Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 406 companii
 • Oferim proiectare si executie instalatii ce folosesc energii neconventionale, panouri solare pentru apa calda menajera si aport la incalzirea locuintei, panouri fotovoltaice si generatoare eoliene, regulatoare de incarcare, stocare, invertoare dc/ ac.

Jaristea Importator
 • CASANDA CONSULTING RSVTI/Operator RSVTI Consultanta ISCIR-contractul de prestari de servicii rsvti se incheie in baza cererii si ofertei de pret, pe o perioada de cel putin 12 luni cu posibilitate de prelungire prin act aditional.

Constanta Servicii
 • Am functionat ca Sc Mavio Srl pana in 2009 cand din cauza impozitului forfetar, am trecut la PFA. Producem o gama larga de masini de lipit folii, diverse tipuri si dimensiuni, precum si masini de ambalat. Producem masini lipit folii actionare cu pedala,lungime lipire: 260-850 mm, latime lipitura 3 mm, reglare timp de lipire, rezistenta de lipire: Kanthal. Pret incepand cu 750 lei.

Pitesti Producator
 • Oferim echipamente de sablat(cabine si echipamente mobile), echipamente de vopsit (cabine de vopsit, pompe de vopsit), solutii chimice pentru degresare, decapare, fosfatare suprafete metalice inaintea procesului de vopsire, echipamente pentru extras fumul in timpul procesului de sudura, echipamente de protectie pentru sablator si vopsitor. Firma noastra colaboreaza cu unele dintre cele mai renumite firme in domeniu din Germania, Franta si Spania.

Ploiesti Servicii
 • Consultanta Managementu proiectului Vrei o afacere ? Te ajutam sa o incepi. Vrei finantare si granturi. Noi te informam. Vrei o finantare ? Noi intocmim actele de care ai nevoie Nu ai timp sa alergi. Noi alergam pentru tine. Ai un proiect in derulare si multe acte de intocmit. Noi le facem pentru tine. Vrei sa te extinzi si nu stii cum. Noi gasim solutia. Proiectare - Proiect tehnic - Documentatie tehnica pentru auorizatia de constructie - Documentatii tehnice avizare - Consulatanta de specialitate Furnizare - Utilaje si echipamente industriale, forestiere si uz casnic. - Aparataura medicala uz casnic.

Piatra Neamt Import - Export
 • Achizitionam utilaje, linii complete de productie. Fabrici in curs de lichidare, utilaje pentru productia cablurilor si al conductorilor electrici. Firma cu capital integral strain. Serioasa si activam in diferite domenii.

Petrosani Import - Export
 • Societatea K PLUS 1 Company importa si ditribuie la pret de producator echipamente pentru industria HO.RE.CA. Datorita portofoliului mare de produse oferite spre vanzare, K Plus 1 poate sa ofere solutii viabile si ingenioase pentru afacerea dumneavoastra. Societatea detine cel mai mare portofoliu de produse, de la echipamente pentru bucatarii casnice si HO.RE.CA, la mobilier si echipamente pentru ambarcatiuni si rulote. K Plus 1 este unic importator al produselor Taxon - Slovacia. Taxon este printre putinii producatori de mobilier si echipamnete HO.RE.CA. atipice.

Targu Mures Importator
 • GIBAS NUMERIEK SRL este cea mai mare companie de vanzari si service masini unelte de mare precizie din Estul Europei, cu filiale in Romania, Cehia, Bulgaria, Ucraina si Republica Moldova. GIBAS NUMERIEK SRL ofera: - Service masini unelte - Vanzari masini unelte - Instruire pentru operatori ingineri si personalul tehnic de intretinere.

Iasi Importator
 • Suntem o companie dinamica, care s-a axat pe investitii in utilaje de ultima generatie, producem chiloti, pijamale, tricouri, treninguri, bluze dama si barbati. Brodam pe tricot, piele, buzunar blugi polar. Broderie cu masini industriale tajima. Capacitate mare de productie, 50 capete, Confectii din tricoturi, vascoza elastan, pe masini de cusut de ultima generatie. LICHIDAM SECTIA DE TRICOTAJE SHIMA SEIKI.

Adjud Producator
 • Dotari profesionale pentru industria alimentara si hoteliera. furnizarea de echipamente profesionale pentru: bucatarii, restaurante, baruri, cofetarii-patiserii, cantine. Furnizarea de servicii de montaj si intretinere curenta pentru toate echipamentele comercializate. Toata activitatea, de la proiectare si pana la livrare, este certificata ISO 9001.

Pantelimon Importator
 • JMBH a folosit ultima tehnologie in domeniu pentru a construi o autopompa care sa poata fi manevrata cu usurinta. Aceasta poate fi folosita pentru a pompa la mica sau la mare distanta, folosind turaje diferite, fara a suprasolocita pompa. JMBH a creat autopompa de beton hidraulica-hidraulica cu circuit deschis pentru a raspunde si celor mai exigente cerinte din domeniul constructiilor. Am reusit acest lucru impreuna cu clientii nostri.

L aldea-tarragona Producator
 • Compania MICRO Wind Energy SRL, este o companie privata infiintata in anul 2009, condusa de un management tinar si eficient cu experienta semnificativa in domeniul energiei eoliene. Compania Micro Wind Energy isi propune sa acorde o atentie deosebita promovarii si dezvoltarii Energiei Eoliene in Romania - sursa de energie cu cea mai rapida dezvoltare din lume - o tehnologie curata, moderna si eficienta pentru viitor. Prin serviciile oferite punem la dispozitia clientilor nostri solutii integrate, in domeniul energiei eoliene, incluzind o oferta competitiva de turbine eoliene, transformatoare si echipament necesare implementarii microproiectelor eoliene. www.microenergy.aaz.ro

Laz - Sasciori Altul
 • Suntem o companie din Moldova care avem ca activitate comercializarea utilajelor is tehnologiilor. Avem preturi accesbile si pentru toti clinetii nostri, tratindu-i pe toti cu o deosebita responsabilitate.

Chisnau Importator
 • Compania se ocupa cu comercializarea si distributia de Tonomate, care funtioneaza mecanic cu monezi de 50 BANI. Tonomatele pot fi montate in diferite puncte de interesse si cu ajutorul lor se pot vinde diferite produse: jucarii, fructe etc.

Pitesti Servicii
 • Seriozitate si promptitudine inca din anul infiintarii(2002). Numarul de angajati este noua, super baieti si speram la multe realizari pe plan financiar impreuna sa putem prospera chiar si pe perioada de criza.

Ghidigeni Producator
 • Constructor si reparator de nave maritime comerciale cu un deplasament de pana la 250,000.-dwt, atat pentru marfuri in vrac uscat si lichid cat si pentru marfuri containerizate. De asemenea compania poate livra structuri metalice plutitoare sau industriale cu greutati de pana la 1000 tone per enitate.

Constanta Producator
 • Omnia Med Concept Srl are ca obiect de activitate marketare piata farma si cosmetica, furnizare echipamente industriale pentru ambalare primara si secundara, in industria farmaceutica, cosmetica si alimentara, consultanta tehnica, studii de piata in domeniul farma, sanatate.

Bucuresti Distribuitor
 • Companie de aviaţie civilă şi utilitară, înfiinţată în 1999, capital integral românesc, cu obiect principal de activitate aviaţie civilă şi utilitară, secundar servicii în sfera serviciilor şi transporturilor auxiliare.

Constanta Altul
 • Firma First Seal are ca principal domeniu de activitate: distributia de etansari mecanice pentru pompe, agitatoare, compresoare, elemente de etansare statica si dinamica. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Rm. Valcea Importator
 • Firma noastra garanteaza calitatea produselor ca fiind una din cele mai bune pe piata actuala. Preturile ofertate sunt accesibile tuturor putand opta la cumpararea produselor atat marile companii cat si micii comercianti. Pentru intreaga gama de cuie pretul este de la 3.8 pana la 4.0 Ron/ kg. Comenzile se fac la nr. de telefon 0788937275.

Pucioasa Producator