Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Instalatii & Echipamente Industria Chimica - Industria Chimica: 62 companii
 • La Pro Vent ne mandrim cu adaptabilitatea furnizata unei industii in continua crestere si cu capacitatea de a dezvolta solutii pentru cele mai solicitante aplicatii HVAC. Compania noastra va pune la dispozitie o echipa de profesionisti experimentati si prompti in a va oferi in cel mai scurt timp cea mai buna asistenta tehnica si comerciala. Obiectivul nostru este de a comercializa echipamente de ventilatie industriala si climatizare care sa vina in intampinarea exigentelor mediului de afaceri modern. Oferta de echipamente este in permanenta actualizata cu produse de calitate si sisteme multi-functionale, eficiente din punct de vedere al parametrilor de functionare dar si al costurilor. Dispunem de varietate inegalabila de Ventilatoare Axiale, Ventilatoare Centrifugale, Unitati de Climatizare si accesorii electrice si de montaj, varietate pe care suntem pregatiti sa o punem la dispozitia partenerilor nostri. Toate echipamentele comercializate de PRO VENT sunt personalizate in functie de nevoile Dvs.. Atunci cand alegeti PRO VENT ca furnizorul Dvs. de echipamente HVAC, puteti fi sigur ca avem optiunea perfecta pentru proiectul Dvs.. Valori: - Nevoile partenerilor pe primul loc oferim constructorilor, instalatorilor si clientilor lor cea mai buna alegere in toate sectoarele in care activam - Viitor sustenabil pentru toti produsele comercializate ating si depasesc exhigentele ERP 2015. Oferim solutii care economisesc energie, minimizeaza emisiile de CO si reduc factura la energie - Alegeri inteligente - proiectarea ingenioasa permite instalare si mentenanta eficiente - Livrarea de valoare adaugata reala oferim cel mai competitive raport pret/performanta in fiecare sector deservit Obiective: - Furnizarea unui grad ridicat de valoare pentru partenerii nostril - Derularea proiectelor intr-un mod corect, obiectiv si transparent - Utlizarea celor mai bune practici in aplicarea standardelor etice - Asigurarea satisfactiei complete a clientului - Protejarea mediului pentru un viitor sustenabil - Alegerea furnizorilor care pot aigura echipamente si servicii la cel mai inalt nivel de calitate.

 • Reprezentam firmele Badinotti si Aliaxis in Romania. Distribuim toata gama de produse Aliaxis - FIP. Tevi si fitinguri din PVC-U; PVC-C, PVDF, PP-H Executam ferme piscicole in sistem Viviere Flotabile cu plasa produsa si confectionata de catre BADINOTTI Italia Pontoane plutitoare WELD, Bazine Piscicole, Hidrobioane Transport, Aeratoare, Hranitoare. Colectiv tanar care pune in practica toate cunostintele acumulate in decursul anilor in ceea ce priveste tehnologia de prelucrare, confectionare si sudura cu aer cald, cu ajutorul extruderului, a materialelor plastice precum polipropilena (PP), polietilena (PE), policlorura de vinil (PVC) sau polifluorura de vinil (PVDF) si se adreseaza in principal constructiei de recipienti pentru industria chimica, industria alimentara, industria galvanotehnica, epurarea apei si a aerului.

 • Firma Schwer Fittings Srl a fost constituita in Romania la inceputul anului 2008, cu capital integral german. Suntem o companie multinationala de succes in domeniul tehnologiei conectarii tevilor de inox. Confectionam produse de inalta calitate pentru diferitele domenii ale industriei. Firma Schwer Fittings se straduieste impreuna cu clientii sai sa dezvolte solutii si strategii pentru a atinge obiectivul comun. Legaturile de lunga durata si dezvoltarea comuna de produse a facut din noi unul din leaderii calitatii ai pietei in domeniul otelului inoxidabil. Domeniul de activitate este de comercializarea accesoriilor (coturi, t-uri, cuplaje, robineti s.a.) de tevi, furtune si tevi de otel inoxidabil, cat si accesorii pentru furtune hidraulice.

 • Brio Fresh este incepand cu anul 1997 reprezentanta exclusiva in Romania a Corporatiei Americane Nordson . Dorim sa urmam aceeasi filosofie in afaceri ca si compania Nordson: Sa fim lideri de piata in fiecare domeniu in care activam; Brio Fresh este furnizor specializat de instalatii de vopsire cu pulberi in camp electrostatic. Compania noastra proiecteaza, produce si livreaza orice configuratie de echipamente si linii industriale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania avand deasemenea si clienti in Finlanda, Belgia si Grecia. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii si echipamente de cea mai buna calitate. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. Site-uri: www.briofresh.ro www.nordson.ro www.hot-melt.ro www.hangon.ro www.vopsireelectrostatica.ro

 • Datorita experientei acumulate in ultimii 15 ani in acest domeniu, compania noastra poate sprijini cerintele clientilor si poate oferi optiuni diverse pentru sudura in plastic. Produsele si serviciile Hightech Plast sunt realizate la cele mai inalte standarde profesionale, folosind aparatura moderna si materiale plastice de cea mai buna calitate. Hightech Plast continua sa se dezvolte intr-un ritm accelerat pentru a sprijini aceasta crestere prin adaugarea de personal, elaborarea unui plan strategic de dezvoltare, precum si trecerea la facilitati noi. Constructia proiectelor de amploare, care nu pot fi transportate, se realizeaza la locatia solicitata de client. Hightech Plast are potentialul necesar pentru realizarea proiectului dumneavoastra.

 • Societatea Pronet Instal (fosta Pronettransilvania), infintata in 2004 la Sibiu, ofera toata gama de produse pentru intretinerea instalatiilor termice si gama de produse destinate coseritului profesionist. Importator si distribuitor pe tara pentru analizoare gaze arse marca Kane Anglia. Importator si distribuitor unic in Romania Progalva Energies SARL Franta, pentru gama de produse profesionale destinate intretinerii instalatiilor termice si sanitare si produse destinate coseritului profesional.

 • Euroart Srl va ofera: -Thermoforming - vacuum-formed and Pressure-formed plastic parts. -Plastic tanks, vessels & containers: Storage and Process tanks for Water and chemical media; -Chemical treatment and neutralization installations; -Waste management & Hazardous substances storage; -Drip trays and retention containers. -Plastic welded structures for industrial apparatus. -Industrial ventilation & air treatment - Air extraction hoods, ducting & fittings, washing and filtration. -Plastic pipe-works on site. -Plastic welding services. -Plastic lining & re-lining. -Plastic engineered parts. -Plastic Thermoforming - OEM parts. -Packaging solutions & Small parts storage systems. -Repairing and maintenance for industrial installations. -Lean production systems - 6S shadow boards, Tooling boards, Security signage & information boards. -Kanban system parts. -Industrial quality aluminium workbenches and work stations. -Karakuri systems, Minomi carts and flow racks. -Handling and conveyor systems. -Safety barriers, Impact and noise protection. -Kitting and sequencing systems - sequential trailers to match your production schedule. -Stillage, custom-made racks, containers, transport trolleys, Kitting boxes and trays. -Maintenance, modification or remanufacture service for damaged containers, racks and trailers. -Jigs and tooling for assembly line and quality control. -Industrial and office partition. -A.G.V. (Autonomus guided vehicles) & A.G.C. (Autonomus guided carts) - the portable, invisible assembly line. -Roller carts with electric motor powered casters. -Supply of plastic semi-finished goods - sheets, rods, profiles, welding rods, tubes, pipes & fittings. -Supply of quality aluminium extruded profiles and automation components.

 • JW Group is an integrated steel product group, products include: stainless steel tube/pipe, coiled pipe, PVC coat tubing, honed tube and chrome plate rod, hydraulic cylinder, actuators, etc. Founded in 2003, after years of efforts, has become one of the best quality stainless steel seamless precision tube manufacturers in China.

 • Firma noastra se ocupa cu instalatii din otel inoxidabil, instalatii fitinguri, piese de schimb pentru ambalarea blisterelor, seturi de format pentru liniile de ambalare, fabricarea pieselor din otel inoxidabil din aluminiu, realizarea instalatiilor pentru aer comprimat si diferite gaze tehnice, executie mobilier inox.

 • Ne prezentam ca producator expert si furnizor de piese de schimb pentru linia de productie a plantelor de ciment. Sino Ciment Piese de schimb furnizor Co., Ltd este in aceasta linie din 2010. Furnizam o serie de piese de schimb care sunt foarte solicitate pe piata pentru fabrica de ciment. Toate piesele de schimb sunt eficiente si lucrabile pentru a zdrobi particulele solide si a le transforma intr-o forma sub forma de pulbere. Produsele noastre variaza de la fabrica de ciment, colectorul de praf, masina de presat cu role hidraulice, recuperarea stivuitoarelor, vasul sub presiune pana la piesele de schimb ale cazanului. Subliniem importanta finala a proiectarii si ingineriei produselor pentru a raspunde cerintelor tehnologice si operationale din instalatii. Filozofia noastra este angajamentul nostru fata de clienti cu acea SATISFACTIE A CLIENTULUI, ceea ce ne conduce cu pasiune pentru atingerea obiectivului nostru final. Pentru mai multe informatii, va rugam sa va conectati site-ul nostru web: https://www.sinospare.com.

 • Suntem specializati in servicii pentru industrie in toata Europa. Instalam echipamente industriale complete la cheie si linii de productie. Oferim intretinere, reparatii si modificari dupa cum este necesar Putem construi, de asemenea, panouri de control industriale. www.DiGregorioCb.com

 • Suntem o firma cu experienta de mai mult de 30 de ani in domeniul tehnicii de imbuteliere. Oferim instalatii de imbuteliere pe linga industria alimentara si pentru industria chimica, cosmetice si agricultura. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostrii utilaje si linii complecte de calitate buna la preturi competitive. Asiguram asistenta tehnica post-garantie a utilajelor, de asemenea asiguram aprovizionarea cu piese de schimb. Info suplimentare pe www.packerbottling.com

 • Laboratorul chimic din cadrul depoului CFR Galati presteaza servici (analize fizico-chimice) pentru combustibili si lubrifianti necesari locomotivelor electrice, diesel, hidralulice, automotoare, rame electrice.

 • J. Christof E & P Services efectueaza: - servicii de instalare si intretinere a echipamentelor de masura si testare - servicii de reparatii, pentru echipamente de control nedestructiv - servicii de reparatii, intretinere si reconditionare, pentru instrumente mecanice de masura si control.

 • Sterilizare Ozon SRL va pune la dispozitie servicii profesionale de ozonizare industriala, casnica si auto. Sterilizare Ozon SRL este distribuitor autorizat de generatoare de ozon casnice, profesionale si medicale OzonFix. Generatoarele de ozon OzonFix sunt produse din clasa premium, nu necesita consumabile si sunt produse in Romania. OzonFix produce sisteme de purificare a apei si a aerului cu ozon personalizate. Generatoarele de ozon OzonFix distribuite de Sterilizare Ozon SRL sunt omologate. Toate produsele sunt insotite de certificat de conformitate. Va invitam sa aflati mai multe despre felul in care va pot fi de folos serviciile de ozonizare oferite de noi, accesand site-ul www.sterilizareozon.ro < Servicii de ozonizare prestate in Romania de STERILIZARE OZON SRL > Ozonizare spatii destinate medicinei umane si veterinare, farmacii Curatare aparate de aer conditionat cu ozon Ozonizare spatii comerciale, birouri, depozite Ozonizare restaurante, cluburi, baruri, cafenele Ozonizare camere de hotel, pensiuni, unitati de cazare Ozonizare sali de nunti, sali de evenimente Ozonizare saloane de infrumusetare Ozonizare sali de fitness, aerobic, culturism Ozonizare bucatarii, spatii de productie a alimentelor Ozonizare subsoluri, demisoluri, spatii cu igrasie si mucegai Ozonizare apartamente, case, spatii rezidentiale Ozonizare camere nou-nascuti, copii Ozonizare scoli, gradinite, crese, spatii de joaca Ozonizare autoturisme Ozonizare autovehicule transport persoane, marfa, alimente, medicamente Ozonizare flote auto Servicii de ozonizare personalizate necesitatilor dumneavoastra Mihai Moldovan Manager vanzari Mobil: +40742245782 www.sterilizareozon.ro Servicii profesionale de ozonizare Dezinfectie | Dezodorizare Generatoare de ozon

 • SC Roambra Company isi desfasoara activitatea in domeniul industrial si medical din Romania. Roambra Company este o societate recunoscuta pentru promptitudine, siguranta si competenta de care a dat dovada. Oferim servicii de inalta calitate in proiectare, executie, montaj, mentenanta si service. De-a lungul timpului am acumulat o vasta experienta in domeniile industriale importante precum gaze tehnice, criogenie, petrochimie, metalurgie, si echipamente complexe. De asemenea compania noastra ofera solutii si sisteme complexe destinate distributiei de fluide in domeniul medical si industrial. Autorizatie instalare si reparare conducte metalice pentru fluide avand Pmax=40bar, Tmin=-195C si Tmax=+50C. Autorizatie RSL IP (Personal tehnic de specialitate responsabil cu supravegherea lucrarilor la instalatii sub presiune). ISO 9001:2008 in proiectare, comercializare, service si punere in functiune echipamente industriale sub presiune, pentru producere si distributia gazelor industriale si medicale, generatoare de oxigen si fluide criogenice, import si comercializare dispozitive medicale, sistme de oxigenare si sisteme de distributie fluide medicale. ISO 14001:2004 in proiectare, comercializare, service si punere in functiune echipamente industriale sub presiune, pentru producere si distributia gazelor industriale si medicale, generatoare de oxigen si fluide criogenice, import si comercializare dispozitive medicale, sistme de oxigenare si sisteme de distributie fluide medicale. ISO 13845:2004 in proiectare, comercializare, service si punere in functiune echipamente industriale sub presiune, pentru producere si distributia gazelor industriale si medicale, generatoare de oxigen si fluide criogenice, import si comercializare dispozitive medicale, sistme de oxigenare si sisteme de distributie fluide medicale. Autorizatie de verificare (deschidere - inchidere), reparatie si reglare a dizpozitivelor de siguranta avand Pmax=250bar, DNmax=300mm.

 • Anyang Forging Press mainly produces CNC Die Forging Hammers, Hydraulic Forging Hammers, Power Hammer, hydraulic Forging Presses, Pneumatic Forging Hammers, Steel Ball Skew Rolling Mill, Forging Roller, Cross Wedge Rolling Machine Forging Manipulators, Forging Chargers, Ring Rolling Machines, Hydraulic Briquette Presses, Hydraulic Baling Presses and Hydraulic Riveting Machines. Tel: +86-372-3389658; +86-18637229639 Website: www.chinesehammers.com

 • Beijing Huanqiu Guangyang Bearings Co., Ltd, designs and produces Metre & Inch- Taper roller bearings, Pillow blocks bearings, Deep groove ball bearing, and other kinds of ball & roller bearings: spherical roller bearing, cylindrical roller bearing, self-aligning ball bearing, needle roller bearing, angular contact ball bearing, thrust ball bearing, wheel hub bearing, conveyor bearing, agricultural bearing, Our series of trademark for bearings were registered as GPZ.

 • Echipamente Premium pentru industrie, fabricate in Germania si Elvetia. Servicii de proiectare, montaj, mentenanta, reparatii. Mentinand o formula de lucru simpla si flexibila, am devenit reprezentanti pentru marci de prestigiu de prim rang in segmentul lor de piata, oferind solutii tehnice de cel mai inalt nivel pentru aplicatii din domeniul industrial, precum industria petro-chimica, metalurgica, alimentara, farmaceutica, tratarea apelor reziduale, insa fara a ne limita la acestea.