Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 279 companii
 • Prin Libraria Agape ne propunem sa promovam cartea de buna calitate. Oferim carte la preturi competitive. Avem o sala pentru internet si o biblioteca ce insumeaza peste 3000 de volume. In curand vom comercializa si muzica.

Suceava Distribuitor
 • Infiintata in anul 2000, Tipo-Lidana S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca tiparire si editare carti, reviste, brosuri, pliante, afise, formulare tipizate. Firma noastra are un personal de 27 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Tipo-lidana S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Suceava Servicii
 • Serviciile de productie tipografica si publicitara pe care le punem la dispozitie iti sunt destinate pentru a te ajuta sa cistigi cat mai repede noi clienti. Satisfactia cu care pleci astazi de la Musatinii, o vei trai si data viitoare pentru ca proiectul tau este coordonat si executat de o echipa bine pregatita care are experienta unor parteneriate de succes. Te asteptam la Musatinii sa simti bucuria lucrurilor facute bine si cu pasiune! Suntem increzatori ca navigarea pe site-ul nostru va fi placuta si ca informatiile pe care le vei gasi aici te vor ajuta. Pentru intrebari sau sugestii asteptam sa ne contactezi oricind! Vom fi incantati sa primim impresii si sa aflam cum putem contribui si noi la ascensiunea afacerii tale.

Suceava Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Hachette Distribution Services Inmedio S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Cu o echipa de 70 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de presa, ziare cotidiene, reviste, carti, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Hachette Distribution Services Inmedio S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Infiintata in 1994, Marlink Trading S.R.L. si-a inceput activitatea in domeniul tipariturilor cu productia de carte prin propria editura, Editura MarLink. Treptat societatea si-a extins activitatea, astfel incat in prezent oferim servicii complete si de inalta calitate in domeniul tipariturilor, produselor promotionale personalizate, publicitate indoor & outdoor si imprimatelor de securizare: creatie grafica, DTP, pre-press, imprimare/ tipar, finisare si transportul produselor finite la destinatie. Din portofoliul nostru de lucrari enumeram: - carti, reviste, tipizate, pliante, brosuri, etichete, carti de vizita, foi cu antet, plicuri personalizate, notes-uri, invitatii, felicitari, mape si cataloage de prezentare, newsletters, caiete-program pentru spectacole si evenimente culturale, agende, calendare, pungi gadou; - printuri indoor si outdoor: afise, panouri expozitionale, bannere, mash-uri; - produse de identificare-securizare; - produse promotionale inscriptionate: serigrafie, tampografie, transfer termic, gravura, timbru sec/folio, embosare; - obiecte promotionale personalizate; - CD-uri si DVD-uri personalizate. Munca de calitate si seriozitatea ne caracterizeaza.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Photographics Profesional S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Photographics Profesional S.R.L. efectueaza servicii tipografice, carti, reviste, pliante, brosuri, carti de vizita. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1990, Editura Sigma S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 50 angajati, firma noastra efectueaza servicii de editare si comercializare carti scolare (culegeri, manuale, axiliare, beletristica, dictionare, atlase geografice), reviste, ziare, brosuri, pliante, carti de vizita. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri  la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Editura Sigma S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Tipografia Arta imbina în mod fericit atuurile unei afaceri de familie (dedicatie, know-how, coeziune, colectiv unit, flexibilitate, continuitate şi adaptabilitate) cu cerinţele atingerii unui înalt grad de profesionalism pretins de domeniul nostru de activitate foarte concurenţial. Avem solutii complete pentru orice cerinta in domeniul tiparului offset plan si al tiparului digital. Tipografia Arta S.R.L. are o echipa de peste 23 angajati cu o impresionanta experienta in productia tipografica. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. In mod complementar, in ultimii ani am inceput sa exportam tiparituri din ce in ce mai mult in tari cum ar fi: Franta, Italia, Elvetia, Norvegia, Danemarca, USA, etc. Aceasta constituie o dovada in plus pentru nivelul de calitate si servicii atins. Suntem convinsi ca raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata. Cautam intotdeauna sa satisfacem cerintele clientilor si partenerilor nostri. Suntem determintati sa va demonstram si dumneavoastra acelasi lucru. Ne puteti contacta pentru orice solicitari de informatii tehnice si cereri de calculatii preturi.

Cluj Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2004, Pastel Print S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania Pastel Print S.R.L. produce o gama larga de tipar digital, servicii de copiere, imprimare carti de vizita, printuri personalizate. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Pastel Print S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Pastel Print S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Apollo Moldoveanu S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Apollo Moldoveanu S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de legatorie carti,lucrari de diploma, teze de doctorar, indosarieri cu spirala, laminari. Compania noastra are un personal de 17 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Apollo Moldoveanu S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1993. Ceea ce isi propune firma Antar Ed S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de editare carti, reviste, ziare. Compania noastra are un personal de 2 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Abeoma Impex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de editare si comercializare carti (beletristica, carti pentru copii), casete video. Compania are un efectiv de 3 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Abeoma Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 7 angajati, firma noastra produce o gama larga de: carti beletristica, tehnice, folclor, poezie, romane. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Eta Editura S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Tipographic S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Miercurea Ciuc, judetul Harghita. Firma Tipographic S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de tiparire carti, ziare, reviste, brosuri, pliante, carti de vizita, etichete. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Tipographic S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Inca de la infiintare Digital Data Computer S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Digital Data Computer S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca: carti de specialitate academice. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Digital Data Computer S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Digital Data Computer S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2000, Sonet S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de carti, rechizite, caiete, ustensile de scris, pixuri, creioane, stilouri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Drobeta Turnu Severin Distribuitor
 • Inca de la infiintare Editura Marist S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in editarea si tiparire carti, brosuri, carti de vizita, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Editura Marist S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Baia Mare Servicii
 • Suntem o companie localizata in Baia Mare, judetul Maramures, si infiintata in anul 1998. Avand 17 angajati, firma noastra efectueaza servicii de tiparire carti, reviste, brosuri, pliante, etichete. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Cromatica Press S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Baia Mare Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Focsani, judetul Vrancea. Ceea ce isi propune firma Cuvantul S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca: carti, hartie, caiete, pixuri, icoane, carti religioase. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Cuvantul S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Cuvantul S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Atec Srl, a fost fondata in 2000 in Focsani, judetul Vrancea si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 20 angajati, Atec S.R.L efectueaza servicii de tipografie - carti, reviste, ziare, etichete, afise, postere, brosuri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Atec S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Atec S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Focsani Servicii