Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 284 companii
 • Editura Niculescu a fost infiintata in 1993 si are un profil editorial axat pe dictionare, limbi straine (ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru incepatori etc.), carte scolara (manuale, culegeri de probleme, culegeri de teste, sinteze), harti, ghiduri de calatorie, beletristica, informatica, lucrari de informare, utilitare, carti pentru copii, etc. Inca de la infiintare, Editura Niculescu si-a propus sa incurajeze autorii romani, selectati cu grija din randul unor personalitati consacrate ale invatamantului, stiintei si culturii nationale: profesori universitari, cercetatori stiintifici, scriitori. De asemenea, exista si numeroase lucrari realizate cu licente de la prestigioase edituri din strainatate, aceasta tendinta fiind in continua crestere. In activitatea noastra editoriala se inscrie si participarea la programul de editare de manuale scolare alternative, acesta fiind un alt obiectiv important al Editurii Niculescu atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Un argument mai mult decat convingator in acest sens il reprezinta numarul mare de manuale distribuite in scolile din toata tara. Din luna iunie 2009, Editura Niculescu a devenit partener si distribuitor al Oxford University Press - English Language Teaching in Romania. Acest parteneriat intre Editura Niculescu si Oxford University Press isi propune sa va puna la dispozitie cea mai buna si mai completa oferta de titluri pentru invatarea si predarea limbii engleze, bazandu-se pe experienta acumulata in atatia ani si pe aprecierea pe care au avut-o titlurile publicate pana acum. Oferta cuprinde cursuri de invatare a limbii engleze pentru toate nivelurile: prescolar, ciclu primar, gimnaziu, liceu, adulti, precum si dictionare, gramatici, literatura suplimentara, etc.

Bucuresti Producator
 • Nu ajunge să fii bun, trebuie să fii diferit și de aceea în fiecare zi ne propunem câte un exercițiu al excelenței. Editura ADENIUM împărtășește tuturor pasiunea pentru carte, cultură și știință, la superlativ! În februarie 2013, Editura Adenium – până atunci specializată în literatură și benzi desenate pentru copii – a devenit editură generalistă. Și de aici lucrurile au decurs cu rapiditate: 365 de zile de exersare a excelenței, 48 de titluri publicate în 12 colecții (poezie, proză, literatură pentru copii), 10 participări la Târguri de Carte și numeroase parteneriate în organizarea unor evenimente de anvergură (printre care Festivalul Internațional al Educației și Festivalul Internațional de Literatură și Traducere). Am lansat deja provocarea celei de-a doua ediții a Concursului de Debut ADENIUM START, după ce prima ediție a adus în atenția publicului două bestseller-uri și încă zece tineri scriitori foarte talentați. Un loc special îl ocupă proiectul recent preluat de către Editura Adenium: editarea și promovarea Revistei Culturale TIMPUL, o marcă înregistrată a culturii românești. www.adenium.ro

Iasi Producator
 • Suntem cei mai buni pe piata lucrarilor de arta nu numai in cveea ce priveste tiparul ci si din punct de vedere al finisarii; lucrarile noastre au fost rasplatite cu numeroase premii la concursurile de specialitate.

Bucuresti Producator
 • Firma Reclama Tipografie, infiintata in anul 1995 va ofera: Tiparituri pt promotii comercial: pliante, afise, flyere, holdere. Tipariturii ptr prezentare:mape, cataloage, brosuri, antete, carti de vizita, mostrare. Tipizate: fise de magazie, formularistica, registre, facturi si avize, chitante, scrisori de transport, vouchere, bloc-notes-uri

Cluj-Napoca Producator
 • Print Multicolor, tipografia din Iasi, este cea mai mare tipografie din Moldova. Ne-am dezvoltat o data cu piata, am investit in echipamente si in oameni pentru a putea oferi servicii tipografice complete: tipar ziar, tipar carte, tipar plan.

Iasi Servicii
 • Firma Mark House Srl. executa produse destinate deservirii turismului, prin produse promotionale (magneti de frigideri, brosuri, ghizi turistice, atlase, calendare, insigne, etc.) Tiparim carti, brosuri, materiale de promovare (pliante, cataloage) in tipografia noastra Offset din Gheorgheni. Raalizam carti de vizite, articole in tiraje mici prin imprimante digitale de format A3+.

Gyergyaszenmtiklas Producator
 • Ne propunem să fim o prezenţă discretă, dar consistentă, pe piaţa românească de carte; nu vrem să ne transformăm într-o industrie a cărţii, ne vom păstra parfumul acela unic şi inefabil al lucrurilor făcute cu dichis, cu pasiune. Vom selecta cu grijă fiecare carte, fără a uita că şi cărţile, şi oamenii, dar şi editurile au soarta lor. Iar din buna şi deplina lor întâlnire se poate naşte o prietenie frumoasă şi de durată, între noi şi voi, cititorii noştri, pe de o parte, dar şi între voi şi cărţile pe care intenţionăm să vi le oferim de acum înainte.

Bucharest Altul
 • Firma Sc Parte De Carte Srl, infiintata in anul 2012 se ocupa cu vanzari de carti online toate editurile. Carti noi la preturi mici. Livrari la domiciliul clientului. Seriozitate in onorarea comenzilor. Carti pentru toate varstele. Edituri multiple.

Bucharest Distribuitor
 • Editura infiintata in anul 1990, prezenta pe piata de carte, cat si la chioscurile de ziare. Profesionalismul ne-a determinat sa avansam si sa editam carti din cele mai diverse, de la best seller la carti de specialitate, ajungand astfel in topul vanzarilor din Romania in acest domeniu.

Bucuresti Producator
 • Advantage Studio a inceput din dorinta de a arata ca se poate si la noi. Desi suntem o echipa tanara, ceea ce ne lipseste ca si varsta, compensam prin entuziasm si profesionalism. Astfel incat va stam la dispozitie si cu partea de productie cat si cu partea de creatie. Astazi traim intr-o lume plina de flyere, volante, fluturasi, postere si pliante. Ne umplu cutia de scrisori, ni se strecoara pe sub usa sau prin geamul intredeschis al autoturismului, se aduna pe birou sau ne zambesc din mainile unor fete dragute in intersectii, magazine, centre comerciale, targuri, etc. Le gasesti - sau mai bine zis te gasesc - pretutindeni astfel incat deseori nici nu le mai acorzi atentie. Si totusi... Si totusi functioneaza! Actionand in subconstientul nostru, aceste materiale de creatie publicitara isi indeplinesc rolul: De a creea o identitate vizuala usor de recunoscut a companiei/brandului. Acela de a atrage noi clienti. De a promova si vinde produsul. De a creste cota de piata. De a diferentia firma si produsul de competitori si a le impune pe piata.

Sector 4 Producator
 • Firma noastra va ofera produse si servicii din gama tipar offset & digital la un pret corect. Avem angajati cu experienta in domeniu de peste 15 ani. Va propunem servicii prompte, flexibile si de calitate. Asiguram transportul produselor dumneavoastra pana la adresa solicitata.

Sector 6 Producator
 • Este continuatoarea tipografiei mitropolitului Varlaam al Ungrovlahiei (1672-1679), ierarh cãrturar, care, dupa o cãlãtorie la Kiev, unde traditia culturalã inauguratã de Petru Movila era înca vie, a adus de acolo în 1678, cu cheltuiala proprie, presa tipograficã si litera chirilicã, greceascã si chiar "valahicã", adicã latina, pe care le-a asezat în chiliile din dealul Mitropoliei din Bucuresti.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie infiintata de curand dar avem parteneriate foarte solide, ceea ce ne pune in pozitia de a oferi preturi excelente pentru: - tipar offset - tipar digital - tiparire bannere - personalizare cu timbru sec - brosare cu termoclei - legare cu ata - caserare tip scoarta.

Bucuresti Servicii
 • Bony Med S.R.L., a fost fondata in 1994 in MEDIAS, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii de tiparire, brosuri, pliante, inscriptionari auto, stampile. Firma noastra are un personal de 9 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bony Med S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

MEDIAS Servicii
 • Romandi S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Cu o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de carti, rechizite scolare, manuale scolare, articole de papetarie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In cadrul companiei Romandi S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Romandi S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Lansat în 2009 pe piata comertului electronic, Joc Shop este un magazin online ce comercializeaza jocuri, console si accesorii atat pentru PC cat si pentru alte platforme: PS3, PSP, XBOX360, WII, PS2, DS. Ne implicam activ in tot ceea ce facem, principala noastra preocupare este multumirea clientului. Relatiile cu clientii nostri sunt bazate pe seriozitate, promptitudine si incredere reciproca. Mediul in care lucram este intr-o permanenta schimbare, perfect pentru cei cu o abordare flexibila a muncii lor. Ca echipa, suntem tineri profesionisti, comunicativi, prietenosi, orientati catre rezultate si calitatea serviciilor.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 2005, Easy Copy Srl este situata in Comanesti, judetul Bacau. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: tipografie, carti, carti de vizite, reviste. Compania are un efectiv de 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Easy Copy S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Easy Copy S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Comanesti Servicii
 • Infiintata in anul 1998, General Tehnoart S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Petrosani, judetul Hunedoara. Cu un efectiv de 4 angajati, General Tehnoart S.R.L. efectueaza: servicii de editare cartii pentru copii. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. General Tehnoart S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. General Tehnoart S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Petrosani Servicii
 • Admiral S.R.L., a fost fondata in 1993 in Oltenita, judetul Calarasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 4 angajati, Admiral S.R.L. comercializeaza o gama larga de articole birotica-papetarie-servicii copiere documente-stampile-formulare contabile si de birou-articole pentru scoala, articole de vanatoare si pescuit Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Admiral S.R.L. Oltenita este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client si o dezvoltare organica. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Admiral S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Oltenita Distribuitor
 • Tipografia noastra a fost infiintata in anul 2006, in urma asocierii a doua persoane, capitalul fiind integral romanesc. In prezent societatea are un singur actionar. In decursul anilor am reusit sa fim una dintre cele mai cunoscute tipografii din Buzau si nu numai prin calitatea tiparului si a serviciilor conexe, ci si prin promptitudine, prin seriozitatea angajatilor, flexibilitatea si colaborarea cu clientii si furnizorii. Portofoliul de lucrari al tipografiei cuprinde o gama larga de tiparituri    si lucrari, de la nelipsitele carti de vizita, tipizate si formulare si pana la carti, cataloage si diverse lucrari la o calitate ridicata. Prin colectivul si utilajele performante pe care le avem la dispozitie transformam serviciile noastre intr-o solutie pentru nevoile fiecarui client. Tipografia achizitioneaza periodic utilaje noi pentru a tine pasul cu exigentele clientilor in materie de calitate si randament. Tiparul offset, pentru tiraje mari, este executat pe masini de tipar plan (marca Heidelberg), finisarile pe masini CP Bourg, iar pentru lucrari de tiraj mic utilizam tiparul digital. Dintre serviciile oferite, le amintim pe cele de identitate vizuala, graphic design, prepress, tiparire, finisare. Tipografia are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 si sistemul de management al mediului ISO 14001:2004. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri cea mai buna calitate la preturi competitive si de a-i ajuta in a alege cea mai buna solutie pentru cerintele lor. Pentru noi, fiecare produs este o provocare. In cadrul tipografiei functioneaza si editura Teocora, astfel incat putem acorda ISBN, ISSN pentru carti si reviste. Detalii despre produsele noastre gasiti pe www.europrintcompany.com

Buzau Servicii