Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Produse Biotehnologice - Industria Chimica: 10 companii
  • Our company Carbolife LLC is the biggest hardwood charcoal and charcoal briquettes manufacturer and exporter in central Ukraine. We can produce and package 500 ton per month. We use only best woods for charcoal, such as hornbeam, beech and oak. Our products have FSC 100% certificate and selling in Belgium, France, Germany, Sweden and other countries. We can pack any kind of packing, such as: paper bags, big bags, PP bags. Our equipment can pack 2 trucks per day, every day. No problem with fraction sizes, standard or restaurant fraction. We can package our charcoal into kraft-bags of different sizes (1.5kg, 2kg, 2.5kg, 4kg, 10kg etc)

  • Va punem la dispozitie servicii de colectare gratuita a uleiului alimentar rezidual ori de cate ori este necesar in baza unui contract semnat; proces-verbal semnat si stampilat (ANEXA 3 a�� Formular de incarcare a�� descarcare deseuri nepericuloase) oferit la fiecare colectare.

  • Detergenti-Bio Ecologice fara Clor, sulfati si alte chimicale care pot afecta sanatatea si mediu inconjurator. Produsele respective protejeaza sanatatea persoanei si a mediului inconjurator. Produsele se degradeaza in proportie de peste 98 % verificat si testati de laboratoarele din Elvetia.

  • Firma Ipo Business Management infiintata in anul 2006 este cu cu capital integral romanesc si producator de biodiesel. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

  • Misiune Sa devenim partenerul de incredere Nr.1 pe piata produselor de curatenie profesionale oferind solutii eficiente si personalizate. Obiective - Sa definim portofoliul de produse si servicii pentru nevoile specifice ale clientilor. - Sa avem relatia optima calitate/pret pentru produsele si serviciile oferite clientilor. - Sa dezvoltam solutii logistice pentru suportul just-in-time al clientilor nostri. - Sa concentram si sa mentinem o directa relatie in comunicarea cu clientii nostri. Valori - Comunicare in ambele directii: furnizor<->client; - Solutii personalizate pentru fiecare client. - Printre cele mai bune solutii financiare pentru clientii nostri. www.exorogroup.ro

  • Distributie si vanzare produse de intretinere, curatenie, dezinfectare in industria alimentara, hoteluri, restaurante, piscine, etc. Importator direct de microorganisme pentru intretinere, curatire, eliminare a resturilor organice si miros din fose, toalete, stati de epurare. CALITATE-CONCENTRATIE-ECONOMOC-PROFESIONAL 0722904999 www.d-a-best.ro

  • Firma noastra este unic importator al produselor de curatare, degresare, dezinfectare si tratare a apelor marca eOx. Prin activitatea noastra dorim sa oferim clientilor solutii profesionale de curatare, degresare, dezinfectare, precum si o alternativa ecologica si non-toxica la detergentii chimici, extrem de poluanti si cu un grad ridicat de impact asupra mediului inconjurator si asupra sanatatii dumneavoastra. Aducem pentru prima data pe piata din Romania produsele eOx fabricate de unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial de solutii profesionale pentru curatare, degresare, dezinfectare si tratarea apelor. Cu o traditie de peste 45 de ani in acest domeniu, eOx ofera garantia unor produse calitative cu un inalt grad de biodegradabilitate care nu contin solventi, netoxice, neinflamabile si sigure pentru mediul inconjurator. Certificarile ISO 9001, ISO 14001, precum si PH-urile controlate inscriu detergentii marca eOx printre cele mai competitive produse de pe piata de profil. Produsele eOx acopera o gama foarte larga de aplicatii in industria petroliera si gaze, constructii, armata, industria chimica, Ho.Re.Ca, industria auto, ajungand pana la industria aeronautica si maritima. De altfel, solutiile de curatare si degresare marca eOx sunt uzual folosite de catre trupele NATO, precum si de fortele armate ale altor tari europene.

  • Our company, Baichuan international co., ltd, are professional manufacturer of light duty and high pressure rubber hose, from fibre braided to wire braided and wire spiral in China. Hope your cooperation! BEST REGARDS/PARY

  • Vanzare de combustibil biodiesel conform standardelor cerute de UE. Biodieselul este obtinut din uleiuri vegetale combinate cu aditivi corespunzatori, nu contin petrol dar poate fi amestecat in orice proportie cu motorina clasica pentru a obtine un amestec ce poate fi folosit drept combustibil pentru motoarele cu ardere interna. Biodieseul are un continut de Oxigen de 11% cea ce asigura o buna ardere a acestuia. Se degradeaza rapid si astfel reduce riscul pentru sol si apa freatica in timpul transportului, depozitarii si folosiri. Biodieselul nu este clasificat drept un produs periculos si este incadrat in clasa 1 de periclitare a apei. Are o capacitate de lubrefiere ridicata cea ce reduce rata de uzura a motorului. Produsul nostru ete insotit de fisa tehnica a produsului si analiza efectuata in Laborator certificat si autorizat de UE. Pentru informatii mai detaliate precum si pentru o oferta de pret contactati-ne telefonic/fax sau vizitati adresa noastra de web. SC Chemission S.R.L Closca str. Nr. 47 515600 Cugir jud. Alba Romania Tel.: +40 (0) 258 750 463 Fax.: +40 (0) 258 750 753 mobil : + 4 0749 277 140 web: www.chemission.ro     www.chemission.com

  • Importator si distribuitor autorizat Carl Roth GmbH-Germania, Pierron/ Asco-Franta, Labonord Franta: - Aparatura de laborator - balante de precizie umidometre ph-metre, termometre, refractometre, statii meteo, barometre, spectrofotometre, conductivimetre, luxmetre, etuve, cuptoare de calcinare incubatoare camere climatice, cuiburi de incalzire, plite, pompe, pipete automate, agitatoare magnetice, autoclave, distilatoare, microscoape, microtoame, criotoame, centrifuge, bai de apa termostatate bai cu ultrasunete lazi frigorifice frigidere congelatoare nise chimice si biologice - Produse de protectie pentru laborator - dusuri pentru ochi, ochelari, masti, ecrane de protectie, dopuri pentru protectie auditiva, manusi, bonete, mansete, salopete, halate, cipici, semne de avertizare, absorbanti pentru substante.(carlroth.com) - Consumabile si accesorii de laborator - sticlarie de laborator, tuburi de centrifuga, varfuri de pipeta, seringi, ace pentru seringi, furtune din plastic, cutii de stocare, ustensile metalice, cuve, dopuri, fiole, capsule, sticle de cultura, placi petri, pungi pentru prelevat probe, ustensile inox, detergenti si solutii de curatare speciale, reactivi chimici si biologici, solutii de calibrare, coloranti pentru anatomie patologica. - Material educational (Asco-Franta) pt. gradinite (asco-edu.com) -Material didactic (Pierron-Franta), chimie, fizica si biologie (pierron.fr) -Articole pentru anatomo-cito patologie (labonord.com)