Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Carti - Imprimare & Publicare: 283 companii
 • Editura Focus este acreditata CNCSIS, fiind recunoscuta de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Tipografia FOCUS dispune de o dotare moderna cu utilaje tipografice offset si digitale, care permit publicarea cu promptitudine a lucrarilor editate, la preturi scazute, indiferent de tiraj. Productie publicitara. Printuri indoor, outdoor, bannere, firme luminoase, serigrafie, sublimare, promotionale, stampile. EDITURA, TIPOGRAFIE, PRODUCTIE PUBLICITARA.

Petrosani Servicii
 • Educative Minds este locul unde iau nastere ideile viitoarelor generatii de minti. Acest proiect a fost fondat pentru a putea oferi parintilor si copiilor materiale educative alternative de calitate pe care se pot baza.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare editura Akademos Art SRL a pus acccentul pe calitate castigand licitatiile organizate de catre MINISTERUL EDUCATIEI pentru manuale scolare clasele I-XII. Editura Akademos Art SRL a incurajat autorii ramani, editandu-le si publicandu-le operele. In afara de manuale si auxiliare scolare, editura Akademos Art SRL a publicat si carti pentru copii si un set de 11 dictionare.

Bucuresti, Nr. 5 Altul
 • Cygnus Health Sciences LLC is an online book publisher. Our focus is on purchasing rights for U.S. books in different areas and translate them to Romanian language. We sell our books in the U.S. and worldwide.

Bucuresti Importator
 • Tipografia Integra ofera servicii de tiparire carti, brosuri, cataloage,    tipizate personalizate cu regim special, cutii, ambalaje diverse si multe alte produse folosind ca suport hartia si cartonul. Anumite produse, cum sunt etichetele autocolante pot fi tiparite pe hartie autocolanta sau pe plastic autocolant, transparent sau opac, in coala sau in rola. Utilizam pentru imprimare tehnici tipografice si serigrafice. De asemenea, executam si lucrari speciale de legatorie.

Iasi Producator
 • Grupul Editorial Litera este unul din cei mai mari editori de carte din Romania. Suntem o companie in plina ascensiune, care isi propune in fiecare an sa dezvolte, sa inoveze, sa contribuie la cresterea pietei de carte. Litera a devenit lider de piata prin cresterea portofoliului de titluri la un numar de 3.000 de titluri active, acoperind toate domeniile de interes, impartind oferta pe categorii si subcategorii conform cerintelor actuale. Oferta Editurii Litera este impartita pe adulti si copii si este construita pe un plan editorial structurat pe colectii de fictiune si nonfictiune, cu prezenta in portofoliu a unui numar exponential de autori de prestigiu precum Agatha Christie, Alice Munro, Osho, Tatiana de Rosnay, Gordon Ramsay si detinem licente de top pentru Disney, National Geographic, DK etc.

Bucuresti Producator
 • Editura Frontiera ofera o selectie de carti ilustrate pentru copii cu povesti puternice si o grafica de calitate. Va propunem carti care ii starnesc pe copii sa-si puna intrebari despre lumea din jur si relatiile lor cu ceilalti, dar si carti care amuza intr-un mod inteligent si pot fi savurate deopotriva de copii si adulti.

Voluntari Producator
 • Infiintata in 1994, la Timisoara, ca o editura specializata in lucrari din domeniul universitar, s-a impus, apoi, in ochii cititorilor romani datorita diversificarii domeniilor cartilor tiparite precum si prin aparitiile editoriale de tinuta academica, atat prin continut, cat si prin forma de prezentare. Din anul 1995 si pana in prezent Editura Eurostampa a publicat peste 1700 de titluri de carte, precum si numeroase materiale dedicate diferitelor manifestari stiintifice interne si internationale. Titlurile propuse de editura noastra se adreseaza unui public larg, acoperind numeroase domenii: stiinte socio-umane, stiinte exacte, literatura, monografii, albume.

Timisoara Servicii
 • Tipografia Gutenberg este unul dintre atelierele cele mai moderne ale regiunii, oferind o gama larga de servicii, solutii inovatoare in domeniul graficii si un proces de multiplicare la standarde crescute. In obtinerea produselor de inalta calitate aceasta utilizeaza tehnologie de ultima ora si are o abordare profesionala sustinuta de o echipa de specialisti desavarsiti. Totodata dispune de o strategie de dezvoltare continua bine elaborata. Pe langa materialele de natura publicitara (cataloage de produse, brosuri, pliante, afise etc.) de-a lungul timpului au vazut lumina tiparului sute de titluri. O mica parte dintre acestea sunt cartile editurii Gutenberg Kiad, restul fiind rezultatul colaborarii cu alte edituri si diferite institutii culturale. Ne bucura parteneriatul cu alte edituri si de asemenea faptul ca putem valorifica expertiza noastra, dand un plus de valoare proiectelor acestora. Consideram ca atentia deosebita acordata dimensiunii tipografice si refuzul oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea sunt elemente care nu pot lipsi unei carti valoroase.

Miercurea Ciuc Producator
 • Editura Mix este in prezent un nume de referinta in domeniul spiritualitatii practice. Atunci cand am pornit la drum, ne-am propus sa publicam carti care sa contribuie la ridicarea nivelului spiritual al oamenilor, sa publicam carti care aduc valoare in viata cititorilor.

Cristian Servicii
 • Editura Asab a fost infiintata in anul 2001 si este axata pe publicarea cartilor de specialitate. Domeniile editoriale promovate sunt legate de mediul tehnico-stiintific: transporturi, inginerie, management, marketing, alimentatie, stiinte ale naturii, chimie, teologie, grafologie, informatica si sport. Editura Asab continua sa isi extinda domeniul de adresabilitate in randul celor mai tineri cititori, prin tiparirea auxiliarelor scolare (pentru toate nivelurile de studiu din Romania) si a cartilor de copii (povesti, carti de colorat, lucrari bilingve romana-engleza, romana-franceza, romana-germana). Cartile, dictionarele, enciclopediile, tratatele de specialitate, au o tinuta grafica deosebita, colective de autori de renume national si international, atingand, prin subiectele dezbatute, probleme de actualitate ale lumii si societatii in care traim, prezentate pe intelesul atat al specialistilor cat si al publicului larg.

Bucuresti Sectorul 4 Producator
 • Editura Galaxia Gutenberg a fost infiintata in anul 2001, ca raspuns la nevoia de carte religioasa de calitate. In lucrari filosofice sau teologice, in comentarii sau dezbateri de idei, in eseuri sau jurnale, in enciclopedii sau tratate de istorie, in predici sau lucrari academice, marii teologi ai Spiritualitatii apusene si autohtone au fost redescoperiti sau prezentati pentru prima oara cititorului roman. Ea isi propune promovarea valorilor, fie ca sunt din domeniul religios, sau din sfera laicului. Promoveaza atat cartea straina (precum traducerile din Karl Rahner, Etienne Gilson, cardinal Tomas Spidlik, Hans Urs von Balthasar sau Joseph Ratzinger-Papa Benedict al XVI- lea), cat si scriitura romaneasca (precum memoriile din inchisoare ale Pr. Matei Boila si Pr Tertulian Langa sau Pildele parintelui Nicolae Pura).

Targu Lapus Producator
 • Editura Casa Cartii este o editura evanghelica, fondata in octombrie 2001. Scopul nostru este acela de slujire prin intermediul cartilor si al materialelor publicate, promovate si distribuite. Dorinta noastra este sa punem in mana cititorilor nostri nu doar carti, ci adevarate instrumente de lucru folositoare pentru cresterea si maturizarea spirituala a tuturor celor ce doresc sa fie asemenea Domnului si Mantuitorului nostru, Isus Cristos. Credem cu tarie in potentialul creator al crestinilor evanghelici din Romania. De aceea, editura Casa Cartii este locul unde si asteptam pe toti cei carora Dumnezeu le-a incredintat  talent in domeniul poeziei, al prozei, al artei sau alte domenii, pentru a face cunoscute aceste creatii. Ne-am facut din promovarea autorilor romani o prioritate. Va chemam sa o implinim impreuna!

Oradea Servicii
 • Anteea a luat fiinta in anul 2004 la Cluj-Napoca si inseamna in primul rand carte pentru copii. O carte astfel conceputa din punct de vedere grafic, incat sa te opresti asupra ei, daca o vezi intr-o librarie sau la un stand si sa-ti doresti s-o cumperi pentru copilul tau sau pentru elevii de la gradinita - si astfel gandita din punct de vedere al continutului, incat sa-ti doresti sa le cumperi si pe urmatoarele din aceeasi colectie sau apartinand altor colectii Anteea.

Cluj-Napoca Altul
 • Cunoasterea sistemului traditional Ayurveda a inregistrat in prezent o raspandire din ce in ce mai larga in intreaga lume. Spre deosebire de multe alte sisteme de mentinere a sanatatii si de vindecare complementara sau alternativa, Ayurveda a inceput sa fie cunoscuta si aplicata practic in foarte multe tari ale lumii. Ceea ce ofera sistemul traditional Ayurveda omului modern este in primul rand o perspectiva ampla, cuprinzatoare, accesibila si perfect naturala asupra starii de echilibru si sanatate.

Bucuresti Servicii
 • Tipografia este specializata pe o gama variata de produse tiparite, de la carti, reviste, brosuri, pliante, mape, etichete, ziare, foi cu antet, cataloage prezentare, afise, fluturasi, agende, calendare, cursuri universitare pana la imprimate tipizate. De asemenea executam si lucrari de legatorie. Prin editura noastra "Sinteze" promovam tinere talente, autori galateni si din tara. Editam carti de poezie, proza, teatru, literatura pentru copii, literatura tehnica si de specialitate. Ceea ce e foarte important, editura noastra acorda ISBN pentru carte si ISSN pentru reviste.

Galati Servicii
 • Suntem cea mai mare tipografie digitala din Bucuresti, specializata in tiparirea carti alb negru sau color, suport de cursuri, ghiduri, manuale, teste etc. Dispunem de 12 masini digitale de mare viteza si de o linie de finisare completa. Producem zeci de mii de produse tiparite si finisate lunar, la o calitate superioara si un timp de productie extrem de scurt. Putem sa va oferim preturi foarte bune, la tiraje cuprinse intre 1 si mii de exemplare. Avem clienti zeci de edituri de renume din Romania. Asteptam de la dumneavoastra cereri de oferta pentru a putea verifica grila noastra de preturi. Avem si o gama larga de mostre pentru lucrari produse de noi, pe care vi le putem trimite oricand. Putem sa va printam o lucrare, ca mostra, pentru oricare dintre produsele dvs, pentru a evalua calitatea pe care v-o oferim. Materialele tiparite pot fi 1+1 sau 4+4, pe hartie offset, volumetrica sau cretata, perforate, capsate, brosate sau cusute, cu diverse forme de coperta. Tirajele pot fi personalizate, iar continutul dintre productii updatat. Oferim o flexibilitate maxima asupra mentinerii unui stoc minim evitand astfel blocarea banilor dvs. Tipografia noastra este solutia cea mai eficienta si avantajoasa.

Bucuresti Servicii
 • Puteti comanda carti de vizita, mape de prezentare, flyere, pliante, brosuri, reviste, tipar carti, notes-uri, etichete, afise, agende personalizate, calendare personalizate, etc. De asemenea, venim in sprijinul dvs. si cu servicii de produse promotionala: pixuri (plastic, metalice, biodegradabile), brelocuri (plastic, metalice, lemn), cani, port carduri, usb-uri personalizate, tricouri (simple si polo), brichete, pungi, sacose.

Iasi Servicii
 • Efectuam tehnoredactare, tiparire si legatorie carti, specializat pe tiraje mici (sub 200 exemplare); concepte, designuri de promvare. De asemenea, ne ocupam si cu realizarea de jucarii din lemn pentru copii, precum si ansambluri de joaca pentru pisici si caini.

Sandominic Servicii
 • Suntem pe piata din Romania de pese 22 ani. Dispunem de aparatura foarte moderna, cu o capacitate ridicata de productie. Oferim servicii de calitate, axandu-ne pe seriozitate si promptitudine. Va rugam sa ne contactai.

Baia Mare Producator