Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bannere - Imprimare & Publicare: 497 companii
 • Firma Kabelkon a fost infiintata in anul 1995 la Gheorgheni, astazi biroul se afla in Cart. Florilor 41/ E. Obiectul principal este distributia de echipamente pentru sisteme de CATV si Telecomunicatii. KABELKON este cotat si recunoscut ca si distribuitor traditional pe piata Romana. Nu distribuim doar echipamente ci si sisteme complexe: tripleplay, sisteme de monitorizare, sisteme de aparate profesionale. Oferim de asemenea consultatii si know-how in domeniul CATV si Telecomunicatii, inclusiv Wireless. Organizam prezentari si intalniri directe cu producatorii, pentru ca acestia sa intre in contact cu cele mai recente noutati, de la sursa. Organizam cursuri de perfectionare si training.

Gheorgheni Importator
 • Compania ofera servici de inscriptionari auto, design, bannere publicitare, de asemenea comercializam on-line stickere auto personalizate. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, cu o garantie intre 1 si 5 ani.

Bucuresti Producator
 • Încercam sa identificam nevoile clientilor si să le raspundem prompt, cu servicii accesibile si de calitate. Investim in echipamente si cunostinte noi, astfel, adaugăm o valoare certă lucrarilor pe care le executam pentru clientii si colaboratorii nostri. Folosind echipamente de cea mai noua tehnologie, tipografia noastra te poate ajuta să obtii printuri color de o calitate ridicata, expresive si pline de viata!

Campina Producator
 • Proiectăm confecții metalice şi le dăm forma imaginației tale. Lucrăm cu utilaje performante, materiale de calitate şi ne adresăm tuturor celor care caută să se remarce. Oferim o gamă diversă de personalizare, produse atent create pe comandă şi acceptăm idei noi. Oferim servicii de grafică pentru        pliante, broșuri, postere, cataloage, cărți de vizita, reviste, mape de prezentare, afișe, flyere, etichete, ambalaje din hârtie și carton, bannere, meshuri,        sau orice altă grafică vectorială pentru diverse proiecte publicitare. Inţelegem ceea ce este nevoie pentru a-ți crește afacerile!

Timisoara Producator
 • Firma de productie publicitara va ofera materiale publicitare, editura, tipar offset, oudoor. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de firma noastra, cat si despre preturile acestora va rugam sa ne contactati. www.celebris.ro

Constanta Producator
 • Visual Media Design este o societate comerciala specializata in realizarea de elemente de signalectica industriala cum ar fi: - indicatoare de avertizare pentru securitatea muncii pe folie PVC autoadeziva sau pe material plastic rigid; - indicatoare de interzicere pentru securitatea muncii pe folie PVC autoadeziva sau pe material plastic rigid; - indicatoare de obligativitate pentru securitatea muncii pe folie PVC autoadeziva sau pe material plastic rigid. Societatea noastra distribuie si echipament de lucru si protectie, produsele noastre indeplinind standardele de calitate actuale. Pentru echipamentul achizitionat de la noi, asiguram personalizarea gratuita in propria baza de productie, conform exigentelor beneficiarului. De asemenea realizam bannere si inscriptionari auto, precum si materiale promotionale pentru diverse evenimente, coli cu antet, carti de vizita, mape si CD-uri de prezentare, calendare, agende etc.

Ploiesti Producator
 • Societatea noastră avA�nd o experienţă de 15 ani in confecţionarea indicatoarelor reflectorizante omologate MLEPAT cu agrementul tehnic 004-07/771/2005, vă oferă gamă completă de indicatoare rutiere si accesorii pentru siguranţa circulaţiei rutiere, executate cu tehnologie si materiale de calitate superioară.Suportul indicatoarelor se confecţionează din tablă de oţel 1 mm. Suprafeţele indicatoarelor sunt tratate anticoroziv şi fosfatate cu soluţii din import (standard ISO) cu o tehnologie modernă şi sunt vopsite A�n cA�mp electrostatic aplicate cu folie reflectorizanta clasa I Engineer Grade. Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/2008

Corunca Producator
 • Firma noastra dispune inj Ramnicu Valcea de sisteme de print de ultima generatie Mutoh Spitfire, Rockhooper 2 si Oce 9065. Vindem imprimante solvent si sublimare second hand: Mutoh Spitfire 1,6 metri, Mutoh Rockhooper 1 si 2 la 1,6 metri, Mimaki jV3 160 1,6 metri pe solvent si sublimare, etc... Lucrarile executate pe aceste utilaje au o deosebita acuratete, cernelurile solvent si ecosolvent avand o rezistenta in mediul exterior de cel putin 3 ani. Printam pe autocolant (fluturasi, etichete, stikere etc) PVC flexibil (bannere, postere etc) mesh, hartie, blue back, etc.

Ramnicu Valcea Producator
 • Firma este importator direct obiecte promotionale, sisteme de afisaj. Yellow Corporate ofera servicii de personalizare precum: tampografie, serigrafie, tipar offset, gravura laser mecanica, broderie, decalcomanie. De asemenea experienta conducerii Yellow Corporate va poate oferi suportul de care aveti nevoie in realizarea proiectelor dumneavoastra.

Bucuresti Importator
 • Pentru ca imaginea firmei tale conteaza iar timpul este scurt, noi iti sarim in ajutor. Publicitatea este lucrul cel mai esential al unei firme de succes. O promovare buna poate creste profitul cu cel putin 70%. Pentru asta iti oferim o gama larga de produse publicitare pentru exterior cat si pentru interior, printam la rezolutii mari (1440 dpi) folosind ecosolvent (bannere, backlit, mash, frontlit, autocolant, policarbonat, hartie foto, etc.). Mai oferim si produse tiparite offset si digital(carti de vizita, flyere, pliante, brosuri, mape, cataloage, produse personalizate).

Bucuresti Producator
 • Suntem importator de sisteme de afisare indoor si outdoor: roll-up, pop-up, L-banner, X-banner, people stopper, info desk, sampling table, book stand; print UV pe orice material inclusiv rigid ( PVC, plexiglass, alubond, lemn ), conceptie grafica, tipar offset, cutter-plotter.

Sibiu Importator
 • Fuel ofera servicii complete de promovare, promotii, productie publicitara: - colantari auto -print forex -print autocolant - tipar digital -pungi biodegradabile - tipar printuri mici si mari dimensiuni indoor si outdoor - casete luminuiase, litere volumetrice polistitrn si luminate - serigrafie, tampografie, personalizari agende pixuri si calendare - sticle de vin personalizate Energia afacerii tale !

Bucuresti Producator
 • Firma confectioneaza stampile ieftine, TRODAT SAU COLOP. Cele mai rapide stampile online. TRANSPORT GRATUIT in Bucuresti. Comanda este finalizata in maxim 24h. Principalele noastre produse sunt: casete luminoase, print digital, cataloage, brosuri, pliante, flyere, fluturasi bannere, panouri publicitare, articole promotionale, tricouri personalizate, cani, pixuri, agende, calendare, carti de vizita.

Bucuresti Servicii
 • Avand o experienta de peste 10 ani in industria publicitara, compania noastra asigura servicii de print digital de format mare la un inalt standard de calitate. Dispunem de un parc de masini serios, cu care putem satisface orice client - 2 utilaje de 3,2m latime, capacitate de printare de 1000mp/zi - 1 imprimanta la 1,6m pe solventi, 1 imprimanta la 1,3m latime la rezolutie mare. Asiguram preturi foarte bune, termene de executare scurte si respectate.

Miercurea Ciuc Servicii
 • IMPERIUM CONCEPTIONS este o companie romaneasca specializata in oferta de servicii de tipar digital si offset, materiale promotionale (tricouri personalizate, pixuri, brichete, cani, agende etc), la preturi acceptabile pentru compania dumneavoastra. In plus, oferim si serviciile aferente machetarii. cu alte cuvinte tot in sarcina noastra cade si creatia grafica a produselor finale, de la carti de vizita, pliante, foi cu antet etc - la machetele serigrafiilor de pe diversele materiale promotionale. Ce oferim in plus? 1) Posibilitatea comenzii exclusiv online si a livrarii la domiciliu (la comenzi peste 200 RON livrarea este gratuita) In ziua de azi timpul este extrem de costisitor, astfel incat esti obligat sa delegi sarcinile cu adevarat neimportante pentru tine. Asa ca acea jumatate de zi pe care ai pierde-o pe drumuri intra in sarcina noastra. Macheta se trimite in format CDR pe mail (sau comanda de design), eventualele discutii pe marginea comenzii prin telefon si e-mail – iar de restul de ocupam noi. Produsele dorite vor fi aduse la usa, pentru ele nu vei da decat o semnatura (contravaloarea, normal) si astfel vei avea timp pentru alte activitati. 2) Livrarea la termen sau banii inapoi garantat Stim ca cea mai mare problema cu tipariturile in ziua de azi este reprezentata de respectarea termenelor limita. Stim si cauza: deseori producatorul accepta, in speranta ca va prinde clienti noi, termene limita fanteziste si irealizabile. Noi avem alt stil de lucru. Pentru ca produsul final este cu adevarat important, noi verificam foarte atent machetele si facem eventuale sugestii, pentru ca sa asteptam BT-ul ferm clientului. Nu facem concesii in aceasta privinta, suntem obligati sa respectam termenele asumate, garantand in schimbul nerespectarii acestora banii inapoi. 3) Asistenta tehnica Clientul nostru este foarte important pentru noi, motiv pentru care ne alegem oamenii cu grija. Printarea este un proces destul de complex, dar noi suntem aici pentru a-l transforma pentru dumneavoastra intr-o experienta mai mult decat placuta. Orice fel de intrebari, la orice ora, va stam la dispozitie. 4) Calitatea echipamentelor Aparatura noastra este de cea mai inalta tehnologie, fiind prioritatea noastra numarul unu. Cernelurile sunt originale (nu refolosim cartusele) si lucram cu firme de service omologate, tocmai pentru a avea grija de produsul pe care il oferim. Vrem sa stim ca ce ajunge in mana ta este de o calitate ireprosabila. 5) Preturi mici Bine, dar daca avem grija ca tehnologia noastra sa fie performanta, cum ne permitem preturile? Simplu, majoritatea companiilor de profil sustin in spate cheltuieli suplimentare de multe ori nejustificate. In spatele pretului unei carti de vizita, de exemplu, se afla chiria spatiilor comerciale (in centru se ajunge la chirii de mii de euro pe spatii foarte mici), salariile multor angajati, costurile de publicitate etc. etc. etc. NOI SUNTEM mici, AVEM UN PUNCT DE DESFACERE INTR-O ZONA IEFTINA SI PASTRAM NUMARUL ANGAJATILOR IN FUNCTIE STRICT DE NEVOI. ADICA MIC. Asta pentru ca dorim sa fim competitivi. Pentru mai multe detalii despre printuri, ne poti face o cerere de oferta apasand click aici – http://www.imperiumprint.ro/contact.html

Bucuresti Producator
 • Primul Saptamanal de investigatii din Municipiul Cluj Napoca cu un tiraj de 3000 de exemplare alcatuit din 24 de pagini din care 4 color prezinta de o intindere regionala mare. Acoperind patru judete. Audiat de BRAT.

Cluj-napoca Producator
 • Impact Advertising TDP efectueaza productie publicitara, print indoor si outdoor, casete luminoase, firme luminoase, litere volumetrice, panouri, frontoane, bannere, personalizari diverse, flyere, carti de vizita, insigne... Placari cu bond, fatade ventilate, etc.

Focsani Servicii
 • Suntem distribuitori ai produselor Tyvek si Sontara Du Pont. Producem ambalaje (pungi hartie, plastic, etc), etichete, printuri de mari dimensiuni. Distribuim materiale promotionale din import si productie proprie.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Optimus Plus S.R.L este o firma de creatie si productie publicitara, care si-a propus si a reusit sa ofere clientilor sai certitudinea succesului. Acest lucru s-a datorat in primul rand viziunii noastre asupra creatiei si productiei publicitare, dar si standardelor pe care ni le-am impus. Misiunea noastra este realizarea de produse si servicii care sa asigure succesul clientilor nostri. Pentru a ne indeplini telul propus, asiguram calitate si stabilim relatii deosebite cu fiecare dintre clientii nostrii punandu-le la dispozitie servicii si solutii complexe in functie de necesitatile de cominicare ale fiecarui client. Pentru OPTIMUS PLUS calitatea inseamna anticipare si depasirea asteptarilor clientilor prin intregul proces al afacerii, de la comanda pana la furnizarea si utilizarea produselor si serviciilor noastre. Numai succesul clientilor da masura propriei valori. Cautam sa oferim in permanenta o varietate de servicii si produse, consultanta si analiza catre clientii nostrii, bazandu-ne pe experienta dobandita in cei peste 13 ani de activitate in domeniu. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Pitesti Producator
 • Pasiunea catre grafica combinata cu ideea de fashion si personalizare a dus la nasterea magazinului www.printisimi.ro. Suntem 3 tineri care incearca, cu fiecare model de imbracaminte sau accesoriu personalizat, sa ajunga cat mai aproape de dorintele fiecaruia dintre voi. In magazinul nostru online veti putea gasi o sumedenie de modele potrivite atat pentru dame si barbati cat si pentru prichindeii nostri. De la tricouri si hanorace pana la cani, sepci, sacose, brelocuri, trusouri de botez, farfurii si foarte multe alte accesorii personalizate. Va vom pune la dispozitie, in cazul in care modelele de grafica aflate pe site nu sunt pe placul vostru, o pagina special creata unde voi ne veti putea trimite grafica sau ideile voastre. Nu vom promite ce nu putem onora! Credem cu tarie in sloganul nostru: PRINTISIMI- UNIVERSUL PERSONALIZARILOR- IDEILE TALE MISIUNEA NOASTRA!

Ors. Popesti-Leordeni Servicii