Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 242 companii
 • Free-Land vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte din sudul litoralului Marii Negre, prezentandu-va oportunitati pentru investitii, dezvoltari proiecte imobiliare. ....astfel visul dumneavoastra de a detine o proprietate la mare poate deveni realitate !

Mangalia Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Realtor Home Market S.R.L. efectueaza intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri case, vile, apartamente, terenuri, spatii comerciale, hale industriale. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Realtor Home Market S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Inca de la infiintare Real Grand Casa S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Real Grand Casa S.R.L. are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de intermedieri vanzari cumparari, inchirieri case, vile, apartamente, terenuri, spatii comerciale, hale industriale. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Inca de la infiintare Ralf Consulting S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Ralf Consulting S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri case, vile, apartamente, hale industriale, terenuri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostrii. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ralf Consulting S.R.L. sa isi perfectioneze serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Titu, judetul Dambovita. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza constructii case, vile, agricole, hale industriale, renovari constructii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Conlir Prod S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Conlir Prod S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Titu Servicii
 • Infiintata in 1996, Agentia Imobiliara CLIVIA este membru fondator al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare din Romania, membru activ in diverse asociatii profesionale si economice, camere de comert, parteneriate privilegiate cu unele banci si societati de asigurari. Avem un program coerent de publicitate pe diverse site-uri imobiliare precum si in presa locala. Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare la notariat, finalizarea contractelor de inchiriere, contracte de leasing, documentatia pentru obtinerea de credite. Oferta noastra de vanzare/inchiriere cuprinde spatii de birouri, spatii comerciale, hale industriale si spatii de productie la preturi fara concurenta. Casele, apartamentele noi si terenurile din zonele rezidentiale sunt la preturi promotionale. In oferta noastra mai exista hoteluri si ferme atat din judetul Timis cat si din alte judete din tara. Am evoluat alaturi de clientii nostri devenind o echipa de profesionisti, bine informati, negociatori abili, competitivi si dinamici, oferind consiliere si siguranta in perfectarea tranzactiilor imobiliare.            Suntem o prezenta constanta intr-o piata in continua schimbare, facand fata tuturor provocarilor. Pentru noi, satisfacerea cerintelor clientului este prioritara de aceea va asteptam pentru a va oferi serviciile noastre competente. Va asteptam la sediul nostru din Timisoara, str. Simion Barnutiu nr. 13 sau ne puteti contacta la nr. de tel. 0256.203102, 0256.203569, 0722348020.

Timisoara Servicii
 • Apis Com S.R.L. din Blaj, judetul Alba pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 30 angajati, Apis Com S.R.L. efectueaza constructii civile, industriale, case, vile, apartamente, hale, birouri. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Apis Com S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Blaj Servicii
 • Suntem o companie localizata in Vetis, judetul Satu Mare, si infiintata in anul 2001. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchiriere hale industriale, birouri. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In firma Holrom S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Holrom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Vetis Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Tehnomecanica S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: confectii metalice (gratare, garduri, porti industriale, structuri metalice pentru hale industriale, confectii inox pentru abatoare si fabrici de procesare a carnii, utilaje agricole). Compania are un efectiv de 40 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei externe. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tehnomecanica S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Satu Mare Producator
 • Suntem o companie localizata in Pitesti, judetul Arges, si infiintata in anul 1992. Compania Lica&co S.n.c. va pune la dispozitie servicii de proiectare, executie instalatii gaze, sanitare, termice, electrice, proiectare constructii civile si industriale. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Lica&co S.n.c. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Conti S.R.L. este situata in Focsani, judetul Vrancea. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: confectii metalice, garduri, structuri metalice, tamplarie aluminiu. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri  la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Conti S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Focsani Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Compania Bermi General S.R.L efectueaza executie lucrari constructii si reparatii cai ferate si constructii civile si industriale. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Bermi General S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Infiintata in 1996, Agentia Imobiliara CLIVIA este membru fondator al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare din Romania, membru activ in diverse asociatii profesionale si economice, camere de comert, parteneriate privilegiate cu unele banci si societati de asigurari. Avem un program coerent de publicitate pe diverse site-uri imobiliare precum si in presa locala. Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare la notariat, finalizarea contractelor de inchiriere, contracte de leasing, documentatia pentru obtinerea de credite. Oferta noastra de vanzare/inchiriere cuprinde spatii de birouri, spatii comerciale, hale industriale si spatii de productie la preturi fara concurenta. Casele, apartamentele noi si terenurile din zonele rezidentiale sunt la preturi promotionale. In oferta noastra mai exista hoteluri si ferme atat din judetul Timis cat si din alte judete din tara. Am evoluat alaturi de clientii nostri devenind o echipa de profesionisti, bine informati, negociatori abili, competitivi si dinamici, oferind consiliere si siguranta in perfectarea tranzactiilor imobiliare. Suntem o prezenta constanta intr-o piata in continua schimbare, facand fata tuturor provocarilor. Pentru noi, satisfacerea cerintelor clientului este prioritara de aceea va asteptam pentru a va oferi serviciile noastre competente. Va asteptam la sediul nostru din Timisoara, strada Simion Barnutiu nr. 13 sau ne puteti contacta la nr. de tel. 0722348020, 0256.203102, 0256.203569.

Timisoara Servicii
 • Inca de la infiintare Median Impex Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii pe structura metalica, panouri termoizolante, spatii comerciale, hale, depozite, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Median Impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Doaga, judetul Vrancea. Ceea ce isi propune firma MBM Construct '95 SA este sa efectueaze servicii profesioniste de constructii poduri, elemente prefabricate din beton, locuinte, case, hale industriale. Compania noastra are un personal de 170 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania MBM Construct 95 SA se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Doaga Producator
 • Infiintata in anul 1991, Alfa Control S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Alfa Control S.R.L. efectueaza proiectare de case, apartamente, birouri, hale industriale. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Danjoncris S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 38 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii civile si industriale, case, apartamente, vile, spatii comerciale, birouri, hale industriale, fabrici si uzine, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Danjoncris S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Inca de la infiintare Terra Nostra Company S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Terra Nostra Company S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de intermedieri, vanzari, cumparari - case, vile, terenuri, spatii comerciale, hale industriale, inchirieri. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Tripexpert S.R.L. este situata in Deva, judetul Hunedoara. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare, expertiza tehnica si verificare in constructii civile si industriale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Tripexpert S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Deva Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Agat Prodex S.R.L. este situata in Hunedoara, judetul Hunedoara. Avand 47 angajati, firma noastra efectueaza constructii de hale industriale, fabrici, uzine, birouri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Agat Prodex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Hunedoara Servicii