Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Servicii: 3616 companii
 • Brio Pres S.R.L din Deva, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca distantiere pentru fier beton, dopuri pentru scaune, dibluri, distantiere pentru termopane. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Brio Pres S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. tel: 0723227569

Deva Producator
 • Infiintata in anul 1994, Vinnia Emporium S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Baia Mare, judetul Maramures. Firma Vinnia Emporium S.R.L are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de anvelope, filtre, cuzineti. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Servicii
 • G & T Unic Distribution SRL Infiintata in Orasul Bucuresti cu un unic scop, sa ofere clientilor o varietate complexa de servicii necesare. Venind in intimpinarea necesitatilor si dorintelor Dvs., o echipa de profesionisti cu experienta va sta la dispozitie. Specialistii nostrii efectueaza lucrarile la cele mai inalte standarde occidentale, indreptindusi atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite. DOMENIUL DE ACTIVITATE AL FIRMEI Amenajari/Renovari Interioare Cu o experienta extensiva in amenajarea si renovarea apartamentelor, vilelor de lux, etc, specialistii nostri va  ofera o gama variata de servicii la cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la renovari complete pina la ultimul detaliu. Montam: Gresie, Faianta, Parchet  Melaminat, Tencuieli, Glet, Sape, Tinci, Zugraveli, Finisaje, Compartimentari, Rigips, Tavane False, Scafe. Vinzare si montaj aparate de aer conditionat Comercializarea de aparate A/C diferite modele (9000-12000-18000 BTU). Service, montari orice tip de aparat A/C in case, blocuri / apartamente, institutii, etc.   MONTAJ GRATUIT IN LIMITA A 3m DE TRASEU FRIGORIFIC GARANTIE 2 ANI Instalatii Technico-Sanitare Oferim instalatii sanitare (Baie, Bucatarie, Coloane de Bloc, etc.) Montari de Jaluzele Verticale Comercializarea de  materialele textile si componente pentru Jaluzele Verticale. Montam pe suprafete mici sau mari, dupa masuratori prealabile la domiciliul / sediul clientului, Firma noastra va ofera solutii simple si eficiente pentru  Protectie Solara  si nu numai, la preturi care nu au concurenta.                 MONTAJ GRATUIT SI GARANTIE Servicii de Curierat Rapid G & T UNIC DISTRIBUTION SRL ofera servicii de curierat local (Bucuresti si localitatile alaturate). In cazul in care aveti nevoie de servicii de curierat Postale sau Coletarie, oferim cel mai mic prêt  si o livrare pe masura cerintelor dvs. Studiind continuu piata acestor servicii, noi garantam un singur lucru: In permanenta vom avea grija sa oferim cel mai mic prêt raportat la o  calitate superioara si o livrare pe masura cerintelor dvs. Seriozitate si professionalism ! Site: www.montaj-aerconditionat.com

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1992, S.C. Didi Com S.R.L. este situata in Buzau, judetul Buzau. Avand 29 de angajati, firma noastra realizeaza in atelierele proprii o gama larga de produse din fier forjat, mobilier interior si exterior. Productia actuala este livrata in proportie de 80% la extern, insa, produsele incep sa fie atractive si la intern, cererea fiind din ce in ce mai mare si in Romania. Misiunea noastra este sa oferim produse de bun gust si calitate sporita la preturi convenabile cu scopul de a satisface cerintele clientiilor nostri. Experienta acumulata in colaborarea cu clientii straini ne ajuta sa ne impunem pe piata externa si totodata sa reusim sa convingem piata interna ca produsele noastre sunt trainice, moderne si elegante. Vom fi cu siguranta un sprijin real in amenajarea spatiilor dragi dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente produse care va vor fascina. Dispunem de asemenea de suprafete de productie pe care le oferim spre inchiriere.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 1991, Vulcamed S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Medgidia, judetul Constanta. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: combustibili - benzina, motorina partener Rompetrol, lubrifiati, uleiuri, piese auto si accesorii, servicii de vulcanizare. Firma noastra are un personal de 18 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. * oferim Cazare muncitori in camin nefamilisti cu dotatari de ultima ora Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vulcamed S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Medgidia Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Cepromin S.A. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Cepromin S.A. efectueaza proiectare si cercetare miniera. Firma noastra are o echipa de 38 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Cepromin S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Deva Servicii
 • Avem ca obiect de activitate lucrari de instalatii, centrale termice, aer climatizare, gaze in apartamente, instalatii canalizare, sanitare, proiectare instalatii, climatizare, montaj aer conditionat, repartitoare de costuri, amenajari interioare, zugraveli, gresie, faianta, placari, zidarie, amenajari locuinte, mobila, mobilier.

Bacau Servicii
 • Fundatia Star-Hope este o institutie cu caracter umanitar, nonprofit, neguvernamentala si apolitica personalitate juridica si desfasuradu-si activitatea conformitate cu prevederile Legii Nr.21 / 1924. Obiectivele fundatiei: - ajutorarea persoanelor cu handicap cu aparate recuperatorii locomotorii, aparate de gimnastica recuperatorie, orteze, proteze, carucioare rulante, medicamente, aparatura medicala; - asigurarea mijloacelor materiale, imbracaminte, incaltaminte, alimente, mobilier, aparatura electrocasnica, persoanelor cu handicap aflati saracie si singuratate; - sprijinirea caminelor, financiar si material cu diferite ocazii; - colaborarea cu persoane fizice si juridice, organizatii care doresc sprijine fundatia. Detalii pe www.fsh.org.ro

Medgidia Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 6 angajati, Marco Serv Grup S.R.L presteaza urmatoarele servicii: legatorie documente contabile, arhivare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de curatenie profesionale si prompte la preturi avantajoase in functie de suprafata sediului. Misiunea firmei noastre este de a oferi servicii de curatenie de cea mai inalta calitate atat la casa cat si la biroul dvs , pentru a ne mentine clientii nostri pe deplin multumiti.Ne angajam sa fim mereu deschisi si echitabili in relatiile noastre cu fiecare client.Ne concentram pe nevoile clientilor nostri pentru a castiga respectul lor prin relatii pe termen lung.Noi va oferim mereu servicii de curatenie convenabile. Ne punem punem in joc reputatia in fiecare zi, ceea ce inseamna ca nu sunteti multumiti de serviciile noastre daca clientul nostru nu este.Angajatii nostri sunt instruti in cele mai moderne si eficiente tehnici de curatare atat a birourilor cat si casei dvs.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Bucuresti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Kuhn & Partner Romania S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Kuhn & Partner Romania S.R.L presteaza urmatoarele servicii: leasing financiar intern si extern. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1974 si este situata in Bucuresti. Firma noastra ofera spatii spre inchiriere. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Punand accent pe promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: contabilitate generala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • International Computer School S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: cursuri de perfectionare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: turism de afaceri, facilitati TURISTI    , excursii in tara si strainatate ,misiuni economice,realizari de standuri la targuri internationale, realizari de intalniri B2B; consultanta de afaceri, partener    PROGRAME FP7. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania si intreaga lume . . Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii