Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Reactivi Chimici - Industria Chimica: 42 companii
 • Societaea Stireco LTH, este unul din cei mai importanti distribuitori de reactivi chimici. Societatea nu actioneaza ca un simplu trader ci reprezinta mari producatori din Europa, in zonele unde actioneaza, neinterpuandu-se intre producator si client, actionand ca o prelungire a producatorului in interoirul pietei. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Sc Galchim Invest Srl este o firma cu capital 100% romanesc, ce are ca obiect principal de activitate comercializarea materiilor prime chimice, cu experienta in domeniu. Un segment important al activitatii noastre il reprezinta si comercializarea produselor profesionale pentru curatenie si produse destinate domeniului industrial greu ale caror producatori au o reputatie deosebita in domeniu, din import sau de origine indigena. Deasemenea suntem specializati in furnizarea de materii prime pentru spalatorii si curatatorii chimice. Prin calitatea produselor demonstram modul nostru de a raspunde concurentei. Misiunea noastra este de a oferi produse de calitate la un pret accesibil.

 • S.C. Atochim S.R.L.- Bucuresti, avand ca domeniu de activitate comercializarea produselor chimice si a reactivilor chimici de laborator, dispune de specialisti cu inalta calificare in chimie, autori de brevete de inventie, manuale de specialitate utilizate in invatamantul romanesc, cu o indelungata activitate in tara si in strainatate. Societatea ATOCHIM comercializeaza o gama diversificata de produse chimice indigene si import, utilizate pentru analize de laborator, in industria farmaceutica si stomatologie, ind. alimenatara (panificatie, ind. laptelui, a produselor din carne, industria sarii), apicultura, cosmetica, auto, drumuri si poduri, ind. lacurilor si vopselelor, ind. detergentilor, tratamentul metalelor, tratamentul apelor, tipografii si imprimerii si multe alte domenii de activitate. Email: atochim@yahoo.com

 • Societatea Samchim Srl a fost infiintata in anul 2005, principalul obiect de activitate fiind distributia de reactivi chimici pentru industrie, laboratoare si statii de epurarea apei. Numarul beneficiarilor nostri a crescut considerabil dealungul timpului. Misiunea companiei este oferirea unor produse si servicii de cea mai buna calitate si la un pret accesibil. Grija fata de mediul inconjurator este primordiala pentru misiunea noastra. Politica SAMCHIM in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor prestate este in principal orientata spre satisfacerea clientilor, indeosebi spre cerintele contractuale, performante, disponibilitate si pret. Experienta in domeniul substantelor chimice, rapiditatea, promptitudinea, seriozitatea si loialitatea contituie fundamentul societatii noastre.

 • Inca de la infiintare Tunic Prod S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 20 angajati, Tunic Prod S.R.L. comercializeaza o gama larga de reactivi si consumabile medicale - substante chimice - sticlarie, apartura de laborator, eprubete. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Angajatii nostriI au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Utchim Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Ceea ce isi propune firma Utchim S.R.L este sa ofere produse chimice - acizi, reactivi, sticlarie de laborator. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Utchim S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Utchim S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Societatea a fost infiintata in anul 2012 si de atunci am intrat pe piata echipamentelor si consumabilelor pentru laboratoare chimice, biologice si medicale ca un jucator tanar si ambitios cu dorinta de a castiga teren prin seriozitate, munca si implicare in toate procesele necesare unei colaborari. Vindem aparatura de laborator, consumabile de laborator, sticlarie de laborator de la producatori de renume din Europa. Oferim suport tehnic in alegerea echipamentelor, garantie si service. Ne puteti face o vizita pe www.bestlab.ro

 • Sadachit, a fost infiintata in anul 1994, in Turda, pe teritoriul fostei Chimica Turda. Pe acest teritoriu a existat o activitate chimica de peste 150 de ani. -Fabrica de celuloza; -Uzinele Selvay; -Chimica Turda; -Sadachit; sunt denumirile societatilor sub care s-a transmis traditia chimica de peste 150 de ani, pe acelasi amplasament. Pozitia buna geografica in mijlocul Transilvaniei si intersectia drumurilor: rutiere, feroviare, comerciale. Cu drumul: apei(Aries), aerului, Sarii, Calcarului, au marit teritoriul industriei chimice facand ca aceste societati sa reziste de-a lungul timpului la socuri foarte puternice: incendii(1809), bombardamentele din primul si al doilea razboi mondial, socul trecerii de la comunism la capitalism. Refacerea acestora s-a facut in mare parte prin munca de voluntariat din partea angajatilor. Sadachit continua traditia chimiei furnizand: -Produse chimice (clorosodica si alte produse necesare) -Protejeaza mediul(cianura de la extractia aurului din muntii Apuseni, de la inceput si pana astazi este neutralizata cu reactivi produsi de acest amplasament. Se implica si in decontaminarea zonelor afectate chimic) -Desfasoara activitati sociale sprijinind fenomenul cultural, religios si sportiv (simpozioane, aniversari).

 • Firma Teosib Trade comercializeaza alcool tehnic etilic denaturat, 90 grade (imbuteliat la 1L si 5 L) si alcool sanitar, 70 grade. Livrarea se face in maxim o saptamana, in functie de cantitatea dorita.

 • Compania noastra ofera servicii de consultanta, importuri consumabile de laborator din tari ale CE si SUA, asigura transport marfa produse periculoase (ADR) si este certificata ISO 9001 si ISO 14001 pentru activitatile pe care le desfasoara.

 • Inca de la infiintare Stanly Com Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza transport marfa, materiale dezinfectante, reactivi chimici. Compania are un efectiv de 7 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Stanly Com S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Infiintata in anul 2001, S.C. Bivaria Grup S.R.L. este situata in Hunedoara, judetul Hunedoara. Compania S.C. Bivaria Grup S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca: aparate pentru laborator (biochimie, hematologie etc) si medicale, reactivi pentru laborator, consumabile laborator, teste rapide, vacutainere. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor S.C. Bivaria Grup S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Sucursala Comchim Bucuresti efectueaza comert cu reactivi chimici, aparatura pentru laborator, sticlarie laborator, hartie si membrane filtrante, hartie indicatoare ph, consumabile laborator, mobilier laborator, substante chimice tehnice, etc. Cod caen 4675

 • Va aducem la cunostinta ca firma noastra este certificata ISO 9001:2008 din iunie 2007 si are ca domeniu de activitate importul si distributia de reactivi chimici, consumabile de laborator din sticla si plastic, reactivi pentru diagnostic in vitro, reactivi de laborator pentru cercetare, aparatura medicala si aparatura pentru laboratoare de cercetare. Va informam ca firma noastra are in portofoliu produse pentru: 1.Laboratoare analize in vitro 2.Laboratoare cercetare

 • Suntem o firma nou infiintata dar cu o experienta vasta si un bagaj mare de cunostiinte atat in domeniul chimiei, al reactivilor si al sticlariei de laborator cat si in domeniul metalelor pretioase, rafinare, extractie, prelucrare si comercializarea lor.

 • Firma Sc Adis International este, din anul 1994 importator si distribuitor autorizat pentru Romania al produselor companiei germane Macherey-Nagel. Printre produsele importate de firma noastra veti regasi: - hartie de filtru si membrane filtrante - aparatura si teste pentru pentru analiza apei - aparatura si teste microbiologice - coloane si accesorii pentru cromatografie. Cei peste 20 de ani de colaborare au fost recompensati cu acrodarea Certificatului de Apreciere, cu ocazia implinirii a 100 de ani de activitate a companiei Macherey-Nagel.

 • Suntem producator de apa purificata si produse derivate. Compania mai produce solutii de parbriz si comercializeaza la cerere diversi reactivi. Produsele respecta standardele de calitate in vigoare din Romania si UE.

 • Sc International Laboratory Srl este o firma care produce si distribuie reactivi chimici de laborator. Suntem distribuitori in Romania al unor firme cunoscute precum : Lach Ner, Titolchimica, Merck, Chem Lab, AtomScientific .