Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Filtre - Masini si Utilaje Industriale: 129 companii
 • Sc. Prowater Srl. din Iasi este o societate cu capital integral privat si are ca obiect de activitate distributia, proiectarea, montajul si service in garantie si post-garantie a sistemelor de filtrare si tratare a apei (suntem importatori directi). Cele mai bune preturi din tara !

Iasi Importator
 • Ca firmă de specialitate în domeniul ingineriei tehnologice, livrăm agenţi de sablare, tehnologii complete şi maşini monoscop, pentru următoarele sarcini: sablare cu nisip, sablare cu alice, curăţare mecanică, curăţarea ţunderului, îndepărtarea vopselelor, curăţarea pieselor turnate, mătuire, tratarea suprafeţelor, ecruisare * CABINE DE SABLARE Pentru sablarea utilajelor de transport rutier şi feroviar, construcţiilor şi structurilor metalice. Este o tehnologie ecologică, datorită echipării lor cu separatoare de praf, curăţitoare de alice, podea transportoare formează un sistem închis. * INSTALAŢII DE SABLAT CU TURBINE Sunt instalaţii de curăţare cu productivitate ridicată, automate, pentru sablarea ecologică a materialelor de bază, a semifabricatelor şi pieselor de serie mare. Aceste instalaţii sunt livrate împreună cu instalaţii de curăţare a alicelor şi separatoare de praf, la cerere livrăm şi utilaje unicat. * CABINE DE SABLARE MANUALE ŞI AUTOMATE Cabinele în sistem închis, pentru sablarea pieselor mici şi de serie mică, unicate cu instalaţi automate şi semiautomate. De asemenea oferta noastra include si tehnologii complete in domeniul vopsirii si tratamentului suprafetelor: * ATELIERE DE VOPSIRE de dimenisuni mari * CABINE DE VOPSIRE si USCARE * Cabine de pulverizare si pereti de exhaustare * Pulverizare electrostatica * tratament chimic primar.

Satu Mare Importator
 • Fert Com - distribuitor filtre auto si consumabile sudura din inox •rapiditate in livrare, •cel mai bun pret de vanzare, •piese de calitate, perfecta compatibilitate a pieselor •gama de produse variata si in continua crestere, peste 1500 de repere. •profesionalism, servicii de calitate, consultanta in alegerea pieselor. •distributie la nivel national.

Magura Distribuitor
 • Aducem orice anvelopa auto de vara sau iarna din marcile Michelin, Dunlop, Nokian, Hankook, Goodyear, Pirelli, Barum, Debica, Tigar, Kormoran, Firestone, Dayton, Seha, RCA, distributie pe zona Dolj. Servicii de cosmetica auto, curatat tapiterii, polish faruri, aplicat folie solara.

Craiova Distribuitor
 • Bio Energy Water, importator/distribuitor a sistemelor de filtrare a apei Mitsubishi Cleansui,Hyundai. Produsele comercializate au ca scop cresterea calitatii si sigurantei apei de la robinet. Technologie Mitsubishi Cleansui, Hyundai, Ecowater, Samsung, LG.

Constanta Importator
 • Tehnogas Medical are ca principal domeniu de activitate distributia gazelor medicale. Toate produsele comercializate sunt in concordanta cu standardele internationale. In colaborare cu partenerii nostri, cu o traditie importanta in productia, montajul si service-ul echipamentelor pentru producerea si distributia gazelor medicale si a echipamentelor de terapie intensiva, oferim solutii complete la standarde internationale privind proiectarea, instalarea, punerea in functiune si service-ul, produsele fiind purtatoare de marcaj CE 1014, iar echipele de instalare, service si punere in functiune fiind acreditate ISO 13485/2003 si ISO 9001/2001 de catre CQS-IQNet. Politica in domeniul calitatii aplicata de catre TEHNOGAS MEDICAL consta în atingerea obiectivelor prin identificarea si îndeplinirea tuturor cerintelor clientului. Realizam acest lucru prin îmbunatatirea permanenta a eficacitatii Sistemului de Management al Calitatii, în acord cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2001.

Sector 6 Importator
 • Firma ofera filtre pentru sisteme de ventilatie climatizare si filtrare industriala, filtre cu saci, filtre plane, filtre plane ondulate, filtre compacte, filtre HEPA, filtre ULPA, filtre cu carbune activ, filtre cu buzunar, material filtrant, etc.

Odorheiu Secuiesc Producator
 • Servicii complete si de calitate in cel mai scurt timp posibil. Personal calificat, experienta in domeniu, lucrari efectuate cu garantie, la cele mai acceptabile preturi. Oferte de sezon (la cumpararea filtrului si uleiului schimbul se face gratuit).

Dej Altul
 • Suntem distribuitor si service autorizat pentru: - Futuretech - decontaminare si protectie NBCR, purificare, filtrare si potabilizare apa, bucatarii mobile, tabere sinistrati; - Karcher - echipamente curatenie: curatioare cu presiune, aspiratoare industriale, masini spalat pardoseli, masini dematurat interior si exterior, accesorii si consumabile; - Falch - hidrosablare si hidrodemolare.

Bucuresti Importator
 • Companie specializata in furnizarea de produse si echipamente pentru tratarea apei in sectorul industrial. Cu o experienta de 10 ani, suntem reprezentanti pentru Romania a unor producatori de top : PUROLITE - rasini schimbatoare de ioni, TORAY - membrane osmoza inversa si antiscalant ROPUR, ACCEPTA UK - tratamente apa alimentare cazane, tratamente turnuri si sisteme de racire.

Bucuresti Importator
 • Suntem importator direct si distribuitor autorizat in Republica Moldova si Romania de dozatoare de apa marca Hotfrost pentru livrarea apei imbuteliate in bidoane de 19 litri. Livrare angro la pret negociabil, Franko-Depozit Chisinau R. Moldova. Termen de livrare 30 zile max.

Chisinau Distribuitor
 • Companie cu domeniu de activiate in domeniul piesleor auto import. Firma ofera spre vanzare piese schimb pentru autoturisme, utilaje si camioane. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Distribuitor
 • Eco Wasser este o companie cu capital integral românesc având ca principal obiectiv furnizarea de soluţii ecologice complete pentru tratare apa si epurare apa, rezervoare metalice de apa potabila si rezervoare metalice de incendiu.

Craiova Distribuitor
 • Importator si distribuitor de filtre si purificatoare de apa, statii de dedurizare a apei, sterilizatoare prin ultraviolete. Ne ocupam cu comercializarea produselor pentru tratarea si potabilizarea apei.

Tamaseu Importator
 • Ne aflam in piata judetelor Alba,Hunedoara, Sibiu, Cluj din anul 2000 cu uleiuri auto si industriale marca Prista, Mobil si Valvoline, baterii Monbat si Varta, unsori, filtre auto, aditivi ulei, solutie pentru spalare parbriz, apa dedurizata, antigel, consumabile auto.

Alba Iulia Distribuitor
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: - prelucrari prin aschiere - confectii metalice (exclus hale industriale) - instalatii de exhaustare pentru industria lemnulu - intretinere utilaje de prelucrare a lemnului - instalatii de filtrare si stocare in industria lemnului - cabine de pulverizat - silozuri si filtre pentru industria lemnului si alte ramuri. Oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

Satu Mare Producator
 • Convas Construct este o firma privata importatoare de utilaje de constructii (excavatoare 1,5-22 t, incarcatoare frontale, skid steer-uri, stivuitoare). Oferim o gama completa de uleiuri si filtre pentru orice utilaj si masina. Oferim spituri, dinti de cupa, cupe de excavare, piese de schimb pentru utilaje de constructii. Dorim sa oferim CELE MAI BUNE PRETURI in conditii de calitate si CEL MAI SCURT TIMP DE LIVRARE.

Bucuresti Importator
 • Discom Est provides turnkey solutions, equipment or services in the noise control and acoustic materials industry. Industrial spaces with noise sources; engines, turbines,vacuums, pumps, piping systems are our area of expertise. We offer a large broadband of silencers and other equipment to reduce the sound emission to a determined value in a requested frequency specter. By ongoing inovation we have managed to ocupy a key position on the market becoming a world leader in noise control. Please our sales department in Constanta for details.

Constanta Producator
 • Mahle ofera in Romania sisteme si solutii de filtrare pentru o gama variata de aplicatii. Fie ca este vorba de filtrare uleiuri hidraulice, filtrare apa, filtrare emulsii, desprafuire industriala - MAHLE este partenerul dumneavoastra.

Timisoara Producator
 • Exhaustare-Filtrare-Desprafuire-Turnuri răcire. Firma Enercon (Italia) cu experiență de peste 25 ani în domeniul protecției mediului și nu numai, având reprezentanță la Oțelu Roșu, vă stă la dispoziție cu activitatea de proiectare, execuție, montaj, service pentru: 1) - instalații de epurare a: - gazelor produse de cuptoare, instalații termice, mașini unelte, aparate de sudură; - vaporilor de ulei sau altor gaze și substanțe nocive ce afectează mediul de lucru sau înconjurator; 2) - instalații de captare a pulberilor de metale sau nemetale, prafuri, rezultate în urma unor procese tehnologice; 3) - instalații hidraulice, pneumatice, gaz, apa sau alte instalații pentru lichide speciale etc.(execuție de instalații noi sau reparații); 4) - instalații de filtrare, răcire apă(turnuri de răcire) în diverse instalații. 5) - instalații de tratare(neutralizare) apă, pământ; 6) - instalații de uscare, transport, specifice anumitor posturi de lucru. În speranța că oferta noastră de servicii prezintă interes sau doriți și alte informații, așteptăm punctul d-voastră de vedere. Ne puteți vizita pe: http://www.enercon.it/ro/azienda.html

Otelu-Rosu Producator