Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 284 companii
  • Inca de la infiintare Tipografia Milirom Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Milyrom S.R.L efectueaza culegeri de legistlatie silvica, tabele de cubaj pentru lemn rotund, pentru ocoale silvice. Firma noastra are o echipa de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Milyrom S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Milyrom S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Reghin Producator
  • Evrika Eurodips S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: imprimare carti, reviste, ziare, pliante, fluturasi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Servicii
  • Ecran Magazin S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, Str. De Mijloc 104A, judetul Brasov. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ecran Magazin S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: tiparire carti si reviste. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Telefax: 0268 411454,0368 401 071, 0368 401 070. Site: www.ecran.ro

Brasov Producator
  • Infiintata in anul 2000, Libraria Celestina este situata in Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei. Firma noastra va pune la dispozitie o selectie a celor mai bune carti existente pe piata, in principal din domeniul cultivarii gustului pentru frumos si al dezvoltarii sufletului. Clientii nostri gasesc o oaza de liniste si pace in tumultul cotidian, iar copiii raman fascinati de bogatia si frumusetea pe care le descopera in cartile adresate lor. Va invitam sa descoperiti si dumneavoastra o librarie mica, dar cu suflet mare!

Bucuresti Distribuitor