZ-uri si PUG-uri; de la un simplu plan digital, la creearea si gestionarea de baze informatice complexe pentru GIS. Intotdeauna am incercat sa venim in ajutorul clientilor nostrii prin oferirea de solutii complete, de la consultanta in domeniul cadastrului, constructiilor si arhitectura - pentru intocmirea diverselor tipuri de documentatii; la intocmirea propriu-zisa a acestor documentatii.

Timisora Servicii
 • Service auto cu profil tinichigerie vopsitorie. Facem tunning si cooperam cu Amg Sttutgart si Hamman Munchen. Producem oglinzi si faruri pt Ford, Bmw, Porsche, Nissan, Mercedes, Aston Martin si Hummer. Lucram si pt USA.

Braila Servicii
 • SC Crissella S.R.L, a fost fondata in 1991 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea si rapiditate livrarii serviciilor noastre. Firma noastra comercializeaza o gama larga de accesorii nunta precum si peste 500 modele invitatii la cele mai mici preturi de pe piata.

Bucuresti Distribuitor
 • Florarie online Flori in Timisoara.ro este o florarie cu livrare in aceeasi zi, in maxim 4 ore de la aplicarea comenzii. Flori in Timisoara.ro este una dintre cele mai complexe forarii online punand la dispozitia clintelei flori de varita gama, cum ar fi: buchete de nunti, flori pentru iubiti si ubite, cadouri, felicitari, orhidee si multe alte sortimente de flori in aranjamente florale de o frumete de nedescris.

Timsoara Servicii
 • Firma se ocupa de sonorizari la diferite evenimente (sedinte, conferinte, petreceri private, achizitionarea si montarea de sisteme audio). Seriozitate, discretia si profesionalismul sunt atuurile noastre.

Vaslui Servicii
 • Companie nou infiintata. Presteaza servicii de curatatorie auto > extarior, interior, motor, polish, etc. Vream sa ne extindem in domeniul comertului prin atragerea clientilor si prin spatii de joaca pt. copii frumos amenajate

Gaesti Servicii
 • Proiecteaza si executa instalatii termice , gaze naturale , sanitare si aer conditionat , distribuitor autorizat Lamborghini ,Henson. Societatea este autorizata ANRGN si ISCIR  ( conform PTA1 si C9).

Braila Servicii
 • Firma Spotlight Brasov a fost infiintata in anul 2006 si este relativ noua pe piata brasoveana. Cu ce venim in plus? Cu personalitate, atentie pentru detalii si cel mai important - receptivitate la ceea ce doriti dumneavoastra. Principalele activitati sunt legate de acoperirea foto, video si audio a evenimentelor. In plus efectuam editari video si audio. Ce suntem in stare sa mai facem? Va lasam sa descoperiti!

Brasov Servicii
 • Cabinet de Avocat Fanea Traian Vasile va acorda sprijin in orice probleme legate de contracte comerciale, drept comercial, contracte civile, dreptul afacerilor, litigii comerciale, recuperari creante, drept civil, revendicari imobiliare, drept international privat, drept financiar bancar vamal, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul investitiilor si achizitiilor publice, executarea silita mobiliara si imobiliara a creantelor Dvs.! Site: www.avocattraian.com Contact: 0747 782163

Bucuresti Servicii
 • DVD 4 YOU este o firma de media care distribuie si lanseaza pe piata, divertisment de calitate. Universul colorat al divertismentului este promovat de catre noi prin FILME DVD si jocuri Play Station 2. Viziunea DVD 4 YOU este promovarea divertismentului de calitate pentru adulti si copii. INITIATIVA, CREATIVITATEA SI COOPERAREA angajatilor nostri este de o importanta maxima pentru noi si, pentru aceasta oferim o mare flexibiliate in posibilitatile lor de exprimare. CALITATEA este inerenta in orice dimensiune a activitatilor noastre. Credem ca interactiunea si raspunsurile rapide sunt obligatorii pe piata in evolutie extrem de rapida a divertismentului. Dorim sa preluam cat mai rapid noile tendinte. Punctul nostru forte si credinta noastra este ca oamenii scot la iveala tot ce au mai bun atunci cand sunt fericiti si se distreaza. Sigur entertainementul este cheia unei lumi mai bune. Daca viitorul presupune o lume mai buna, atunci veti fi alaturi de noi in viitor.

Bistrita Servicii
 • Misiunea CIM GO este participarea la ridicarea nivelului de pregatire profesionala in domeniul tehnicii de calcul, al managementului, marketing-ului sau in alte domenii ce isi pot aduce aportul la planurile de dezvoltare zonala sau chiar nationala.

Baia Mare Servicii
 • Conductiv Service executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru: 1. locuinte 2. birouri 3. spatii comerciale si de productie 4. hale industriale Firma noastra garanteaza respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate. Datorita calitatii materialelor folosite, a masuratorilor si verificarilor efectuate, instalatiile electrice executate de noi au o durata de exploatare indelungata. Prin specialistii sai, Conductiv Service poate integra intr-un mod optim instalatii electrice. Valorile pe care ne bazam pentru ducerea la indeplinire a misiunii firmei sunt urmatoarele: -Oamenii - indiferent de nivelul la care isi desfasoara activitatea, ei contribuie la vitalitatea si reputatia firmei noastre. -Calitatea produselor si serviciilor oferite - sunt principalul mijloc de mentinere a clientilor existenti si contribuie la imaginea firmei noastre pe piata. Buna gestionare a resurselor precum si reinvestirea unei parti importante din profit reprezinta sursa principala a dezvoltarii firmei nostre. 1. Instalatii electrice pentru cladiri civile: Solutii tehnice, proiectare, executie. Instalatii electrice complexe: iluminat general si ornamental, prize. - Cladiri administrative si birouri; - Sedii de firme; - Localuri publice; - Gradini. 2. Instalatii electrice in industrie: Solutii tehnice, proiectare, executie, punere in functiune, service. - Montarea transformatoarelor si a celulelor de medie tensiune; - Executia si montajul tablourilor electrice de distributie de joasa tensiune pana la 4000 A; - Executia si montajul tablourilor secundare de distributie si comanda; - Instalatii electrice de distributie ( cu bare capsulate sau cabluri ) a energiei si alimentare a utilajelor; - Instalare si reparare echipament AMC; - Intretinere si exploatare instalatii AMCR; - Instalatii electrice de iluminat interior si exterior; Printre clientii nostri se numara: MITTAL STEEL IASI S.A. GEMI SERCOM S.R.L. "Imbunatatirea continua a calitatii si a eficientei constituie motorul succesului nostru."

Iasi Servicii
 • Avem ca principala activitate sevicii de coafura cosmetica, manichira, masaj, solar. Tot personalul firmei este foarte bine calificat, de asemenea vindem produse profesionale, pentru anul viitor ne dorim sa ne largim activitatea si cu alte produse de calitate.

Turda Servicii
 • Televiziune prin cablu, producator de tamp-larie pvc si aluminiu. Oferim servicii in domeniul televiziunii prin cablu in t6rei localitati din judetul Arad precum si executam tamplarie pvc si aluminiu. Profilul folosit TROCAL Germania.

Arad Servicii
 • Innovative Web Services nu este doar o firma, este o echipa, o familie. Suntem un grup de oameni tineri, profesionisti, cu foarte mnulta imaginatie. Intr-un cuvant Inovativ Suntem siguri ca va putem ajuta afacerea. Nu am dezamagit pe nimeni.

Bucuresti Servicii
 • Oferim clientilor nostrii toate serviciile posibile : > procurarea firului necesar si accesoriilor necesare >tricotaje >confectii >calcatorie >ambalare  si nu in ultimul rand transportul comenzi la destinatia ceruta de client >99%din clienti nostri au fost si sunt multumiti de calitatea  imbracamintei

Brasov Producator
 • Ce face firma noastra: 1. presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agenti economici din sectorul public si privat: sedii de societati comerciale, unitati de productie, depozite, unitati de invatamant si spitalicesti, resedinte private, evenimente culturale(concerte). 2. agentii de paza au dovedit capabilitate si dispun de antrenament pentru medii deschise cum sunt santiere de locuinte, depozite de materii prime,etc. 3. cunoasterea din timp, prin activitati specifice a intentiilor unor persoane de a comite infractiuni de furt ori distrugere de bunuri, actionandu-se cu promtitudine pentru neutralizarea acestora; 4. organizarea si executarea masurilor ce se impun pentru realizarea flagrantului asupra unor persoane despre care s-au obtinut informatii ca sustrag bunuri materiale; 5. consulting in materie de organizare a activitatii de paza, protectie si supraveghere.

Bucuresti Servicii
 • Mini-Gradinita de acasa ! Ingrijesc copii la domiciliu personal. Conditii foarte bune, apartament 4 camere, centrala proprie, termopan, aer conditionat. Persoana serioasa cu experienta. Pot ingrijii maxim 5 copii. Se ofera 2-3 mese pe zi, supraveghere permanenta, program prelungit la cerere.

Craiova Servicii
 • Ai nevoie de un credit si nu stii ce sa faci, dar mai ales ce acte iti trebuiesc pentru dosar. Atunci vino la noi si noi vom gasi solutia de finantare adaptata tie. Contacteaza-ne la: 0724/384427 www.creditegorj.ro

Tg-jiu Financiar
 • EUNITE ROMANIA, parte din Eunite Group BV, firma cu capital olandez, are ca obiectiv de activitate asistarea firmelor olandeze in desfasurarea de activitatii in Romania. Paleta de activitatii este vasta, incepand de la parteneriate, pana la proiecte de investitii, preluarii de companii, misiunii economice. Eunite Group, numara 10 birourii din Europa centrala si de est si aproximativ 70 de anagajatii.

Bucuresti Servicii