Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale & Consumabile Tipografice - Imprimare & Publicare: 31 companii
 • Infiintata in anul 2013, compania Total CMYK a crescut an de an si si-a diversificat oferta de produse si servicii ajungand sa fie o referinta in domeniul productiei ambalajelor caserate. Asiguram in acest moment: servicii management tipar, productie de ambalaje din carton si ambalaje caserate, productie standuri din carton, plastic si metal, servicii de caserare si stantare automata, contrabiguri si accesorii stantare, neuromarketing. Vederea, atingerea, auzul, mirosul si gustul au capacitatea de a declansa perceptii profunde si de a relua cele mai puternice emotii. De asemenea, este posibil sa stimulati cele cinci simturi prin solutia de ambalare. Ambaljul poate transmite emotii, oferind sentimente speciale din partea consumatorului fata de produs. Bucurati-va de aceasta experienta multi-senzoriala apeland la ambalajele oferite de specialistii Total CMYK& Services.

Balotesti Producator
 • Firma Prograv Solutions va ofera servicii profesionale de gravura prin frezare mecanica, ecruisare (zgariere), gravura laser, cutter plotter, gravura electrochimica. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati. www.prograv.ro www.gravurasuceava.ro

Suceava Producator
 • Tipografie cu tehnologie de tipar Offset, Digital si Flexo. Preturi foarte bune, calitate exceptionala. Tiparim: - Etichete in coala si in rola, pe plastic si pe hartie autocolanta - Reviste, Cataloage, Carti, Calendare - Flyere, Pliante, Mape, Bannere - Produse promotionale personalizate: Tricouri, Sepci, Rucsaci, Geci, Agende, Pixuri, Cani, USB-uri + 50.000 alte produse.

Bucuresti Producator
 • Grup Transilvae Srl este un distribuitor roman de echipamente IT Hewlett Packard, MGI Digital Graphic Technology, Canon, Esko, Plastgrommet. Asiguram service si suport in garantie si post garantie pentru intreaga gama de echipamente comercializate: HP, MGI, Esko, Canon.

Cluj-napoca Importator
 • Color Expert Serigrafie va ofera realizarea serviciilor de inscriptionare a tricourilor, echipamentelor de protectie (salopete, halate, mantale ploaie, veste reflectorizante, pufoaice), precum si orice produs din material textil (fete de masa, sorturi, bonete, sacose cadouri, genti, lenjerie intima, ciorapi, etc.), piele, fas, prin imprimarea siglei firmei dvs., la preturi foarte mici: 0,7RON - 10X10 cm (fata) si 1,4RON - 20X30 cm (spate) pentru o culoare si 1,2RON (10X10) si 2 RON (20X30) pentru 2 culori. Preturile nu includ T.V.A. Calitatea inscriptionarii satisface toate cerintele, imprimeul fiind rezistent la spalari repetate, ca si onorarea comenzilor in cel mai scurt timp. La pretul de manopera se adauga pretul sitei serigrafice, care este de 50 ron pt. format A4 si A5, daca cantitatea e mai mica de 200 buc., iar peste 200 buc., e inclusa in pretul manoperei. De asemenea pt. cantitati f. mari se face un discount in functie de nr. de buc. Pentru mai multe detalii puteti sa ne vizitati pe site.

Popesti-Leordeni Servicii
 • Suntem reprezentanta oficiala si exclusiva a companiei germane EBS (Elektronische Beschriftungs-Systeme), recunoscuta pe piata internationala pentru sistemele de inscriptionare industriala și consumabile de inaltă calitate. Prin exclusiva intelegem ca Eurojet distribuie numai echipamentele de inscriptionare fabricate de producătorul german EBS. Echipamentele noastre pot fi folosite pentru diferite tipuri și dimensiuni de produse și pentru diverse materiale pe care se doreste imprimarea (lemn, plastic, metal, etc.).

Bucuresti Importator
 • We are a dealer in all the world of Used Printing Equipment on the Offset, Typo cylinders, Guillotine and Folding machines as: Heidelberg, Roland, Komori, KBA, Planeta, Akiyama, Shinohara, Adast, Solna, Ryobi, Sakurai, Hamada, Fuji, Polar, Wolhenberg , Stahl, MBO, Muller-Martini, Kolbus, etc., as well as many more. Web: www.acsdif.fr

Saint-Etienne Import - Export
 • Suntem o companie de import export materiale tipografice si pentru industria foto (albume digitale). Va punem la dipozitie o gama larga de produse la preturi fara concurenta. Stocurile se updateaza zilnic iar preturile se modifica in consecinta in avantajul dumneavoastra intotdeauna. Contactati-ne si va veti convinge!

Brasov Importator
 • Compania va ofera produse printate digital: carti de vizita, mape, pliante, fluturasi, notess-uri, autocolante imprimate si decorare, bannere si mesh-uri, servicii de inscriptionare si consultanta in marketing si publicitate.

Bucuresti Producator
 • Domeniul principal de activitate este comercializarea de maşini tampografice si materiale consumabile în industria tampografică şi serigrafică produse de firmele germane TAMPO-PRINT şi RUCO, lideri pe piaţa mondială. Începând cu anul 2009 am diversificat paleta de produse cu obiecte promoţionale şi materiale consumabile pentru sublimare(termotransfer), precum şi cu utilaje cum ar fi imprimante pentru sublimare şi prese termice. Executăm la comandă o gamă largă de obiecte promoţionale inscriptionate prin tampografiere sau prin sublimare.

Targu Secuiesc Importator
 • Înfiintata în 2006, Siris Dig Company Srl este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul Constructiilor de orice tip.i SC Siris Dig Company SRL dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Oferim proiecte "la cheie" în pachet complet de servicii (instalatii + amenajari interioare). Date de identificare: * Firma: SC Siris Dig Company SRL * Registrul Comertului: J33/1487/2006 * Cod fiscal: R 19232303 * Sediul: Str.Privighetori nr 10 Suceava Romania * Telefon: 0043 660 48 68 562.

Suceava Servicii
 • Transart este o firma de advetising, productie publicitara, amenajari interioare si art craft. Transart company is continuously oriented towards partners who can help to attract hundreds of customers whose special interest on the quality converge into one single point, creating networks easily targeted in the benefit of owners and advertisers of the same type.

Bacau Producator
 • Compania Versapak International are sediul in Marea Britanie si activeaza in domeniul ambalajelor pentru corespondenta, al gentilor medicale, gentilor pentru bani, sacilor si plicurilor postale, mobilierului pentru Mailroom, sigiliilor, etc., de peste 35 de ani. Produsele Versapak sunt realizate din materiale textile, dar si din materiale plastice usoare si foarte rezistente ceea ce le confera o durata de utilizare de ordinul anilor.

Sat Macau Producator
 • NOU in Bacau ! Expunere de placi termice Kodak cu un echipament CTP Creo Lotem, developare Kodak Policrome - preturi incepand cu 14E/mp cu placa noastra. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati !

Bacau Servicii
 • Grafica Grup va ofera consumabile de calitate, la preturi mici, rapiditate in livrare oriunde in tara, flexibilitate in plata produselor, etc. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Motto-ul firmei: ”soluţii complete pentru tipar flexo” exprimă dorinţa noastră de a oferi producătorilor de ambalaje soluţii profesionale pentru tipar, conform unui sistem complex de management al calităţii, cu mare transparenţă în comunicare şi promovarea tehnologiei de tipărire flexografică. Această tehnologie are cea mai dinamică evoluţie pe plan mondial în principal datorită mobilităţii şi a costurilor mai reduse de producţie. Ca furnizor de produse şi servicii în directă legatură cu procesul de producţie, ne asumăm o mare responsabilitate în ceea ce priveşte aspectul general al produsului, de aceea oferim clienţilor noştri  soluţii complete pentru tipar, prin care înţelegem: executarea de proiecte grafice adaptate flexo, separaţie de culoare, producţie de forme de tipar, producţie cerneluri, consultanţă şi asistenţă tehnică, utilaje flexografice de bandă îngustă şi utilaje cu tambur central.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Noi cream logouri, bannere flash, galerii flash. Puteti descarca template uri de pe site cu un singur click, sau puteti sa ne contactati pentru a customiza un template existent sau pentru a comanda unul nou nout.

Cugir Altul
 • Societate ce activeaza in domeniul realizarilor de reclame volumetrice - 3d, import materiale gravabile, scule de frezare, realizare de matrite diferite domenii: turnari statui, lumanari decorative, injectie plastice, injectie cauciuc.

Radauti Producator
 • Firma noastra produce imprimeuri serigrafice de inalta calitate, bazata pe produse SERICOL si pe experienta de peste 25 de ani a designerului-patron (brevet de inovatie in serigrafie in industria incaltamintelor din 1985). Principalulul nostru beneficiar de mai multi ani este firma Renania Trade Srl.

Tg. Mures Servicii
 • SC Vitonimar SRL este infiintata in anul 2005 si are ca profil confectionarea de stante plane (matrite) pentru producerea de articole publicitare si ambalaje din hartie, autocolant, carton ondulat si plastic. Firma noastra dispune de un utilaj cu taiere laser pentru executia cu foarte mare precizie a stantelor in format maxim 2200x1600mm. Contactati-ne pe www.stante-vito.ro, Tel.0723217983

Com.glina Producator