Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 279 companii
 • O firma care distribuie exclusiv material didactic destinat studiului chitarei; deocamdata doar o singura publicatie editoriala si anume "Manual de chitara pt incepatori" si DVD auxiliar care contine 79 fisiere AVI cu exemplificarile video ale exercitiilor si pieselor din manual.

Cluj Napoca Producator
 • Pal Grafic 96 este o prezenta activa pe piata romaneasca fiind permanent interesata de nevoile clientilor, bazata pe dezvoltare inovatie, competenta, spirit de echipa, dispund de personal calificat in domeniu.

Bucuresti Producator
 • Oracoul Ingerilor este simultan: • o ENCICLOPEDIE A IERARHIILOR ANGELICE in sinteza, o forma de cunoastere, inspiratie si iubire • PRIMUL ORACOL ANGELIC din Romania, o forma de arta divinatorie angelica care ne ajuta in mod intuitiv in problemele de zi cu zi, în afaceri, în relaţiile de iubire, în carieră, în evoluţia spirituală, dar şi în momentele de cotitură ale vieţii. • o forma de ICONOGRAFIE ANGELICA care cuprinde 36 ILUSTRARI SIMBOLICE (cartonase) ale ierarhiilor angelice insotite de sugestii benefice inspirate care ne ajuta in evolutia personala, in comuniunea cu taramurile si lumile angelice, in meditatie, rugaciune sau introspectie • o forma de ARTA OBIECTIVA sau chiar o forma de ArtTerapie • un CADOU sau un DAR inspirat si frumos prezentat. Site: www.oracolul.ingerilor.ro

Bucuresti Altul
 • Editura Lumen din Iasi va ofera un bogat sortiment de carte in domeniile stiinte sociale, psihologie, jurnalism, stiinte juridice. (asistenta sociala, stiinte politice, sociologie), filosofie, filologie, stiinte juridice, stiintele educatiei, carte tehnica, arta, literatura. Editura Lumen deruleaza Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori (selectia si publicarea unor lucrari valoroase realizate de tineri cercetatori), Programul de sutinere editoriala a cadrelor didactice (editarea si publicarea lucrarilor cu continut educatinal). In cadrul activitatii editoriale, se desfasoara concursul national de creatie literara Poezia Tineretii. Editura Lumen ofera servicii editoriale, pentru publicare si editare de carte, reviste etc. Editura Lumen este recunoscuta ca Editura Stintifica de catre CNCSIS. Revista de Cercetare si Interventie Sociala (Holt Romania si UAI Cuza Iasi) publicata in Editura Lumen, edte de asemenea recunoscuta ca Revista Stiintifica de catre CNCSIS. Editura Lumen este membra Grupului Editorial LUMEN Media Detalii la www.edituralumen.com unde Puteti descarca oferta editoriala a Editurii Lumen, si puteti afla informatii suplimentare despre Programul editorial de promopvare a tinerilor cercetatori.

Iasi Producator
 • Tipografia Print Multicolor, cea mai importanta din Moldova, si-a inceput activitatea la 1 octombrie 1993, fiind prima din Romania care tiparea in sistem offset. S-a inceput cu prima editie a cotidianului Monitorul. In scurt timp aici si-au tiparit editiile si alte ziare importante. Lucram pentru Ziarul de Iasi, Ziarul de Vrancea, Obiectiv Vaslui, Monitorul de Suceava, Gandul, Libertatea, ProSport, Evenimentul Zilei, Piata imobiliara, Piata de Est, Metropolis etc. Incepind cu anul 1997, odata cu instalarea liniilor de legatorie si finisare si de celofanare la cald, am reusit cu succes intrarea pe piata cartii din Romania. In cei aproape noua ani de activitate in acest domeniu, ne-am consolidat pozitia, astazi avind colaborari reusite si solide cu edituri importante precum Grupul Editorial All, CH Beck, Brandbuilders, Vremea, Elit, Trei, Curtea Veche, Polirom, Sophia, Compania, Sihastria, Hamangiu, Institutul European, Deisis, Grupul Editorial Superexim, Karpatia etc. Ne-am dezvoltat odata cu piata, am investit in echipamente si in oameni pentru a putea oferi servicii tipografice complete.

Iasi Servicii
 • Pentru dezvoltarea Afacerii si Firmei Dv. , SC Ganesha Publishing House Ltd-SRL este la dispozitia Dv. pentru realizarea tuturor materialelor tipografice de care aveti nevoie: Cataloage, Brosuri, Pliante, Afise, Mape, Ambalaje (cutii, blistere, display-uri), etc., precum si orice alte servicii tipografice: Design, Pre-Press, Tipar, Legatorie. Toate acestea se realizeaza in cele mai bune conditii de CALITATE, RAPIDITATE, PRET minim. Tel: 021-423.20.58

Bucuresti Servicii
 • Editura si tipografia MEDRO executa: - materiale publicitare: pliante, afise, fluturasi, cataloage de prezentare, mape, carti de vizita, foi cu antet, etichete etc. - carti, reviste, diplome, agende, calendare.

Bucuresti Servicii
 • Editura noastra ofera cele mai bune servicii de editare a cartilor in tiraje de cel putin 50 de exemplare la preturi competitive si in conditii grafice deosebite.     Toate cartile tiparite in cadrul editurii noastre au girul Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Vanju Mare Servicii
 • EDITURA VINEA a fost creat n 1991 si este prin excelent o editur de poezie. Colectia cea importantă: Editii Definitive, cu dou serii distincte: Scriitori romni contemporani (aici sunt antologati cei mai importanti poeti de azi) si Patrimoniu. Alte colecţii de poezie:  Debut; Nouzeci;  Koh-i-noor;  Diferente; Soliloc;  ins-URGENT; Biblioteca 2000 Plus; Vinea Internaţional; Ediii bilingve; Poezie universal; Ediii bibliofile ş.a. Alte colecţii: Istorie literar; memorialistic. jurnale. Corespondent; Scrieri; Proz contemporan; Albume.

Bucuresti Producator
 • SC Geostar Com srl este infiintata in 1995, principala activitate fiind efectuarea de transporturi de calatori. Pe parcursul timpului societatea si-a diversificat activitatea, introducandu-si ca a doua activitatea si cea de tipografie. Producem hartie igienica, caiete, pliante,etc.

Slobozia Distribuitor
 • Editura IRECSON a publicat, pana in prezent, lucrari cu profil financiar-bancar si economic, lucrari din domeniul turismului si al managementului afacerilor. Beneficiind de experienta Institutului de peste 15 ani de cercetare si studiere a pietei, Editura IRECSON si-a asigurat colaborarea unor profesionisti cu experienta in publicarea de carte; lucrarile editate au starnit interesul publicului mai ales prin valoarea practica, aplicativa, a metodologiilor si prin abordarea moderna si sintetica.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra ofera servicii de: - consultanta in afaceri si start-up si publicare cursuri si carti afaceri - Sprijinirea in cautarea de parteneri, clienti si proiecte. - Diseminarea proiectelor evaluate de partneri si sau clienti - Stimularea apropierii inovatiei sectorul de transporturi, logistica si constructii si in propunerea pregatirii de proiecte. - Organizing workshopuri si de intalniri de brokerage de marfuri si transport ca forma cea mai avansata de comunicare si de training precum si cea de schimb de informatii, idei si de proiecte. - Oportunitati locale, regionale si de cooperare internationala cu alte companii, asociatii, institute de cercetare si parcuri tehnologice, universitati si profesionisti din industria Europeana a constructiilor si transporturilor si a fondurilor. - organizarea in Bucuresti de sedii ptr reprezentare si sau depozitare la solicitare expresa a clientilor. - importul direct, distributie si vanzare directa de sisteme de incalzire prin panouri solare la pret fabricant - executarea de website-uri la cerere la preturi modice sau publicitate pe internet.

Bucuresti Servicii
 • - tipareste carti, reviste, ziare, planse scolare, harti, albume, carti de vizita. - plastifiaza si executa legatorie clasica si cu arc. - editeaza, listeaza si tehnoredacteaza diverse lucrari. - executa ecusoane si carnete de note pentru elevi. - difuzare presa si carte

Craiova Producator
 • Grupul MLADINSKA creeaza si comercializeaza produse si servicii cu scop educational si cultural. Prezenta in mai multe tari permite o politica editoriala coerenta si articulata de care beneficiaza cititorul. Compania Mladinska Knjiga produce produse educationale. Carti, dictionare si enciclopedii, produse destinate educatiei copiilor din scolii, licee, produse educationale pentru oameni de afaceri.

Bucuresti Producator
 • Editura functioneaza din anul 1998 si este specializata in co-editari de titluri de succes pentru copii (la unele titluri am ajuns la editia 14 in 9 ani!), in colaborare cu edituri de prestigiu din Italia, Belgia, Germania, Spania, Anglia, etc. Cartile sunt tiparite in strainatate, in tipografii moderne � au deci o calitate deosebita, corespunzatoare standardelor europene �, si sunt vandute in toata tara prin retelele de librarii, prin retelele de hypermagazine Carrefour, Cora, Auchan, Spar, prin Librariile Humanitas, Carturesti, OMV, etc. Suntem preocupati sa facem carti pentru copiii intre 0 si 8 ani, dar nu frumoase, ci CELE MAI FRUMOASE! Din acest motiv grafica ocupa un loc primordial in politica noastra editoriala. Producem circa 60 � 70 de titluri pe an. Acestea sunt carti cu povesti clasice sau mai putin cunoscute, carti cu imagini tridimensionale, carti cartonate pentru cei foarte mici, cu ferestruici, cu puzzle, carti cu insertii textile, carti educative, carti cu autocolante, carti sonore, carti de colorat, etc. In general realizam carti-unicat pe piata noastra, atat in ce priveste conceptia, cat si grafica sau tiparul. In acest moment "Cartea bebelusului", "366 Povesti minunate pentru adormit copiii" sau "Cele mai frumoase povesti din lume" sunt bestseller-uri in Romania. In curand vom da curs contractului cu Warner Bros si vom lansa pe piata romaneasca carti cu toate personajele Looney Toons, mult indragite de copii. Ca sa vedeti cartile pe care le producem, va rugam sa vizitati site-ul nostru www.EdituraCRISAN.ro , unde fiecare carte este prezentata amanuntit � coperta, imagini de interior si descriere, stare carte, pret, etc.

Deva Producator
 • SC ERANOSS SRL este o companie axata in special pe EDITAREA DE CARTE cat si tiparirea de materiale publicicitare. Servicii oferite: editare, multiplicare, legare carte, promovare promotii publicitare.

Sibiu Producator
 • S.C. ANGEL STYLE DESIGN  este o societate in continua dezvoltare, cu dorinta de a reusi sa raspunda cu promptitudine tuturor cerintelor in materie de publicitate si nu numai. Oferim solutii eficiente, seriozitate, rapiditate si flexibilitate. IMPRIMARI TRICOURI, CANI, SPECI, FARFURII Serviciile oferite de noi vor fi asa cum va doriti: profesionale, prompte, rapide si serioase. Totul pentru un serviciu  impecabil cu o economie de timp pretios pentru dumneavoastra. NOI SUNTEM FLEXIBILI! VENIM CAND DORITI! VA ASCULTAM DORINTELE SI LE INDEPLINIM.

Constanta Producator
 • Bun venit la Anticariat Kafka, cel mai complet anticariat online si distribuitor de carte din Timisoara Romania. Noi va oferim carte veche, carte interbelica, reviste si almanahuri, atat in limba romana cat si n limbile engleza, germana, franceza si maghiara.

Timisoara Distribuitor
 • In decursul celor 20 ani de experienta am creat un standard al calitatii si seriozitatii in furnizarea produselor si serviciilor tipografice si de editura de inalta calitate la preturi imbatabile. Inca de la infiintare ne preocupam atat de imbuntatirea calitatii produselor si serviciilor tipografice si de editura oferite Clientilor nostri, cat si de oferirea acestora la preturi greu de refuzat si in cel mai scurt timp. De aceea, in ultimii 6 ani ocupam o pozitie superioara in topul societatilor tipografice care furnizeaza produse tipografice in favoarea unitatilor de stat cu specific medical si nu numai. Oferim Clientilor nostri intreaga gama de servicii de grafica, design si editare in vederea tiparirii diverselor produse tipografice cum ar fi: afise/postere, brosuri, carti, reviste, carti de vizita, caiete, cataloage, meniuri, prospecte, fluturasi/flyere, foi antet, pliante,mape, materiale promotionale, formulare fiscale, formulare medicale, orice model de tipizate. Serviciile de tipar oferite sunt fie tipar full color (tipar digital sau tipar ofset), fie tipar monocrom, pe orice suport de hartie. Clientii nostri se bucura de garantia unei ireprosabile calitati a produselor si serviciilor oferite, precum si de seriozitatea si profesionalismul echipei noastre! Calitate exceptionala cu timp de livrare minim la preturi garantat Imbatabile! Va invitam sa faceti cunostiinta cu produsele si serviciile noastre. Pentru noi: „Experienta vorbeste de la sine!”

Craiova Producator
 • Va prezentam cartile aparute sub sigla editurii Musatinia: Curcubeu într-o peniţă Autor: Mădălina Gavrilă Prefaţa: Emilia Ţuţuianu Pegasul dă cu copita Autor: Constantin Bârjoveanu Album de artă: Constantin Bârjoveanu Autor: Emilia Ţuţuianu şi Profira Bârjoveanu Cronica pisălogului: Autor: Constantin Bârjoveanu Monografia satului Cordun Autor: Constantin Tudor Prefaţa: prof.univ.dr.emerit Tudor Ghideanu Constantin Noica în context european Autor: Emanuela Biru Starţun între temniţă şi vecie: Autor: Victor Leahu Mioriţa. Mit triadic Autor: Gheorghe A.M.Ciobanu Ora de religie, clasa a V-a Autor: Lica Mioara, Daniela Coşa, Anca Preda Ora de religie, clasa a VI-a Autor: Lica Mioara, Daniela Coşa, Anca Preda Sentimente metalizate         Autor: Cecilia Bănică Pal Prefaţa: prof.univ.dr.emerit Tudor Ghideanu Nelinişti fireşti: Autor: Cecilia Bănică Pal Prefaţa: prof. univ. dr. emerit Tudor Ghideanu Mileniul trei pe portativ. Ontifonismul         Autor: Gheorghe A. M. Ciobanu Prefaţă: Liviu Dănceanu Primii fiori         Autor: Gheorghe A.M.Ciobanu Amintiri versificate                                 Autor: Ştefan Avădanei Muzeul de Artă de Artă Roman Autor: Minodora Ursachi Nimbul crizantemei Autor: Ioan Cârnu O antologie a literaturii nemţene Autor: Laurian Ante Prefaţa: istoric Ion Rotaru Biblioteca „George Radu Melidon” Roman Autor: Dana Vega, Maria Vartolaş Acatistul Sf.Înger Păzitor Autor: Pr. Filaret Teodorescu Chronica Romanului şi a Episcopiei de Roman Autor: Ştefănescu Melchisedec Prefaţa: prof.univ.dr.emerit Tudor Ghideanu Zboruri întrerupte: Autor: Emil Bucureşteanu şi Emilia Ţuţuianu Dospinescu

Roman Servicii