Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3638 companii
 • Builders Business s.r.l. este specializata in lucrari la inaltime prin tehnologia specifica de alpinism utilitar. Realizam o gama larga de prestari servicii in domeniul constructiilor si a amenajarilor exterioare: renovari fatade, aplicare protectie anticorozivă, interventii antene si turnuri, montare de pereti cortina si alucobond, curatarea peretilor cortina, hidroizolatii, montare reclamelor outdoor, etc.

Bucuresti Servicii
 • SC Artianis SRL a fost infiintata in anul 2006, si are ca principal obiect de activitate "decorarea salilor de petrecere".Prin personalul calificat in domeniul decoratiunilor va stam la dispozitie pentru amenajarea oricarei locatii, cu ocazia unui eveniment festiv!

Bacau Servicii
 • Studioul Taine este proiectat, optimizat acustic si echipat pentru realizarea unor inregistrari audio de inalta calitate, precum si pentru realizarea de materiale audio fie pentru Film, Teatru, emisiuni de Radio, Televiziune sau Internet. Studioul este echipat, pe langa altele, cu un set de tobe NATURALE ce poate fi folosit de trupele de Rock, Jazz, Latino, etc., contrar majoritatii studiourilor existente la ora actuala ce folosesc in locul tobelor, Drum Machines sau Samplers sau Sequencers 4/48/32/24 canale audio digitale - Inregistrari Multitrack Studio - Inregistrare Multitrack Live, ce se pot mixa in sistem audio surround si pune pe un DVD-Audio sau DVD-Video - Inregistrare Voci Pentru Reclame Radio/TV/Internet - Suprapuneri de Voci si efecte pentru filme (Voice-Over si Foley) - Editare Multitrack - Mixaj din Multitrack in Stereo, Surround 5.1, 6.1, 7.1 - Reconditionari material audio - Mastering - Transfer D/A, A/D - (Digital/Analog, Analog/Digital) - Productie de negative - Productie CD, VCD, Multimedia CD, DVD-Audio, DVD-Video - Mixaj dedicat CD, DVD-Audio, DVD-Video, Film, TV, Radio, Internet Broadcasting - Sound Design - Web Sound Design - Productie Publicitara Radio, Tv, Internet (Jingles, Promo-uri, Fonduri Sonore Emisiuni) // Filmari Videoclipuri (Studio/Aer Liber), Documentare, Evenimente, Concerte Live - Productie Videoclipuri - Editare Video Digitala cu posibilitati de proiectare a materialului video pe ecran de dimensiuni mari. Procesare, Post-Procesare - Render in cele mai populare formate video atat pentru web broadcasting, TV broadcasting cat si pentru CD-uri Multimedia (VCD) sau DVD-uri - Productie completa DVD-Video: Meniuri Interactive (Animatii/Filmari Speciale), Subtitrari Multilingual, doua sau mai multe stream-uri audio.

Bucuresti Servicii
 • Firma este infiintata din 2003 si in 2006 si-a schimbat componenta manageriala astfel luand fiinta noua societate. Principale domenii de activitate sunt web design, energie alternativa, echipamente de incalzire solare, transporturi.

Iasi Servicii
 • Firma de catering specializata in deservirea mesei de pranz la firme precum si in organizarea de mese festive. Firma de asemenea desfasoara activitati de vanzare de produse tip gospodina catre magazine specializate.

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra este specializata in prestari servicii de curatenie la sediul firmelor si la domiciliul si foloseste produse profesionale pentru obtinerea celor mai bune rezultate, la preturi accesibile tuturor. Daca doriti o solutie simpla si eficienta pentru rezolvarea problemelor de curatenie, apelati cu incredere la societatea noastra.

Giurgiu Servicii
 • Cand cauti o firma producatoare de echipamente de stingerea incendiilor, trebuie sa accepti realitatea sub numele " GENERAL INVEST ".     Intr-o firma moderna de stingatoare si echipamente de protectie telul staff-ului tehnic este in a gasi cele mai bune solutii pentru protejarea bunurilor culturale si materiale ale societatii.     Inalta calificare a personalului, permite realizarea unor inovatii tehnice, ce confera produselor noastre capacitatea de a satisface in totalitate cerintele beneficiarilor.     Astazi " GENERAL INVEST " are produse demne de incredere, diversificate si de un inalt nivel calitativ, capabile sa satisfaca toate cerintele de piata.    Produsele noastre se adreseaza atat sectorului industrial si agricol, cat si celui public si cultural.     Echipamentele de stingere a incendiilor includ o mare diversitate de tipuri de stingatoare cu un design modern si accesorii P.S.I. pentru diverse aplicatii.     Produsele pe care le realizam sunt in concordanta cu standardele europene EN, avand certificare data de "CENTRUL DE STUDII AL INSPECTORATULUI POMPIERILOR MILITARI ".     Firma asigura un sistem permanent de vanzare si de service atat in perioada de garantie cat si postgarantie.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 2003, Arcosystem S.R.L este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 3 angajati, Arcosystem S.R.L efectueaza: proiectare si executie echipamente industriale (pentru productie si pentru asigurarea calitatii: masina de gravat pentru tipografii, masina de serigrafie pe suprafete rotunde). Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Arcosystem S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Apollo Moldoveanu S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Apollo Moldoveanu S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de legatorie carti,lucrari de diploma, teze de doctorar, indosarieri cu spirala, laminari. Compania noastra are un personal de 17 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Apollo Moldoveanu S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Alf Electric S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Alf Electric S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca gravura computerizata (placi gravate). Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Alf Electric S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Firma Activ Document Center S.R.L. are o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in efectuarea de indosariere, laminare, copii xerox, tipar digital. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Actica Permanent, activa in domeniul ales, cu perspective de dezvoltare in viitor ! Reprezentam Monitor Oficial, Turism, Asigurari, etc. Pentru mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon.

Bucuresti Servicii
 • Staţiile de procesare a agregatelor de carieră şi balastieră le executăm din faza de concepţie pA�nă la punere A�n funcţiune. Proiectare de fluxuri tehnologice cu dotări pentru cariere şi balastiere. Proiectare construcţii metalice. Proiectări de echipamente hidraulice. Proiectarea se execută cu cel mai modern program CAD. # Consultanţă de specialitate A�n domeniul carierelor şi balastierelor. A�ntocmirea de studii de specialitate pentru deschidere de noi capacităţi de producţie. Studii de fezabilitate şi studii de recultivare ale zonelor exploatate.

Leliceni Producator
 • Galeria de imagini a fotografului Adrian Sulyok. Serviciile oferite de Sulyok Imaging includ: * fotografie corporate, portrete profesionale, portrete business * fotografie de produs, fotografii industriale * fotografie aeriana, filmari aeriene * fotografie imobiliara, urmarire de santier * video 360 * filmari profesionale si montaj video.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Miercurea Ciuc, judetul Harghita. Cu un efectiv de 3 angajati, Azolib S.R.L. efectueaza studii de geologie (geotehnice), rezistenta pamantului, fundatii de cladiri. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Suntem cei mai buni in domeniul proiectarii din judetul Ialomita. Lucrari: sediul BCR Slobozia Fetesti Tandarei, sediul Tribunal judetean, sediul Farmadep, locuinte particulare, amenajari de spatii comerciale, documentatii de urbanism PUG PUZ si PUD, reclama si vanzare de produse prin intermediul lucrarilor proiectate si realizate, etc.

Slobozia Servicii
 • Textila Lugoj Sa a fost fondata in anul 1907 si infintata ca societate comerciala pe actiuni in anul 1990 si este situata in Lugoj, judetul Timis. Ofera spatii industriale pentru inchiriere modern dotate cat si serviciile necesatre functionarii acestora (electricitate, gaze, apa, canalizare, etc.). Principala preocupare a companiei TEXTILA LUGOJ S.A este de a sprijini clientii in gasirea si mentinerea functionala performanta cu celor mai optime solutii in oferta serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Lugoj Servicii
 • Minibus Tour Srl a fost fondata in 1998 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Minibus Tour S.R.L efectueaza transport persoane intrajudetean. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Minibus Tour S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Minibus Tour S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Transportator
 • Outward Bound Professional este departamentul specializat pe traininguri de dezvoltare profesionala al organizatiei Outward Bound Romania. Oferim firmelor si institutiilor traininguri personalizate de teambuilding si de leadership. Facem parte din reteaua Outward Bound International, cea mai mare si cea mai veche retea de organizatii outdoor din lume. Activitatiile outdoor specifice sunt: catarare, coborare pe stanca, expeditie (caiac, bicicleta, pluta si pe jos), tiroliana, treasure hunt, proiecte de invatare, activitati in gradina de corzi. Traininguri oferite : Formare de echipe performante (team building) Leadership (dezvoltarea abilităţilor de conducere) Seminar preconferinţă Curs de dezvoltare de relaţii şi de parteneriate Curs de provocări individuale şi profesionale Training of Trainers n educaţia outdoor

Targu Mures Servicii
 • FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR CONSULTANTA IN DOMENIUL I.T. , CONTABILITATE PRODUCERE SI FURNIZARE DE PROGRAME SOFTWARE ASISTENTA I.T. FDSGFDGHDFGDGDBGD XDFBHDGBNDG CVBFSDD SFGVBFSD SFBGVFSDBG SDFGFDB

Dragasani Servicii