Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Industria Chimica: 1854 companii
 • Suntem o firma din Jud Covasna de distributie de detergenti, dezinfectanti, consumabile din hartie, ustensile pt. industria alimentara, echipamente de curatenie si salubritate. Ne ocupam cu distributie de produse pentru igiena in industria alimentara, restaurante, turism. Aceste produse sunt detergenti, dezinfectanti, ustensile pentru industria alimentara, echipamente de curatenie. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • De 15 ani producem lucruri care ii multumesc pe oameni. Venim in intampinarea clientilor prin productia de masti de bumbac si viziere de protectie astfel incat sa navigheze cu bine aceste timpuri. Specialisti in productia publicitara si in marketing suntem o echipa care se bazeaza pe respect, comunicare si integritate. CINE SUNTEM? Noi suntem CIM MARKET o agentie de publicitate specializata in productia publicitara, cu sediul in Bucuresti si o echipa de oameni faini si creativi. CE FACEM? Implementam idei noi si ne adaptam la cerntele pietei. Livram produse de catalog sau comenzi speciale, pe care le personalizam astfel incat sa punem in lumina brand-ul tau. Ne desfasuram activitatea intr-o piata in care totul se intampla pe repede inaintea. Pe noi ne motiveaza si ne incanta acest ritm, pentru ca ne place la nebunie sa putem crea, produce si implementa in timp scurt, gasind solutii pentru orice situatie neprevazuta. Imaginatie avem din plin si, in plus, stim exact cu cine si cand sa vorbim, care sunt cei mai seriosi furnizori, unde putem sa producem si de unde putem sa importam orice obiect, unde personalizam si cum, de unde sa facem rost de tot ceea ce au nevoie clientii nostri. CALITATEA SE DEMONSTREAZA SI SE CERTIFICA ISO 9001- sistemul de management al calitatii. OHSAS 18001- sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale ISO14001- sistemul de management al mediului.

 • Atelierul de rasini, asa cum zice si numele este o firma care se ocupa exclusiv cu turnarea de rasini (poliuretanice, epoxidice, acrilice si siliconice). Activitatea noastra este axata pe repararea, producerea si multiplicarea urmatoarelor tipuri de repere: - SDV-uri, tool-uri si jig-uri - suporti flexibili si semni-flexibili pentru linii asamblare - protectii pentru piese sensibile pentru linii asamblare - garnituri etansare - matrite din silicon pentru decoratiuni

 • Chemstar Srl este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2002. Pricipala activitate este fabricarea produselor chimice pentru uz casnic si profesional: Aracet, Prenadez, Gaz lampant, Diluanti, Petrosin, Ulei de in, Terpinol, Coloranti vopsea lavabila, Oxizi, Aluminiu lac, Vopsea termorezistenta Titan, Detartranti, Solutie anticalcar, Solutie pentru indepartat grasimi Solutii pentru curatat mobila, Vopsea pentru piele, Soda caustica, Soda calcinata, Sulfat de cupru, Fitile sulf, Cosar forte, Chit pentru sobe. Obiectivul nostru este de a oferii o gama diversificata de produse precum si imbunatatirea continua a calitatii acestora. Produsele fabricate sunt comercializate in regim en-gros numai catre clienti persoane juridice. Asiguram distributie la nivel national. Site: www.chemstar.ro

 • Ekomax International Srl reprezinta imbinarea perfecta a experientei dobandite in cei peste 16 ani de activitate, avand ca scop abordarea cu maxima eficienta a provocarilor datorate integrarii Romaniei in piata Europeana. Principala noastra activitate o reprezinta productia detergentilor si a produselor cosmetice de inalta calitate, dupa retete originale, create in laboratoarele proprii. Preocuparea noastra majora este de a investi in oameni, calitate, cercetare si dezvoltare. Am depus toate eforturile pentru a oferi partenerilor nostri, seriozitate, promtitudine, calitate si flexibilitate. Credem ca este responsabilitatea noastra sa stabilim un curs pentru un mod mai atent de a face afaceri, in care companiile sa actioneze in calitate de parteneri cu alte parti interesate pentru a crea un viitor mai luminos pentru intreaga planeta. Produsele noastre reprezinta alternative sanatoase pentru comunitate si mediul inconjurator. In calitate de pionier in responsabilitatea corporativa, dorim ca produsele noastre sa faca o diferenta; de la dezvoltarea lor pana la productia, cumpararea, utilizarea si eliminarea lor. Evaluam intotdeauna cum sa reducem impactul asupra mediului, sa crestem performanta si siguranta. Dorim sa oferim consumatorilor siguranta unei vieti mai curate si mai frumoase.

 • Swiss Pharm Import - Export isi desfasoara activitatea pe piata ca unul din cei mai activi operatori care deruleaza relatii de afaceri bazate pe comunicare si respect cu toti partenerii. Prin cuvantul calitate, Swiss Pharm Import - Export se asigura, ca ofera solutii optime pentru satisfacerea cerintelor clientilor, intr un sector strategic al economiei nattionale.

 • Compania Vectis Tet Srl distribuie in Romania produse si sisteme de hidroizolatii lichide, ecologice, pe baza de polimeri si vopsele poliuretanice bicomponente pentru pardoseala, cenosfere /microsfere de aluminosilicat folosite ca fillere pentru constructii, materiale refractare, vopsele, fillere pentru minerit si exploatari petroliere.

 • SC Gleam Lotus este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate distributia de articole tehnice din cauciuc, asistenta tehnica pe probleme tehnice si tehnologice de fabricatie si utilizarii produselor de acest tip. Serviciile organizatiei Gleam Lotus sunt adaptate in permanenta cerintelor partenerilor sai, astfel putand sa ofere solutii complete in realizarea de obiective si actiuni care sa satisfaca cerintele standardelor referentiale actuale ce impun o conduita si atitudine profesionala in concordanta cu obiectivele propuse. Prin managementul competitiv abordat de echipa GLEAM LOTUS, satisfacerea cerintelor partenerului este linia directoare a tuturor activitatilor desfasurate de organizatie, prin realizarea activitatilor de o inalta tinuta profesionala si, evident, cu respectarea actelor, normativelor si standardelor actuale. O atentie deosebita s-a acordat stabilirii si implementarii unui sistem integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001; 2008, SR EN ISO 14001;2005 si SR OHSAS 18001;2008, angajandu-ne in asigurarea infrastructurii si a unui mediu de lucru adecvat pentru desfasurarea corespunzatoare a tuturor proceselor si a resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite si anume satisfactia cerintelor partenerilor prin respectarea tuturor obligatiilor in proportie de 100%. Reclamatiile, daca s-ar primi de la partenerii de afaceri, ar reprezenta pentru organizatie o importanta sursa de informatii in vederea identificarii potentialului de inbunatatire a activitatii. Portofoliul larg de clienti, alcatuit din organizatii de prestigiu si aria diversificata de produse si servicii oferite, reprezinta cartea de vizita a echipei Gleam Lotus. Competitia din ce in ce mai acerba din toate domeniile si schimbarile care apar pe piata romaneasca ne-au determinat sa devenim mai flexibili si mai dinamici. Vrem sa simtiti asta din plin si Dumneavoastra, pentru echipa Gleam Lotus calitatea si promptitudinea sunt lege. In sfarsit Gleam Lotus reprezinta provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambitie, ambitia de a fi cel mai bun in a oferi articole tehnice din cauciuc de calitate superioara conforma cu standardele in vigoare,promptitudine si onestitate in relatiile de colaborare. Cu consideratie, Echipa Gleam Lotus.

 • Magazinul online all4me.ro a luat nastere in anul 2020, cand cautam produse ecologice pentru familiile noastre si pentru copiii nostri. In oferta noastra se regasesc marci consacrate de produse bio, atat din afara Romaniei, dar si din Romania. Cosmetice bio sau naturale, mancare bio, detergenti ecologici - toate livrate in maxim 3 zile in orice localitate din Romania. In plus, dorim sa fim partenerul tau "de acasa" la care te gandesti prima data cand ai nevoie de cele mai bune produse ecologice. Oricare ar fi necesitatile tale, telul nostru este sa gasesti la noi TOT ceea ce cauti!

 • Selfplast Invest Srl este o firma cu capital privat integral romanesc, a fost infiintata la data de 02.11.2007, avand obiect de activitate producerea foliilor si a ambalajelor de polietilena. Punctul de lucru si sediul administrativ se afla in Pitesti, str. George Cosbuc, nr. 70, intr-o hala cu o suprafata de 1.200 m. Productia de folie din polietilena este realizata pe 4 linii de extrudare. Productia ambalajelor este realizata pe 4 masini de lipit si debitat. Succesul partenerilor nostri este si succesul nostru, de aceea punem suflet in fiecare companie colaboratoare. Practic, prin dezvoltarea unei bune relatii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificam si ne implicam activ ca si un compartiment de asigurare a garantiei si calitatii fiecarui produs. Toate categoriile de ambalaje pot fi reciclate. Din dorinta de pastrare a unui mediu mai curat si mai sanatos, in procesul de productie se revalorifica deseurile de polietilena ca materie prima. Deseurile de material reciclabil sunt triate, regranulate si reutilizate. Noi va oferim calitate maxima si costuri competitive, dumneavoastra oferiti-ne la schimb increderea.

 • Reprezentant oficial al masinilor si echipamentelor de curatenie,scule electrice Cleaning-group cauta sa aduca beneficii tuturor utilizatorilor de masini si echipamente din domeniul curateniei prin oferirea unor pachete de servicii care cuprind pe langa consilierea, pregatirea, instruirea, punerea in functiune a masinilor, si oferirea de service la cele mai inalte standarde cu interventie rapida pentru a elimina timpii morti si pentru a eficientiza procesul tehnologic cat si piese de schimb oferite la timp fara intarziere. Principalele servicii ale Cleaning-group sunt: Consilierea gratuita in vederea achizitionarii echipamentului care sa corespunda exact cerintelor beneficiarului tinand cont de mai multi factori: suprafata, dimensiuni, solutii, etc Service si asistenta tehnica imediata in momentul in care este necesara o interventie la una dintre masini pentru a putea astfel micsora perioada de neutilizare a echipamentelor la minimum si a reduce pe cat posibil timpii stationari. Leasing, facilitand astfel achizitionarea masinilor si utilajelor prin achitarea decat a unui avans si astfel putand obtine masina imediat fara a fi nevoie sa se astepte plata totala a echipamentului. Toate masinile beneficiaza de garantia standard de 2ani de zile pentru persoane fizice putandu-se opta si pentru o perioada de post garantie de inca 1 sau 2 ani Suntem importatori al renumitelor MASINI de curatenie Dulevo, al solutiilor profesionale de curatenie de la MEDICLEAN, echipamentelor de la Ttsystem si consumabilelor Lucart Daca optezi pentru calitate esti in locul potrivit!

 • Suntem producator: - repere din poliuretan - utilaje industriale pentru uscare/ brichetare/ peletizare rumegus - tocatoare, benzi transportoare, snecuri alimentare. Garantie, preturi de producator. Executam instalatii complexe la tema / la cheie.

 • Firma Zaharia D. Dorinel este o intreprindere individuala ce are ca scop vanzarea si distribuirea de produse chimice. Firma vinde diferite substante cum ar fi acidul clorhidric, clorura de var, clorura de calciu, hipocloritul de sodiu si altele. Transportul se face in conditii sigure si verificate conform legilor in vigoare (posesor card ADR colet).

 • Companie cu personal tanar si dinamic, avand experienta de peste 10 ani in domeniu ofera solutii integrate in industria fabricarii mobilerului din lemn. Unic importator in Romania al produselor destinate lipirii lemnului Hermankoll-Italia. Distribuitor zonal autorizat al produselor de finisare a lemnului (Chituri, baituri, grunduri, lacuri) marca Sirca-Italia/ Va punem la dispozitie urmatoarele: - solutii de lipit de orice fel-adezivi :ureici, polivinilici D2, D3, D4, poliuretanici D4, acrilici, adezivi pentru parchet cat si amorse - Hermankoll - materiale abrazive in orice format si dimensiune-benzi discuri, bureti, role pe orice suport - materiale de finisaj-impregnanti, baituri, grunduri, lacuri pe baza de apa, nitrocelulozic, alchidic, poliuretanic, lacuri pigmentate, etc. - Sirca - masti de vopsire - materiale de ambalat-banda pp, folie stretch, scotch - adezivi pentru industria hartiei si cartonului - Hermankoll/

 • Activitatea de baza a firmei S.c. Chemi Ceramic F Srl este productia de ceramica tehnica pentru diverse ramuri industriale. In acelasi timp avem activitate de cercetare, suntem parteneri la proiecte de cercetare. De la infiintarea ei firma a fost tot timpul profitabila. Producem atat pentru piata interna, cat si pentru export. Acceptam comenzi pentru piese unicate, complexe, pe baza de desen sau mostra.

 • La Pro Vent ne mandrim cu adaptabilitatea furnizata unei industii in continua crestere si cu capacitatea de a dezvolta solutii pentru cele mai solicitante aplicatii HVAC. Compania noastra va pune la dispozitie o echipa de profesionisti experimentati si prompti in a va oferi in cel mai scurt timp cea mai buna asistenta tehnica si comerciala. Obiectivul nostru este de a comercializa echipamente de ventilatie industriala si climatizare care sa vina in intampinarea exigentelor mediului de afaceri modern. Oferta de echipamente este in permanenta actualizata cu produse de calitate si sisteme multi-functionale, eficiente din punct de vedere al parametrilor de functionare dar si al costurilor. Dispunem de varietate inegalabila de Ventilatoare Axiale, Ventilatoare Centrifugale, Unitati de Climatizare si accesorii electrice si de montaj, varietate pe care suntem pregatiti sa o punem la dispozitia partenerilor nostri. Toate echipamentele comercializate de PRO VENT sunt personalizate in functie de nevoile Dvs.. Atunci cand alegeti PRO VENT ca furnizorul Dvs. de echipamente HVAC, puteti fi sigur ca avem optiunea perfecta pentru proiectul Dvs.. Valori: - Nevoile partenerilor pe primul loc oferim constructorilor, instalatorilor si clientilor lor cea mai buna alegere in toate sectoarele in care activam - Viitor sustenabil pentru toti produsele comercializate ating si depasesc exhigentele ERP 2015. Oferim solutii care economisesc energie, minimizeaza emisiile de CO si reduc factura la energie - Alegeri inteligente - proiectarea ingenioasa permite instalare si mentenanta eficiente - Livrarea de valoare adaugata reala oferim cel mai competitive raport pret/performanta in fiecare sector deservit Obiective: - Furnizarea unui grad ridicat de valoare pentru partenerii nostril - Derularea proiectelor intr-un mod corect, obiectiv si transparent - Utlizarea celor mai bune practici in aplicarea standardelor etice - Asigurarea satisfactiei complete a clientului - Protejarea mediului pentru un viitor sustenabil - Alegerea furnizorilor care pot aigura echipamente si servicii la cel mai inalt nivel de calitate.

 • Companie din Cluj specializata in distributia produselor chimice, a vopselelor, diluantilor si a materialelor pentru vopsit, dar si in distributia produselor industriale ori a materialelor de constructii. Furnizam, de asemenea, ambalaje metalice utilizabile pentru transportul si depozitarea lichidelor industriale, a pesticidelor si a altor tipuri de substante. Suntem depozit, livram exclusiv catre persoanele juridice. Functionam ca si companie de aprovizionare. H&H Total Impex este acreditata ISO:9001. site: www.hhtotal.ro; www.vopselecluj.ro

 • Firma Sc Polytech Rubber Srl produce si comercializeaza bandaje, role roti, tamburi din poliuretan si cauciuc, benzi transportoare, placi tehnice, covoare si alte produse din cauciuc si poliuretan. Noi venim in ajutorul clientilor si dam solutii tehnice si rapide.

 • Oferim servicii de galvanizare electrolitica pe orice metal. Ce facem? Argintare, Nichelare, Nichelare Chimica, Cuprare, Stanare. Tot pentru firme din domeniul Automotive, Electronica, Telefonia mobila, Aerospațial. Tratamente si pe Aluminiu. Declaratie Mediu: www.bizoo.ro/usermedia/1303205_declaratie_mediu.doc

 • Eco Plating Srl este o societate comerciala romana localizata in Bucuresti, care are ca domeniu de activitate acoperirile galvanice de protectie anticoroziva, aluminizarea in vid si procese de restaurare a elementelor auto-moto de epoca si nu numai. Datorita experientei vechi in domeniul galvanizarii, putem oferi clientilor nostri servicii de inalta calitate, asigurand astfel acoperiri galvanice conform ultimelor standarde europene care reglementeaza acest segment.