Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 284 companii
 • Editura GIL a fost infiintata in anul 1993 de catre profesorul Mircea Lascu (Zalau), pentru a veni in sprijinul celor pasionati de matematica si nu numai. Pana in prezent, editura GIL le multumeste colaboratorilor sai, dar mai ales autorilor care au publicat volumele lor sub sigla GIL, astfel, mentionam: Prof. L. Panaitopol, M.E. Panaitopol, V. Cirtoaje, B. Enescu, M. Becheanu, T. Andreescu, D. Andrica, M. Fianu, St. Smarandoiu, M. Baluna, M. Tena, I. Boreico, M.O. Drimbe, M. Teleuca, D. Schwarz, G. Popa, M. Gavrilut, A. Ghioca, I. Cucurezeanu, S. Andras, N. Bisboaca, O. Pop, F. Banu, Z. Blajovan, M. Tetiva, C. Chites, V. Vornicu.

Zalau Producator
 • Suntem o societate de prestari servicii si ne ocupam cu tiparirea si distribuirea de ziare, reviste, pliante, flyere, carti, etc. in Italia, mai precis in nord-est-ul tarii, in regiunile Veneo si Trentino Alto Adige.

Gallio Servicii
 • www.editurasalco.ro - Editura/ librarie on-line: carti antroposofie, dezvoltare personala, educatie prenatala, psihologie, spiritualitate, vindecare spirituala, carte pentru copii, mesajele apei, lumea ingerilor.

Brasov Altul
 • Agentie de publicitate full service. Producem: afise, agende, calendare, brosuri, reviste, pliante, mape, tipizate, carti de vizita. Servicii: tehnoredactare, legatorie lucrari de diploma. Preturi competitive, calitate garantata.

Cluj-Napoca Producator
 • Companie in dezvoltare ce isi propune dezvoltarea cifrei de afaceri prin preturi mici la o calitate ridicata. Prin aparatura de ultima generatie in special tiparul digital calitatea este ridicata la preturi mici.

Bilteni Producator
 • Editura Orizonturi va ofera inca din anul 1991 cele mai citite si apreciate carti din domeniu cultura generala, bibiliogarfii celebre, bestseller international, thriller, colectia romantica, carte juridica, sociala si politica, carte medicala, etc.

Bucuresti Producator
 • De ce Editura Absolut? Editura asigură condiţii deosebite în ceea ce priveşte: • onorarea drepturilor de autor; • termenul de apariţie a lucrărilor (între 15 şi 30 de zile); • prezentarea grafică a volumelor; • afişarea cărţii pe site-ul editurii şi punerea ei în vânzare la solicitarea autorului, în format clasic sau e-book cu plata prin sms: publicare e-book comercial – costuri de publicare 350 lei; Servicii: Tehnoredactare carte; Tehnoredactare reviste; Publicare ebook comercial; Promovare media; Recenzii, prefete, cronici de carte; Grafica afis, pliant, etc.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in 1991, editura Muntenia este una dintre cele mai apreciate edituri din Constanta. Cartile se tiparesc cu sprijinul tipografiei Muntenia, in conditii tehnice si de calitate excelente. Sediul editurii: Str.Celulozei nr. 6 Constanta Telefon/Fax: 024-635.521 www.higmuntenia.ro Difuzare carte: magazin piata Ovidiu Str Mircea cel Batran nr. 4 Telefon/ Fax: 0241-551.186

Constanta Servicii
 • O&D Net este o companie tanara (2002) axata pe servicii, comert mic, publicatii de carti in domeniul educatiei (manuale scolare), apologetica crestina si consultanta in legumicultura, pomicultura, floricultura. Activitatea ei se bazeaza pe expertiza obtinuta in agricultura (Universitatea de Agronomie, Bucuresti), stiinte exacte (Universitatea Bucuresti), si teologie / filosofie (Universitatea Brunel, UK).

Bucuresti Servicii
 • Suntem o tipografie infiintata in 2008 specializata in productia de tipizate personalizate si nepersonalizate. Avem in dotare o masina de tiparit off-set, ghilotina electrica, masina de perforat, masina de brosat, Risograph.

Craiova Producator
 • Oferim activitate de tipografie: tiparituri de orice tip si tiraj: | pe orice fel de hartie, cu finisare in orice varianta | dorita de client | Direct Mail: baze de date, tipar personalizat,    plicuire, etc.

Sector 3 Servicii
 • Juganaru Ion Mircea Intreprindere Individuala detine site-ul: www.cartifrumoase.ro care este o librarie on-line. Se ocupa cu vanzarea cartilor de psihologie, religie, filozofie, spiritualitate, arta, carti pentru copii, carti de cultura generala, carti de medicina, sanatate, carti de terapii complementare.

Bucuresti Servicii
 • Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii de machetare, o gama diversificata de utilaje tipografice pentru tipar si finisare! Asteptam cereri de oferta din partea dumneavoastra! Incercati si o sa va convigeti!

Bucuresti Producator
 • Firma noastra se ocupa cu: - distributie in intreaga tara si in strainatate; - hartile sunt un suport excelent pentru promovarea clientilor nostri si a produselor lor; - putem adapta hartile pentru a corespunde dorintelor dvs.; - putem adauga orice tip de informatie.

Bucuresti Producator
 • Tipografia Sc Gabrielle Print Design Srl ofera servicii tipografice conform solicitarii clientilor de cea mai  buna calitate si la preturi acceptabile.         Asiguram termene foarte scurte de livrare.

Bucuresti Servicii
 • Site-ul Editurii Ideea Europeana va prezinta ultimele aparitii editoriale ale Editurii EuroPress Group (carti, manuale, beletristica, didactice, dictionare, jurnale, dieta-sanatate, psihologie, psihanaliza, paranormal, brosuri, e-books, CD-uri Audio, carti digitale), varianta on-line a revistei Contemporanul. Ideea Europeana – o tribuna culturala de real prestigiu, precum si informatii la evenimentele organizate sub auspiciile Clubului Ideea Europeana. Asadar, CITIM IMPREUNA, caci numai astfel ne vom cunoaste pe noi insine si, odata cu noi, pe ceilalti si lumea prin care trecem. Site: http://www.ideeaeuropeana.ro

Bucuresti Altul
 • Infiintata in 1991, firma Libris a fost cladita cu multa energie si curaj. Izvorata din dorinta de a crea un loc special, "o casa a cartii si muzicii", obiectul principal de activitate - editarea si difuzarea de carte si muzica, a fost extins si al alte produse (papetarie, souveniruri, icoane etc.). In prezent, Libris are un lant de librarii (Libraria "St. O. Iosif", Libraria "Libris" etc) si o librarie online www.libris.ro. De asemenea, sub egida Libris Cultural organizam Targul International de Carte si Muzica de la Brasov precum si alte evenimente: CoronaFolk Festival, festivalul de Poezie "Primavara Poetilor" etc. Pe scurt Libris inseamna oameni, responsabilitate, echipa, investitii, inovatie, competenta, incredere.

Brasov Distribuitor
 • Libris Brasov are doua decenii de activitate in domeniul difuzarii de carte si muzica. Oferta de carte este generoasa si mereu actualizata cu noutati editoriale. Prin Libraria “St.O.Iosif” si Libraria “Libris” Star, aflate in inima centrului istoric al Brasovului, am adus cartea si muzica aproape de brasoveni si nu numai. Ne-am dedicat culturii si comunitatii, prin organizarea nenumaratelor lansari de gen cu invitati din tara si din strainatate, prin organizarea lecturilor publice, simpozioanelor dedicate diverselor aniversari si chiar a festivalurilor de folk si poezie. Am creat si am intarit traditia unui eveniment unic pe piata brasoveana: Targul International de Carte si Muzica (opt editii). Din 2009, ne adresam pasionatilor de lectura si muzica de pretutindeni, prin libraria virtuala www.libris.ro. In 2010, am pregatit cartilor un nou acoperis, prin amenajarea unui depozit modern (Brasov, str. Sitei nr. 52) de unde se pot livra comenzi mari de carte si muzica. Tot anul trecut, cunoscuta Librarie “St.O.Iosif” (Brasov, str. Muresenilor nr. 14) a fost extinsa pe doua etaje, castigand un nou salon de carte spatios si ademenitor, cu rafturi aerisite care adreseaza singure invitatii la rasfoire si un salon viu colorat dedicat copiilor. Toate aceste realizari au fost posibile prin viziunea, pasiunea si perseverenta echipei dar au fost intarite si sustinute de increderea si feedbackul pozitiv pe care le-am primit din partea tuturor iubitorilor de carte si muzica care ne sunt clienti si colaboratori. Va asteptam cu drag in librariile noastre dar si pe blog.libris.ro unde ne facem publice preferintele de lectura si evenimentele pe care le organizam dar si pe paginile de facebook ale librariilor noastre: Libris si Libraria St. O. Iosif.

Brasov Distribuitor
 • Magazin Online-comenzi rapide de tipizate personalizate, formulare financiar contabile, personalizari facturi cu sigla firmei dumneavoastra. Livrare GRATUITA la sediul firmei oriunde un Romania in numai 5 zile. Site: http://www.tipizatepersonalizate.ro

Ramnicu Sarat Producator
 • Vindem şi cumpărăm cărţi axate pe sfera umanistă: filosofie, istorie, psihologie, literatură, dramaturgie, artă, teologie, estetică, etnografie, muzică, orientalistică, etc. Cărţile sunt ordonate în funcţie de domenii şi autori. Activitatea se desfăşoară exclusiv pe Internet.

Bucuresti Altul