Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 283 companii
 • Ars Docendi este o editura cu profil academic si cultural in cadrul Universitatii din Bucuresti, avand autonomie functionala si statut distinct. Este recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice si membru deplin al Asociatiei Editorilor din Romania.

Bucuresti Altul
 • G. Canale & C este o companie internationala care opereaza in industria tipografica de peste 100 de ani. Prima tipografie G Canale & C a fost deschisa in 1915, la Torino. Astazi G. Canale & C este un grup de dimensiuni europene cu peste 400 de angajati si isi desfasoara activitatea in trei sedii in Italia si Romania. Unitatiile productive ale G. Canale & C se afla printre cele mai avansate companii din punct de vedere tehnologic din Europa, in domeniul tipografic. G. Canale & C tipareste peste 60 de milioane de carti si reviste in fiecare an fiind un important furnizor de tipar pentru piata internationala. Printre clientii companiei se numara cele mai mari case editoriale si grupuri media din lume cum ar fi: Hachette, Larousse, Le Lombard, Ballon, Disney, Lingen, Dupuis, Dargaud, Phaidon Press, Taschen, Michelin, Marie Claire, Lingen Verlag, Random House, Frechverlag, Carlsen si multi altii. G Canale & C Romania si-a inceput activitatea in anul 2005 si in prezent tipareste produse de cea mai inalta calitate pentru clientii sai din: Franta, Marea Britanie, Belgia, Germania, Italia, Rusia, Grecia. In Romania, G. Canale & C este gestionata de o echipa multinationala de profesionisti tineri, dedicati, cu experienta notabila in industria tipografica.

Pantelimon Producator
 • Compania Editura Themis, distribuie la nivel national si international lucrari de referinta tiparite pretutindeni, atat enciclopedii sau dictionare generale, cat si tematice, care acopera toate domeniile cunoasterii umane. In prezent lucram cu mai mult de 300 de edituri si grupuri editoriale din tara si strainatate. Gratie acestor colaborari, dispunem de o oferta diversificata, putand veni in intampinarea solicitarilor multivolum, carte de stoc, cat si a doritorilor de carte de stricta specialitate - in regim de comanda ferma si putem efectua la cerere, pe baza de contract, distributia cartii editate de dvs in regie proprie. Printre colaboratorii nostrii se numara bibliotecile, institutiile de cercetare si documentare, institutiile de invatamant - prescolar, scolar, liceal si universitar, organizatiile guvernamentale si nonguvernamentale, cat si persoanele fizice, carora le oferim lucrari din cele mai diverse domenii: carte academica, carte educationala, carte pentru copii, albume de arta, etc. Colaborarea cu noi, presupune sa apelati la o echipa de tineri specializati care garanteaza gasirea solutiei optime si rentabile pt achizitia de carte, material sportiv, material didactic, rechizite, articole birotica si papetarie, precum si jucarii si jocuri educationale.

Pitesti Distribuitor
 • In momentul de fata compania dispune de o tehnologie pre-press si press avansata prin care se acopera o gama variata de executie servicii. Producție de carte legată și brosată, reviste, ziare, tipărituri comerciale (postere, cataloage, prospecte, pliante, broșuri, etichete, etc.), imprimate administrative, bilete de spectacol, cărti de vizită etc., realizate pe masini rotative sau cu hârtie in coli, în format maxim de 72 x 102 mm, cu un gramaj al suportului incepând cu hârtie de 45 g/mp, până la cartoane cretate mate sau lucioase de 350 g/ mp. Grafica si machetare, scanari, prelucrari digitale de imagini, expuneri digitale pe imagesetter “Linotronic 330”. Servicii de pregătirea formei de text şi ilustraţie (pentru procedeul Computer to plate). Executie pe placi offset cu Computer To Plate - procedeu de tiparire bazat pe capacitatea de a respinge a apei intre zonele imprimabile şi neimprimabile ale formei de tipar. Pe placa tipografica offset zonele imprimabile lipofile (atrag substantele grase) absorb cerneala pe baza de uleiuri iar zonele neimprimabile (albe) hidrofile resping cerneala şi atrag apa utilizata in procesul de imprimare. In felul acesta se obtin zone distincte de apa si cerneala care compun imaginea ce urmeaza a fi imprimata. Tiparul offset este in procedeu indirect, deoarece imaginea formata pe placa se transfera pe cilindrul de cauciuc, care apoi îl transfera pe hartie. Atelierul nostru de legatorie ofera o gama larga de papetarie, agende din piele, agende imitatie de piele, suporturi de carti de vizita, clasoare, jurnal de calatorie, etc.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie internationala care se ocupa cu prezentarea, promovarea, distributia si vanzarea de carti in unitatile de invatamant, banci, cabinete medicale, etc. Compania functioneaza pe piata din Romania de peste 4 ani.

Iasi Distribuitor
 • Compania Prior Media Group a fost fondata in anul 1993, avand ca obiect de activitate editarea, traducerea, importul si distributia de manuale scolare sau universitare dar si a celor mai importante lucrari de referinta si tematice tiparite in lume.

Bucharest, Romania Altul
 • Platforma de self-publishing, editura si librarie electronica. Oferim servicii editoriale simplu de folosit, precum si reduceri Membrilor nostri. Autorii care isi publica opera alaturi de noi pot crea un Cont de Autor gratuit prin intermediul caruia isi vor gestiona profilul public, descrierea cartii, isi pot vizualiza situatia la zi a vanzarilor, etc.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu vanzare carti, ceaiuri, papetarie in magazinele proprii si online pe www.librariileralu.ro. Vindem  carti de beletristica, albume, drept, medicina, psihologie, carti de copii, pedagogie, religie, paranormale, etc.

Brasov Altul
 • Infiintata in anul 2000 Sc Heidelberg Graf Srl isi desfasoara activitatea in domeniul serviciilor tipografice si productiei publicitare. Heidelberg Graf dispune de personal cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Servicii oferite: tipar offset si digital, prelucrare grafica digitala si operatiuni de finisare. Produse oferite: imprimate tipizate, pliante, afise, fluturasi publicitari, mape de prezentare, brosuri, reviste, carti, carti de vizita, etichete, meniuri, calendare personalizate si alte materiale publicitare.

Constanta Servicii
 • Editura Ars Docendi este o editura cu profil academic si cultural in cadrul Universitatii din Bucuresti, avand autonomie functionala si statut distinct. Este recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii stiintifice si membru deplin al Asociatiei Editorilor din Romania.

Bucuresti Servicii
 • Daca ai nevoie de: - cataloage - pliante - flyere - mape cu/fara continut - carnete vouchere - orice alte materiale de promovare pe suport de hartie, Trimite-ne o cerere de oferta si-ti promitem cele mai bune preturi, insotite de calitate si seriozitate pe masura.

Dobroesti Producator
 • Agentie de publicitate si editura. In cei peste 10 ani de experienta am oferit solutii cat mai complete. Obiectivul cu care am plecat la drum este acela de a construi o companie puternica, in masura sa oferim clientilor nostri o gama completa de produse. Dezvoltarea constanta si diversificarea permanenta a produselor realizate, alinierea la tendintele pietei sunt partile importante ce au condus la consolidarea increderii partenerilor nostri! Abordam o pozitie creativa si profesionala in relatia cu clientii. Asiguram intregul proces de la concept graphic, prelucrare grafica, DTP, print la cele mai inalte standarde, pana la livrare!

Pitesti Producator
 • Oferim Consiliere duhovniceasca, asistenta sociala , diferite programe cu tinerii, ajutorarea orfanilor si a vaduvelor, programe educationale, pelerinaje cu credinciosii la diferite manastiri din tara si strainatate, etc.

Parva Servicii
 • Legătoria Arta Cărții este un atelier nou înființat menit să readucă în actualitate metodele tradiționale de legătorie, împreună cu materialele originale ale maeștrilor (legăturile în piele decorate cu unelte de mână în foiță de aur și marmorare manuală), dar și cu materialele uzuale ale pieței moderne (imitații de piele și piei ecologice, imprimări în folio și în sec, hârtii de lux, pânză, etc). Fiecare client este important, indiferent de numărul de cărți aduse, fiind tratat cu seriozitate, respect și un ceai sau cafea din partea casei!

Bucuresti Servicii
 • Xprint Design ofera servicii de grafica si tipar digital (de mici si mari dimensiuni) si offset, personalizare materiale promotionale, inscriptionare autovehicole si stikere decorative. Producem si personalizam o gama destul de larga de materiale publicitare cum ar fi: afise, banere, pliante, flyere, cataloage, carti de vizita, calendare, carti, etichete, agende, materiale promotionale personalizate, cani, brelocuri, magneti, pixuri, tricouri, sepci etc. Tottodata furnizam si servicii de promovare web ce constau in executia de webiteuri si inregistrarea afacerii dvs pe siteuri de business si de socializare precum si administrarea acestora.

Sibiu Producator
 • Tipografia Didactica este o societate nou infiintata in domeniul tipografic, avand sediul in Bucuresti. Avem 2 ani pe piata tipografica dar avem o echipa cu o vasta experienta in domeniu. Pe parcursul acestor 2 ani, am valorificat cu succes calitatile echipei noastre si avem rezultate foarte bune. Recunoasterea acestui lucru este confirmata de colaborari fructuoase cu diferite edituri, societati si firme, avand obiecte de activitate foarte diverse. Consideram ca cel mai important lucru al unei afaceri este satisfactia clientului si am facut din acest criteriu principalul nostru scop.

Bucuresti Producator
 • Editura Ars Docendi este o editura cu profil academic si cultural in cadrul Universitatii din Bucuresti, avand autonomie functionala si statut distinct. Este recunoscuta de Consiliul National al Cercetarii stiintifice si membru deplin al Asociatiei Editorilor din Romania.

Bucuresti Servicii
 • Crescento Grup Srl este o firma romaneasca infiintata in 2003. Activam in principal in domeniul productiei publicitare. Dispunem de o tipografie proprie, de o echipa de profesionisti dedicati care gasesc mereu solutii. Oferim servicii complete pe zona de print, de la concept grafic la livrarea produsului finit. Suntem producatorii colectiei de agende Lily.

Bucuresti Producator
 • Manualul, în forma actuală, este pentru intreprinzătorii şi pentru managerii care doresc să îşi protejeze afacerea de fraude, este pentru membrii în consiliile de administraţie şi pentru liderii puternici care doresc să edifice organizaţii sănătoase şi performante. Manualul este pentru angajaţii din audit, compliance, credite, risc, resurse umane, operaţiuni şi control intern, care au responsabilităţi de prevenire şi detectare a fraudelor interne. Capitolul de fraude pe vânzări este pentru toţi angajaţii din vânzări, colection si credit management.

Bucuresti, Sector 5 Servicii
 • Editura Niculescu a fost infiintata in 1993 si are un profil editorial axat pe dictionare, limbi straine (ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru incepatori etc.), carte scolara (manuale, culegeri de probleme, culegeri de teste, sinteze), harti, ghiduri de calatorie, beletristica, informatica, lucrari de informare, utilitare, carti pentru copii, etc. Inca de la infiintare, Editura Niculescu si-a propus sa incurajeze autorii romani, selectati cu grija din randul unor personalitati consacrate ale invatamantului, stiintei si culturii nationale: profesori universitari, cercetatori stiintifici, scriitori. De asemenea, exista si numeroase lucrari realizate cu licente de la prestigioase edituri din strainatate, aceasta tendinta fiind in continua crestere. In activitatea noastra editoriala se inscrie si participarea la programul de editare de manuale scolare alternative, acesta fiind un alt obiectiv important al Editurii Niculescu atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Un argument mai mult decat convingator in acest sens il reprezinta numarul mare de manuale distribuite in scolile din toata tara. Din luna iunie 2009, Editura Niculescu a devenit partener si distribuitor al Oxford University Press - English Language Teaching in Romania. Acest parteneriat intre Editura Niculescu si Oxford University Press isi propune sa va puna la dispozitie cea mai buna si mai completa oferta de titluri pentru invatarea si predarea limbii engleze, bazandu-se pe experienta acumulata in atatia ani si pe aprecierea pe care au avut-o titlurile publicate pana acum. Oferta cuprinde cursuri de invatare a limbii engleze pentru toate nivelurile: prescolar, ciclu primar, gimnaziu, liceu, adulti, precum si dictionare, gramatici, literatura suplimentara, etc.

Bucuresti Producator