Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Agenti Servicii - Servicii: 933 companii
 • We are a web design company, providing a comprehensive suite of services for your online strategy. We offer web Design Goal-oriented, custom designed websites targeted on converting users into new clients.

Bucharest Altul
 • Valoris Center este cea mai mare companie cu capital autohton ce activeaza in industria de contact center din Romania. Compania noastra desfasoara proiecte pentru clienti de renume din mai mult de 10 industrii diferite, in 7 limbi de circulatie internationala. Avem peste 9 ani de experienta in piata de outsourcing.

Bucuresti Altul
 • Compania noastra vine in intampinarea clientilor cu o gama foarte diversificata de produse din sticla securizata si laminata pentru diverse amenajari interioare si exterioare, balustrade, usi batante, usi glisante, vitrine, fatade, copertine, placari, cabine dus, mobilier.

Bucuresti Servicii
 • Marvexcom Business Srl este o companie care ofera servicii profesioniste de call center. Suntem o echipa pentru care inovatia, entuziasmul, pasiunea pentru ceea ce facem si orientarea spre rezultate sunt valorile pe care le punem in fiecare proiect.

Sector 6 Servicii
 • Daca iti doresti o masina pe care sa o inchiriezi direct de la aeroport apeleaza la firma KoolDrive pentru serviciul de inchirieri auto Otopeni! Poti alege dintr-o gama variata de autoturisme, astfel incat masina selectata sa corespunda cerintelor tale. La KoolDrive beneficiezi de autoturisme dotate cu tehnologie de ultima generatie!

Bucuresti Servicii
 • Formatie din Bucuresti, asiguram ambientul muzical pentru: nunta, botez, evenimente diverse. Genuri muzicale abordate: muzica populara, muzica petrecere, usoara romaneasca si internationala, cover-uri, evergreen-uri, cafe concert. Nu abordam genul muzical "manele". Formula de baza este compusa din: -Solista muzica usoara; -Solista muzica populara; -Acordeon; -Orga; -Sonorizare Dynacord; La cerere putem aduce vioara, saxofon, clarinet si altele. "Ascultati,comparati,alegeti" Tarife accesibile de la 150€, echipa tanara. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.muzica-de-petrecere.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/muzicadepetrecere.ro

Bucuresti Servicii
 • Fia Contabilitate este o firma de contabilitate si audit. Contabilitatea este știința stăpânirii afacerilor, în care scop se ocupă cu „măsurarea, evaluarea, cunoașterea și gestiunea activelor. Auditul financiar este activitatea de examinare, în vederea exprimării de către auditorii financiari a unei opinii asupra situațiilor financiare. Consultanţă privind întocmirea dosarelor de personal; Întocmirea şi depunerea declaraţiilor privind obligaţiile aferente drepturilor de personal. Consultantul financiară încearcă sa răspundă necesităților financiare ale clienților, persoane fizice cât și juridice prin indicarea resurselor.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o companie de recrutare din Oradea, angajam in toate domeniile atat in Romania cat si in Europa. Serivii oferite: recrutare, selectie si leasing de personal. Valorile noastre: calitate, promptiudine, respect

Oradea Servicii
 • Domeniul principal de activitate al firmei este reprezentat de lucrarile de constructii. Va oferim de asemenea, platforme si echipamente de ridicare; produse alimentare: ulei, faina, masline, dar si imbracaminte.

Ploiesti Servicii
 • Interimaires Roumains este o agenție de muncă temporară, care derulează activități de recrutare, angajare si detasare a lucrătorilor români pe piețele muncii din UE și nu numai. Intérimaires Roumains oferă servicii și consiliere pentru munca temporară.

Braila Servicii
 • Firma noastra va ofera servicii pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera.

Resita Altul
 • Royal Leads Management is looking for talented foreigh languages speakers. If you speak spanish, italian, arabic or english come to work and grow in a fast-paced international envinronment. Are you ready for your next challenge?

Bucuresti Servicii
 • Compania Valoris activeaza din anul 2007 pe piata de contact center din Romania, fiind in top 10 companii din aceasta piata si oferind intreaga paleta de servicii asociate activitatii de contact center. Obiectivul nostru este sa aducem valoare serviciilor oferite si suntem un partener de incredere, fapt dovedit de cresterea sustenabila a activitatii, a portfoliului de clienti si a capacitatii operationale. Echipa manageriala are un nivel ridicat de experienta, coordonand echipe de tineri profesionisti orientati catre rezultate. Odata ce au devenit parte a echipei, acestia parcurg un proces complex de instruire, precum si cursuri dedicate, pentru a deveni adevarati profesionisti. Ne-am luat angajamentul de a forma cat mai multi tineri in arta comunicarii eficiente, oferindu-le oportunitatea de a-si construi o cariera intr-un domeniu de larga aplicabilitate.

Bucuresti Servicii
 • Suntem orientati in permanenta spre cerintele clientului, oferind game variate de produse si servicii turistice la tarife optime si standarde internationale. Companie specializata in prestari servicii, formare profesionala, operator in turism. Infiintata in 2003, compania implementeaza un concept nou de vanzare a pachetelor turistice in strainatate.

Brasov Servicii
 • Suntem o firma care se ocupa de recrutare si plasare de forta de munca in strainatate. Avem peste 100 de angajati multumiti si continuam sa crestem. Activam pe piata nationala si internationala. Te asteptam in echipa noastra sa crestem impreuna.

Bucuresti Servicii
 • Cu o experienta indelungata pe piata serviciilor de securitate, SC Euroguard SRL cu sediul in Targoviste, strada Calea Domneasca, nr. 155, judetul Dambovita este o companie respectata datorita seriozitatii si serviciilor de cea mai buna calitate, fiind autorizata de Inspectoratul General al Poliţiei RomA�ne prin licentele cu nr. 109/T si 102/P. Euroguard ofera solutii moderne si complete pentru siguranta familiei, locuintei, afacerii pe care o detineti sau a institutiei pe care o manageriati.

Targoviste Servicii
 • Oferim servicii funerare complete venind în ajutorul familiilor îndurerate care îi pierd pe cei dragi, cu produse şi servicii specifice unui astfel de eveniment tragic şi dureros, încercând să alinam durerea familiei, să oferim ajutor în aceste momente grele de lacrimi şi durere, dând dovada de mult respect şi profesionalism.

Ploiesti Servicii
 • Suntem o agentie de munca temporara si ne ocupam cu gestiune, recrutare si plasare de personal in Romania si in strainatate. Ne desfasuram activitatea pe piata resurselor umane din Europa. Roumanie interim devine partenerul dumneavoastra asigurand gestiunea administrativa si salariala a dosarului sau. Roumanie Interim se ocupa in locul dumneavoastra de: • Dosarul angajatului cu toate documentele necesare • Documentatia pentru angajare (vizita medicala, contractele de munca, declaratiile administrative) • Inregistrarea contractelor de munca la institutiile competente • Plata salariilor si eliberarea buletinului de plata • Plata contributiilor sociale • Urmarirea si evaluarea interimarilor in cadrul intreprinderii dumneavoastra

Braila Altul
 • Sc Comex'97 Sa este o societate infiintata in anul 1997 ce se ocupa pe de o parte cu comisinonare vamala pentru operatiuni de import-export si tranzit rutier. Oferim consultanta pe partea de vama, depozitare si manipulare de marfa atat sub supraveghere vamala cat si pentru marfurile provenite din Uniunea Europeana, parte de logistica completa. S.C. COMEX'97 S.A. ofera in cadrul complexului de cladiri, depozite si spatii de parcare pentru autoturisme si utilaje indistriale, pe care il detine in Soseaua Garii Catelu nr 174, zona de Nord a capitalei, in imediata vecinatate a autostrazii soarelui in suprafata totala de 35.000 mp spre inchiriere urmatoarele spatii: 1. Spatiu de depozitare, format din cladiri cu pereti din caramida si usi standard pentru acces tir, avand o suprafata de 670 mp si o inaltime de 6m. Exista de asemenea posibilitatea partitionarii in subincinte de dimensiuni mai mici de suprafata minima 200 mp. 2. Spatii de birouri, in suprafat de 400 mp, dispusi pe un intreg etaj, in cladire cu pereti din caramida recent renovata, climatizare compusa din centrala proprie si aer conditionat individual pe in fiecare camera, intrare separata, parcare aferenta generoasa. Exista de asemenea posibilitatea partitionarii in subincinte de dimensiuni mai mici de suprafata minima 100 mp. 3. Tarc imprejmuit cu gard metalic facil pentru depozitarea in aer liber, in suprafata totala de 1500 mp. Exista de asemenea posibilitatea partitionarii in subincinte de dimensiuni mai mici de suprafata minima 200 mp. 4.Platou betonat, cu destinatie de depozitare in aer liber sau parcare in curte imprejmuita cu gard si pazita in suprafata disponibila de peste 10.000 mp. Tot pe aceasta platforma apartinand S.C. COMEX'97 S.A. exista si statie ITP atat pentru autoutilitare cat si pentru autoturisme.

Bucuresti Servicii
 • Agentie de recrutare si plasare forta de munca cu sediul in Marea Britanie, principalele domenii de activitate fiind: transport, distributie, hotelier, sanatate, personal in regim intern, munca necalificata.

Glasgow Servicii