Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Agenti Servicii - Servicii: 932 companii
 • Tmf este o agentie de recrutare care ofera servicii de calitate cum ar fi locuri de munca pentru persoane calificate si necalificate, cazari la preturi mici cu conditii de locuit bune si transport gratuit de la cazare la locul de munca.

Weert Servicii
 • Am creat o platforma gratuita, in care producatorii, importatorii, distribuitorii, sprestatorii de servici si cumparatorii sa poate tranzactiona cu foarte mare usurinta si rapiditate Astfel dezvoltandu-se o piata simpla dar sigura pentru business-uri!

Bucuresti Servicii
 • Ajeets Consultants is Romania's leading recruitment services provider since 1991. Ajeets Group provides unique value to clients and candidates through a comprehensive suite of innovative solutions which cover an entire range of talent-driven needs from recruitment and assessment, training and development, and career management, to outsourcing and workforce consulting. With our cost effective solutions and customized strategy we make a sense for specific needs and objectives of an organization, Our HR solutions provides an economical way to procure talent to your organization. We specialize in the search and Staffing of top-notch professionals at junior, middle and senior management levels across a broad range of industries including Construction, Engineering, Telecom, Hospitality, FMCG, Banking / Finance, Consumer white goods, IT, Media, Service Sector and other service-oriented fields across the Globe.

Bucharest Servicii
 • Balloons Alee va ofera baloane cu heliu pentrue evenimente, nunti, botezuri, onomastica, nasteri. Baloanele aduc culoare in viata noastra indiferent de varsta, bucura-te de ele indiferent de varsta si sarbatoreste cel mai frumos eveniment alaturi de noi.

Bucuresti Altul
 • A professional tour operator specialized in providing accommodation and arranging land services for Medical Congresses groups of any size. Congress Bookers is an experienced team that is dedicated to make your event a success. Adding up more than 30 years of experience in the Travel, Conference and Congress markets, our professional team will be there for you all along the way. All of our multilingual staff are experienced and very well trained and await your requests 24/7.This company has been shaped on one purpose only, to make every customer, a returning customer.

Iasi Servicii
 • Balaciu & Balaciu este o agentie de publicitate specializata in identitate si branding. Pentru mai multe detalii si o selectie de lucrari, identitate, brosuri, bannere, va rugam sa ne vizitati situl la adresa www.balaciu.com

Timisoara Servicii
 • Aneva Human Resources este un partener pe termen lung pentru clientii sai, oferind solutii profesionale complete adaptate necesitatilor lor. Oferim solutii resurse umane inovative si complete clientilor nostri in legatura cu servicii de: -Recrutare si selectie -Dezvoltare si formare -Traininguri personalizate -Cursuri de formare profesionala -Evaluare de performante -Indicatori de performanta -Managementul performantei.

Cluj-napoca Altul
 • Suntem specializati in Preventia, Diagnosticarea, Tratarea si Urmarirea Afectiunilor Cardiovasculare la adulti si copii. Ne angajam sa va oferim ingrijire Cardiovasculara de calitate, intr-o maniera  Confortabila. Colaborati cu centrul nostru pentru cardiologie Iasi.

Iasi Servicii
 • Reveal Marketing Research dispune de 4 departamente care pot fi implicate concomitent sau individual intr-o paleta larga de proiecte de cercetare: Field, Cercetare Calitativa, Cercetare Cantitativa si Call- Center.

Bucuresti Servicii
 • White Wings Eood este un birou de achizitii ofera clientilor, de pe piata din Asia, Africa si America de Sud, produse food si non food. Lucram direct cu fabricile, si avem posibilitatea de a oferi pe baza de comanda si la cererea clientilor, absolut orice produs. Pentru orice detalii, ne puteti contacta la nr/

Ruse Import - Export
 • Compania noastra contribuie la investitia deja existenta a clientului prin servicii optime si de calitate. Datorita faptului ca fiecare client este unic in felul lui, avem o lista complexa de servicii ce vin in ajutorul sau.

Bucuresti Servicii
 • Madeira Goldpoint Srl comercializeaza produse de birotica (articole birou) - papetarie - rechizite scolare si personalizate: tipizate fiscale, registre, panouri, meniuri, carti de vizita, bannere, placute inscriptionate. Oferim o gama larga de rame si jaluzele la comanda. Servicii: partener asigurari auto, despagubiri victime accidente auto, partener broker credite, partener asigurari de viata, intermedieri fonduri europene.

Vatra Dornei Distribuitor
 • MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

Iasi Financiar
 • Cambra Recruitment este o companie de recrutare si selectie personal cu sediul principal in Sectorul 1 - Bucuresti, avand o experienta internationala de peste 10 ani. Pana la finele anului 2016, marea majoritate a proiectelor derulate de Cambra Recruitment s-au adresat recrutarii in domenii tehnice si ingineresti. Odata cu inceputul anului 2017, datorita cererilor masive de personal non tehnic, Cambra Recruitment si-a diversificat domeniile de activitate in concordanta cu necesitatile actuale ale pietei. Paleta de servicii oferite de Cambra Recruitment este gandita in asa fel incat sa raspunda cat mai prompt nevoilor actuale de personal ale clientilor pe care ii deserveste atat pe plan national, cat si international, cat si candidatilor care se afla in cautarea unui loc de munca.

Bucuresti Servicii
 • CPL Integrated Services manages an outsourced global service desk since 2011. Our global service desk provides IT support to its corporate clients in 18 languages employing more than 700 people in 3 locations across Hungary. Our mission is to provide the best workplace for our employees while offering the highest quality service to our clients. Thanks to the continuous effort made CPL Integrated Services Hungary have been voted the Best Employer at the CEE SSC Awards in 2015 and 2016.

Budapest Servicii
 • Societatea Future Job Agency SRL, este un agent de munca temporara al carui core business este punerea la dispozitia Utilizatorilor/Societatilor personal calificat si/sau necalificat. Pentru mai multe detaliiva rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • - Attractive financial package - Bonuses according to performance - Private medical insurance and other benefits (discounts and vouchers to dental clinics, gyms and fitness clubs) - Young and fast-paced working environment. - Growth opportunities. - Central location, near Universitate

Bucuresti Servicii
 • Adisam Telecom are ca obiect principal de activitate furnizarea serviciilor de telecomunicatii la nivel national si international: distributie programe TV, telefonie, transmisii de date, servicii IPTV.

Bucuresti Servicii
 • Aveti o intrebare care va macina? Noi va dam raspunsul! La fel ca in jocul de sah, succesul detectivului particular incepe cu primele mutari, care trebuie sa fie precise si corecte. In acest sens trebuie luat in considerare faptul ca greselile de inceput sunt uneori nimicitoare pentru reusita si va fi nevoie de multa pricepere, disciplina si munca istovitoare pentru a se recuceri pozitia initiala. In acest sens, de la inceput vom initia un demers specific si sistematic pentru a alcatui o conceptie si un plan de actiune, care sa aiba in vedere evaluarea posibilitatilor de succes. Utilitatea informatiilor procurate se regaseste in raportul final si elementele cu caracter probatoriu, rezultate in urma activitatilor informative desfasurate, toate acestea fiind puse la dispozitia clientului. Datele si informatiile obtinute pe parcursul actiunilor investigative sunt destinate exclusiv clientului si au caracter confidential. Ramane la aprecierea clientului modalitatea in care se va folosi de aceste elemente, conditia fiind sa nu deconspire modalitatea de obtinere a lor.

Braila Servicii
 • Promedica24 este o companie cu sediul central in Varsovia, specializata in furnizarea de servicii de specialitate in sectorul asistentei medicale si la domiciliu. Recrutam personal calificat pentru institutii medicale publice si private din Europa de Vest si Polonia, precum si pentru clienti persoane fizice.

Arad Servicii