Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 283 companii
 • Publicom Solutions este o editura, produce carti pentru copii, invitatii nunta, materiale tipografice toate la preturi fara concurenta. Vizitati site-ul nostru www.publicomsolutions.ro pentru a va convinge.

Cluj-Napoca Producator
 • Just a drop of ink can make people think, a fost sloganul de început al organizatiei misionare CLC - Christian Literature Crusade. Prezenta in cel putin 50 de tări, in Romania si-a inceput activitatea in 1997. In prezent in ROmania avem magazine in TImisoara si Brasov si suntem prezenti online cu site-ul de comert electronic: www.clcromania.ro

Brasov Distribuitor
 • Executăm tiraje mici (min. 50 exemplare), mijlocii şi mari la preţuri accesibile. Suntem editură acreditată ştiinţific de către Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS) Aşteptăm comenzile Dumneavoastră la sediul firmei: S.C. Studium Servicii S.R.L. str. Andrei Mureşanu nr. 5, Cluj-Napoca tel.-fax: 0264 431969 Persoană de contact: Zoltán Edith – tel.: 0744310768

Cluj Napoca Producator
 • Autor, editor, producator si distribuitor de povesti noi-noute pentru copii in format audio pe CD-R. Toate povestile sunt originale, cu personaje din minunata lume de la tara. Inlocuiesc cu succes povestile clasice.

Iasi Producator
 • Producem tipizate financiar contabile, tipizate pentru firmele de paza, tipizate protectia muncii, tipizate medicale pentru spitale, centre de diagnosticare, medici de familie, tipizate pentru service auto, notari publici, judecatorii. Tiparim digital (Riso) carte,cursuri universitare, manuale de utilizare, fluturasi. Personalizam plicuri de corespondenta o culoare(tipar Riso) tiraje incepand de la 100 bucati. In curand vom face personalizare plicuri full color pe masina de imprimat Plicuri Xante Ilumina Pres+ Nu ezitati sa ne contactati pentru o cerere de oferta la e-mail sau la telefon 0766.631.540. Comenzile le puteti trimite si online pe adresa de e-mail, dupa care veti fi contactati de noi pentru confirmare si eventualele detalii suplimentare. Putem realiza orice imprimat tipizat precum si personalizarea acestuia cu logo, date firma etc. Oferim si machetare grafica (Corel, Photoshop, Quark_Xpress). Termene de livrare foarte scurte datorate atat tiparul offset cat si celui digital de care dispunem. Asteptam cu interes comenzile dumneavoastra.

Sf. Gheorghe Producator
 • Tiparim offset si digital, personalizam obiecte promotionale preturi exceptionale! Producem si carduri personalizate! Pentru  Agentii de Publicitate se ofera discounturi! Livram si in tara! Calitate deosebita! Preturi de Criza !

Bucuresti Producator
 • 3D Printing Factory comercializeaza carti si CD-uri  in regim de anticariat si promovarea lecturii. Mai mult decat un simplu anticariat de carti online. Pe langa oferta de carti din literatura clasica si universala, filozofie si istorie, arta si civilizatie va invitam la o analiza a relatiilor dintre carte si audiovizual.

Petrosani Producator
 • Indiferent ca e vorba de o lucrare de licenta, o dizertatie, o teza de doctorat, o revista de orice fel sau o carte, ne vom ocupa de fiecare cu aceeasi seriozitate si grija. Avem si experienta necesara si dorinta de a lucra pentru persoane inteligente care tintesc perfectiunea.

Pitesti Servicii
 • Clientul are intotdeauna dreptate, de aceea el trebuie servit cu ceea mai mare grija, fiindca de el depinde viitorul si prosperitatea oricarei afaceri, de asemenea ceea mai mare publicitate o face doar un client multumit de servicile oferite. Am tradus cel mai vechi horoscop, quartade horoscop, caut sponsor sau o editura care sa ma ajute sa il public, astept orice fel de propuneri la numarul de telefon 0730481972.

Timisoara Servicii
 • Ofer traducere din si in limba franceza, editare, tehnoredactare, servicii complete, preturi avantajoase, ritm de lucru rapid, eficienta, profesionalism, contactati-ne acum prin e-mail sau prin telefon 0742 76 97 72.

Iasi Servicii
 • Compania noastră pune la dispoziţia dumneavoastră servicii de tipar şi servicii de machetare, grafică şi design. Produsele oferite clienţilor nostri sunt realizate prin tehnologii de tipar ofset plan şi tipar digital, pe aproape toate tipurile de hârtie şi carton (ofset, cretate şi autocopiative). Ne mândrim cu faptul că acordăm o atenţie deosebită tuturor clienţilor noştri indiferent de volumul şi frecvenţa comenzilor lor. Avem întotdeauna în vedere satisfacţia clientului final indiferent dacă suntem în relaţie directă cu acesta sau prin intermediul colaboratorilor noştri. Echipa noastră este formată din tineri profesionişti cu experienţă în domeniu. Graph Byte poate realiza pentru dumnavoastră: - formulare tipizate; - tipizate medicale; - broşuri, reviste şi cataloage; - coli cu antet, carţi de vizită, mape de prezentare; - plicuri personalizate şi adresate; - cărţi (manuale tehnice, cărţi de specialitate etc.); - printuri de mari dimensiuni (până la A1). În portofoliul nostru de clienţi se află companii de renume din media, industria auto, industria transporturilor, autorităţi de stat cât şi persone fizice. Ar fi o mare plăcere pentru noi dacă v-aţi alătura acestui grup de clienţi mulţumiţi.

Magurele Servicii
 • Casandra's Land va ofera prin magazinele nostre din Timisoara cat si prin www.Casandras.ro o gama larga de carti, incepand de cei mici pana la cei mari. In prezent colaboram cu peste 30 din cele mai mari edituri din tara, numarul acestora fiind intr-o permanenta crestere datorita diversitatii cartilor. In completarea activitatii noastre principale, va oferim si plase cadou, felicitari pentru toate ocaziile anului, DVD-uri cu povesti si desene animate, Invitatii cu ocazia nuntii sau a botezului. Consumabile compatibile imprimante laser si inkjet. Pentru toate acestea va asteptam pe www.Casandras.ro cu detalii.

Timisoara Distribuitor
 • SC Notarom SA tipareste materiale diverse in orice tiraj, beneficiind de un utilaj tipografic in doua grupuri si tipografie digitala. Din 2004 suntem inregistrati la Biblioteca Nationala cu editura Notarom.

Bucuresti Producator
 • Pony Toys este o marcă de jocuri şi puzzle-uri din România. Primele produse Pony Toys au cunoscut lumina tiparului în 2008, având ca şi garant al calităţii vasta experienţă în domeniul tipografic al companiei-mamă CID DESIGN STUDIO. Îmbinarea perfectă între tehnologie şi creativitate face din Pony Toys un partener ideal atunci când pentru tine educaţia şi satisfacţia copiilor tăi sunt obiective majore. În spatele imaginilor şi desenelor stă o întreagă echipă de designeri, artişti plastici, fotografi şi experţi în educaţie care lucrează împreună pentru a satisface atât exigenţele părinţilor cât şi capriciile copiilor. Calitate, creativitate, siguranţă, toate le veţi găsi sub numele de Pony Toys.

Targu Mures Producator
 • De ce sa cumperi carti de la Anticariatul Tau ? *   aici gasesti carti noi in fiecare zi; *   cartile au fotografii reale; *   ne intereseaza parerea ta; *   toate cartile in stoc sunt livrabile imediat; *   suntem cel mai eficient anticariat, incercati-ne si va veti convinge.

Bucuresti Distribuitor
 • Tipografia GrafX asigurã realizarea în condiţii grafice deosebite şi la un înalt standard de calitate, a unei game foarte largi de tipărituri alb-negru sau color, cum ar fi: Cărţi, reviste, pliante, copertă şi ilustraţie de carte, calendare de perete şi de buzunar, etichete, cataloage, prospecte de reclamă, afişe, dosare, cărţi de vizită, legitimaţii, formulare tipizate. Firma noastră poate asigura toate fazele necesare începând de la execuţie fotografii, tehnoredactare, tipărire în tiraj redus, mediu şi mare, fiind dotată cu utilaje performante şi dispunând de un personal calificat şi cu vechime în domeniu.

Oradea Producator
 • Editura Etnous publica carti in tiraje mici si medii, incepand de la 30 de bucati. Servicii oferite de editura: - Consilierea editoriala - Corectura manuscrise - Revizuiri traduceri - Tehnoredactare - Pregatire de tipar - Proiectare coperta, pregatire grafica - Publicare (ISBN, depozit legal, tiparire).

Brasov Producator
 • Printplazza reprezintă o asociere de firme partenere, reunite pentru a vă rezolva toate problemele de pre-press, tipar offset, finisări şi logistică. Lucrăm exclusiv pentru agenţii de publicitate şi edituri. Experienţa şi know-how-ul câştigate împreună cu tipografii specializate din Olanda sunt o mărturie a profesionalismului nostru. Oferim tipar offset plan în tipografia proprie, pe maşini profesionale, controlând fiecare detaliu al lucrării, inclusiv toate finisajele. Acordăm o atenţie deosebită detaliilor. Dispunem de toate posibilităţiile de finisare a produselor, pe care le realizăm în atelierele proprii, controlând fiecare detaliu rezultatului final. Echipa de specialişti nu s-a schimbat în ultimii 4 ani, astfel incat 80 de persoane se preocupă zi de zi să vă pună la dispoziţie orice produs tipărit. Lucrăm în 3 schimburi, iar în depozitul nostru există în orice moment cantităţi suficiente de hârtie. Nu există comandă pe care să nu o putem onora rapid şi la cea mai bună calitate, asigurând transportul fără costuri suplimentare în Cluj.

Cluj-napoca Producator
 • Asociatie orientata catre educarea publicului larg, specializata in instruirea liderilor de companii in comunicare eficienta, predarea cu stil, folosirea de metode antrenante pentru implicarea audientei, productie de seminarii pe suport audio si video, sustinerea de activitati educationale in tara si strainatate, actiuni de advocacy si facilitare de contacte si parteneriate intre organizatii din Romania si strainatate.

Timisoara Altul
 • Firma ofera servicii de consultanta si realizare de proiecte, studii, cercetari si analize in domeniile: sociologie, economie, educatie etc. Oferim servicii de editare pentru: afise, reviste, carti, brosuri, calendare, cataloage, felicitari, flyere, invitatii, mape de prezentare, pliante. Realizam materiale promotionale personalizate: calendare originale, agende, tricouri. Firma nu are angajati. Se lucreaza in regim de colaborare (prestari servicii) in domeniile "editorial" si "consultanta, scriere de proiecte"

Bucuresti Servicii