Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Imprimare & Publicare: 2707 companii
  • Oameni f.seriosi.\r\nCalitate-pret produse f.bun.\r\nAm fost incantati cu totii.

  • Thank you guys, for all the great work and for your devotion to our collaboration.

  • Multumim frumos .produs de calitate

  • Firma cu cele mai calitative produse, voi recomanda tuturor posibililor clienti, mai ales ca nu sunt la prima comanda pe acest site.

  • Compania s-a infiintat in anul 2007, avand ca domeniu de activitate, servicii de printing si stampile. La finele anului 2020, am achizitionat echipamente, cu ajutorul carora putem personaliza o gama foarte larga de produse. Recent, am lansat un magazin online pe care dorim sa il dezvoltam cat mai mult.

  • Compania noastra Limitless Printing Srl a fost infiintata recent cu dorinta de a veni in ajutorul persoanelor care organizeaza un eveniment, sau au nevoie de un produs pentru identificarea turistilor. Cu aproape 10 ani de experienta in domeniul vanzarilor si al imprimarii, credem ca dispunem de o pregatire profesionala care vine in sprijinul clientilor in alegerea solutiei perfecte in ceea ce priveste identificarea turistilor, participantilor, clientilor este prioritara, activitatea noastra fiind caracterizata prin promptitudine, calitate superioara si pret avantajos.

  • Producem etichete metalice din aluminiu eloxat si alama, placi de timbru, etichete de identificare produs, placute de inventar, etichete pentru robineti, etichete pentru motoare electrice, etc. Din respect pentru cei care ne-au acordat incredere cumparandu-ne produsele şi pentru ca ne place ceea ce facem, ne simţim motivati sa punem suflet, perseverenta, imaginatie şi nu in ultimul rand tehnologia de azi, in dorinţa de a raspunde profesionist solicitarilor dumneavoastra.