Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 280 companii
 • Educational Center a aprut pe piata de carte straina din Romania ca importator si distribuitor de carte de limba engleza - Oxford University Press ca mai apoi sa-si difersifice orientarea spre alte edituri de carte engleza dar si germana, italiana si spaniola. De mai bine de 17 ani ne straduim sa oferim o larga selectie de carti pentru invatarea limbilor straine de inalta calitate si la preturi competitive atat pentru invatamantul de stat cat si cel particular. In centrele noastre din Bucuresti, Brasov, Constanta, Ploiesti, Sibiu gasiti cursuri, gramatici, dictionare, literatura clasica si moderna, carti pentru copii, metodica predarii limbilor straine si alte materiale auxiliare CD-uri, DVD-uri etc de la editurile RICHMOND PUBLISHING, GARNET EDUCATIONAL, MCGRAW HILL OXFORD, BROOKMEAD ELT, DELTA, SCHOLASTIC, PENGUIN, DK, LADYBIRD, HUEBER, LANGENSCHEIDT, DUDEN, ALMA, SANTILLIANA. Totodata, Educational Centre este si distribuitor de carte de interes academic: medicina, drept, economie, tehnica, arte etc. de la cele mai renumite edituri internationale. Organizam in exclusivitate examenele Trinity College care dezvolta si testeaza aptitudinile de comunicare in limba engleza de la gradinita pana la bacalaureat, pentru studiu academic sau la locul de munca. Educational Centre organizeaza periodic seminarii de instruire pentru profesori venind astfel in ajutorul cadrelor didactice.

Bucuresti Sector 1 Importator
 • Am individualizat activitatea de imprimare datorită cererilor de tipărituri foarte diversificate, în tiraje mici şi foarte mici. În consecinţă, ne-am specializat în tipar digital, soluţia cea mai viabilă pentru client, din punctul de vedere al costurilor. Viteza şi calitatea execuţiei sunt termenii cheie ce ne definesc. Lucrăm peste program chiar şi pentru comenzi mici iar consilierea editorială este gratuită.

Bucuresti Producator
 • ADVICE MEDIA este o companie specializata in tipar digital (tiraje mici si medii), ce executa pe echipamente profesionale o gama larga de tiparituri publicitare: carti de vizita, pliante, brosuri, mape prezentare, cataloage, foi cu antet, plicuri personalizate, ecusoane, invitatii, carti, reviste, lucrari atipice, printuri A4-A3+. Pentru toate comenzile din Iasi asiguram livrarea acestora la sediul beneficiarului. Pentru comenzile din afara orasului Iasi livrarea se face prin curierat rapid sau posta, taxele fiind suportate de firma in cazul in care valoarea este mai mare de 500RON. Advice Media isi doreste sa fie cunoscuta in special prin calitatea produselor sale, termenele scurte de executie si prin modul flexibil in care colaboreaza cu clientii. Spre deosebire de o tipografie offset, o tipografie digitala este recomandata pentru volumele mici si mijlocii de tiparituri, pentru timpul scurt de procesare a comenzii si pentru calitatea tipariturilor datorita culorilor vii utilizate.

Iasi Servicii
 • Tipografia EUROCOLOR Srl. are ca obiect de activitate productie si servicii tipografice. Pentru a satisface cerintele clientilor nostrii, raspundem cu promptitudine cererilor de oferta, preturile practicate sunt mici. Clientii nostri se bucura de garantia unei ireprosabile calitati a produselor si serviciilor oferite, precum si de seriozitatea si profesionalismul echipei noastre !

Zalau Producator
 • Bazata pe o experienta de mai multi ani in domeniul distributiei de carte, SC Semari SRL doreste ca prin intermediul acestei librarii virtuale sa depaseasca limitele peretilor unei librarii clasice si sa se adreseze iubitorilor de carte din intreaga tara.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, MG Pass Srl este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, societatea noastra efectueaza in tiraje mici si medii tiparituri publicitare, reviste, pliante, brosuri, etichete, formulare contabile-tipizate etc. Prin serviciile noastre dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri astfel incat sa fim un partener de incredere. VA ASTEPTAM!

Iasi Producator
 • Companie din 1991, cu profil principal pe tipografie, produse de serie mica si mijlocie. Produsele sunt atat carti, cat si reviste, pliante in policromie, carti de vizita, invitatii de nunta, cutii pentru cosmetice si medicamente etc.

Bucuresti Producator
 • AVANGARD MEDIA este editorul si proprietarul publicatiei Ziarul de Stiri (publicatie cu peste 4 ani de aparitie neintrerupta). Pentru viitorul apropiat, urmarim tranformarea acestei publicatii in cotidian national. Pentru acest obiectiv te vrem alaturi de noi!

Bucuresti Altul
 • Compania Fidias Print, distribuie la nivel national si international lucrari de referinta tiparite pretutindeni, atat enciclopedii sau dictionare generale, cat si tematice, care acopera toate domeniile cunoasterii umane. In prezent lucram cu mai mult de 300 de edituri si grupuri editoriale din tara si strainatate. Gratie acestor colaborari, dispunem de o oferta diversificata, putand veni in intampinarea solicitarilor multivolum, carte de stoc, cat si a doritorilor de carte de stricta specialitate - in regim de comanda ferma si putem efectua la cerere, pe baza de contract, distributia cartii editate de dvs in regie proprie. Printre colaboratorii nostrii se numara bibliotecile, institutiile de cercetare si documentare, institutiile de invatamant - prescolar, scolar, liceal si universitar, organizatiile guvernamentale si nonguvernamentale, cat si persoanele fizice, carora le oferim lucrari din cele mai diverse domenii: carte academica, carte educationala, carte pentru copii, albume de arta, etc. Fidias Print va sta la dispozitie si cu serviciul de editare carte prin intermediul Editurii THEMIS BOOK, care apartine companiei noastre si ofera servicii complete la preturi minime si calitate maxima. Colaborarea cu noi, presupune sa apelati la o echipa de tineri specializati care garanteaza gasirea solutiei optime si rentabile pt achizitia de carte, material sportiv, material didactic si tehnica de laborator precum si mobilier destinat institutiilor publice. Distributia se realizeaza prin retea proprie, parcul auto dispunand de masini performante de ultima generatie cara va stau la dispozitie 24 din 24 de ore prin intermediul agentilor nostri de vanzari prezenti pe intreg teritoriul tarii.

Targoviste Distribuitor
 • Va oferim posibilitatea de a consulta catalogul nostru si de a efectua comenzi online pentru cartile care va intereseaza. Deoarece mentinem neincetat legatura cu distribuitorii nostri, avem intotdeauna o informare exacta asupra cartilor ce se afla in stoc, asupra noilor aparitii si asupra celor in curs de aparitie. Pana in prezent lucram cu aproximativ 200 de edituri, urmand ca in scurt timp numarul acestora sa fie din ce in ce mai mare, pentru ca cititorul sa poata alege dintr-o gama cat mai variata, potrivit nevoilor sale.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma EXPERT CONSULT doreste sa vina cu solutii pentru imaginea firmei dumneavoastra prin serviciile de creatie publicitara oferite:  Editare: carte, cataloage, albume, rapoarte anuale, bilanturi;  Agende, calendare si felicitari personalizate;  Creatie si realizare grafica tiparituri publicitare: pliante, flyere, brosuri, cataloage, mape de prezentare, afise, postere, agende, calendare, felicitari, bannere;  Personalizari    obiecte promotionale: pixuri, cani, brichete, tricouri, uniforme, placute gravate, sepci, agende, calendare, CD-uri, etc.;  Design si grafica elemente de identitate a firmei: legitimatii, ecusoane, carti de vizita, foi cu antet, plicuri cu antet, tipizate;  Etichete si ambalaje personalizate, pe diverse suporturi;  Copywritting - conceptie si editare text materiale de prezentare sau de promovare;  Branding - crearea identitatii firmei prin elemente vizuale distincte: sigla, logo, slogan;  Printuri pentru materialele clientilor nostri, grafica si machetare publicitara, scanare si prelucrare imagini, probe de tipar (proof-uri digitale), imprimare alb-negru pe suport din hartie si calc. Nota: La cerere, personalizam orice produs pe care il doriti prin urmatoarele procedee: • gravura • serigrafie • tipar digital • tipografie • tampografie • flexografie

Bucuresti Servicii
 • Companie in plina dezvoltare, echipa tanara, ambitioasa, specializata in editarea de manuale in limba franceza, diverse proiecte in Word, Excel, Adobe, Adobe Photoshop. Speram ca profilul companiei noastre sa va atraga.

Campina Servicii
 • Societate cu profil tipografic. Societatea produce o mare categorie de produse tipografice si publicitare. Deasemenea detine o retea de distributie formata din 30 de puncte de lucru, precum si de o editura acreditata.

Iasi Producator
 • Un nou concept de publicitate in Romania. Cautam colaboratori in Iasi. Te gandesti sa incepi o afacere? Saturat de atatea francize scumpe? Cauti o idee de afacere originala, testata de companii de succes din strainatate? Vrei o rapida intoarcere a investitiei?

Iasi Distribuitor
 • Mirion Press este o companie cu capital integral privat ce activeaza pe piata internetului romanesc, distribuind carti si reviste juridice in Romania si nu numai. Echipa noastra garanteaza celeritate !

Bucuresti Distribuitor
 • Editura Cadmos si-a inceput activitatea in octombrie 2007. Avem un pachet de proiecte in derulare si o serie de colaboratori cu activitati complementare, pentru a asigura o calitate ireprosabila serviciilor noastre.

Bucuresti Servicii
 • Aparuta in peisajul publicistic romanesc in anul 1995, Editura National s-a impus pe piata cu titluri din domeniul medical. Ulterior, si-a largit activitatea lansand colectii diverse cu ajutorul carora s-au promovat titluri din sfera literara pana la cele din sfera economica sau juridica.

Bucuresti Producator
 • Firma ofera servicii complete de creatie publicitara pornind de la produsul de baza: fotografia profesionala. Punem la dispozitia clientilor nostri fotografii artistice si comerciale sau unul dintre urmatoarele produse: tiparituri (calendare, felicitari, company profile, cataloage de produs), produse multimedia (cd-uri, site-uri comerciale). Din 2003 firma devine si editura, sub sigla careia s-au publicat: albumul de fotografie ”Un exercitiu de privire: Brasovul vazut de Mihai Moiceanu”, cd-ul multimedia “Pleoapa Carpatilor”, postere si vederi.

Brasov Producator
 • NOI Distributie, importator si distribuitor de carte si produse multimedia, ofera o gama variata de titluri lansate de peste 350 de edituri si grupuri editoriale din intraga lume dintre care subliniem: Taschen, Wordsworth, Ullmann, Parkstone, Penguin, Gallimard, Thames&Hudson, Flammarion, Phaidon, Antique Collectors Club, DK, Larousse, Le Robert, Lonely Planet. Din fondul de carte romaneasca si produse multimedia se distribuie albume si cdrom-uri editate de NOI Media Print, despre istoria si cultura nationala, casete video si dvd-uri cu filme artistice si documentare, produse de Campion, Ager Film. Pentru NOI Distributie, comunicarea cu cititorii si iubitorii de carte frumoasa nu ar fi fost posibila fara excelenta colaborare cu partenerii sai, carora le multumim si ii invitam sa ne insoteasca in continuare pe acelasi drum.

Bucuresti Import - Export
 • Companie de cartografie, AGC Busman SRL a reusit sa se evidentieze inca de la inceput pe piata prin calitatea produselor sale, reusind sa castige in foarte scurt timp o pozitie solida, fapt dovedit de aprecierea de care se bucura harta Bucurestiului, ajunsa deja la a 10-a editie. Pornind de la harta Bucurestiului, la care s-au adaugat apoi si alte harti ale oraselor din Romania, AGC Busman si-a propus sa ofere clientilor sai planuri si atlase de o calitate superioara, in care accentul se pune pe acuratetea detaliilor in ideea de a prezenta informaţii corecte, in acord cu realitatea din teren. Avand o echipă de oameni pasionati de domeniul cartografiei, compania merge pe ideea profesionalismului si a dedicarii in tot ceea ce realizeaza. Astfel, AGC Busman a reusit sa acumuleze experienta necesara pentru a scoate pe piata materiale de o calitate si un mod de realizare net superior fata de ceea ce exista pana atunci, la standarde echivalente cu cele ale liderilor mondiali din domeniu. Hartile noastre se evidentiaza prin urmatoarele caracteristici: Acuratete si detalii Design foarte bun Suprafata mare de acoperire Actualizare constanta si atenta

Bucuresti Producator