Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Agenti Servicii - Servicii: 931 companii
 • Scoala piloti aviatie, avioane ultra usoare, zboruri de agrement, raiduri, share aviation, survol zone turistice, survol litoral, deplasari europa, taxi aerian, publicitate aeriana, filmari aeriene, tractare baner publicitar.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul Individual Detectiv Particular SMM va ofera servicii complete de investigatii private. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail. Va multumim!

Tulcea Servicii
 • Ajeets is a professional HR, recruiting and manpower placement company that provides all types of manpower recruitment services and having a strong history of top line manpower solutions i.e. professional, executive level, skilled, semi-skilled and unskilled workforce from India, Nepal, Bangladesh, Philippines, Sri Lanka and Kenya to large number of reputable employers for their projects in Middle East, Far East, Europe and America. Our company is well known for Outsourcing Manpower at Global Level. We specialize in providing employment services for various sectors. We have many years experience in foreign recruitment. Industry We Serve: - Hospitality Recruitment Services - Oil & Gas Recruitment Service - Civil Recruitment Service - Engineering Recruitment Service - Factory & Manufacturing Recruitment - MEP Recruitment - Refinery & Petrochemical Recruitment Services - Cement Plant Recruitment Service - Marine & Shipyard Recruitment Services - EPC Contracting Recruitment Services - Doctors & Health Care Recruitment Services - Medical Nursing Recruitment Services - Retail & Departmental Recruitment Services - Plastic & Fiber Plant Recruitment Services - Security Service Recruitment Services - Steel Plant Recruitment Services - Marine & Offshore Drilling Recruitment Services - Cruise Liner Recruitment Services - Aluminum & Glass Recruitment Service - Facility Management Recruitment Services - Infrastructure & Construction Recruitment - Catering Recruitment Services - Hotel & Fast Food Chains Recruitment Services - Electrical, Mechanical & Instrumentation Engineering Recruitment - Steel Sector Recruitment - IT & Telecom Recruitment Services - Finance & Banking Recruitment Services - Media & Communication Recruitment Services - Agricultural Recruitment Service - Dairy Farm Recruitment Services.

Bucuresti Servicii
 • SC Roof Guard SRL asigura servicii de paza umana la standarde europene pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti si specializati pentru astfel de activitati, selectati pe baza unor criterii stabilite de legislatia in vigoare. Pentru asigurarea pazei si protectiei obiectivului, vom folosi un numar necesar de agenti de paza, pe fiecare post, care pe timpul executarii serviciului sunt dotati cu mijloace de aparare (baston de cauciuc/tomfa, pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mica, fluier, lanterna), mijloace de comunicare (telefon mobil/ statie emisie -receptie) si echipati cu tinuta avizata de Directia Logistica M.I. Asigurarea serviciilor de paza, pentru obiectivele mentionate se va desfasura cu respectarea tuturor conditiilor mentionate in documentatia de elaborare si prezentare a ofertei precum si a Planului de paza, pe toata perioada de derulare a contractului. Ne obligam sa efectuam serviciul de paza la obiectivele beneficiarului, cu respectarea tuturor conditiilor din documentatia de elaborare si prezentare a ofertei. Ne obligam sa efectuam paza la obiectivele beneficiarului, cu respectarea conditiilor prevazute de Legea nr. 333/2003 si HG 201/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si persoanelor, si a Legii nr. 295/2004 care stabileste regimul armelor de foc si munitiilor. Regulamentul de organizare si functionare al firmei de paza este avizat de Inspectoratul General al Politiei Romane, isi desfasoara activitatea in conformitate cu legea 333/2003 si cuprinde, printre altele, urmatoarele responsabilitati: -Sa asiguram paza obiectivului sau obiectivelor prevazute in anexele caietului de sarcini din documentatia de atribuire si in conditiile stabilite prin Planul de Paza a fiecarui obiectiv; -Sa realizam dispozitivul de paza cu personal calificat, dotat cu mijloace de autoaparare specifice, echipat in tinuta aprobata de Ministerul de Interne si agreata de beneficiar; -Sa cunoastem locurile si punctele vulnerabile din perimetrul obiectivului pazit; -Sa informam de indata conducerea beneficiarului despre evenimentele inregistrate in timpul prestarii serviciului de paza precum si masurile luate; -Sa pastram o relatie deschisa de comunicare cu beneficiarul sau reprezentantii acestuia, sa fim in permanenta pregati pentru a veni in intampinarea cerintelor acestora; -In cazul infractiunilor flagrante, predam de indata faptuitorii organelor de politie si informam de indata conducerea beneficiarului; -Sa actionam pentru prevenirea producerii de incendii si sa anunta de indata beneficiarul si organele competente (de pompieri si dupa caz organele de politie), luand masurile de prima urgenta.

Arad Servicii
 • English Star va ofera servicii de recrutare pentru companii, consultanta pt. selectia si recrutarea celor mai buni candidati, research, cursuri limba, cursuri de limba engleza, GDPR, consultanta business. Profita de cele mai bune oportunitati de pe piata!

Bacau Servicii
 • Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea. Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.) Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului. Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti. Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Bucuresti Servicii
 • Business development and scouting for foreign and domestic companies. Targeting foreign companies looking to enter the romanian market or romanian companies that need to outsource the scouting and the "in field" analysis of the potential market share.

Deva Servicii
 • Toti avem experienta, vrem doar sa o si demonstram, aici, la noi in tara, cu romanii nostrii, in padurile noastre. Suntem dispusi sa colaboram cu orice persoana de orice varsta, care IUBESTE codrii stramosilor nostrii, dacii. Noi o vom ingriji si o vom pune in valoare. (Atat cat ne va sta in putere, dar SIGUR profesionist - romaneste.) Vrem sa lasam urmasilor nostrii vigoarea stejarului si demnitatea bradului.

Stroiesti Servicii
 • Tmf este o agentie de recrutare care ofera servicii de calitate cum ar fi locuri de munca pentru persoane calificate si necalificate, cazari la preturi mici cu conditii de locuit bune si transport gratuit de la cazare la locul de munca.

Weert Servicii
 • Am creat o platforma gratuita, in care producatorii, importatorii, distribuitorii, sprestatorii de servici si cumparatorii sa poate tranzactiona cu foarte mare usurinta si rapiditate Astfel dezvoltandu-se o piata simpla dar sigura pentru business-uri!

Bucuresti Servicii
 • Balloons Alee va ofera baloane cu heliu pentrue evenimente, nunti, botezuri, onomastica, nasteri. Baloanele aduc culoare in viata noastra indiferent de varsta, bucura-te de ele indiferent de varsta si sarbatoreste cel mai frumos eveniment alaturi de noi.

Bucuresti Altul
 • A professional tour operator specialized in providing accommodation and arranging land services for Medical Congresses groups of any size. Congress Bookers is an experienced team that is dedicated to make your event a success. Adding up more than 30 years of experience in the Travel, Conference and Congress markets, our professional team will be there for you all along the way. All of our multilingual staff are experienced and very well trained and await your requests 24/7.This company has been shaped on one purpose only, to make every customer, a returning customer.

Iasi Servicii
 • Aneva Human Resources este un partener pe termen lung pentru clientii sai, oferind solutii profesionale complete adaptate necesitatilor lor. Oferim solutii resurse umane inovative si complete clientilor nostri in legatura cu servicii de: -Recrutare si selectie -Dezvoltare si formare -Traininguri personalizate -Cursuri de formare profesionala -Evaluare de performante -Indicatori de performanta -Managementul performantei.

Cluj-napoca Altul
 • Suntem specializati in Preventia, Diagnosticarea, Tratarea si Urmarirea Afectiunilor Cardiovasculare la adulti si copii. Ne angajam sa va oferim ingrijire Cardiovasculara de calitate, intr-o maniera  Confortabila. Colaborati cu centrul nostru pentru cardiologie Iasi.

Iasi Servicii
 • Reveal Marketing Research dispune de 4 departamente care pot fi implicate concomitent sau individual intr-o paleta larga de proiecte de cercetare: Field, Cercetare Calitativa, Cercetare Cantitativa si Call- Center.

Bucuresti Servicii
 • White Wings Eood este un birou de achizitii ofera clientilor, de pe piata din Asia, Africa si America de Sud, produse food si non food. Lucram direct cu fabricile, si avem posibilitatea de a oferi pe baza de comanda si la cererea clientilor, absolut orice produs. Pentru orice detalii, ne puteti contacta la nr/

Ruse Import - Export
 • Compania noastra contribuie la investitia deja existenta a clientului prin servicii optime si de calitate. Datorita faptului ca fiecare client este unic in felul lui, avem o lista complexa de servicii ce vin in ajutorul sau.

Bucuresti Servicii
 • Madeira Goldpoint Srl comercializeaza produse de birotica (articole birou) - papetarie - rechizite scolare si personalizate: tipizate fiscale, registre, panouri, meniuri, carti de vizita, bannere, placute inscriptionate. Oferim o gama larga de rame si jaluzele la comanda. Servicii: partener asigurari auto, despagubiri victime accidente auto, partener broker credite, partener asigurari de viata, intermedieri fonduri europene.

Vatra Dornei Distribuitor
 • MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

Iasi Financiar
 • Cambra Recruitment este o companie de recrutare si selectie personal cu sediul principal in Sectorul 1 - Bucuresti, avand o experienta internationala de peste 10 ani. Pana la finele anului 2016, marea majoritate a proiectelor derulate de Cambra Recruitment s-au adresat recrutarii in domenii tehnice si ingineresti. Odata cu inceputul anului 2017, datorita cererilor masive de personal non tehnic, Cambra Recruitment si-a diversificat domeniile de activitate in concordanta cu necesitatile actuale ale pietei. Paleta de servicii oferite de Cambra Recruitment este gandita in asa fel incat sa raspunda cat mai prompt nevoilor actuale de personal ale clientilor pe care ii deserveste atat pe plan national, cat si international, cat si candidatilor care se afla in cautarea unui loc de munca.

Bucuresti Servicii