Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje Industria Alimentara - Masini si Utilaje Industriale: 246 companii
 • Tehnoviluti Srl. reprezinta companii de renume in fabricarea echipamentelor pentru procesare si ambalare in industria alimentara. Firma comercializeaza: procesare, autoclave sterilizare pasteurizare, industria alimentara, autoclave rotative, echipamente utilaje impachetare ambalare, taiere, feliere, portionare, greutate fixa, decongelare radiofrecventa, legume fructe, salate, ready meals, carne, dulciuri, patiserie, panificatie, biscuiti umpluti, fursecuri, branza topita, afumare, eviscerare, desolzire, depielitare, glazurare, decongelare rapida, pate carne, pasta peste, etichetare, banderolare, crochete, bomboane, cordon bleu, nuggets, schnitzel, trufe, ciuperci, dozare volumetrica, pastrav, afumare somon la rece, macrou, hering, icre, celule afumare, celule fierbere, pizza topping, branza vegetala, branza triunghiuri, procesare prelucrare trufe, fierbere, injectie directa abur, maioneza, ketchup, mixare, creme.

Bucuresti Importator
 • Sc. Opus Srl. infiintata in anul 1993 este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Societatea noastra produce in principal benzi metalice transportoare speciale, utilizate in Industria de panificatie, sticlarie, tutun, colaborand astfel cu cele mai mari si renumite firme din domeniu, din Romania la ora actuala, dar si produse de panificatie si patiserie distribuite in reteaua locala de magazine. SC Opus LLC Established in 1993, SC Opus LLC is located in Baia Mare, Maramures County. Our company mainly produces special transport metal strips used in the bakery industry, glass, tobacco, thus collaborating with the biggest and famous companies in the field of Romania today, but bakery products and confectionery distributed local network stores. Activity for a long time in the field services, especially asset quality are sites that we recommend, and take this opportunity to thank those that have worked with us so far. Activind de foarte mult timp in domeniu, serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda, iar pe aceasta cale multumim celor care au colaborat cu noi pana in prezent.

Baia Mare Producator
 • Firma renumita in calitate si pret cu o experienta de    un deceniu cu colaboratori din Germania si Italia, oferim aparate pentru producerea Inghetatei la cuve, precum si a masinilor de inghetata stradale. Mai oferim toata gama ingredientelor si pentru sucuri cu gheata precum si aparatura, vitrine frigorifice si lazi frigorifice dar si alte produse. Pentru alte informatii sau alte produse nu ezitati sa ne contactati www.frazilice.ro Multumim !

Oradea Import - Export
 • Compania noastra este reprezentanta a unui portofoliu semnificativ de producatori de nivel premium pentru echipamente, piese de schimb si consumabile pentru industria alimentara: Carpigiani Italia (Representanta Oficiala in Romania) masini de inghetata, pasteurizatoare. http://www.carpigiani.com/index.html?pg=32&idarea=2&idpse=Romania&langid=3&lngid=3&stid=1 Daxner / AT Hefele Germania - Sisteme de insilozare, transport, dozare materii prime solide si lichide, Malaxoare, mixere planetare, sisteme automate sau continue de malaxat aluat. Backtechnik - Masini de divizat, modelat rotund, predospitor, modelat pe lung, dospitoare automate, cuptoare tunel, spire de racire. Revent Suedia - Cuptoare rotative Eurofours Franta - cuptoare cu convetie, cuptoare etajate, cuptoare rotative si electrice si pe gaz, dospitoare, sisteme de refrigerare, dospitoare automate, sisteme de depozitare, sisteme de soc termic (dulap si camera)* Mono Anglia - depozitoare de aluat, cuptoare cu convectie Rademaker Olanda - linii de laminat, linii de cozonaci, pizza, patiserie (aluat danez, francez), paine, prajiturele in straturi, marshmelow, placinte cu carne, etc. Hartmann Germania - masini de feliat si ambalat. Jeros - masini de spalatete, masini de spalat vase, masini de curatat tavi perforate cu 2 margini. Panem Franta - dospitoare, sisteme de refrigerare, dospitoare automate, sisteme de depozitare, sisteme de soc termic (dulap si camera). Daub Olanda - masini de divizat si rotunjit, masini de feliat, divizoare hidraulice si volumetrice Haas Austria - linii autiomate pentru vafe, cornete de inghetata, biscuiti, sticks-uri, etc. Mondomix Olanda - aeratoare continue pentru produse lactate, creme, ciocolata, depozitoare, etc. Ifi Italia - vitrine frigorifice patiserie si gelaterie Bochinni Italia - vitrine frigorifice patiserie si gelaterie. GBG Italia - dozatoare suc, dozatoare suc cu gheata, dozatoare pentru produse calde: ceai, vin fiert, cafea, etc.

Sibiu Importator
 • Oferta consta din: - Masini de portionat si feliat la gramaj fix sau variabil (pentru branzeturi roti si calupuri, specialitati din carne, prajituri, produse conngelate), cu lama/ ghilotina cu ultrasunete, tehnologie cu raze X, scanare 3D, benzi transportoare de distributie si incarcare automata la masina de ambalat. - Feliatoare industriale (SLICER) pentru branzeturi, salamuri si specialitati din carne - Masini de ambalat in vid, termoforming, traysealer (manuale, automate), flow-pack - Masini de dozare (liniara sau rotativa) produse vascoase - Masini liniare de dozare si capuire - Masini de baxat (multi-pack), paletizare - Sisteme de etichetat si sleeve-uit - Linii de producerea a diferitelor tipuri de branzeturi (telemea, cascaval, mozzarella, ricotta, gouda), pasteurizatoare, omogenizatoare, vane verticale si orizontale, linii de producerea iaurt, kefir; - Masini de ambalat iaurt. la pahar si PET - Rack-uri si polite din polipropilena pentru industria alimentara (branzeturi, preparate din carne, brutarii, patiserii, paste fainoasa, fructe uscate, plante medicinale etc), carucioare si rafturi superpozabile in conformitate cu normele UE, pentru industria alimentara. - Forme bloc si individuale pentru branzeturi (telemea, cascaval, mozzarella, urda, camembert, tilsit) din polipropilena in conformitate cu normele UE pentru industria alimentara. - Cutii de saramurare si maturare pentru branza telemea. - Masini de umplere si ambalare a untului / margarinei - Prese de coacere si presare pentru specialitati din carne - diferite forme si dimensiuni (rotunda, lacrima, piept de pui, dreptunghi etc) - Tancuri de racire cu capacitati de la 50- 2.000 l. - Masini pentru procesarea carnii (masini de umplere, tocatoare, cuttere, celule de afumare etc) - Masini de taiat / debitat produse de patiserie cu jet de apa sub mare presiune - Masini de ambalat verticale - Masini de ambalare cu pformarea pungilor de ambalare pentru diferite produse (lichide, pulbere, granule) - Tunel de spalare, accesorii pentru industria alimentara, echipamente pentru igiena.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Suntem importatori de utilaje si echipamente pentu hotel, restaurant, catering si exportator de mese, chiuvete, dulapuri din inox folosite in industria alimentara, exportator de masini de gatit si cuptoare cu convectie. E-mail: topmiwegrup@yahoo.de

Cluj Napoca Import - Export
 • Activitatea noastra cuprinde comercializarea de utilaje, echipamente, masini si linii pentru procesarea si ambalarea carnii, pestelui, legumelor si fructelor. Linii si echipamente pentru procesarea pestelui: Portofoliul nostru pentru procesarea pestelui cuprinde: sectie de transare, cantare fierastraie pentru fresh si congelate, dispozitive de control conform ce, dispozitive de asomat, tancuri de stocare si transport, masini si dispositive de eviscerat, masini si dispositive de decapitat, masini de filetat, masini de depielitat, masini si dispositive de scos si indepartat oasele, masini de glazurat, celule de fierbere si afumare la rece si la cald prese pentru batog, masini de feliat, masini de gheata, masini de ambalat cu vacuum si skin, congelatoare rapide (abatitoare), masini de spalat navete si ustensile. Linii si echipamente pentru procesarea carnii si a produselor din carne Portofoliul nostru pentru procesarea carnii: sectie de transare, cantare, fierastraie, feliatoare, masini de tocat, malaxoare, masini de umplut (sprit), linii de mititei, clipsatoare, cuttere, masini de gheata, tumblere, injectoare, celule de fierbere si afumare, prese pentru sunci, bacon si ciolan, cazane de fierbere, dicere, cubbix, masini de ambalat cu vacuum si skin, masini de spalat navete si ustensile, accesorii si consumabile. Linii si echipamente pentru procesarea legumelor si fructelor Portofoliul procesarea fructelor si a legumelor: mese de lucru si de sortat, benzi transportoare, cantare, linie de procesare fresh (sortare, calibrare si ambalare), linie de procesare dulceata, linie de procesare gem, linie de procesare suc, linie de procesare uscate, linie de procesare congelate, linie de procesare zacusca, linie de procesare radacinoase (cartofi, morcovi, telina, ceapa, usturoi), linie de procesare tomate, linie de procesare conserve la borcan (muraturi), linie procesare conserve la cutii, linie procesare lavanda, linie de procesare nuci si alune de padure, masini de spalat navete si ustensile, accesorii si consumabile.

Bucharest Importator
 • Societatea noastra importa utilaje second-hand din Germania. Va putem oferi utilaje de bucatarie, atat din stoc cat si la comanda, livrarea in termen de 2-3 saptamani de la comanda. Toate utilajele sunt in stare foare buna si sunt functionale. Numai la noi gasiti utilaje performante la preturi accesibile. Contactati-ne si nu veti regreta ! Preturi accesibile, calitate excelenta.

Baia Mare Importator
 • Companie mixta Romano-Italiana de 12 ani pe piata romaneasca cu realizari importante: proiectare si executie "la cheie" Fabricile de mortare uscate MGA Bucuresti si SOCERAM Doicesti, Fabrica de polistiren expandat MGA, Linii de productie oxizi si pigmenti NUBIOLA (Bulgaria si Romania). Oferim asistenta tehnica, consiliere si proiectare pentru Executie fabrici, instalatii si PS pentru: polistiren expandat, mortare, filer, procesare alimente, conservare, congelare, depozitare, linii ecologice de tratare deseuri, confectii metalice, hale industriale. Reprezentanta in Romania a unor firme renumite din Italia: Rema Control, CAMS, MIX, RicambiMacchine, V3ElettroImpianti, C & B due, MM Grigliati, NBCElettronica.

Targoviste Producator
 • Roca Industrial, compania romaneasca prezenta pe piata din Romania de aproape 20 de ani, care proiecteaza si realizeaza in Romania masini automate de paletizat si sisteme de transport pentru diferite aplicatii, propune companiilor din industriile FMCG, Logistica, Curierat, Constructii si altele "Paletizorul cu masa translanta BAP-1", utilizat in procesele de productie pentru depunerea si asezarea automata a produselor ambalate pe paleti. Printre sistemele produse de Roca Industrial se numara: paletizoare marfa, sisteme de manipulare si transfer, elevatoare cu banda modulara, dozatoare volumetrice, masini pentru impachetat in cutii de carton, masini de dozat produse granulare, solutii complete de transport operational, sisteme de automatizare si manipulare etc. Sisteme produse . Totodata, dorim sa ne prezentam ca fiind nu numai un furnizor al produselor mentionate mai sus, dar si un posibil partener care sa va sprijine la rezolvarea cerintelor dumneavoastra tehnice, prin profesionalism si seriozitate. Va putem oferi o gama extinsa de produse orientate catre cerintele dumneavoastra precum si sectorului de industrie in care activati. Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

Bucuresti Producator
 • Activitatea de baza; vanzarea de utilaje accesorii, pt. industria alimentara, montaj service, reparatii capitale, cu piese originale. Preturi de producator. Reprezentam 10 firme din UE. Nou: panouri termoizolante constructii carmangerii ateliere preparate, abatoare, depozite, oferim consultanta.

Timisoara Altul
 • Societatea noastra cooperand cu firme importante din domeniul bucatariilor profesionale si ventilatiior profesionale, ofera ventilatoare profesionale pentru hote profesionale, ventilatoare hote cuptoare pizza electrice, tubulatura tabla inox, tubulatura tabla zincata, piese speciale tubulatura (coturi, ramificatii, plenumuri), ventilatoare pentru sisteme de ventilatie sali mese, cantine, restaurante, bucatarii, toalete, tubulatura flexibila izolata si neizolata, variatoare turatie ventilatoare.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992 de un grup de entuazisti, firma MGV Servicom a reusit sa se mentina in sfera serviciilor la o cota de piata acceptabila. Ne adresasm producatorilor din ind alimentara, farmaceutica, chimica care doresc o extindere a capacitatilor de productie pe zona ambalarii, imbutelierii de produse lichide si vascoase. Proiectam si executam la comanda : - Linii automatae de ambalare si imbuteliere produse lichide si vascoase (apa, otet, bors, miere, lactate, creme, maioneze, chimicale, detergenti, ierbicide, fungicide, etc.) la flacoane PET, borcane, bidoane, caserole, pahare, etc. - utilaje de procesare (tancuri omogenizare/termostatare, cuve lichefiere, - sisteme de dozare individuale si intergate in linie - sisteme automate de capacire -aplicatoare de etichete autocolante din rola pe suprafete plane / cilindrice / conice - benzi transportoare cu zale / bandaPVC /modulare - alimentatoare cu snec produse granulate - accesorii si subansamble Echipamentele pot fi comandate in regim de lucru manual, semiautomat si automat, cu posibilitate de integrare rapida in liniile de productie. De asemenea, MGV Servicom asigura instalarea, scolarixzarea personalului operator, garantie si piese schimb pentru toata gama de utilaje, la un inalt nivel profesional. Oferim totodata si consultanta in realizarea investitiilor Dvs. cautand solutiile cele mai bune si care se preteaza aplicatiilor solicitate. Partenerii si colaboratorii nostrii de afaceri sunt increzatori in dezvolatrea relatiilor noastre, iar perspectiva aderarii la CE ne obliga sa fim mai aproape de necesitatile clientilor nostrii. Va asteptam.

Bucuresti Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2006. Ceea ce isi propune firma MABRO PROFESIONAL S.R.L. este sa ofere produse de calitate consultanta in vederea dotarii bucatariilor conform standardelor europene in vigoare. Echipamente pentru bucatarii de restaurante, hoteluri, cantine, fast-food, baruri, pizzerii. Utilaje - aragazuri profesionale de la doua focuri pana la 8 focuri, aspiratie (hote profesionale de perete, centrale, filtre metalice plasa sau labirint) cuptoare convectomate, cuptoare pizza, malaxoare, feliator, mobilier inox(mese, dulapuri, polite), spalatoare inox, mese reci, mese calde. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Punand accent pe calitatea produselor, posibilitatea constructiei acestora pe dimensiunile bucatariei si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta MABRO PROFESIONAL                                S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Reitler S.R.L este situata in Carei, judetul Satu Mare. Compania noastra va pune la dispozitie produse pentru industria panificatiei cum ar fi: cuptoare si utilaje de panificatie (malaxoare, divizoare de aluat). Firma noastra are un personal de 27 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Carei Producator
 • Suntem furnizor de echipamente si solutii pentru industria alimentara Utilaje, echipamente si accesorii: PANIFICATIE (brutarie, patiserie, cofetarie) sisteme de malaxare, insilozare si transport, camere dospire automate, coacere cuptoare tunel/vetre, make-up, feliere si ambalare (paine, mezeluri, produse solide (ambalare vertical si orizontala, cartonaj) linii complet automate patisserie/pizza, productie biscuiti/crackers, ciocolaterie, dulciuri, robotizari si automatizare SOLUTII REFRIGERARE socare termica (camera/tunel/spira), camere congelare/refrigerare, vitrine frigorifice ECHIPAMENTE, ACCESORII si servicii DEDICATE bucatarii profesionale restaurante/spitale, mobilier inox, masini de spalat semi sau complet automate (vesela, lazi, galeti), logistica depozitare, amenajare si optimizare spatii productie ALTE SERVICII consultanta accesare fonduri nerambursabile EU si grant-uri, design si implementare proiecte industriale, furnizare utilaje si echipamente dedicate, service, training si manuale utilizare

Selimbar Importator
 • Infiintata in anul 1996, Armos Exim Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu Mures, judetul Mures. Avand 28 angajati, firma noastra efectueaza: service, asistenta instalatii de foraj si nu numai. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Armos Exim S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Armos Exim S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Unic importator in Romania al produselor: MOLYSLIP UK, AIMOL Olanda, DES CASE SUA, CHEMICO UK, ASSALUB Suedia.

Targu Mures Importator
 • Firma noastra, Sc New Horeca Srl detinatoare a brandului ProCucina si a site-ului https://pro-cucina.ro,  este distribuitor de echipamente profesionale pentru domeniul HoReCa. Activam in domeniul de peste 11 ani si venim in sprijinul antreprenorilor din acest domeniu cu aparate si tehnologii de ultima generatie, care sa fie utile si usor de integrat si folosit. Principiile pe care ne bazam sunt profesionalismul, flexibilitatea si oferirea de preturi competitive, raportat la calitatea produselor si durabilitatea acestora.

Municipiul Bucuresti Producator
 • Horeca Outlet este una dintre cele mai importante companii din Romania ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii reconditionate pentru industria ospitalitatii. Horeca Outlet - ofera dotari complete de echipamente si utilaje HoReCa, frigorifice si de panificatie pentru: restaurante, hoteluri, catering, fast-food, linii autoservire, bar-uri, cafenele, sali de evenimente.

Chiajna Importator
 • Firma VHoreca cu o vechime de peste 10 ani in domeniul inox-ului si utilajelor fast food va pune la dispozitie o gama diversificata de produse noi si second hand preturi foarte accesibile. Producator de echipamente Horeca Utilaje si aparatura fast food Producator mese, mobilier, spalatoare, hote inox Producator de tubulatura aerisiri si ventilare, hote, jgheaburi inox. Vindem masa calda 3 caserole, 4 caserole, 5 caserole, 6 caserole, 7 caserole, 8 caserole, 9 caserole, 10 caserole, 11 caserole, 12 caserole; masa rece 3 caserole, 4 caserole, 5 caserole, 6 caserole, 7 caserole, 8 caserole, 9 caserole, 10 caserole, 11 caserole, 12 caserole.

Bucuresti Producator