Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje Produse de Larg Consum - Masini si Utilaje Industriale: 26 companii
 • Sc Reparatii Pompe Hidraulice Srl efectueaza lucrari de reparatii si comercializare a unitatilor hidraulice si a pieselor de schimb pentru utilaje. Reparam, pompe hidraulice, hidromotoare, cilindrii, distribuitoare, reductoare. Dispunem de atelier mobil disponibil in toata tara. Comercializam piese de schimb pentru, Case IH, Manitou, Tecnoma, Claas, Shaffer, Dieci, New Holland, Hitachi, Komatsu. Comercializam o variata gama de o-ringuri si simeringuri de presiune. Efectuam reparatii pentru, Rexroth Bosch, Sauer Danfoss, Poclain, Brueninghaus, Kawasaki, Komatsu, Linde, Ultra, Parker, Cassapa, JCB, Pavessi, Volvo, etc.

Cernica Servicii
 • Datorita experientei acumulate in decurs de 15 ani in productia de utilaje din inox pentru fast-food, restaurante, hoteluri, catering, pizzerii, covrigarii, bar, cafenea, supermarket, magazine alimentare, depozitare frigorifica, panificatie si patiserie. Firma noastra va ofera o gama larga de utilaje si echipamente alimentare noi si second-hand in domeniiile: echipamente de patiserie, echipamente cofetarie, fast-food, mobilier inox, malaxoare aluat, echipamente frigorifice, utilaje de brutarie si echipamente brutarie, echipamente de panificatie, mixere planetare, cuptoare patiserie si cuptoare gastro, beneficiind de un excelent raport calitate-pret. Asteptam comenzile dumneavoastra la unul din numerele de telefon: - 0761.347.309 - 0761.647.509 - 0734.511.140 - 0770.887.352 Sau la adresa de email:zino.utilaje94@yahoo.com Web:www.utilaje-fastfood.ro Adresa: Bulevardul Voluntari, nr. 29B

Voluntari, Ilfov Producator
 • Va oferim servicii de reparatii si productie, in domeniul hidraulicii si pneumaticii: -reparatii si productie de cilindrii hidraulici & pneumatici -reparatii pompe hidraulice -reparatii distribuitoare,servovalve -diagnoza si reparatii in circuite hidraulice -proiectare & implementare circuite hidraulice complete (normale cat si hidraulica digitala).

Bucuresti Producator
 • D&D Plastics Srl a fost infiintata in 1991 si activitatea principala consta in furnizarea de echipamente, consultanta si tehnologii, solutii complete la cheie pentru industria prelucratoare a maselor plastice. Oferim servicii de proiectare produs, proiectare si executie matrita, intretinere, punere in functiune a utilajelor si scolarizare a personalului.

Bucuresti Distribuitor
 • Intreprinderea Uispac Srl dispune de specialisti calificati si propriul parc de mijloace tehnice de import, fapt care permite executarea intregului complex de lucrari de pregatire si producere in serie a articolelor din masa plastica cu destinatie industriala si de uz casnic, inclusiv lucrarile de proiectare si constructie, confectionarea accesoriilor (formelor pentru turnat si pentru suflat).

Chisinau Producator
 • Firma noastra, Ind Power Solution, este unul din cei mai importanti furnizori de echipamente, consumabile si solutii la cheie pentru industrie. Asa cum puteti observa in prezentarea din fisierul alaturat ofeta noastra de echipamente acopera practic orice necesitate a unui fabricant. Seriozitatea si profesionalismul angajatilor firmei noastre sporesc calitatea ofertei noastre. In speranta ca v-am atras atentia asupra ofertei noastre va stam la dispozitie cu orice asistenta sau detalii suplimentare sau puteti consulta website-ul nostru

Bucuresti Servicii
 • Sc Iozefini Prod Com Srl s-a infiintat in 1993, urmand ca in decursul anilor sa se extinda cu mai multe profile de productie, printre care si confectionarea tamplariei si liniei de sticla din termopan.

Floresti Altul
 • Eurodac este o companie business to business care produce echipamente industriale moderne personalizate dupa cerințele clientului, fiabile și eficiente și distribuie utilaje de la companii internaționale de renume, precum Bosch, Clevertech, Imanpack sau Sevval. Pentru că produce o parte dintre utilaje în România, Eurodac asigură livrare rapidă iar inginerii noștri oferă suport tehnic specializat și service post-garanție. Echipamentele performante și automatizările industriale Eurodac sunt proiectate conform cerințelor clienților, pentru creșterea productivității din industria alimentară, industria farmaceutică, a bunurilor de consum, a materialelor de construcții, cosmetică sau auto. Practic, Eurodac furnizează utilaje automate pentru producție și fabrici la cheie pentru producția de serie – ambalare, procesare, transport, manipulare, etichetare. Profesionalismul și respectul pentru produsele de calitate ne ghidează munca. Printre clienții care au încredere în noi se numără Coca Cola, Heidi, Chio, Angst, Mega Image, Nestle sau Continental.

Bucuresti Producator
 • Firma produce si comercializeaza echipamente si utilaje pentru fabricat lumanari de cult si artizanale functie de necesitatile clientului. Cost de productie scazut, siguranta in exploatare, productivitate mare.

Copacel Nr 92 Producator
 • O companie de succes datorita muncii de calitate prestate si a produselor de foarte buna calitate, raportate la preturi fara concurenta. Inchirierea utilajelor se face cu servanti, iar combustibilul ramane la mica intelegere.

Giurgiu Servicii
 • Din anul 2011 si pana in prezent magazinul nostru va ofera: scule electrice, uz gospodaresc, decoratiuni interioare, electrice, chimice, scule si unelte uz gospodaresc, piese si accesorii auto, einhell, stanley, hardy, bison, bosch, kress.

Oltenita Distribuitor
 • Companie originara din Italia avand ca domeniu de activitate fabricarea in Romania de materiale textile si geam termopan pentru comercializare atat in tara cat si in Europa. Fabrica se afla in Ploiesti iar sediul companiei in Bucuresti.

Bucuresti Import - Export
 • Societatea noastra va ofera micro-unitati de morarit compuse din mai multe utilaje la alegere, pentru a raspunde cerintelor de macinis simultan ale clientilor: malai, faina grâu, uruiala si/sau furaje combinate. Asadar va oferim: moara de faina (grau), moara de malai (porumb), moara cu ciocanele.

Roman Distribuitor
 • Jo Grup SRL este lider in piata de profile - import si distributie echipamente HoReCa. Prese de citrice si legume de la ZUMEX, Aparate de Gheata - ITV, Blendere VitaMix. CAUTAM DISTRIBUITORI! Avand un portofoliu ce acopera cele mai importante retele de Supermarketuri, Hotelui, Baruri, Restaurante, Pensiuni, Cluburi, Jo Grup ofera produse si servicii de cea mai buna calitate. Oferim prese pentru citrice si legume - Zumex www.zumex.ro, blendere profesionale - Vitamix www.vita-mix.ro, aparate profesionale de gheata - ITV. Site: www.masinadegheata.ro

Bucuresti Importator
 • Firma noastra este in Romania din 2002. Scopul nostru este acela de a oferi spre vanzare orice fel de utilaj intr-un timp cat mai scurt si garantand pentru eficacitatea utilajelor noastre. Oferim seriozitate si profesionalism.

Mioveni Import - Export
 • Suntem o companie tanara dar dinamica in plina ascensiune, datorita serviciilor de calitate oferite de catre echipa noastra de profesionisti am reusit sa ne facem cunoscuti si sa rezistam competitiei acerbe de pe piata.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra are ca specific productia si servicii in domeniul constructiilor metalice avind specelisti care au o experienta de peste 20 ani in acest domeniu; avem dotarea necesara pentru executia diverselor repere si utilaje.

Falticeni Producator
 • Societatea noastra este infiintata in anul 2008 avand ca domeniu principal de activitate transport auto marfa, reparatii auto, comert al produselor alimentare si nealimentare, bauturilor alcoolice.

Pitesti Transportator
 • SC Adalex Consult SRL are obiectul de activitate in domeniul consultantei in afaceri, a Managementului Afacerilor, Managementului de Proiect si a realizarii proiectelor pentru finantarea si refinantarea afacerilor precum si implementarea sistemelor de calitate (ISO). De asemenea compania asigura si asistenta tehnica privind implementarea proiectelor din fonduri nerambursabile (Management de Proiect incluzand si Achizitiile Publice).

Dej Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu: -Cofectionarea periilor, maturilor, pensulelor si bidinelelor. -Reconditionarea periilor industriale. -Distributia de consumabile si echipamente de uz casnic si profesional pentru curatenie. -Distributia de echipamente de protectie pentru protectia muncii. Societatea este autorizata ca unitate protejata si beneficiaza de drepturile prevazute de Legea numarul 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicata.

Bacau Producator