Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Servicii In Domeniul Chimiei - Industria Chimica: 16 companii
 • In sediul din Ungaria va putem asigura urmatoarele proceduri: Pe aluminiu: -Pasivare -Cromare -Pasivare cu crom 3 -Eloxare/Eloxare dura -Degresare -Debavurare -Impregnare -Vopsire electrostatica -Spalare -Zirkon-Fluor Pe magneziu: -Degresare -Impregnare -Pasivare -Vopsire electrostatica -Zirkon-Fluor Pe Zinc turnat sub presiune: -Debavurare -Impregnare -Pasivare zamac-plus -Vopsire electrostatica Pe otel: -Debavurare -Impregnare -Vopsire electrostatica

 • Misiunea firmei este de a furniza solutii de consultanta in inginerie si integrare solutii industriale in domenii precum: -sanatate si securitate in munca. -protectia mediului. (gesiunea deseurilor si altele) -realizarea de proceduri siinstructiuni conform standardelor iso. -integrarea sistemelor industriale. -achizitii, consultanta, instalare si integrare echipamente industriale, implementarea sistemelor de mentenanta preventiva, documentarea acestora conform standardului iso. Recomandam, intermediem fara comision de la colaboratorii nostrii la cel mai bun pret echipamentele necesare dumneavoastra, * servicii disponibile in curand

 • SC Nds Intelligent Group SRL este o companie romineasca cu capital privat care isi propune sa ofere clientilor sai consultanta si echipamente pentru industria chimica adaptate nevoilor acestora. Colaborarea cu firme de prestigiu din Germania, Suedia, Grecia, Spania, Italia ne obliga sa pastram un standart ridicat de calitate si prestanta. Va stam la dispozitie oricind cu orice fel de informatii.

 • Companie specializata in domeniul petrol si gaze cu agentii in strainatate. Fabricam reductoare utilizate in industria petrolului, cimentului si metalurgiei, integrare sisteme pompaj petrol din zacaminte.

 • Activitatea de baza a firmei este de a oferi consultanta firmelor de proiectare si inginerie din domeniile de rafinarii si (petro) chimie, in principal din tara. De asaemenea, la cerere, desfasoara activitate de proiectare propriu zisain domeniu. Aceleasi activitati le putem desfasura si pentru domenii adiacente celui principal, respectiv in cel al energiilor conventionale si regenerabile, protectia mediului si reciclare deseuri.

 • APCS est une société basée en Cote d'Ivoire Nous sommes specialisées dans l'import export et la distribution de produits chimique. Principalement les produits suivants: soude caustique hydroquinone Merci.

 • Inregistram importatori si producatori de substante chimice, produse chimice in sistemul REACH realizand dosarul IUCLID. Facilitam intrarea in SIEF si oferim consultanta pentru etichete pentru conformitatea cu legislatia europeana.

 • Conform regulilor UE, utilizarea chimicalelor care contin metale grele pentru curatarea la scara industriala a pieselor, este interzisa. Deasemenea, este interzisa si curatarea manuala a pieselor deoarece contactul direct cu detergentii si solventii dauneaza grav sanatatii omului. Firma noastra produce masinariile pentru spalare cu ultrasunete si prin pulverizare pentru curatarea produselor din metal, bronz, alama, diferite aliaje dar si obiecte metalice cu dimensiuni mari, conform standardelor ISO 9001-2000 si CE.

 • SC Cardu Business SRL ofera clientilor sai servicii de ecologizare rezervoare petroliere.

 • ICERP isi propune sa devina o companie integrata care sa ofere produse si servicii Sectorului Petrolier romanesc si strain, avand la baza principiile dezvoltarii durabile.

 • Firma noastra desfasoara urmatoarele activitati: - Asistenţă la recepţia produselor în spaţiul de vânzare - evitarea problemelor legate de aspecte cantitative şi calitative - Asigurarea permanenţei produselor în spaţiul alocat - completarea pe măsura vânzării, pe baza unei planograme - Asigurarea respectării parametrilor de calitate - etichetare, ambalare (eliminarea produselor cu vicii ascunse) - Verificarea permanentă a termenilor de valabilitate ai produselor - respectarea principiului FIFO (First In - First Out) - Monitorizarea etichetării corecte - preţ la raft vs. preţ în sistem - neutralizarea eventualelor neconcordanţe - Sesizarea imediată a oricărei probleme ce ar afecta desfăşurarea optimă a activităţii - recepţii refuzate, lipsă sortimente, blocări de produse la comandă - Gestionarea corectă a plasărilor secundare în acord cu planificarea lunară - Gestionarea asezarii produselor in interiorul magazinului conform criteriilor stabilite.

 • S.C. Titan Projects S.R.L.  este o companie de inginerie mecanica. Ca obiect principal de activitate Titan poate executa atat construirea de rezervoare cat si prelucrari mecanice pentru diferiti clieti si utilizatori.Acestia pot fi din urmatoarele sectoare: Industria petrochimica Industria chimica Industria farmaceutica Foraj Industria alimentara Titan este o companie noua dar avem suportul companiei "mama" din Olanda TITAN PROJECTS B.V.care are o vasta experienta in constructia utilajelor din otel, otel inox si si materiale de inalta calitate. Mai multe detalii pe: http://www.titanprojects.ro/

 • Inca de la inceput compania noastra s-a orientat in functie de piata asfel ajungand astazi sa ofere consultanta celor care doresc sa produca sau sa comercializeze tamplarie pvc cu geam termopan compozit de aluminiu sau sticla geam termopan.

 • Applied System Srl., a fost fondata in 1991 in Craiova, judetul Dolj fiind o companie cu experienta, recunoscuta pe piata din Romania.. Firma efectueaza servicii profesioniste de cercetari si neutralizari ecologice a substantelor pericoloase de mediu, studii de impact si bilanturi de mediu, cercetari de chimie aplicata, cursuri de calificare si perfectionare in domeniul IT si economic. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1999, Romecol S.A este situata in Arad, judetul Arad. Ceea ce isi propune firma Romecol S.A este sa efectueaze servicii profesioniste de recuparare argint din solutii uzate. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In cadrul companiei Romecol S.A desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1948. Avand 100 angajati, firma noastra efectueaza proiectare in chimie si petrochimie, realizam proiecte complexe pentru obiective de investitii pornind de la tehnologii autohtone sau import. Elaboram proiecte de constructii, montaj utilaje, piping, utilaje. Structura companiei noastre ofera, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Iprochim S.A, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.