Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale & Consumabile Tipografice - Imprimare & Publicare: 31 companii
 • Firma COLORPLAN a fost înfiinţată în 1990 cu scopul de a servi firmele de serigrafie cu cerneluri şi accesorii. Pe lângă produsele noaste distribuim emulsii foto FOTEC, şi ţesătură pentru site SEFAR. Gama produselor în timp tot s-a lărgit şi după cumpărarea noului sediu în 1993, vindem numai cerneluri dezvoltate de noi.

 • Sustinem companiile mari si mijlocii in scopul de cercetare, dezvoltare si productie oferind solutii de ultima ora in domeniul techologiei laser. Solutiile aplicate in domeniul: masini unelte , arhitectura , modelare, electronica, promovare, medicala, bijuterii, accesorii textile, barcoding si etichetarea etc. implica costuri minime si timp de productie redus la o calitate inalta. Scopul nostru este de a oferi servicii complete de gravura, sudura si debitare laser.

 • Giga Print ofera tipar digital industrial-laser, inclusiv tipar carte!, PRET SUPER, tiraj: 1-500 coli 330x487 mm, max. DCL 300 g/mp, DISCOUNT in functie de volum lunar/anual.                 Tiparim IN SPECIAL pentru alte tipografii, agentii de publicitate si edituri. Exemplu pret tipar policromie: 0.482 RON+TVA/330x487 mm la tiraj de 500 coli identice. Pretul hartiei? Tiparim pe aceleasi cartoane cretate (texturate) ca                masinile offset! Pret 100 carti de vizita: 0.1 RON+TVA. Bonus 20 bucati! Calitatea tiparului de nota 10*. LIVRARE a doua zi cu curieratul preferat. Chiar si la CLIENTUL FINAL, coletul avand expeditor compania Dvs. In plus, oferim si TIPAR OFFSET, printuri indoor-outdoor de GIGA-dimensiuni. Scrieti-ne email pentru GIGA-DISCOUNT, pentru o oferta completa in Excel cu calculator de pret (inclusiv tipar carte policromie)! Cand esti grabit, iei avionul!? Te mai uiti la pret!?! La GIGAPRINT avem preturi de tren, desi avem ... avion! ... GIGAPRINT, exact la timp!

 • Our business path has influenced the printing market progress in Greece and has been linked to the introduction of technological breakthroughs. Operating with the identity of the trusted third party, the LYKOS Group operates in the fields of information management and processing in either paper or paperless forms. It offers the Greek market solutions and services that are based on advanced technological platforms and aim at increasing the company's competitiveness, in combination with its client's growth. It plays a leading role in Europe in integrating new methods, means and materials used in information spreading, thus contributing to the creation and development of the data management market, commonly called InforManagement.

 • Ambalarea si personalizarea pliculetelor de zahar pentru cafele cu sigla restaurantului indiferent de marimea comenzii iar pe verso oferta d-voastra. Ambalarea si distribuirea pliculetelor si pentru diverse branduri de cafele. In atentia distribuitorilor de cafele! Distribuirea de cafeaua italiana Mike... Cautam distribuitori in tara.

 • Operam in sectorul tipografiei, serigrafiei si litografiei cu o gama vasta de produse: foi cu antet, tipizate, brosuri, plicuri, carti de vizita, calendare, pliante, dosare, etichete, invitatii, felicitari, bloc notes, cataloage, imprimate comerciale, reviste, agende, benzi adesive, formulare modul continuu pentru imprimante cu ace, volante, fluturasi, stante plane (matrite), cutii pentru ambalaje incaltaminte, medicamente, parfum, ambalaje di hartie, carton, autocolant,    bannere, etc. Cu ajutorul tehnologiei celei mai potrivite avem capacitatea de a asigura si gestiona tot lantul de operatiuni necesare realizarii lucrarii la preturi avantajoase si un timp optim de livrarea comenzilor. Suntem in gradul de a raspunde la orice exigenta pe orice suport ce corespunde standardelor europene. De la ideea clientului, incepand de la realizarea graficii pana la finalizarea acestora, indiferent de categoriile de finisari solicitate, sutem la dispozitia clientilor nostri cu sfaturi si informatii referitoare la materiale si conditile de executare a proiectelor. Colaborarea cu dumneavostra va fi o deosebita onoare pentru noi si speram ca suntem cei de care aveti nevoie acum! Pentru orice exigenta a dumneavoastra ne puteti contacta.

 • LIBRA GRUP este o agentie independenta care ofera servicii complete in Publicitate, Web Design si produse IT infiintata in anul 2007 de un grup tanar si dinamic alcatuit din profesionisti pregatiti sa raspunda provocarilor existente pe piata din Romania. Ca furnizori de servicii, credem ca amestecul dintre creativitate, tehnologie si o buna colaborare face ca rezultatul muncii noastre sa fie de exceptie. Ca oameni de afaceri, ne mandrim cu crearea unor relatii indelungate ce uneori depasesc barierele impersonale, transformandu-se in adevarate prietenii. O imagine profesională este un element vital în crearea unei afaceri/ produs/ mărci de succes, reprezentând calitate şi stabilitate în ochii clienţilor. Conceptia materialelor promotionale porneşte prin cunoaşterea firmei, obiectivelor pe termen scurt şi lung, a clienţilor şi competitorilor acesteia. Soluţia este dezvoltată în concordanţă cu aceste specificaţii, folosind mijloace specifice de promovare: foi cu antet, model scrisoare şi plicuri, fluturaşi, cataloage şi broşuri personalizate, cărţi de vizită, flayere, pliante, afişe, calendare, bannere indoor & outdoor, panouri stradale, inscripţionări maşini, reclamă TV.Misiunea noastra este de conduce, de a inspira, de a aplica forta marketingului si de a creea imaginea firmei Dumneavoastra.

 • Gravexpert este o firma specializata in gravura asistata de calculator care, prin personalul sau, beneficiaza de o experienta de peste 16 ani in domeniu. Executam toata gama de placi gravate informative, de orientare si semnalizare, atat pentru interior cat si pentru exterior, utilizate in domenii civile sedii de firme, birouri, placi profesionale si industriale.

 • Suntem producatori de cerneluri tipografice, lacuri si vopsele, accesorii pentru cerneluri. Producem orice fel de cerneala offset, plan sau rotativa, flexo, pe baza de apa si solvent, cerneluri pentru capisoane, sticle vin, lacuri si vopsele.

 • P & M Gravura S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de gravura, insigne, medalii, placute, plachete inscriptionate, matrite pentru medalii, poansoane de otel pentru marcat, cizelura, icoane cizelate, armura cizelata, stampile din metal, sigilii, timbru sec, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Art Inks Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 10 angajati, Art Inks Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de cerneala s consumabile tipografice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, clientii nostri fiind firme importante de pe plan local si national. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.