Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Filtre - Masini si Utilaje Industriale: 134 companii
 • S.C. Scorpion EXIM S.R.L. este o societate comerciala cu capital integral privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul confectiilor si constructiilor metalice din anul 1992. Actualmente societatea noastra are un atelier se prelucrari impartit in trei sectoare: prelucrari prin aschiere (strunjeri, frezari, rectificari plane si rotund), un atelier de debitare , stantare si ambutisare, un atelier de debitare table groase si asamblari prin sudura. Din produsele realizate in atelierele noastre mentionam: - scari si balustrade di fier si inox - hale industriale ( complex Europa ) - instalatii de filtrare noxe de la 3000mc/h pana la 60000 mc/h, instalatii cu saci si cu pietris atat pentru industria alimentara cat si pentru turnatorii, fabrici de mobilier, fabrica de produse din cauciuc - garduri, porti si usi cu actionari automate dar si mecanice sau manuale - terase cu copertine din policarbonat Din clientii nostrii mentionam: - S.C. Neoset ( actualmente Neorom ) - S.C. Polyfilter - S.C. A.I.M. - S.C. Simcor Var Oradea ( Medgidia , Tg. Jiu ) - S.C. PromBat ( Copsa Mica ) - S.C. Pinum - S.C. Eltrix - S.C. RolDesign

Bucuresti Producator
 • S.C. EUROPA CUT SOLUTII s.r.l. a fost infiintata in anul 2005 avand ca principal obiectiv executarea de constructii metalice sudate precum si importul si comercializarea de instalatii si echipamente industriale, orientandu-se de la nceput spre gasirea de solutii personalizate la cerintele clientilor. Deoarece cerintele pietei romanesti sunt de retehnologizare si dotare cu echipamente de ultima generatie, EUROPA CUT SOLUTII a venit in intampinarea clientilor cu o gama variata de echipamente, reusind ca in decurs de cateva luni sa devina liderul de piata pe segmentul instalatiilor de debitare cu CNC, dotand cu tehnologie de ultima ora peste 10 companii romanesti. Astfel, am inceput sa importam si sa distribuim instalatii de debitare cu CNC produse de firma italiana SOITAAB, companie cu o vasta experienta in domeniul proiectarii si constructiei acestor tipuri de instalatii. Din anul 2006 societatea devine distribuitor autorizat pentru echipamente de sudare si taiere manuala INE Italia, pentru comenzi numerice BURNY-Germania, pentru software destinate instalatiilor de debitare cu CNC TAGLIO Italia, pentru instalatii de plasma destinate masinilor de debitare cu CNC HYPHERTERM USA precum si pentru sisteme de aspirare si filtrare a aerului industrial.

Buzau Distribuitor
 • Banc de probe unic in europa pana la 600 bari,pofesionalism.Tehnicieni specializati in italia. Auto atelier mobil pt asistenta in teritoriu si pt garantii in teritoriu. Produse din import de la producatori.

Focsani Altul
 • Domeniul nostru de activitate este de cercetare proiectare marketing si manageriat in domeniul executiei la cheie de filtre pentru desprafuirea aerului in special cu saci, energie din biomasa prin gazeificare si piroliza, racitioare industriale, instalatii de ventilatie, dispozitive de curatare a depunerilor cu pulse jet etc.

Bucuresti Producator
 • Firma este distribuitor Danfoss Socla pentru echipamente de conducere/ control fluide: valve fluture DN25-DN1200, valve cu sfera, valve cutit, cu actionare manuala, electrica, pneumatica, regulatoare de presiune si debit,  racoarde flexibile, electrovalve. Oferim vanzare si asistenta tehnica pentru echipamente PARKER HANNIFIN: hidraulica, pneumatica, filtrare hidraulica si de proces, valve solenoidale, conectori pentru furtun si teava.

Pitesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Ultrafilter S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in tara. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca filtre desprafuire, compresoare cu surub, compresoare cu piston, uscatoare, recipienti aer comprimat, consumabile cartuse si filtre pentru aer, ulei, separatoare, servicii de intretinere si reparatii, proiectare, masuratori debite, executie si montaj. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Ultrafilter S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, Sanplast S.R.L este situata in Oradea, judetul Bihor. Firma Sanplast S.R.L are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse sanitare, instalatii sanitare, robineti, reductii, filtre apa, coliere, tevi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, S.C .Tropelio S.R.L este situata in Targu Jiu, judetul Gorj. Firma S.C .Tropelio S.R.L are o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de ingrasaminte, materiale de constructii, tabla, plasa, utilaje si piese pentru fabrici de ingrasaminte, cilindrii, filtre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor S.C .Tropelio S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C .Tropelio S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Jiu Distribuitor
 • In calitatea sa de Distribuitor Certificat al produselor PARKER HANNIFIN, PH FILTRE are capacitatea si experienta de a concepe si implementa solutii tehnice care acopera cerin?ele fiecarui beneficiar. Azi, simpla furnizare a produselor nu mai este suficienta pentru a satisface nevoile utilizatorilor, iar clientii recunosc intotdeauna calitatea atunci cand o intalnesc. De aceea, oferim solutii personalizate la probleme specifice si punem accentul pe beneficiile clientilor pentru tot ceea ce inseamna sisteme integrate de MISCARE SI CONTROL AL MISCARII: - Furnizare gama completa de produse si echipamente PARKER HANNIFIN - Vane industriale Danfoss SOCLA, debitmetre Siemens -Suport tehnic si proiectare sisteme hidraulice si pneumatice -Executie, montaj si punere in functiune de blocuri hidraulice, panouri hidraulice, instalatii pneumatice -Sertizari de furtunuri hidraulice si nipluri ERMETO pentru teava -Contracte de service si mentenanta -Optimizare, modernizare instalatii hidraulice si pneumatice -Kitting services - livrare consolidata de diverse componente Parker sub un singur cod -Service in perioada de garantie si post-garantie -Sisteme de generare azot on-site cu generatoare de azot Parker Solutiile industriale oferite de PH FILTRE se bazeaza pe branduri de renume in industrie - PARKER pentru tot cea ce inseamna miscare si control al miscarii, DANFOSS SOCLA pentru controlul curgerii fluidelor si SIEMENS - divizia Automation and Drives pentru instrumentatie de proces.

Pitesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Romdav S.R.L. este situata in Iasi, judetul Iasi. Firma Romdav S.R.L. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de filtre si rulmenti. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Romdav S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Firma C.B. Profilter S.R.L. are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de protectie a mediului, desprafuire industriala. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei C.B. Profilter S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • ScanRom Solutions este distribuitor in zona Dobrogea al produselor Thermia AB si Trebema AB fabricate in Suedia. Ideea noastra de afacere este promovarea pe piata romaneasca de produse fiabile, ecologice, caracterizate prin calitate, simplitate, siguranta in exploatare, avand ca principal scop reducerea consumului de combustibil si energie electrica precum si a costurilor de intretinere, in acest mod contribuind la sporirea nivelului comfortului dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Din anul 2003 suntem distribuitori unici pentru Romania ai ROSS Controls USA Cu un efectiv de 3 angajati, Casel Prodimpex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: valve pneumatice. cilindri pneumatici, valve de siguranta, valve coaxiale, valve duble pt prese, valve proportionale, dispozitive preparare aer, valve proiectate dupa necesitatile clientului, etc. produse de ROSS in USA si Germania. ROSS a fost infiintata in Michigan USA in 1920 devenind in timp o prezenta globala cu produse la cele mai inalte standarde de calitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Din 2008 suntem distribuitor al EXAIR Corporation - USA pentru amplificatoare de aer tip cortina sau circulare, cu si fara ionizare, aspiratoare/conveioare pneumatice, dispozitive pneumatice pentru racire, pistoare de suflat de mare eficienta. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national din industria metalurgica, constructii de masini, aluminiului, sticlei, etc. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991 ca o firma cu profil tehnic, promovand calitate si profesionalism, S.C. Suszi S.R.L. devine un nume de referinta atat in Constanta cat si in restul tarii. Din anul 1994 compania devine reprezentant exclusiv pentru Romania al principalilor producatori in domeniu. Incepand cu numai 3 angajati, firma are in prezent 21 de specialisti, desfasurandu-si activitatea intr-un sediu nou si modern amenajat si dotat cu tehnologie la standarde occidentale. Parcul auto al firmei este format din masini noi si fiabile care asigura o deplasare prompta a specialistilor firmei catre clientii din toata tara. Depozitele din Constanta, cat si reprezentantii din Timisoara si Galati, asigura o buna aprovizionare in tara. S-a certificat sistemul de calitate conform ISO 9002 - TUV Suddeutschland, deasemenea obtinandu-se si numeroase agrementari la nivel national (AFER, Termoelectrica, Hidroelectrica, CITON). S.C. Suszi S.R.L. urmareste un proces de dezvoltare continua prin extinderea infrastructurii, cresterea numarului de angajati si abordarea unui numar cat mai mare de clienti din toate ramurile industriei. Conducerea firmei identifica si asigura resursele adecvate pentru indeplinirea obiectivelor elaborand planul de investitii in concordanta cu strategia adoptata, stabileste angajarea, scolarizarea si perfectionarea personalului instruit pentru activitatile de executie si verificare, conform planului anual de instruire a personalului. Obiectivele noastre imediate sunt: recertificarea firmei conform ISO 9001/2000, cresterea cifrei de afaceri cu cel putin 30%, imbunatatirea continua a calitatii serviciilor furnizate de S.C. Suszi S.R.L. in vederea satisfacerii cerintelor clientului.

Constanta Import - Export