Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bannere - Imprimare & Publicare: 497 companii
 • Multumim frumos .produs de calitate

Bucuresti Producator
 • Foarte buna

Mun. Brasov Producator
 • Profesionisti!

Municipiul Botosani Servicii
 • Am avut parte de promtitudine si profesionali

Bucuresti Producator
 • Livrare rapida, executia comenzii a fost facu

Ploiesti Producator
 • Recomand,  foarte ok. Comunicare si adaptare

Municipiul Bucuresti Producator
 • Debex Rama este firma romaneasca, producator, importator si exportator de produse expozitionale. Si nu numai. Cateodata producem tot in proportie de 100%, uneori importam materia prima, sau produse semifinisate, sau produse finisate. Gama noastra de produse este foarte mare si poate fi vizualizata pe site-ul nostru, dar producem si multe lucruri care acolo nu sunt prezentate, inclusiv si mobilier pentu lanturi de magazine.

Bucuresti Producator
 • Dispunem de propria noastra retea de panouri publicitare. Acestea sunt executate conform tuturor exigentelor tehnice si vizuale, fiind de mari dimensiuni si amplasate in locatii exceptionale. Dispunem de echipamente de printat de ultima ora astfel incat die ca producem materiale pentru campanii publicitare sau executam lucrari de mica amploare pastram rigorile calitative si estetice si incercam sa oferim intodeauna un raport ponderat intre calitate si pret. Detinem o hala de productie dotata conform exigentelor in domeniu. Suntem deasemenea printre putinele firme care efectueaza modelari in program de calcul structural la ansamblele executate. Competenta serviciilor executate de noi este asigurata prin faptul ca avem propriul personal calificat de alpinisti utilitari, sudori s.a., fiind dotati cu grup electrogen si echipamente noi.

Zalau Producator
 • Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostrii si a livra calitate. Solutiile sunt personalziate, asiguram consultanta si evaluari prealabile. Modelele si dimensiunile produselor sestabilesc in functie de preferintele clientului. Va stam la dispozitie.

Ciorogarla Producator
 • Graphis Advertising detine spatii proprii de productie Principalele servicii si produse sunt: Proiectare de arhitectura Design si scenografie - decoruri tv, de teatru - amenajari interioare: locuinte, magazine, evenimente, mobilier tip insula mall Studii de identitate si grafica - logo, afise, prezentare companie, carti de vizita, flyere, brosuri, cataloage produse Decoratiuni interior /exterior - magazine, STANDURI EXPOZITIONALE, birouri, evenimente Mobilier decorativ unicat - promotii, targuri, magazine Sisteme de afisaj - display, roll-up, Menu Holder, Suporti brosuri/ reviste, Rame click, People Stoppers, Info Boards, - aviziere, pop-up, banner display, urne, placute de usi, modele speciale Reclame luminoase - casete luminoase - litere volumetrice - rame luminoase Standuri pentru expozitii Printuri interior/exterior - mesh, banner, autocolant, hartie personalizare auto-moto - cutting, print policromie, infoliere totala taxi, tunning Insule Mall Polistiren - decoratii, logo, litere volumetrice, mobilier., ornamente de Craciun, fulgi de nea din polistiren

Bucuresti Producator
 • Firma Buratino Edit Srl produce elemente publicitare de exterior: ex: casete luminoase combinatii inox, panouri reclama forme diverse, litere volumetrice, bannere si meshuri, asigurand si partea de conceptie si design. Obiectele promotionale intr-o gama variata, personalizarea lor, precum si executia de carti, brosuri, flyere fac parte din oferta noastra. O activitate importanta o reprezinta activitatile de legatorie, arhivare, producerea mapelor aferente si a celor de proiect. Sediul: Ploiesti, Str. Alexandru Odobescu, Nr. 75 Persoana de contact: Mihaela Ursan Telefon: 0722 227534, 0722 464145

Ploiesti Producator
 • Oferim productie publicitara: panouri, reclame luminoase, bannere, volumetrie publicitara, tiparituri de mari dimensiuni, confectii metalice vopsite electrostatic, management vizual, amenajari interioare.

Pitesti Producator
 • Publicitatea este un fenomen complex, cu un rol esential in succesul oricarei afaceri. In acest context, valoarea pe care semnalistica o ofera fiecarei afaceri depaseste cu mult costul sau de productie. Intr-o societate extrem de dinamica, semnalistica se adapteaza cel mai bine necesitatii de informare rapida si calitativa a clientilor. Intre serviciile prestate de SC Trigon SRL se numara: panouri si casete luminoase, prelate auto, litere volumetrice, firme luminoase si electronice, bannere, copertine, decorari cu folie autocolanta, panouri publicitare, printuri de mari dimensiuni. Multumim tuturor clientilor nostri pentru ca in cei peste 10 ani de activitate ai firmei, au avut incredere si au apelat la produsele si serviciile noastre.

Iasi Producator
 • Avand cea mai larga gama de profile de aluminiu destinate industriei publicitare, Promitalia Srl este unul dintre cei mai mari distribuitori de profile de aluminiu pentru casete luminoase si panouri publicitare din Europa, cu colaboratori in Italia, Spania, Germania, Romania, Elvetia, Finlanda. In plus, firma noastra ofera sisteme de iluminare LED, ultima tehnologie care ofera avantaje deosebite si consum redus de energie electrica.

97013 Comiso (RG) Import - Export
 • La inceput am executat diferite produse: bannere, copertine, firme luminoase, imprimari textile si decupari autocolante, iar in ultimul timp ne am restrans activitatea, dezvoltind tehnologii noi de productie unice, sustinute si de brevete de inventii cum ar fi ecusoane taxi, placute de inregistrare utilaje lente, placute denumire strazi, numere de casa, imprimari textile 3D, mobilier urban, mobila printata, mobilier gradina, mobilier din fier, mobilier din fier forjat, garduri, porti, confectii metalice, vopsitorie electrostatica, panouri publicitare, totemuri, copertine si multe alte produse.

Pitesti Producator
 • Cine suntem? Suntem o agentie de publicitate care va pune la dispozitie servicii publicitare complete: creatie, prelucrare grafica, DTP, productie publicitare (indoor, outdoor, promotionale). Suntem o echipa puternica, cu experienta vasta in domeniul publicitatii. De ce noi? Experienta acumulata in domeniul Media&Advertising ne recomanda ca parteneri redutabili! Principala noastra misiune este furnizarea de servicii intotdeauna peste asteptarile dumneavoastra! Reusita dumneavoastra este si reusita noastra! Sa nu uitam! Publicitatea si materialele promotionale nu sunt o cheltuiala, sunt o investitie! Intotdeauna investitiile publicitare dau rezultate neasteptate pe termen mediu si lung! Impreuna putem construe relatii de viitor! Vanzari Oferta: Creatie. Prelucrare grafica tipar offset - Afise, postere, pliante, agende, calendare, carti de vizita, foi cu antet, volante, felicitari, invitatii, plannere, cataloage, sacose de hartie, etichete produs, brosuri, mape, plicuri. Print digital de mari dimensiuni. Indoor & outdoor. Mesh-uri, bannere, afise, autocolante, stikere, panouri. Productie publicitara. Semnalistica indoor si outdoor. Branding auto. Standuri expozitionale. Firme si casete luminoase, litere volumetrice. Articole promotionale. Pixuri, brichete, tricouri, sepci, rucsaci, echipamente de lucru, etc.

Bucuresti Servicii
 • In prezent Fast PC&Net inseamna o companie specializata pe tipografia digitala a materialelor necesare comunicarii interne, externe a firmelor din Romania. Fast PC&Net s-a dezvoltat constant castigandu-si reputatia prin furnizarea unor servicii rapide, de calitate si de incredere clientilor. In prezent reprezentam o formula completa in domeniul tehnologiei tipografice care realizeaza atat lucrari simple cat si complexe, personalizate atunci cand ai nevoie si cum trebuie. Am pus accent pe realizarea unei activitati care sa ofere satisfactie clientilor pe tot parcursul parteneriatului. Noi consideram ca succesul imaginii clientilor nostri, reflectat prin materialele tiparite de noi, inseamna si succesul nostru.

Bucuresti Servicii
 • Distribuim echipamente pentru industria publicitara, imprimante de mari dimensiuni (ecosolvent, dye ink, sublimare, pigment), imprimante 3D flatbed, prese transfer termic, roll heat transfer, cutter plotter, SISTEME DE EXPUNERE, imprimante tricouri (direct T-shirt printer), imprimante plane cadouri (gift printer), gravatoare laser, gravatoare CNC, producem casete luminoase ultrasubtiri, ultraslim, slim cu iluminare cu led-uri, caset luminoase dibond.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 2003, Amn Design Srl este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 20 angajati, Amn Design Srl produce o gama larga de: materiale publicitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national Societatea AMN Design a inregistrat cresteri de peste 16% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Societatea AMN Design se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Producator