Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 242 companii
 • Suntem o firma Romano-Germana care are ca activitate principala dezmembrari de cladiri si demontari de hale metalice, sali de sport, supermarketuri, case, etc. pe structuri metalica sau de lemn. Principala tara pentru dezmembrat este Germania, iar pentru vanzari Romania. Deasemenea vinde macarale si alte utilaje second. Vinde materiale de constructii si instalatii din dezmembrari.

Medias Importator
 • Oferim spre inchiriere spatii comerciale, spatii de depozitare si spatii de productie, in diferite zone ale orasului Constanta, cat si in judet. Dispunem de spatii intre 60 si 400 mp pentru inchiriat, cat si platforme betonate sau terenuri pretabile pentru diverse activitati.

Constanta Altul
 • Compania noastra, infiintata in anul 1993, se ocupa cu activitati multiple: - Inchiriere de spatii pentru productie, depozitare sau birouri. - Inchiriere/ vanzare atelier confectii si diverse accesorii. - Traduceri documente in limbile romana turca engleza.

Bucuresti Distribuitor
 • PARC INDUSTRIAL AIUD propune investitorilor cea mai buna solutie pentru dezvoltarea unei activitati de productie, oferind facilitati si avantaje majore din care subliniem: -LOCALIZARE ideala pentru dezvoltarea unei retele de distributie eficienta(Parc Industrial Aiud este situat in CENTRUL TRANSILVANIEI si relativ CENTRUL ROMANIEI) -ACCESIBILITATE la cale ferata uzinala si drumuri importanete(E81 si AUTOSTRADA TRANSILVANIA) - 4HALE INDUSTRIALE cu o suprafata totala de 22000mp cu toate utilitatile si infrastructura necesara - FORTA DE MUNCA ieftina si calificata cu traditie bogata in industria metalurgica si mecanica. Pentru mai multe informatii va asteptam pe pagina noastra de web! www.parcindustrialaiud.ro www.parcindustrial.eu www.parcindustrial.info

Aiud Producator
 • Site dedicat tranzactiilor imobiliare din Bucuresti si Ilfov. Specializati in tranzactii cu terenuri.Consultanta imobiliara gratuita pentru ofertele prezentate de noi.Vanzari terenuri in Bucuresti si Ilfov. Vanzari apartamente in Bucuresti. Investitii imobiliare de calitate.

Bucuresti Altul
 • Agentia imobiliara Tasia nu spune niciodata nu se poate ci va ajuta sa gasiti o solutie pentru a va investi banii in ceva profitabil. Noi va salvam timpul si va oferim solutii. Contactati-ne,nu va costa nimic.

Baia Mare Servicii
 • F&L ProInvest produce baraci si containere organizare santier standardizate sau personalizate conforme necesitatilor clientilor, cu dotarile si utilitatile necesare unei organizari de santier moderne.

Jariatea Producator
 • Firma Expo Plus Ro are ca si obiect principal de activitate constructia de hale industriale pe structura metalica la comanda si pentru vanzare din portofoliul propriu. Executam placari granit si marmura exterioare si interioare, blaturi bucatarii, baruri si bai.

Brasov Servicii
 • Infiintata in 1997, situata pe un trend ascendent, multiplu, stabil si crescator, din punct de vedere financiar, fara incidente. Asiguram calitatea serviciilor oferite si un bun raport calitate/pret. Contactati-ne.!

Adjud Producator
 • Suntem o companie localizata in Brasov. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza executa si monteaza confectii metalice medii si grele, structuri metalice pentru constructii civile si industriale. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Brasov Producator
 • Vindem, inchiriem, sau asteptam oferte de asociere in vederea demararii unei afaceri. Detinem teren 10000 mp betonat, imprejmuit, hala industriala 850 mp din beton, depozite 600 mp, birouri 150 mp. Vindem butoaie lemn stejar capacitati intre 600 si 18000 litri in stare perfecta, la pret negociabil in functie de numar si capacitati.

Valcea Altul
 • Agentia imobiliara "new house" a reusit intr-un timp relativ scurt sa promoveze pe piata imobiliara din targoviste o alta definitie pentru tranzactiile imobiliare. Definitia este foarte simpla, dar in acelasi timp concorda cu complexitatea si siguranta serviciilor oferite. In cadrul agentiei se efectueaza tranzactii imobiliare complete ce cuprind o vasta categorie de proprietati foarte interesante, adevarate oportunitati pentru investitii de scurta, medie sau lunga durata.

Targoviste Servicii
 • Firma SC Arindustries SRL cu sediul in Arad are numerosi colaboratori si efectueaza lucrari pe tot teritoriul national roman. Firma este cu capital strain si are ca domeniu principal constructiile si anume: executarea de lucrari si constructii metalice civile, industriale si agricole.

Arad Servicii
 • Societatea ARCADE CONST a fost infiintata in anul 2003 cu statut de persoana juridica cu capital privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale si al amenajarilor interioare. Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita.

Campina Servicii
 • Imobiliare Ialomita. Julian & Asociatii Business SRL, agentie imobiliara din judetul Ialomita intermediaza inchirierea, cumpararea, vanzarea apartamentelor, imobilelor, terenurilor intravilane si agricole, spatiilor comerciale si industriale.

Slobozia Servicii
 • PETCU CONSTRUCT SRL este o companie de constructii cu capital privat romanesc, avand deja o experienta de 14 ani in domeniul constructiilor: civile si industriale (structuri din beton armat si structuri metalice), de consolidari, restaurari/renovari, amenajari exterioare, platforme, drumuri si alei de incinta. In anul 2001, compania a inceput primele lucrari in Germania, in calitate de subanteprenor. Ca urmare a calitatii deosebite a lucrarilor, a seriozitatii si a gradului de satisfactie a beneficiarilor, in anul 2003 s-au deschis mai multe puncte de lucru in Germania- societatea a fost inregistrata la Camera Germana de Meserii. In anul 2005, numarul personalului aflat in Germania a ajuns la 150. In prezent, societatea noastra este angajata in cateva proiecte de mare anvergura in Nordul orasului Bucuresti, in zona rezidentiala Baneasa si in Otopeni, lucrari mai complicate in centru (zona A) si in Vestul orasului, lucrarile solicitate firmei noastre fiind structuri din beton armat, constructii metalice - hale si lucrari "la cheie".

Bucuresti Servicii
 • Portalul www.transilvaniacontruct.ro este proprietatea SC SABERO PROD IMPEX SRL care are sediul social in TG MURES si a aparut ca urmare a dorintei noastre de a oferi o baza de date bine structurata si usor accesibila tuturor operatorilor din domeniile constructii si imobiliare.

Tg-mures Servicii
 • DATE TEHNICE: -Suprafata construita - 900 MP -Suprafata totala-cladire teren- 3700 MP -Suprafata incalzita - 330 MP DIN 900 MP -Spatiu de productie - INCALZIT -330- MP - HALA DE PRELUCRARE-120 MP -DEPOZITE -450-MP -CAPACITATI DE PRODUCTIE: -Sectie de mustar,ketchup,siropuri -500 KG/ZI -Sectie deprelucrare si ambalare ceaiuri-2000 CUTII/ZI -Masina de ambalat in hirtie filtru netermosudabila �IMA C 20 -Masina de ambalat in hirtie filtru termosudabila-MADIP -Linie de prelucrare si ambalare plante medicinale si fructe -SPATII UTILITARE -Vestiare �cu cabined us �grupuri sociale -Birou -Laborator -Atelier mecanic - UTILITATI �Apa potabila -Incalzirea �cazan propriu -Energie electrica �pina la 75 KWH -Canalizare �Proprie cu fosa -Sistem de alarma si paza-TIP PYROSTOP -Telefon �ROMTELECOM pret:210.000 euro tva pt hala echipamente pret:150.000 spatiu de prodctie PENTRU DETALII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC. 0722/288992

Oradea Producator
 • Birou de arhitectura arhitecti asociati cu realizari deosebite in constructii de locuinte, industriale, comerciale, loisir, alimentatie. Oferim proiectare completa, arhitectura, rezistenta, instalatii. Avize, cert. urb si Aut. de constructie, proiect tehnic si detalii. Fara concurenta la pret si calitate prin calificarea echipei. Abordam si design interior, mobilier, exterioare gradini si sistematizare la orice nivel. Primim comenzi din comenzi tara si strainatate.

Bucuresti Servicii
 • Obiect de activitate catering, restaurante si comert cu amanuntul produse alimentare si nealimentare prin magazine proprii, 63 de angajati, inchiriere spatii pentru productie si sau depozit in zona comerciala si birouri.

Iasi Servicii