Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Masini si Utilaje Industriale: 406 companii
 • Va oferim: - Gaze tehnice industriale (oxigen, acetilena, dioxid de carbon, argon, amestecuri de gaze pentru sudura MIG/MAG, s.a.) - Echipamente oxigaz (reductoare de presiune, opritoare de flacara, truse sudare taiere oxigaz, taietoare manuale oxigaz, s.a.) Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Botasani Servicii
 • Profilul firmei noastre este vanzarea masinilor de brutarie, panificatie, cofetarie si morarit, pe de alta parte servicii in domeniul de mai sus. Firma Progep Kft. asambleaza, pune in functiune si garanteaza service-ul utilajerol. Web site: www.progep.hu

Budapesta Importator
 • Infiintata in 1994 si avand ca domeniu de activitate cercetarea, proiectarea si productia de echipamente si instalatii destinate protectiei mediului, SMC MANAGER a reusit intr-un timp relativ scurt sa dezvolte tehnologii flexibile, de inalta eficacitate si eficiente energetic pentru purificarea apelor infestate cu hidrocarburi. In baza experientei de peste 20 de ani in domeniu a echipei de cercetare-dezvoltare si a colaborarii cu un talentat colectiv de ingineri de sistem si automatisti, precum si cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati si institute de cercetare, firma a reusit realizarea unei game de produse de inalta performanta, adaptabile unei multitudini de utilizari, fie ca echipamente individuale, fie incorporate in instalatii complexe, impreuna cu echipamente complementare ale altor producatori.

Galati Producator
 • Firma este recent infintata, si se axeaza in principal pe produse de panificatie. Cel mai vandut produs, pe care si dorim sa il promovam, este fierbatorul de covrigi cu alimentare 380 v, capacitate 40 l, putere 5.7 kw.

Sebes Producator
 • Newco va ofera: - Linii de productie a colțarului perforat, a şinelor ghidaj W6 si W10, a colţarului pentru exterior. - Maşină de producție a colțarului de aluminiu şi PCV cu plasă din fibră de sticlă.

Varsovia Producator
 • O companie cu solutii atat pentru utilaje de constructii cat si pentru utilaje agricole. In portofoliul nostru se regasesc produse ca: 1. Anvelope pentru utilaje de constructii, stivuitoare si echipamente portuare, camioane grele noi si retread cu 5 ani garantie (Marangoni, Forza) 2. Atasamente stivuitoare, cabine stivuitoare (CECabine, RAF) 3. Piese de schimb si consumabile pentru tractoare CNH, CARARRO, MASSEY FERGUSON, McCormick, CASE, STEYR si utilaje de constructii Bobcat, Caterpillar, Komatsu, Cummins, Volvo, CNH - original si aftermarket 4. Baterii de tractiune pentru stivuitoare 5. Atasamente stivuitoare, cabine stivuitoare 6. Atasamente pentru tractoare agricole (freze, vidanje, brate excavare, brat incarcare, lame de zapada, tocatori, remorci), utilaje de constructii (cupe standard si speciale,dinti si lame de uzura, maturi rotative, compactoare, freze, foreze, lame de zapada etc.) – INO, FARMTEC, RAF, CREINA, Koepel, etc.. 7. Parbrize, geamuri duplex si sekurit pentru tractoare agricole, echipamente de constructii si stivuitoare. 8. REPARATII DISCURI, CUTITE DE PLUG, CUPE SI SCHIMBARE LAME SI SISTEME DE DINTI LA SEDIUL CLIENTULUI CU ECHIPA MOBILA. 9. ECHIPAMENTE SPECIALE, SOLUTII MECANICE SI HIDRAULICE LA CEREREA CLIENTULUI 4. Baterii de tractiune pentru stivuitoare 6. Atasamente pentru utilaje de constructii (cupe standard si speciale, maturi, freze, foreze, lame de zapada etc) 7. Geamuri duplex si sekurit pentru echipamente de constructii si stivuitoare.

Brasov Importator
 • Companie nou infiintata cu domeniu de activitate principala forajul de puturi. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon sau sa ne trimiteti un e-mail.

Vrancea Altul
 • Oferim drive cu motor, transmisii finale pentru toate excavatoare (toate vârstele), motoare de mars, transmisii finale, reductoare de mars, roti de antrenare; Transmisie finala, reductoare; Coroana sproket transmisie finala; Pinion transmisie finala Motoare, reductoare de mars, pompe de antrenare utilaje transmisii finale, reductoare si pompe de antrenare aproape pentru toate tipurile de utilaje Pompa hidraulica; Senila cauciuc miniexcavator; Pompe hidraulice diferite modele; Pompa hidraulica noua model toadas excavatoare;de rulare: senile, zale, papuci, role, roti de antrenare Drive cu motor, transmisii finale pentru toate excavatoare (toate vârstele).

Nuland Netherland Import - Export
 • Me&You Company activeaza in domeniul de import-export a utilajelor si masinilor pentru ateliere de reparatii auto, a spalatoriilor auto de tip portal, tunel piste self service, instalatiilor de depurare a apei si a produselor chimice pentru spalatorii auto.

Fano Import - Export
 • Sc Gerex Tansilvania SRL este o firma serioasa din judetul Hunedoara care vinde/ inchiriaza utilaje, capuri tractoare, semiremorci, ofera servicii de transport cu trailer intern si international la preturi foarte accesibile.

Deva Altul
 • Filiala in Romania a OGIP Organisation, OGIP Consulting (grup OGIP) intervine pentru punerea in practica a solutiilor vizand optimizarea sistemelor dvs. de productie si de management. Prin intermediul OGIP Consulting, grupul OGIP pune astazi in slujba intreprinderilor din Romania mai mult de 20 ani de experienta, acumulata in Franta si in Europa. Tripla noastra misiune de Consiliere, Inginerie si Formare permite echipei noastre sa va sustina in urmatoarele domenii : Lean Manufacturing si alte sisteme de productie (reducerea stocurilor, poka yoke, punerea in practica a fluxului tras,...) Inginerie Logistica (ambalaje, gestionarea fluxului fizic,...) Management vizual (indicatori, tablou de bord, afisaj luminos in timp real,...) Gestionarea Proiectelor si Planificare industriala Consilierea in Organizare (structura si organigrama, flux de informatii de la receptia comenzii pana la livrare,...) Inginerie Documentare (realizarea documentatiei tehnica intr-un format standard european : Manual operare, ManuAl mentenanta, PMP, Nomenclatoare...).

Pitesti Servicii
 • SC Ecara SRL Tecuci este infintata in anul 1993, cu capital privat. In spatiile proprietatea firmei practica: comert cu amanuntul de marfuri industriale, imbracaminte si incaltaminte, cadouri, detergenti, prestari servicii, intretinerea si repararea autovehicolelor.

Tecuci Altul
 • Societatea noastră Gépész 2000 Tervező, Kivitelező, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság s-a înfiinţat la 1 ianuarie 1995, bazându-se pe întreprinderea individuală din 1991, respectiv pe experienţa profesională din domeniul construcţiei de maşini, totodată intuind şi potenţialul viitor al pieţei. Activitatea noastră principală este proiectarea şi fabricarea maşinilor pentru industria hârtiei şi pentru alte industrii. O altă activitate a noastră o constituie recondiţionarea, reproiectarea, modernizarea maşinilor fabricate de noi sau de alţi producători, respectiv producţia de piese şi de instalaţii individuale.

Hajdabaszarmany Producator
 • Avem ca obiect de activitate spalatorie si vulcanizare auto tiruri, camioane, turisme. Avem masina de indreptat jante de aliaj si tabla. Posibilitate de a vinde toate echipamentele necesare desciderii unei vulcanizari. Relatii la telefon sau pe adresa de e-mail.

Barlad Servicii
 • Din gama vasta de utilaje noi sau aprope noi intotdeauna va asiguram utilaje bine intretinute, corespunzatoare normelor Europene, iar echipa noastra de service va sta la dispozitie unde aveti nevoie: Ungaria, Slovacia, România, Cehia, Plolonia şi Bulgaria. Succesul Dumneavoastră e şi succesul nostru. CALITATE, EFICIENTA, SIGURANTA Firma TIGER CONCEPT SRL a fost infiintata în Decembrie 2002, cu scopul de a comercialza pe piata din Ungaria utilaje performante de o calitate ireprosabila din punc de vedere tehnologic, fabricate in Germania, Franta, Italia si Anglia. In afara de serviciile asigurate pentru lucrari de constructii, intretinere, reparatii sau alte lucrari realizate la inăltime cu ajutorul schelelor mobile si lucrarile tehnice legate de aceste activitati, va asiguram productie de balustrade, platforme, repararea si intretinerea utilajelor de ridicat hidraulice. Profilul principal al firmei noastre e comercializarea respectiv inchirierea platformelor autoridicatoare in Ungaria si tarile invecinate ca Slovacia, Romania, Cehia, Polonia, Bulgaria, etc. Va stam la dispozitie cu o gama vasta de utilaje din urmatoarele tipuri: * Nacela foarfeca autopropulsanta * Nacela articulata autopropulsanta * Nacela telescopica * Nacela tractabila * Nacela montata pe autosasiu. In orice situatie va ajutam sa gasiti intotdeauna utilajul cel mai eficient pentru munca Dumneavoastra si va asiguram, ca cererii Dumneavoastra vom raspunde cu seriozitate si atentie maxima. Fiecare persoana din echipa noastra tanara si dinamica spera intr-o colaborare fructuoasa si de lunga durata. Mai multe detalii pe www.tigerconcept.com/ro

Timisoara Altul
 • Firma noastra este in Romania din 2002. Scopul nostru este acela de a oferi spre vanzare orice fel de utilaj intr-un timp cat mai scurt si garantand pentru eficacitatea utilajelor noastre. Oferim seriozitate si profesionalism.

Mioveni Import - Export
 • Firma Evrica-Invest Srl comercializeaza produse agricole, in special cereale, seminte oleaginoase, mustar boabe, fasole boabe de import din Ukraina, etc., importa sticla origine Rusia, dim. 2250x3210.

Vaslui Importator
 • SC Microdeco Ro SRL este o companie cu capital spaniol care desfasoara activitatea in domeniul productiei de piese auto. Pentru dezvoltarea fabricii avem nevoie de persoane calificate/necalificate si cu/fara experienta, capabile sa indeplineasca unul dintre urmatoarele posturi. Operator masini unelte cu comanda numerica. - Studii medii, profil mecanic. - Cunostinte legate de strungul cu comanda numerica este un merit doar nu este o conditie. - Cunoasterea limbii spaniole reprezinta un avantaj. - Program de lucru in 3 ture. - Posibilitate de contract de munca pe perioada nedeterminata. Persoana selectie. Control unitar de piese. - Necalificat. - Cunoasterea limbii spaniole reprezinta un avantaj. - Program de lucru in 3 ture. - De preferinta, femei. - Posibilitate de contract de munca pe perioada nedeterminata. Persoana la magazie. - Necalificat. - Cunoastere limba spaniola reprezinta un avantaj. - Experienta in gestiune de magazie constituie un merit doar un este o conditie. - Orare in 3 ture. - Posibilitate de contract de munca pe perioada nedeterminata. Persoana in productie. - Studii in domeniul mecanicii. - Cunoasterea limbii spaniolii reprezinta un avantaj. - Cunostinte de prelucrare prin aschiere ai strunguri automate sau experienta in domeniul mecanicii este un merit doar un este o conditie. - Orare in    2 ture. - Posibilitate de contract de munca pe perioada nedeterminata. Control calitate - Studii medii. - Cunoasterea limbii spaniole reprezinta un avantaj. - Experienta in controlul calitatii este un merit doar nu este o conditie. - Orare in 2 ture. - Cunostinte    ISO 9002 sau control statistic al proceselor este un avantaj. - Posibilitate de contract de munca pe perioada nedeterminata. - Oferim: o Loc de munca modern si sigur o Pachet salaria motivant o Salariu atractiv si bonuri de masa o Premiu Candidati vor trimite CV-ul si scrisoarea de intentie pana la data 25.09.2008 pe adresa de e-mail pe fax la nr. 0359 501014 sau la sediul societati: SC MICRODECO RO SRL, Sat Nojorid 326, Nr. Cad. 489 (Bihor) Informatii la tel. 0359501015

Nojorid Producator
 • Compania Tarquinia Impex infiintata in anul 1993 are ca obiect de activitate prelucrarea pieilor de animale si comert cu piei crude si prelucrate. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Producator
 • Companie de prelucrare a pieilor si de achizitii piei brute. Legaturi directe cu tarile vestice Livrari directe, cu mijloace inchiriate de la firme de specialitate Livrari prin firma din Italia. Achizitii piei din toata lumea.

Baia Mare Producator