Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje Industria Alimentara - Masini si Utilaje Industriale: 246 companii
 • Direca este un proiect nou al companiei Discovery Industry, menit sa raspunda nevoilor tot mai exigente ale clientilor online, aflati in cautarea de informatii cat mai exacte si detaliate despre produsele din domeniul HORECA.

Oradea Importator
 • Iulco Impex Srl comercializeaza utilaje si echipamente profesionale HORECA, linii de bucatarii profesionale pentru restaurante, hoteluri, baruri, cantine, echipamente firme de catering, utilaje industria alimentara, utilaje covrigi, utilaje pizzerii, utilaje patiserii si brutarii, fast food si snack bar, utilaje macelarie - carmangerie, cuptoare de pizza, cuptoare gastronomie, cuptoare patiserie - brutarie, malaxoare patiserie, brutarie, covrigarie, pizzerie, masini de spalat vase, vitrine si dulapuri frigorifice, mobilier inox pentru industria alimentara, etc.

Galati Importator
 • Artinox Grup este un grup de firme care activeaza din 2003 cu precadere in domeniul productiei de utilaje si dotari pentru industria farmaceutica si alimentara avind o larga experienta in acest domeniu si indeosebi in prelucrarea otelurilor inoxidabile. Astfel, executam la comanda beneficiarului o gama larga de produse: mixere, malaxoare, omogenizatoare, reactoare, vase si containere diverse, uscatoare cu tavi, instalatii apa distilata si purificata, mobilier farmaceutic si alimentar din inox, tubulaturi, hote, spalatoare diverse, pasaje de transfer, carucioare diverse, benzi transportoare, conveioare, elevatoare, sisteme de transport cu snec, sifoane de pardoseala si rigole GMP, protectii de perete, distilatoare de alcool din inox de cu diferite capacitati, scari metalice, balustrade, copertine, porti, garduri, constructii metalice diverse, alte echipamente industriale, piese de schimb. De asemenea, reconditionam si adaptam GMP diverse utilaje farmaceutice si nu numai. Avind o dotare tehnica foarte buna ce cuprinde utilaje de prelucrare a tablelor, prelucrari mecanice, sudura si taiere cu plasma, putem executa in conditii de inalta calitate o gama foarte variata de lucrari. Printre beneficiarii nostri se numara principalele companii farmaceutice care activeaza pe plan local (Biofarm, Zentiva, Labormed-Alvogen, Infomed Fluids, Qualicaps, Swiss Caps, Antibiotice Iasi, Actavis, Arena Group, Tis Farmaceutic, Rompharm) precum si companii care activeaza in alte domenii, inclusiv cel agricol si alimentar (Cardinal, Angst, May Day Distribution, Roca Idustrial, Minimal Grup, Koumakis, Romco System, etc.).

Bucuresti Producator
 • Avand o echipa cu o experienta de peste 10 ani, Valmix Steel s-a impus rapid pe piata specialistilor in confectionarea si montajul instalatiilor de industrializarea laptelui si a ciocolatei, si in realizarea mobilierului profesional din inox. Punctele noastre forte sunt: - seriozitate in respectarea caietelor de sarcini si a planurilor de lucru - respectarea termenelor de predare a lucrarilor - respectarea standardelor de executie si a normelor europene de igiena - calitatea lucrarilor prin folosirea tehnologiilor adecvate si a materialelor corespunzatoare - satisfacerea cerintelor clientilor prin intelegerea dezideratelor acestora.

Popesti Leordeni Producator
 • Firma Remont, infiintata in anul 2005, are ca obiect principal de activitate comercializarea si punerea in functiune a liniilor de imbuteliere pentru lichide alimentare cum ar fi apa, bauturi racoritoare, vin, ulei etc. Liniile de imbuteliere se pot configura dupa cerinta clientului. Utilaje componente: maşina de suflat PET, mixer pentru producerea bauturilor carbogazoase, impregnator pentru producerea apei carbogazoase, masina de limpezit (rinser) pentru PET sau sticla, masina de umplut pentru bauturi plate sau carbogazoase, masina de dopuit sau capsat, masina de etichetat cu eticheta circulara, autoadeziva sau fata/spate/guler, masina automata de baxat, utilaje pentru prelucrarea strugurilor, fructelor (filtre, pompe, desciorchinatoare, prese), vase de inox de orice tip si capacitate pentru fermentare, stocaj, tratare, etc. Totodata asiguram piese de schimb, service, montare şi punere in funcţiune, consiliere in alegerea utilajelor, consultanţă tehnică şi tehnologică.

Campia Turzii Altul
 • Tehnoterm Impex Srl. din Reghin, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 11 angajati, firma noastra produce o gama larga de: instalatii, utilaje pentru produse alimentare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tehnoterm Impex S.R.L.. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Tehnoterm Impex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Reghin Producator
 • Hendi Food Service Equipment Romania S.R.L. a fost infiintata in anul 2010 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania Hendi Food Service Equipment Romania S.R.L. comercializeaza o gama larga de echipamente profesionale si accesorii pentru domeniul HoReCa. Produsele noastre sunt comercializate atat pe piata din Romania cat si din Olanda, Austria, Polonia, Germania, Franta, Cehia, Rusia, Moldova, Bulgaria. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientilor nostri. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii extrem de variate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Va invitam sa vizitati showroom-ul din Brasov sau pagina noastra de web si nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de informatii.

Brasov Importator
 • Reprezentant in Romania al firmelor: Diosna, HB-technik, Grupul Sveba, Glimek, Bear, Heuft, Schneider, Anneliese, firma Siscon, ofera echipamente si consultanta pentru brutarii, patiserii sau cofetarii de toate dimensiunile.

Sinpetru-Brasov Importator
 • Ne-am infiintat in 1994, intr-un timp cand obtinerea de echipamente frigorifice era greoaie si scumpa, dar calitatea era buna. Deoarece in prezent doar o mica parte a firmelor importatoare de produse calitativ superioare pietii din Romania mai exista, noi, R M International S.R.L. ne-am dedicat activitatea in scopul satisfacerii dorintelor clientilor nostri, de a avea o afacere de succes utilizand echipamentele noastre. - Tehnologii de varf import Italia, - Calitate la preturi imbatabile, - Service asigurat permanent.

Bucuresti Importator
 • Cu o vasta cunostinta in domeniul aparatelor de inghetata, compania noasta doreste sa raspunda cerintelor dvs nu doar ca si utilaj ci si ca pret. De aceea comercializam aparate second hand italiene! Oferim service, materie prima, consiliere, piese de schimb.

Oradea Producator
 • Consultanta - oferita de specialistii nostri cu peste 10 ani experienta in domeniu; - PROIECTARE - proiectare profesionala in ACAD ; - DOTARE - optimizarea costurilor, in functie de bugetul dumneavoastra, datorita gamei variate de producatori disponibili ; - SERVICE - echipa noastra de service va poate asigura, la cerere, un service profesional (PENTRU A INCHEIA UN CONTRACT DE SERVICE VIZITATI SECTIUNEA "DEPARTAMENT SERVICE"

Bucuresti Importator
 • Firma Ideal Inox are ca obiect de activitate productia de echipament profesional din inox specializat pentru: restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, patiserii, macelarii, fabrici, spitale, etc.. Puteti sa vizitati site-ul www.idealinox.ro si veti putea alege dintr-o mare varietate de modele in functie de spatiul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii privind ofertele de preturi va rugam accesati adresa de e-mail sau va asteptam in showroom-urile noastre.

Bucuresti Producator
 • Zummo a dezvoltat un sistem inovativ de stoarcere care este unic in lume. Aparatele ZUMMO nu storc si coaja fructelor, dand un gust pur sucului. Se pot stoarce lamai, mandarine, grefe, portocale si rodii de diferite dimensiuni (conform modelului). Aparatele au un aspect placut datorat procesului de stoarcere care este mereu vizibil. Aparatele ZUMMO sunt foarte fiabile si sunt foarte usor de curatat. Toate modelele au control digital care permite selectarea numarului de fructe care vor fi stoarse pentru fiecare pahar, dar si memorarea tuturor fructelor stoarse de aparat. Aparatele ZUMMO sunt foarte profitabile ajutand la cresterea vanzarilor de sucuri.

Ploiesti Importator
 • Topk Utilaje Alimentare este unul din principalii furnizori de echipamente profesionale pentru domeniul alimentar. Cu o experienta de 20 ani in domeniu, TOP-K ofera solutii complete de echipare pentru: a�� Bucatarii ,produce orice tip de mobilier din inox a�� Restaurante, catering, fast-food, baruri, cafenele, pizzerii, covrigării a�� Cofetării , patiserii, gelaterii, brutării a�� Supermarket-uri, magazine alimentare, carmangerii, măcelării a�� Spălătorii şi curăţătorii profesionale Depozitare si depozitare frigorifică TOP-K va pune la dispozitie o echipa profesionista de consultanti care va vor sta la dispozitie la fiecare pas, de la consiliere, proiectare, vanzare si pana la serviciile post-vanzare. Consiliere - ne axam pe identificarea nevoilor clientilor nostrii, conform solicitarilor si preferintelor acestora, dar tinand cont de toate reglementarile si normele in vigoare din domeniu. Proiectare - oferim solutii tinand cont de locatie, specific, utilitati, flux tehnologic, astfel incat varianta propusa de noi sa fie cea mai buna. Vanzare - avem pentru fiecare client solutia optima. Indiferent ca este vorba de sisteme avantajoase de plata cu reduceri substantiale pentru achitarea integrala, sisteme de rate fara dobanzi sau comisioane cu un minim de acte necesare si raspuns rapid de acceptare sau sisteme de leasing cu un avans minim si perioada indelungata de rambursare, TOP-K le pune la dispozitia dvs pentru a va alege varianta preferata. Transport - stim ca timpul este cel mai mare inamic al clientilor nostrii, de aceea TOP-K vine in intampinarea clientilor sai oferindu-le acestora transporul echipamentelor achizitionate, pentru ca acest timp sa poata fi valorificat de catre acestia in alte moduri. Montaj - asiguram montajul echipamentelor cu o echipa de specialisti in domeniu, cu o vasta experienta, scolarizati periodic la sediul furnizorilor nostrii. Astfel, concretizam fluxurile tehnologice optimizate de catre proiectantii TOP-K, iar utilajele sunt testate pentru a garanta functionalitatea acestora in parametrii corespunzatori. Punere in functiune - se realizeaza dupa ce testele individuale ale echipamentelor au fost incheiate, iar specialistii TOP-K confirma faptul ca montajul si reglajele fine ale echipamentelor sunt corespunzatoare. Beneficiarul echipamentelor trebuie sa asigure la locatie sursele necesare de electricitate, apa, gaze naturale, etc pentru buna desfasurare a serviciului de punere in functiune. Scolarizare personal - pentru fiecare echipament livrat, TOP-K poate oferi, daca este solicitat, cursuri de pregatire practica si scolarizare pentru personalul desemnat sa utilizeze echipamentele respective, acestia vor fi astfel in masura sa exploateze la maxim potentialul echipamentelor. Service - TOP-K ofera service cu promptitudine atat in perioada de garantie a echipamentelor cat si in perioada de postgarantie. Datorita faptului ca TOP-K colaboreaza cu furnizorii externi de perioade indelungate de timp, va putem garanta calitatea utilajelor, iar stocul masiv de piese de schimb si accesorii pentru acestea se traduc printr-un timp de reactie minim al echipelor tehnice de interventie cu remedierea eventualelor probleme tehnice pe loc in majoritatea cazurilor, eliminand astfel sincopele din procesul de lucru.

Pantelimon Importator
 • Firma Invest Gradnja din Serbia pproduce cuptoare pe vatra pentru brutarii si patiserii. Firma este pe piata europeana din anul 1991 si are parteneri din 10 tari. Firma Invest Gradnja produce cuptoare dupa cerintele si dimensiunile clientului se asigura transport si montare se ofera garantie 36 luni. Pentru cei noi in industria alimentara se asigura consultatii gratuite pentru a intra in afacere cu cunostinte necesare pentru a rezista pe piata din Romania. Firma mai produce: malaxoare, panacoade, carucioare mese de lucru cu sisteme frigorifice sau fara, vitrine, rafturi pentru paine.Toate produsele sant confectionate din inox alimentar de cea mai buna calitate. Firma Invest Gradnja ofera clientilor si discount la achizitionarea a unei linii complete.

Dudestii Vechi Producator
 • Promo Pack are o experienta de 16 ani pe piata in domeniul panificatiei. Ofera o gama larga de produse din categoria masinilor si materialelor de ambalat, echipamentelor si liniilor de procesare a produselor. Site: www.promo-pack.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Firma este liderul industriei de utilaje de panificatie din Austria, specializat pe linii automatizate industriale si semiindustriale de producere chifle kaiser, hamburger, hot-dog si altele, cu o traditie de peste 40 de ani in domeniul productiei de utilaje de panificatie si reprezentare in peste 36 de tari in lume. Site: www.koenig-rex.com

Bucuresti Importator
 • 1992: Producator de Utilaje si Accesorii pentru brutarie - patiserie, gogoserie - covrigarie, fast food, pizzerie, cofetarie: cuptoare cu vetre, cuptoare cu aer cald, cuptoare automate pentru covrigi, malaxoare, mese de lucru, rastele, prajitoare de gogosi, bai pentru oparit covrigi, dospitoare pentru tavi, sisteme automate de climatizare pentru dospitoare, tavi de lucru, linii pentru patiserie, linii sau masini speciale. 2000: Reprezentanta utilaje germane: cuptoare cu vetre si de magazin MONSUN - DEBAG, masini profesionale de feliat paine - WABAMA, malaxoare, divizoare si modelatoare - EBERHARDT. 2004: Franciza Happy Beary: gogoserie - patiserie - covrigarie.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra este specializata in elaborarea documentatiei complete in vederea obtinerii fondurilor europene. Suntem una din firmele componente ale unui prestigios grup de firme de consultanta in afaceri. Echipa tanara de profesionisti provenind din sectoare de activitate cheie- bancare, financiare, agricole, tehnice au capacitatea de a elabora in timp foarte scurt si la preturi competitive si foarte avantajoase documentatia completa necesara obtinerii de fonduri europene pentru toate domeniile eligibile precum si sa asigure asistenta completa post-contractare. Experienta noastra vasta (ferme vegetale-culturi de camp,ferme zootehnice, mixte, plantatii viticole, pomicole, abatoare, sere, construirea de centre de vinificatie, de pensiuni, etc.) in implementarea programului SAPARD va fi pusa in sprijinul ideilor dvs. astfel incat puteti fi siguri ca a-ti gasit consultantul potrivit astfel incat proiectul dorit sa poata obtine finantarea potrivita. De asemenea asiguram asistenta necesara sustinerii proiectelor la finantatori, evaluatori, fonduri de garantare. Oferim servicii profesioniste, seriozitate, confidentialitate in implementarea proiectelor europene asigurand realizarea acestuia pana la inchiderea finantarii cu un procent de reusita de 100%. Suntem deschisi oricaror colaborari si provocari in acest domeniu asigurandu-va de faptul ca daca doriti sa va dezvoltati afacerea sau sa demarati o afacere noua ati gasit partenerii potriviti. Suntem disponibili oriunde pe teritoriul tarii. Date de contact 0723002355; site:www.finantarieuropene.aaz.ro www.FONDURISTRUCTURALE.aaz.ro;

Focsani Servicii
 • Logind Solutions SRL este o companie ce are ca domeniu principal de activitate oferirea de consultanţă specializată pentru firmele din industria de panificaţie şi patiserie. Specialiştii noştri, cu o experienţă de peste 20 de ani in industria de profil, au participat la numeroase proiecte de implementare, extindere, dezvoltare şi operare de capacităţi creative si productive, astfel fiind in măsură să oferim servicii integrate, pentru industria de panificaţie, cum ar fi: -asistenţă in concepţia planurilor de dezvoltare, după analiza situaţiilor prezente şi identificarea nevoilor concrete de dezvoltare ale beneficiarului; -consultanţă de specialitate in realizarea reţetelor pentru: paste fainoase şi specialităţi, pizza, paine şi specialităţi, foietaje diverse, croissant, biscuiţi (dulci şi saraţi), checuri, napolitane, torturi, pandişpan, ingheţata, ciocolata, creme diverse; -consultanţă de specialitate in proiectarea liniilor de stocare, de dozare, de producţie şi de ambalare şi in definirea parametrilor echipamentelelor aferente, inclusiv realizarea de studii comparative pe diferiţi furnizori in vederea obţinerii celui mai bun raport calitate-preţ, inclusiv serviciul de asistenţă in redactarea caietelor de sarcini şi consultanţă tehnică in negocierea contractelor de achiziţii -servicii de asistenţă la recepţia echipamentelor şi verificarea conformităţii acestora -servicii complete de instalare şi punere in funcţiune: cuptoare pe vatra şi rotative, o gamă completă de utilaje pentru panificaţie şi patiserie (pentru industria şi pentru cofeterie, puncte de vanzare etc.) -servicii de monitorizare a echipamentelor in garanţie şi de service/intreţinere in post-garanţie, precum şi de modificare/modernizare a echipamentelor existente, de mutare a liniilor complete de producţie achiziţionate second hand etc. contacteaza-ne pe mail: logind.solutions@gmail.com contacteaza-ne pe Yahoo Messenger cauta logind solutions pe You Tube!

Timisoara Servicii