Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Procesare Documente - Imprimare & Publicare: 170 companii
 • Societate Sc Arhivito Srl este autorizata de catre arhivele nationale a Romaniei pentru desfasurarea activitatilor de prelucrare a arhivelor institutiilor de stat cat si celor cu capital privat, este acreditata pentru detinerera, pastrarea si conservarea arhivelor in doua depozite acreditate si autorizate, aflate in judetul Braila si judetul Tulcea.

 • Procesul de arhivare reprezinta o cerinta obligatorie in activitatea oamenilor si a companiilor, de aceea externalizarea documentelor trebuie facuta in mod resposabil si organizat. Documentele asigura continuitate si atesta activitatea unei companii, detinand controlul asupra legitimitatii acțiunilor intreprinse. Arhilego este intreprinderea care functioneaza pe baza unor principii solide si clar definite, drept marturie longevitatea pe piata si standardele aplicate pentru o functionare ireprosabila. Fiecare serviciu dezvoltat are la baza responsabilitatea, angajamentul și organizarea si investim permanent in pregatirea unei echipe de profesioniști, in infrastructură și integrarea unor aplicații moderne. Arhilego se caracterizeaza printr-un management de informatii calitativ, punand la dispozitie servicii optime de ordonare si depozitare a documentelor in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-un mediu care asigura confidentialitatea si securizarea datelor. Ne orientam activitatea in functie de nevoile clientilor nostri, fiecare solicitare fiind dusa la bun sfarsit cu profesionalism si eficienta, pe baza unor consultari prealabile. SC Arhilego SRL garanteaza pastrarea dosarelor in conditii standardizate, intr-un mediu complet securizat, concentrandu-se pe o relaționare constructiva, adaptata cerintelor dumneavoastra. Gasim soluții impreuna, acționam pentru a le indeplini!

 • Suntem o echipa tanara si motivata care va pune la dispozitie servicii profesionale de printare/ copiere alb-negru si color, scanare si arhivare digitala, finisare documente, indosariere, plastifiere, si nu numai.

 • Firma ofera urmatoarele servicii: - Multiplicare CD/DVD orice format prin ardere - tiraje de la 10 buc. la 3000 buc/zi. - Multiplicare industriala CD/DVD conform cerintelor ORDA tiraje de la 500 buc. - Personalizare CD/DVD policromie ink-jet, serigrafie sau off-set orice tiraj. Infoliem si alte produse de diverse forme dimensiuni cu folie termocontractila. Infoliem reviste carti cu fara insert pe masini automate de mare capacitate. - Carcase, plicuri, digibox-uri, etc, orice varianta de ambalare sau atasare pe tiparituri pentru CD/DVD. - Servicii complete de ambalare, tiplare prin impachetare pentru CD si DVD, tiplare termica pentru alte formate.

 • Pelgim Impex S.R.L a fost infiintata in anul 96 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma Pelgim Impex S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in efectuarea de lacuire UV, stantare, lipire automata, tiparire ambalaje si comercializare utilaje tipografice, masini de tipar, ghilotine, masini de stantat. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Pelgim Impex S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Pelgim Impex S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Digitkon este o firma concentrata pe oferirea de solutii digitale cu rezultate profesionale si satisfactie in mediul online sau personal. Serviciile noastre pentru site-urile web de prezentare includ planificare, dezvoltare, management, administrare web site, creare de solutii digitale complementare prezentarii afacerii sau exprimarea intereselor si pasiunilor prin intermediul prezentarilor video si oferim servicii de recuperare date, scanare fotografii si scanare filme foto color sau alb-negru, editarea imaginilor digitale si printarea fotografiilor pe suport de hartie.

 • S.C. Arhivarul S.R.L. Suceava este o societate comerciala care priveste in viitor, la nevoile clientilor, care aduce un aer proaspat, nesperat, pentru organizatiile sufocate de hartii. Pentru acestea, managementul documentelor a devenit o problema critica, iar pe masura ce activitatile lor se extind, externalizarea serviciilor de arhivare devine nu numai o necesitate, dar si o solutie reala pentru reducerea costurilor. Solutiile integrate pe care le propune societatea noastra, indiferent de marimea organizatiei, de starea si calitatea arhivei, pot sustine intregul ciclu de viata al informatiei care trebuie protejata un anumit numar de ani, iar documentele bine pastrate, in conditii de siguranta si accesibile, in conformitate cu legislatia in vigoare. Societatea noastra ofera servicii complete de arhivare a documentelor in conformitate cu prevederile Legii Arhivelor Nationale nr. 16/1996, cu completarile si modificarile ulterioare. Depozitul nostru pentru documentele arhivate este autorizat, intruneste toate conditiile tehnice de depozitare, microclimat, supraveghere si monitorizare permanenta, sisteme de protectie impotriva deteriorarii, a incendiilor, etc. Datorita sistemului performant de arhivare, orice tip de document poate fi identificat rapid, alegandu-se metoda cea mai rapida de livrare catre solicitant: prin posta, e-mail, fax sau transportat in deplina siguranta cu mijloacele auto proprii. Serviciile oferite de societatea noastra sunt executate de profesionisti, care presteaza servicii de arhivare in judetele Suceava, Botosani, Neamt, dar si in alte locatii din tara, cu programare prealabila sau in regim de urgenta. Prin folosirea de personal specializat intr-un mediu de lucru profesionist, a unei dotari cu aparatura specifica si mijloace de transport corespunzatoare, la care se adauga un management performant, va garantam servicii de arhivare si depozitare de calitate si un raport excelent calitate - pret. S.C. Arhivarul S.R.L. Suceava adopta politici si practici care permit aplicarea Codului deontologic al arhivistului.

 • Archive and Accounting detine peste trei ani de experienta in domeniul arhivelor si al contabilitatii, cu un personal calificat la cele mai inalte standarde in ambele domenii de activitate si care detine o experienta vasta in domeniu. In anul 2014 compania a obtinut Locul 1 in cadrul Topului Judetean al Firmelor la categoria Microintreprinderi. De asemenea, in anul 2015 am obtinut Locul 1 in Top Afaceri Romania cat si Locul 1 in top Profit Romania, in domeniul activitatilor ale arhivelor.

 • Aici gasiti cele mai apreciate invitatii de nunta personalizate, invitatii de botez, marturii, meniuri pentru nunta, carduri de masa, plicuri pentru bani si multe articole pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra. Veti gasi cu siguranta modelul potrivit de invitatie pentru evenimentul deosebit care va urma in viata dvs. In caz contrar vom efectua modelelor existente personalizarea necesara pentru a raspunde rigorilor dumneavoastra! Site: www.invitatie-nunta.ro

 • Intr-o lume in continua dezvoltare, imbinarea traditiei artei tipografice cu inovatiile domeniului s-a transformat intr-o permanenta cautare pentru familia noastra. Imbinarea perfecta dintre filozofie, valori, stil de viata si cunostinte business a trebuit dezvoltata inca de la inceput. Precizia tehnica remarcabila, creativitatea fara limite impreuna cu o gama impresionanta de servicii a dus la crearea unui produs inedit de o calitate superioara. De la calitate la pasiune a fost un simplu pas, dar un salt necesar pentru a deveni adevarati artisti in ceea ce facem. Pasiunea imbinata cu precizia, perfectiunea si calitatea ridicata au creat standardul care caracterizeaza astazi Printspire: Excelenta in tipar. Printspire este acum o companie locala cu potential global, dupa ce s-a ridicat la cele mai inalte standarde de flexibilitate in a satisface cerintele fiecarui client. Capabilitatile de schimbare si adaptare au fost dintotdeauna caracteristici dinstincte Printspire, unde excelenta nu este considerata un ideal, ci un standard. In lupta noastra de a inspira competitia si de a livra perfectiunea intruchipata clientilor nostri, Printspire se alatura marcilor de elita in arta tipografica mondiala. Ani de experienta acumulati de membrii familiei noastre au fost necesari pentru a crea acel ceva cu calitati exceptionale, acel ceva ce nu poate fi altceva decat Printspire. Nimic de calitate nu poate fi realizat fara inovatie, asa cum nimic nu poate fi emotional fara traditie. Dar nimic maret nu poate fi realizat fara pasiune. Curajul nostru de a implini viziunea Printspire curge in primul rand din pasiunea prezenta in fiecare produs ce ne paraseste portile. Ne urmam pasiunea dincolo de obsesie, dincolo de calitate. Intotdeauna tanjim dupa maretie, pentru a crea acel sentiment capabil sa emotioneze la o simpla privire, si sa vibreze cu fiecare atingere. Pentru a crea aceasta emotie ce defineste fiecare produs Printspire, si care poate izvori doar din pasiune. Produsele noastre nu mai sunt definite prin calitate, ci calitatea insasi defineste produsele noastre, de la printuri marete si pana la culori fine prezente pe produse tipografice unice si de neegalat. Mestesugarii nostri au imbratisat calitatea ca si pasiune, pe masura ce se straduiesc sa creeze produse tipografice eterne. Am creat si suntem intr-o continua revigorare a standardelor de print pentru a pastra ceva ce nu poate fi mai prejos decat simpla excelenta.

 • Tipografie Bucuresti Tiparim la timp ! Atunci cand termenele devin stresante Global Print livreaza la timp produse tipografice, print publicitar (mape, pliante, flyere, cataloage, postere, etc.), ambalaje (inclusiv microondul), etichete flexo, tipizate cu elemente grafice de siguranta(securizare gratuita), facturi, chitante, ambalaje, plicuri. Sunt asigurate servicii de mailing, billing - print digital date variabile, coduri de bare, grafica, foto, design creativ precum si marketing online, branding sau personalizare materiale promotionale (agende, calendare, felicitari, materiale promotionale). Necesitatea realizarii materialelor tipografice in timp util impune integrarea serviciilor de creatie grafica si tipar. Astfel sunt evitate si eventualele erori de comunicare intre firma de grafica si tipografia producatoare. Global Print ofera reale solutii de marketing si comunicare prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de un marketing de succes. Calitate exceptionala a PRINTULUI si a imaginii. Preturi competitive si corecte. Intotdeauna negociem in favoarea clientului. Experienta ne recomanda in domeniul creatiei grafice! Lucrarile noastre au fost apreciate si au generat un real succes companiilor ce au ales sa ne incredinteze proiectele grafice si de PRINT. Sunt propuse 3 concepte grafice diferite pentru fiecare proiect, ce ofera atractivitate vizuala si reale solutii de comunicare si marketing, prin parcurgerea tuturor etapelor impuse de un marketing de succes. Si daca experienta ne recomanda, pretul ne impune! Cel mai bun tarif pe ora de grafica - 9 Euro.

 • Wise Media vă oferă soluţia completă pentru tipar digital - concepţie grafică, editare, printare - Oferim servicii de printare digitală pentru: cărţi de vizită, pliante, broşuri, cataloage, mape de prezentare, calendare, foi cu antet, folii transparente, fluturaşi, plicuri, formulare personalizate, tipizate, postere, etichete şi coperţi pentru CD-uri. Medii de imprimare: hârtie şi cartoane de diferite gramaje şi finisări (cretate, mate, lucioase, texturate), folii transparente. - Design-ul grafic reprezintă cea mai importantă etapă în crearea unei imagini. WISE Media vă poate ajuta în crearea de: design de logo si marcă, design de foi cu antet, scrisori şi plicuri personalizate, personalizare e-mail şi fax, design cărţi de vizită, template-uri de prezentare electronică, fluturaşi, cataloage şi broşuri personalizate. Alte produse care intră în această categorie sunt etichete şi ambalaje, calendare personalizate, postere, felicitări electronice şi tradiţionale pentru diverse ocazii. - WISE Media oferă servicii grafice pentru domeniul software şi internet prin consultanţă şi analiză pentru elaborarea soluţiilor optime luând in calcul funcţionalitatea, arhitectura/structura logică, localizarea (în funcţie de piaţa ţintă), creare conceptului grafic (iconuri, butoane, pictograme), identitate produs, splashscreen-uri, testare şi analiza uzabilităţii. - WISE Media vă pune la dispoziţie serviciile necesare pentru lansarea unui website: analiză şi consultanţă, crearea şi dezvoltarea conceptului grafic, structura site-ului, mentenanţă. De asemenea, vă stăm la dispoziţie pentru creare de website-uri pentru lansări, produse, mărci sau promoţii.

 • Firma ofera invitatii pentru nunta si botez, marturii, lumanari si alte accesorii pentru nunta si botez. www.1001invitatiipentrununta.ro este siteul de unde iti poti aranja evenimentul dintr-un clik.

 • Firma Vizual - Graph Srl activeaza in domeniul tipografic si editorial din 1999. Oferta de produse si servicii este adaptata in permanenta la cerintele pietei prin dotarile tehnice de care dispunem si prin calificarea personalului.

 • Compania s-a infiintat in 1994, are ca obiect principal de activitate Cercetarea stiintifica. Ofera servicii de tiparire, editare (Editura ILEX) ambalare in folie termocontractibila a produselor si expedierea rapida a acestora. Conducerea societatii este asigurata de personal competent.

 • Depozitul regional ARHIVATORUL din Timisoara este localizat langa oras, in Parcul Logistic VGP, comuna Ghiroda, aproape de centura, de autostrada si de aeroport. Centrul logistic are o capacitate de stocare de aproximativ 100.000 cutii de arhivare. Cladirea dispune de sisteme de securitate si siguranta specifice domeniului de arhivare.

 • Serviciul de inchirieri copiatoare este beneficiul major pe care-l oferim clientilor scutindu-i de o investitie costisitoare. Livram la un cost avantajos produse de calitate, impreuna cu consumabilele necesare si service-ul adiacent. In cazul oricarei defectiuni echipa noastra intervine prompt, pentru consultanta  si remediere.

 • Print Office Services ofera servicii complete de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat. Punem la dispozitia partenerilor nostri servicii profesionale: fotocopiere alb-negru, fotocopiere color, pregatire documente, editare sau corectare de documente, dactilografiere, procesare de texte sau publicare asistata de calculator, servicii suport de secretariat, transcriere documente si alte servicii de secretariat. In functie de numarul si tipul de servicii, pretul poate varia. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati!

 • Oferim servicii profesionale de formare si completare Biblioteci traditionale si virtuale pentru Universitati, Biblioteci publice, Institutii, scoli, firme si Persoane particulare care vor sa-si schimbe viata prin educatie. Firma este specializata in distributia de Enciclopedii, lucrari de referinta, produse multimedia si ELT, prin propria retea de distributie.