Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Industria Chimica: 1853 companii
 • Societatea noastra ofera o gama larga de produse din material plastic: lazi si navete pentru agricultura, brutarii, patiserii, carmangerii si fabrici de lactate, pungi BOPP pentru paine in diverse marimi, bidoane si butoaie intr-un numar de peste 20 volume si modele, canistre, saci de rafie, saci de folie, folie solarii si pentru constructii, folie stretch manuala si automata, europaleti din material plastic, europubele si containere de gunoi, saci menajeri, pungi alimentare, etc.

 • de foarte buna calitate dar astept sa-l trimiteti

 • Prodivex este o societate de productie cu capital 100% romanesc infiintata in scopul de a va oferii produse de calitate la preturi competitive. Sc Prodivex Srl produce si comercializeaza: dero lichid, spuma activa auto, pasta curatat maini, sapun lichid, sapun solid, lichid curatat parbrize, detergent pardoseli, solutie curatat plite si cuptoare de aragaz, detergent lichid pentru rufe cu sau fara spumare, solutie curatat geamuri, detergenti profesionali, detergent alcalin, detergent pentru inox, clor.

 • Suntem producator de sare tablete, asiguram calitatea produselor noastre, oferind beneficiarilor nostri un produs competitiv realizat in Romania. Comercializam si diferite sortimente de sare alimentara, industriala si pentru deszapezire.

 • Evochemie este producator, importator si distribuitor de produse de igienizare, detergenti si produse chimice organice si anorganice. Suntem o companie tanara si dinamica si avem curajul de a inova si de a descoperi noi solutii in domeniu, pentru a veni in intampinarea nevoilor celor mai importanti parteneri ai nostri-clientii si consumatorii produselor nostre. Misiunea nostra principala este rezolvarea problemelor clientilor nostri prin solutiile cel mai putin costisitoare si in timpul cel mai scurt.

 • Firma prducatoare de folii si ambalaje din folie LDPE/HDPE, cu o gama variata extinsa de tipuri si dimensiuni de ambalaje, ce se adreseaza domeniului industrial dar si alimentar. Experienta in domeniu, utilaje performante ce permit un nivel calitativ optim, urmarirea si planificarea productiei pentru asigurarea unei rapiditati excelente in livrari, precum si un raport optim pret-calitate au facut posibila dezvoltarea firmei noastre pe un trend ascendent rapid. Conceptul nostreu este acela ca nu exista clienti mari sau clienti mici, ci exista "clientul", ale carui nevoi incercam sa le adaptam la conditiile economice actuale pentru a gasi solutia optima a unei colaborari bazate pe respect si incredere. Nu ne laudam ca suntem cei mai buni, ci te lasam pe tine, potential client, sa te convingi de acest lucru.

 • Damag Business Consult Srl are ca domeniu principal de activitate vanzarea de lubrifianti auto si industriali marca Mobil, Castrol, Divinol, North Sea Lubricants (NSL), Texaco, Unil-Opal, Lubexcel, Urania, Vaseline si a filtrelor auto si industriale marca Donaldson. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Dolrex Srl ofera o gama diversificata produse cum ar fi: de clorura de var, hipoclorit de sodiu, tabla subtire si groasa neagra si zincata, tevi rotunde si patrate, ciment, adezivi, chituri, gresie- faianta, cherestea, materiale electrice, organe de asamblare

 • Feyro Coatings Srl o firma privata cu capital integral autohton, cu sediul in Bucuresti, infiintata in anul 2004. Oferim cele mai atractive produse din domeniul finisajelor industriale si iti facilitam accesul direct la o vasta gama de produse de uz profesional.

 • Suntem o companie care produce piese din materiale plastice in general pentru uz industial cu utilajele si matritele proprii. Totodata dam consultatii in injectie mase plastice in vederea achizitionari de utilaje second hand. Suntem in curs de certificare I.S.O.9001 si mediu.

 • Firma Pacosar furnizeaza masini de injectie, fillers pentru industria termoplastica: Injectie plastica, extrudare, termoformare, suflare. Masini de injectie BOLE: Bole este un dezvoltator si producator de masini de injectie. Cu serviciul nostru tehnic din Romania si filiala BOLE din Polonia, putem raspunde in cel mai scurt timp la nevoile clientilor din Romania (masini, piese de schimb si tehnicieni). Gama de produse: - EK: Masina hidraulica (de la 70 to la 4000 to). - DK: Masina cu doua platouri (de la 520 to la 4000 to). - FE: Masina electrica (de la 110 to la 350 to). - CIML: Masini de injectie pentru fibra de carbon. *Filler: Carbonat de calciu (Cacolin) si Talc (TalcolinA). Exista in diferite concentratii si MFI. Polimeri: PE, PP. *Aditivi: Desiccant, Antiblock, Processing Aids, Antistatic, Slip, Antislip, Anti-UV, UV-barrier, Antioxidant, Sticking agent, Antistick, Antifog, Flame retardant cu si fara halogen. *Coloranti: Negru, Albastru, Alb. *Agent de nucleere: Rapid Inject RI600: Creste productivitatea intre 15 si 25% pentru procesele de injectie cu PP sau HDPE virgin. Putem efectua teste gratuite la dvs in fabrica!

 • Magazin online cu produse Metabond - tratamente pentru motoare, tratamente pentru motorina si benzina, ulei auto Metabond, etc. https://www.PieseAuto.Org - Metabond Metabond OLD Spezial - Motoare Uzate cu consum de ulei Metabond ECO - Intretinerea Motorului Metabond Spirit - Pentru motoarele cu sistemul Start-Stop Metabond Megasel - Tratament pentru Motorina Metabond Megalene -Tratament pentru Benzina Metabond CL - Pentru curatarea motorului Ulei motor Metabond 5w30, 5w40, 10w40, 0w20, 0w30, 15w40, 15w50 Ulei cutie / transmisie Metabond 75w80, 75w90, 80w90, atf III, atf IID Cautam distribuitori atat persoane fizice, care vor sa presteze o afacere in timpul liber, cat si persoane juridice care vor sa introduca pe paleta lor produsele high-tech.

 • Suntem o firma din Jud Covasna de distributie de detergenti, dezinfectanti, consumabile din hartie, ustensile pt. industria alimentara, echipamente de curatenie si salubritate. Ne ocupam cu distributie de produse pentru igiena in industria alimentara, restaurante, turism. Aceste produse sunt detergenti, dezinfectanti, ustensile pentru industria alimentara, echipamente de curatenie. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • De 15 ani producem lucruri care ii multumesc pe oameni. Venim in intampinarea clientilor prin productia de masti de bumbac si viziere de protectie astfel incat sa navigheze cu bine aceste timpuri. Specialisti in productia publicitara si in marketing suntem o echipa care se bazeaza pe respect, comunicare si integritate. CINE SUNTEM? Noi suntem CIM MARKET o agentie de publicitate specializata in productia publicitara, cu sediul in Bucuresti si o echipa de oameni faini si creativi. CE FACEM? Implementam idei noi si ne adaptam la cerntele pietei. Livram produse de catalog sau comenzi speciale, pe care le personalizam astfel incat sa punem in lumina brand-ul tau. Ne desfasuram activitatea intr-o piata in care totul se intampla pe repede inaintea. Pe noi ne motiveaza si ne incanta acest ritm, pentru ca ne place la nebunie sa putem crea, produce si implementa in timp scurt, gasind solutii pentru orice situatie neprevazuta. Imaginatie avem din plin si, in plus, stim exact cu cine si cand sa vorbim, care sunt cei mai seriosi furnizori, unde putem sa producem si de unde putem sa importam orice obiect, unde personalizam si cum, de unde sa facem rost de tot ceea ce au nevoie clientii nostri. CALITATEA SE DEMONSTREAZA SI SE CERTIFICA ISO 9001- sistemul de management al calitatii. OHSAS 18001- sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale ISO14001- sistemul de management al mediului.