Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Ventilator - Masini si Utilaje Industriale: 37 companii
 • Sanu Service Ro exhaustarea si ventilatia industriala, oferind medii de lucru mai curate si procese industriale mai putin poluante. Astfel am reusit sa dezvoltam o fabrica care va ofera solutia completa in domeniul de ventilatie. Materialele pe care le folosim pentru fabricarea echipamentelor de exhaustare si a tubulaturii de ventilatie sunt de cea mai buna calitate. SANU SERVICE RO cu o vasta experienta de peste 40 de ani va ofera solutii pentru problemele privid aerul viciat ofeidu-va cele mai moderne si eficiente sisteme de exhaustare, ventilatie si filtrare a aerului. Domeniile de activitate carora se adreseaza aceste tipuri de instalatii sunt: industria lemnului, industria metalurgica, prelucrari mecanice- sudura, industria automotive, industria climentului, industria chimica si alimentra, vopsitorii si multe altele. In anii de activitate de pana acum, am acumulat o experienta bogata in acest domeniu, iar acest lucru este garantat de lucrarile executate. Dispunem de o varietate inegalabila de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, filtre si alte accesorii, varietate pe care suntem pregatiti sa o punem la dispozitia clientilor/partenerilor nostrii. Toate echipamentele comercializate de SANU sunt personalizate in functie de nevoile dumneavoastra

Topolovatu Mare Producator
 • La Pro Vent ne mandrim cu adaptabilitatea furnizata unei industii in continua crestere si cu capacitatea de a dezvolta solutii pentru cele mai solicitante aplicatii HVAC. Compania noastra va pune la dispozitie o echipa de profesionisti experimentati si prompti in a va oferi in cel mai scurt timp cea mai buna asistenta tehnica si comerciala. Obiectivul nostru este de a comercializa echipamente de ventilatie industriala si climatizare care sa vina in intampinarea exigentelor mediului de afaceri modern. Oferta de echipamente este in permanenta actualizata cu produse de calitate si sisteme multi-functionale, eficiente din punct de vedere al parametrilor de functionare dar si al costurilor. Dispunem de varietate inegalabila de Ventilatoare Axiale, Ventilatoare Centrifugale, Unitati de Climatizare si accesorii electrice si de montaj, varietate pe care suntem pregatiti sa o punem la dispozitia partenerilor nostri. Toate echipamentele comercializate de PRO VENT sunt personalizate in functie de nevoile Dvs.. Atunci cand alegeti PRO VENT ca furnizorul Dvs. de echipamente HVAC, puteti fi sigur ca avem optiunea perfecta pentru proiectul Dvs.. Valori: - Nevoile partenerilor pe primul loc oferim constructorilor, instalatorilor si clientilor lor cea mai buna alegere in toate sectoarele in care activam - Viitor sustenabil pentru toti produsele comercializate ating si depasesc exhigentele ERP 2015. Oferim solutii care economisesc energie, minimizeaza emisiile de CO si reduc factura la energie - Alegeri inteligente - proiectarea ingenioasa permite instalare si mentenanta eficiente - Livrarea de valoare adaugata reala oferim cel mai competitive raport pret/performanta in fiecare sector deservit Obiective: - Furnizarea unui grad ridicat de valoare pentru partenerii nostril - Derularea proiectelor intr-un mod corect, obiectiv si transparent - Utlizarea celor mai bune practici in aplicarea standardelor etice - Asigurarea satisfactiei complete a clientului - Protejarea mediului pentru un viitor sustenabil - Alegerea furnizorilor care pot aigura echipamente si servicii la cel mai inalt nivel de calitate.

Banesti Importator
 • Ventdepot Srl isi propune sa devina furnizorul tau preferat pentru: ventilatoare industriale axiale si centrifugale; ventilatoare de acoperis; ventilatoare de tavan; ventlatatoare pentru mediu coroziv; ventilatoare ATEX; ventilatoare pentru produse gonflabile; ventilatoare de semineu; accesorii, grile si tubulaturi de ventilatie; ventilatoare casnice. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Sector 4 Importator
 • Sanu Service Ro Srl este specializata in sisteme de aspiratie a aerului viciat, fumului, rumegusului, pulberilor, vaporilor toxici si a cosurilor de fum. Comercializeaza variate tipuri de instalatii si accesorii fiabile si eficiente, la preturi avantajoase.

Topolovatu Mare Producator
 • Societatea noastra cooperand cu firme importante din domeniul bucatariilor profesionale si ventilatiior profesionale, ofera ventilatoare profesionale pentru hote profesionale, ventilatoare hote cuptoare pizza electrice, tubulatura tabla inox, tubulatura tabla zincata, piese speciale tubulatura (coturi, ramificatii, plenumuri), ventilatoare pentru sisteme de ventilatie sali mese, cantine, restaurante, bucatarii, toalete, tubulatura flexibila izolata si neizolata, variatoare turatie ventilatoare.

Bucuresti Distribuitor
 • Avand o experienta de peste 16 ani in domeniu, dorim sa intampinam nevoile cilientilor nostrii cu urmatoarele produse/ echipamente: - hote din inox pentru bucatarii de restaurante, catering, fast food - ventilatoare pentru hote - mese de lucru din inox - spalatoare din inox - rasteluri de prezentare - tubulatura ventilatie si piese speciale - cosuri termoizolate pentru centrale termice. - tubulatura flexibila - accesorii ventilatie.

Bucuresti Producator
 • Producem si distribuim turbinele eoliene Smoky folosite pentru ventilarea, aerisirea spatiilor inchise sau pentru absorbirea fumului a gazelor arse din cos si marirea tirajului. Sunt deosebit de utile in cazul acumularilor de gaze, cand prin eliminarea lor se pot preveni asfixiile, intoxicatiile cu monoxid de carbon si chiar se pot evita exploziile. Se folosesc cu succes la centralele termice cu tiraj natural, seminee, sobe clasice cu combustibil lichid sau solid, teracote cu gaze. SMOKY a fost testat la Facultatea de Mecanica din Brasov in tunelul aerodinamic, fiind apreciat în mod deosebit pentru eficienta sa. ENERCO SRL dispune de specialisti in demontarea si montarea utilajelor in domeniul tipografic, tamplariei de PVC, industria lemnului, industria prelucratoare a metalului. La cerere organizam utilajele dupa fluxul tehnologic astfel incat randamentul productiei sa fie maxim. Modernizam utilaje si procese tehnologice cu aparataj MITSUBISHI ELECTRIC si SIEMENS. ENERCO SRL dispune de ingineri specializati in repararea, intretinerea si modernizarea de utilaje industriale: GHILOTINE, ABKANTURI, UTILAJE TIPOGRAFICE, UTILAJE pentru PRELUCRAREA LEMNULUI, TERMOPRESE, DEPLASARI IN COORDONATE cu aparataj MITSUBISHI ELECTRIC si SIEMENS (invertoare de frecventa, automate programabile, servo-motoare, traductori de deplasare liniari si rotationali, senzori inductivi, capacitivi, reflexivi, infrarosu, bariere optice, traductori de presiune, greutate, etc.). ENERCO SRL executa lucrari de intretinere, reparatii si modernizari pentru instalatii de transport persoane pe cablu (teleski, telescaun, telegondola), folosim invertoare de frecventa Mitsubishi Electric, Telemecanique, Siemens etc in special actionari si automatizari electrice. Reparam frane cu discuri si ferodouri ce echipeaza motoarele electrice de la masinile de tiparit sau ambreiaje uscate ce echipeaza diverse masini unelte si utilaje. ENERCO SRL modernizeaza masini de slefuit lemn (OLANDEZE) prin inlocuirea limitatorilor mecanici cu senzori non-contact,precum si montarea invertoarelor de frecventa ptr comanda motoarelor.In acest fel se obtin economii importante in ceea ce priveste consumul de energie si al hartiilor abrazive printr-un control al turatiilor si al deplasarii hartiei abrazive stanga-dreapta fara a atinge limitele laterale ale masinii, in acest fel se prelungeste durata de folosire a smirghelului,deci economie! ENERCO SRL reconditioneaza matrite inelere de granulatoare ptr nutreturi combinate, EFECTUAM REPARATII de granulatoare atat mecanice cat si electrice.

Brasov Producator
 • S.C. Consult Mob S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Comercializam produse de calitate majoritatea prin import propriu ca: sisteme de dezumidificare piscine, echipamente pentru ventilatie, climatizare, generatoare de aer cald, sisteme de ventilatie si filtrare industriala. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este in media pietei, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Oferim cele mai bune variante pret/calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Nu suntem "cei mai ieftini" nici ca solutii si implicit nici ca pret. Stim ca exista o limita sub care nu trebuie sa executam o lucrare chiar daca clientul si-ar dori acest lucru din motive strict financiare. Daca doriti un partener corect si capabil sa va inteleaga si rezolve nevoile din domeniul nostru de oferta, cu siguranta vom fi un sprijin real in satisfactia lucrului corect facut sau a dezvoltarii afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Oferim servicii de proiectare, comercializare si montaj pentru echipamente de ventilatie si climatizare. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ioannina Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de echipamente ventilatie si accesorii. ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale ,ventilatoare de hota , ventilatoare grupuri sanitare , aeroterme,centrale de ventilare , recuperatoare de caldura,baterii de apa calda, grile aerisire,tubulatura flexibila. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Macrolima Com SRL, a fost infiinatata in Romania in anul 2016 si face parte din Grupul de firme Mavrogenis din Grecia regiunea Thessalonik. Acest grup este format din companii care produc sau distribuie exclusiv aparate electrocasnice si produse electronice, operand cu succes in Europa. Cu un portofoliu selectat de marci, Grupul, de mai bine de 25 de ani, s-a dedicat colaborarii cu unii dintre cei mai buni producatori din intreaga lume, cu scopul unic de a aduce produse de calitate si usor de utilizat in viata de zi cu zi. Prin cele cinci locatii ale sale din Grecia, Romania, Turcia, Cipru si China si principalele marci pe care le reprezinta precum Skyworth, AUX, Miyoto etc, Grupul se concentreaza pe urmatoarele categorii: aer conditionat, electrocasnice, produse tehnologice si servicii. Cooperari majore: Skyworth Inc a fost infiintata in 1988 si a devenit in curand unul dintre liderii Grupului de companii din P.R.C. . Este considerat a fi printre cei mai buni 10 producatori de televizoare din intreaga lume cand, din 2014, a intrat cu succes in sectorul climatizarii. www.skyworth.com.ro AUX Group Co. a fost fondata in 2001, cu active totale de 8,2 miliarde si 18.000 de angajati. Grupul de companii Mavrogenis este agentul pentru piata romaneasca, greaca si turca. www.aux.com.ro Miyoto este noul brand propriu al grupului, constand din tehnologii de inalta tehnologie, calitate si raport calitate-pret si produse A / C. Nucleul principal al filozofiei marcii este inovatia si expertiza tehnologica, prin care isi propune sa faca viata moderna cu adevarat mobila si stralucitoare. www.miyoto.ro

Bucuresti Importator
 • Oltenia Frig Service ofera o gama variata de produse si servicii in domeniul echipamentelor frigorifice, climatizarii si a sistemelor de ventilatie. Desi Oltenia Frig Service a fost infiintata in 2009, experienta este de peste 15 ani in domeniul instalatiilor frigorifice. Firma noastra detine certificate eliberate de SRAC, Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania si ANRE.

Craiova Servicii
 • Suntem reprezentanta Rentschler Reven in Romania si Bulgaria pentru echipamente de filtrare aer industrial, echipamente pentru separarea vaporilor de ulei si emulsii, hote premium pentru bucatarii comerciale, echipamente pentru captarea fumului de sudura si taiere cu laser.

Timisoara Importator
 • Firma Framcom va ofera o gama larga de servicii, service si vanzari de: instalatii frigorifice, frigidere, congelatoare, aer conditionat, vitrine frigorifice, combine frigorifice, vitrine pentru bauturi, rafturi frigorifice, lazi frigorifice, camere frigorifice. Oferim spre vanzare o gama larga de produse cu pret de importator cum ar fi: freon, ventilatoare elco, agregate frigorifice, suflante, termostate mecanice si digitale, compresoare noi si second hand, compresoare aer conditionat plus multe alte produse la toate acestea oferind garantie.

Bucuresti Importator
 • Este o societate cu capital 100% privat, principalul acţionar devenind UZINSIDER Bucureşti. După 90 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul structurilor de oţel, am ajuns acum la o experienţă solidă în fabricarea de: Echipament tehnologic pentru industria metalurgică şi siderurgică; Echipamente pentru industria energetică; Utilaj tehnologic pentru industria chimică, petrochimică şi petrolieră; Componente de serie pentru echipament terasier;     Utilaje pentru protecţia mediului; Structuri metalice sudate. Execuţia şi inspecţia acestor construcţii metalice structurale se realizează în mare parte în conformitate cu Standardele şi Reglementările Europene/ Internaţionale, dar lucrăm de asemenea    conform cerinţelor Standardelor Americane specifice. Procesele sunt planificate şi controlate pentru a se asigura conformitatea cu cerinţele/ proiectele clienţilor (executăm documentaţii de fabricaţie pe baza proiectelor primite). Realizarea produselor conform specificaţiilor pentru execuţie este asigurată prin executarea lucrărilor cu calificarea necesară şi echipamentele şi resursele adecvate. Dispunem de condiţiile necesare pentru a procesa oţeluri nealiate şi aliate, precum şi oţeluri inoxidabile şi aluminiu

Ploiesti Producator
 • Comercializam si livram in Romania motoare electrice, reductoare, motor electric trifazat, monofazat, motor de curent continuu 12V, 24V, reductor melcat, coaxial, motoare vibratoare, micromotoare si alte produse de transmisii de putere. Costul de transport este minim, costul de transfer bancar este minim, daca aveti cod fiscal valabil nu se plateste TVA.

Budapesta Distribuitor
 • Oferim servicii de protectia impotriva incendiilor, proiectarea instalatiilor centralizate de exhaustare, evaluarea instalatiilor existente, modernizarea si imbunatatirea functionarii acestora, consultanta in alegerea echipamentelor de exhaustare, masurarea debitelor si caderilor de presiune in instalatiile de exhaustare existente, proiectare instalatii de transport pneumatic, exhaustare, ventilatie, ventilatoare, filtre, filtre de aer, pellets, brichetare, vopsitorie, echipamente vopsitorie, ventilatoare industriale, filtre de aer industriale, exhaustare industriala, statii filtrare, echipamente vopsitorie, silozuri, filtre cu maneci, filtrare aer, filtre atex, cicloane, extractie hidraulica, fum si ceturi, cabine presurizate, fronturi aspirante, pellets, grupuri de presurizare, centrare pellets, masini de brichetat, uscatoare rumegus, detectare scantei.

Bucuresti Producator
 • Rektor Makina este o firma producatoare de uscatoare unica Rm 55.000 cu performanta maxima şi consum minim de energie, 100m3. Covoarele vor fi uscate doar ın 8 ore. Garantat calitativ şi patentat. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Istanbul Producator
 • EWK former SULZER este unul dintre cei mai importanti producatori din Europa de turnuri de racire si condensatoare evaporative. lncepand cu data de 1 ianuarie 2005 functioneaza in Bucuresti filiala EWK ECHIPAMENTE DE RACIRE SRL (www.ewk.ro). care furnizeaza turnuri de racire si piese de schimb pentru piata din Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia, etc. Dupa ce in 1957 divizia de turnuri de racire a corporatiei SULZER a realizat primul turn de racire ESCHER WYSS din poliester ranforsat cu fibra de sticla, compartimentul tehnic a dezvoltat o gama larga de echipamente de racire cu performante maxime, avand ca rezultat un inalt grad de rezistenta la medii agresive de lucru (acizi, hidrocarburi, alte substante corozive), o durata mare de viata (garantia de 20 ani a carcasei compacte), finisaje de inalta calitate, optimizarea randamentului, a nivelului de zgomot, a consumului de apa si energie electrica(*modele speciale pentru aplicatii in climatizare malluri, cladiri de birouri, spitale, etc). EWK produce: • turnuri de racire in circuit deschis EWK : cu carcasa compacta autoportanta, pentru debite de 4 - 500 mclh, cu ventilator axial sau centrifugal (*** EWK-D); • turnuri de racire in circuit deschis EWB:cu carcasa modulara, debite de 500-10.000 mc/h; • turnuri de racire cu circuit inchis EWK-C: cu baterie HCS din otel galvanizat sau inox; • condensatoare evaporative EWK-E: necorozibile, cu transmisie directa, baterie HCS; • pachete de umplere pentru turnuri de racire de orice marca: suprafata maxima de schimb de caldura (240m2/m3), rezistente pana la 80    grd C, in diverse optiuni in functie de calitatea apei: - SPLASHTUBE - pentru fabrici de ulei, zahar, hartie, petrochimie, siderurgie etc. - SANIPACKING – tratate antilegionella. • separatoare de picaturi: pierderi minime(0,0001%), conform celor mai exigente normative UE. EWK comercializeaza o gama variata de echipamente, conexe activitatilor noastre: • pompe de recirculare medii lichide marca Grundfos, pentru aplicatii industriale, centre de termoficare, sisteme de racire si aer conditionat, ape uzate, irigatii, etc; • schimbatoare de caldura in placi marca Sondex, pentru sisteme de furnizare a energiei termice, sisteme de racire si aer conditionat si aplicatii industriale (petrochimie, industrie alimentara, industria farmaceutica, etc) • echipamente de tratare apa (filtre mecanice, cu autocuratire, sisteme de dozare produs chimic anticoroziune, biocid, statii de dedurizare, etc.) Turnurile de racire EWK (ESCHER WYSS KUHL TURME) sunt folosite pe toate continentele in diferite domenii: • Climatizare: lanturi hoteliere; centre comerciale; sedii de institutii publice si private (ministere, banci, birouri, spitale si centre de cercetare etc.) • Racire industriala: petrochimie (Bayer, Total, Basf, Procter&Gamble, Atofina, Linde Gas, GlaxoSmithKline, Eli Ully, La Roche etc); industria siderurgica si metalurgica (Forginal Industrie, Atlantic Copper etc); industria alimentara (Nestle, Danone, Campofrio,Freixenet, Amstel, Beck's ); masini si echipamente (Siemens, Bosch etc.); auto (Volskwagen, Renault, Seat etc.). In Romania, portofoliul de clienti cuprinde, printre multi altii: • Industria petrochimica : OMV Petrom, Lukoil, rafinarii de biodiesel; • Industrie in general : IMGB Doosan, Koyo, Turbomecanica, SKF, Ulerom, Farmec, Unde Gaz, Air Liquide, Heidi Chocolat, Saint Gobain Isover, Rombat, Aerostar, Amvic, Electroaparataj, etc. • Centre comerciale : Baneasa Shopping Center Bucuresti, Mall Liberty Bucuresti, Vitantis Bucuresti, Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Mall Alba-Iulia, Mall Armonia Deva, Mall Sibiu, Carrefour - lasi, Suceava, Constanta, Braila, Auchan-Buc. Pentru oferte sau alte informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 021 316 12 07 sau pe adresa de e-mail.

Bucuresti Importator
 • Suntem in Republica Moldova, Chisinau. La moment căutăm materie primă CALITATIVĂ la preţuri accesibile: Tablă zincată cu continut de zinc MINIMUM 120gm/2. La fel suntem interesati pentru o colaborare cu o firma din romania p/u stabilirea unei legaturi de export sau de Lohn Activ.

Chisinau Producator