Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 279 companii
 • Inca de la infiintare Editura Emia S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Editura Emia S.R.L. produce o gama larga de carti pentru copii si adulti. Firma noastra are o echipa de 11 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Tipografie moderna, executa lucrari de policromie (reviste, pliante, mape de prezentare), precum si tiparituri diverse (carti, tipizate, autocopiativa). Pentru a va convige de calitate si pret va rugam sa ne contactati. Garantam preturi competitive: 0248 - 546 959

 • Techno Media S.R.L., a fost fondata in 1995 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Techno Media S.R.L. se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Techno Media S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Inca de la infiintare Nova BistritaS.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de tipografie - reviste, pliante, cataloage, cutii, carti. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1992, Favisan S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Lugoj, judetul Timis. Compania Favisan S.R.L produce o gama larga de ceaiuri, tincturi, cosmetice naturale, tratamente naturale pentru boli grave, publicare reviste si carti cu tematica medicala. Firma noastra are o echipa de 50 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Favisan S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. www.favisan.ro

 • Corgal Press S.R.L. din Bacau, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de tipografie si editura carte. Compania are un efectiv de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Corgal Press S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Inca de la infiintare Casa Scriitorilor S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca editura carte si difuzare. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Casa Scriitorilor S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Artpress Srl. din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 32 angajati, firma noastra produce o gama larga de carti, reviste, ziare, brosuri, pliante, invitatii, carti de vizita (tipografie si editura). Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Artpress S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 2000. Firma noastra efectueaza servicii de tipografie si editura, in special in domeniul protectiei muncii, situatiilor de urgenta si medicina muncii. In principal, produsele noastre se adreseaza pietei din Romania avand distribuitori si colaboratori in majoritatea oraselor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Apli Soft S.R.L din Deva, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza minitipografie digitala, agentie loto, distribuitoare de automate de bomboane si guma de mestecat. Compania are un efectiv de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Apli Soft S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Infiintata in anul 1994, Edy Optic Ltt S.R.L este situata in Arad, judetul Arad. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de tipografie - imprimare carti, carti de vizita, pliante, brosuri, reviste. Compania are un efectiv de 15 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Edy Optic Ltt S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Forelli Proserv S.R.L., a fost fondata in 1993 in Brasov, judetul Brasov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de agende, carti, reviste, pliante promotionale. Compania are un efectiv de 7 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. In cadrul companiei Forelli Proserv S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Infiintata in anul 1993, scorus impex S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania Sc Scorus Impex Srl va pune la dispozitie servicii tipografice, carti, reviste, pliante de prezentare in industria hoteliera Firma noastra are un personal de 10 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. SC SCORUS IMPEX S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Enter Graphics S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Firma Enter Graphics S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii tipografice, carti, reviste, imprimate. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Enter Graphics S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Editura Etna a fost creata pentru a asigura editarea, publicarea si difuzarea cartilor cu specific medical. In cei 10 ani activitate a contribuit la aparitia unui numar insemnat de publicatii, din care unele au ajuns la a 7-a editie (de ex. Analize Medicale Explicate). Editura noastra este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania si de CNCSIS, membra a Societatii Editorilor Romani si a participat cu stand propriu la principalele targuri de carte din Bucuresti. Actualizat: 14.10.2011

 • Inca de la infiintare Tipografia Milirom Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Milyrom S.R.L efectueaza culegeri de legistlatie silvica, tabele de cubaj pentru lemn rotund, pentru ocoale silvice. Firma noastra are o echipa de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Milyrom S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Milyrom S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Evrika Eurodips S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: imprimare carti, reviste, ziare, pliante, fluturasi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Ecran Magazin S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, Str. De Mijloc 104A, judetul Brasov. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ecran Magazin S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: tiparire carti si reviste. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Telefax: 0268 411454,0368 401 071, 0368 401 070. Site: www.ecran.ro

 • Infiintata in anul 2000, Libraria Celestina este situata in Bucuresti, in cartierul Drumul Taberei. Firma noastra va pune la dispozitie o selectie a celor mai bune carti existente pe piata, in principal din domeniul cultivarii gustului pentru frumos si al dezvoltarii sufletului. Clientii nostri gasesc o oaza de liniste si pace in tumultul cotidian, iar copiii raman fascinati de bogatia si frumusetea pe care le descopera in cartile adresate lor. Va invitam sa descoperiti si dumneavoastra o librarie mica, dar cu suflet mare!