Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Agenti Servicii - Servicii: 933 companii
 • Oferim clienţilor asigurări generale de tip RCA, asigurări obligatorii şi facultative pentru locuinţe, răspunderi civile profesionale, asigurări de călătorie de sănătate si viata. Gasirea celei mai bune solutii, pentru cerintele si necesitatile fiecarui client!

Miercurea-Ciuc Servicii
 • Agentie de detectivistica si investigatii, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J35?932/@006, Licenta de functionare nr.82.972/2006, operator de date cu caracter personal nr.5307. Dispune de personal licentiat in stiinte juridice si tehnice, cu experienta in domeniu de 10 -30 de ani; cu prestari in sfera serviciilor de stat si private, in domeniu. Prestatiile noaste se circumscriu prevederilor legale romane si europene, avand cooperari cu firme similare in toata tara si in Europa. Urmare profesionalismului si al rezultatelor obtinute, am fost pretuiti de companii din Elvetia pentru care am prestat servicii. Rezultatele investigatiilor noastre sunt destinate in exclusivitate doar partenerului contractual, urmarind obtinerea de date si informatii de interes cat mai autentice si adevarate, astfel incat sa raspunda cerintelor clientului nostru, asa cum sunt formulate si cerute prin contract. De fiecare data consideram ca valoarea prestatiilor noastre investigative, sunt deosebit de utile clientului nostru si prin aceasata avem si noi de castigat. Multumirea clientului nostru inseamna cea mai buna reclama de care putem beneficia. Stef Marian

Timisoara Servicii
 • Agentie profesionala de plasare bone. Suntem o echipa de tinere mame, care cunosc din plin sentimentul apasator al momentului in care esti nevoita sa iesi pe usa iar in urma ta sa ramana acasa o parte din sufletul tau. Din dorinta de a usura acest moment, s-a nascut Perfect Bona. Atunci cand stii ca puiul tau ramane pe maini bune, linistea mamei se transmite. Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Cunoastem cu exactitate care sunt cerintele si necesitatile pietei actuale si ne straduim, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine. ne puteti cunoaste mai bine, aici: www.perfectbona.ro

Bucuresti Altul
 • Top Kids va ofera    o gama variata de servicii a�� incepand  cu invitatiile de botez, decoratiuni pentru botez, aranjamente din baloane, baloane cu heliu, marturii, plicuri de bani, sonorizarea evenimentului si nu in ultimul rand spectacole cu ursitoare.

Iasi Servicii
 • Descrierea companiei: Fondata in 1967 de doi frati si prietenul lor, Oriflame este in prezent o companie internationala de produse cosmetice care foloseste metoda vanzarii directe in peste 60 de tari de pe tot globul. Gama larga de produse cosmetice suedeze naturale, moderne sunt puse in vanzare prin intermediul unei forte de vanzari de aproximativ 3,6 milioane de consultanti independenti, care genereaza vanzari anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro. Oriflame ofera oportunitati deosebite de afaceri celor care doresc sa castige bani inca din prima zi a activitatii lor si care stiu sa munceasca in echipa pentru a-si indeplini ambitiile si visurile personale cu ajutorul acestui concept special de afacere - Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow.

Tulcea Producator
 • "Mai multe rezultate prin solutii potrivite" este mai mult decat un slogan, este angajamentul nostru fata de dumneavoastra. Operam la standarde elevate de calitate si cautam clienti cu care sa dezvoltam o colaborare in adevaratul sens al cuvantului. Bogatia noastra rezida in increderea pe care ne-o acorda clientii. A pastra aceasta bogatie inseamna a satisface exigentele clientilor nostri prestand servicii de calitate, in deplina siguranta, cu seriozitate si sarguinta.

Pitesti Servicii
 • Firma se ocupa de fotografiere si filmari profesionale la diferite evenimente, organizare evenimente - aranjamnetei sala, aranjamente florale, invitatii, plicuri bani, meniuri, magazin foto- video-xerox.

Rosiori De Vede Servicii
 • Agentia de turism Bavaria Tour va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu, sejururi exotice, safari, golf, cel mai important fiind pachetul turistic adaptat cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Obiectivul nostru are drept scop promovarea serviciilor si/sau produselor partenerilor nostrii catre clientii proprii sau catre potentialii clienti prin intermediul campaniilor de TELEMARKETING sau direct prin SMS. Oferim posibilitetea de a contacta prin intermediul nostru persoanele precum si companiile care prezinta interes fata de produsul sau serviciul oferit de catre partenerii nostri.

Fagaras Servicii
 • Suntem o firma de evenimente din Vrancea. Va oferim servicii de organizari evenimente, inchirieri cort de evenimente, artificii gheata carbonica, aranjamente sala huse esarfe fete de mese, aranjamente florale.

Focsani Servicii
 • Agentie de munca temporara, activam in domeniul resurselor umane, fiind o companie specializata pe recrutare si gestiune personal calificat. Bazandu-ne pe o echipa dinamica de profesionisti, ne propunem imbinarea perfecta a unei game variate de joburi in Romania si in strainatate cu cerintele imediate ale clientilor.

Timisoara Altul
 • Suntem o companie de telecomunicatii mare, care activeaza pe piata italiana, cu mai multe birouri in Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj    Napoca, Craiova, Iasi, Oradea). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Altul
 • Eye Vision activeaza pe piata serviciilor medicale. Activitatea principala este axata pe determinari de dioptrii, acuitate vizuala, fabricarea de proteze vizuale, consult ofalmologic avansat. Serviciile oferite sunt strict axate pe: - verificarea acuitatii vizuale -determinarea de dioptrii -solutionarea viciilor de refractie prin adaptarea de proteze vizuale (ochelari).

Harlau Servicii
 • ABC Events Production este organizator de evenimente corporate activa in educatie (conferinte, intalniri, absolviri, seminarii, workshop-uri, team-building-uri, petreceri corporate, petreceri pentru copii, petreceri private), promotii (lansari de produse/branduri, mitinguri politice, prezentari de moda) sau comemorari (memoriale, evenimente civice, zilele orasului /comunei, concerte). ABC Events Production    este o agenţie cu un concept nou de gândire pentru tineri şi nu numai, într-o formă modernă, de planificare eveniment care are ca scop de a asigura livrarea de experţi în evenimente corporate si private care sunt mai presus de aşteptările dumneavoastră cele mai îndrăznețe! Planificările de nuntă, botez, planificări de petreceri, de divertisment şi evenimente corporatiste diverse sunt specialităţile noastre, pentru care ne angajăm în toate aspectele legate de servicii de planificare de evenimente de la concept la livrare! Câmpul organizării de eventuri este dinamic, creativ, inovator, plin de energie. Nu mai e mult până la marele eveniment şi deja te simţi copleşit(ă) de multitudinea de lucruri de făcut, finalizat şi de pus la punct? Simţi că nu poţi duce, singur(ă), la bun sfârşit tot ce ai de făcut pentru ca nunta, botezul, petrecerea ta să fie perfectă? Atunci noi putem fi soluţia tuturor problemelor tale.

Bucuresti, Sector 3 Servicii
 • Sc Force Jobs Srl este o firma cu obiect principal de activitate recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de ITM cu sediul in Hunedoara, CUI 22379950 Locuri de munca in Germania, Marea Britanie si Italia,    iar in curand si in alte zone. Echipa noastra cu experienta in domeniul resurselor umane, va sta la dispozitie cu oferte ferme de munca, conform legii.

Hunedoara Altul
 • Generali Group este unul dintre cei mai importanti jucatori pe pietele globale de asigurare si produse financiare. In prezent grupul opereaza in 60 de tari si include 500 de companii si 80.000 de angajati. Oferta mixta de produse de asigurare de viata si non-viata, atat pe segmentul de business, cat si de retail i-au consolidat pozitia de top in Europa (cote de piata semnificative in Germania, Franta, Austria, Spania, Elvetia), precum si in alte tari la nivel mondial (Israel, Argentina, China si India)

Bucuresti Financiar
 • DCP Hellas is one of the leading multifaceted business conglomerates in Greece and is involved in a wide range of activities that touch the most basic and far advanced aspects of everyday life. Our activities include cheese, milk, canned foods, soft drinks, oil, etc. Established in the latest of 20th century, our company continues to maintain or exceed the standards required by the best companies in the world. The introduction due to our high product standards and quality services for competitive prices to customers.

Thessaloniki Importator
 • Case Studio vă oferă servicii de înregistrări audio profesionale, producție și compoziție. Vă ajutăm să vă dezvoltați ideile și vă oferim o înregistrare profesională și un master de calitate. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • PRC Partners specializes in facilitating technology, social media & resource investments and we are committed to demonstrating the smartest and most effective avenues for your financial success. We also have a team of experts behind us who have a proven track record in the financial markets. Our team prides itself on their creativity, their integrity, and their reliability in all financial matters.

Cluj-napoca Altul
 • Biroul Mediator Doroiman Petre este un birou specializat in oferirea serviciilor de mediere intr-un cadru profesional si cu ajutorul unor persoane specializate. Oferim experienta si pregatirea noastra persoanelor interesati in rezolvarea oricarui tip de conflicte. Medierea constituie o rezolvare deosebit de eleganta, confidentiala, mai ieftina si cu rezultate mult mai bune de cat un proces sau oricare alta modalitate de rezolvare a unui conflict.

Timisoara Altul