Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Hale industriale - Imobiliare: 242 companii
 • Raportul calitate-pret al serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Firma de constructii si amenajari interioare DisBev Ploiesti Prahova. Firma executa lucrari de constructii, amenajari interioare, lucrari de gaze si lucrari de geniu. Printre clientii nostri se numara:   S.N.G.N. ROMGAZ - Medias, Sucursala Ploiesti S.C. IGO INDUSTRIAL S.R.L. - Ploiesti S.C. CIPROM S.A., Filiala Ploiesti S.C. SWISO IMPEX S.R.L. - Floresti

Ploiesti Servicii
 • Avand peste 15 ani de experienta pe piata romaneasca de constructii, firma WeltBau Grup S.R.L. a reusit sa se remarce inca de la inceput prin calitatea de inalt nivel a lucrarilor executate, prin preturile competitive si prin onorarea termenelor de predare a lucrarilor contractate pe nenumarate santiere de constructii din Romania. Din respect pentru beneficiari si din dorinta de a-si mentine imaginea de profesionist in constructii, firma investeste constant in achizitionarea de utilaje si tehnologie de ultima generatie, dar si in pregatirea echipei sale de specialisti. Complexitatea si eficienta utilajelor, materialelor si tehnologiei americane de care firma dispune, impreuna cu seriozitatea, expertiza si promptitudinea de tip german a echipei, reprezinta cheia succesului WeltBau Grup. Domeniile in care compania ofera servicii sunt: constructiile civile si industriale, restaurari, protectii pasive contra incendiilor pentru structuri metalice si ignifugari lemn.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2000. Viomad Imobiliare S.R.L. efectueaza cumparari, vanzari, inchirieri, spatii comerciale, birouri, vile, case, apartamente, terenuri, hale industriale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Viomad Imobiliare S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Magurele Servicii
 • Rom Service Com '95 S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Compania Rom Service Com '95 S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca: confectii metalice (usi, garduri, porti, grilaje, cofraje, structuri metalice, hale industriale). Firma noastra are un personal de 47 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Rom Service Com '95 S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Mc Claude Prodcom S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Mc Claude Prodcom S.R.L are o echipa de 25 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii civile, industriale, case, vile, apartamente, spatii comercaile, sedii firme. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Mc Claude Prodcom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Polly Construct S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza proiectare case, apartamente, hale industriale, birouri, magazine. Compania are un efectiv de 7 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Polly Construct S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Polly Construct S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Exclusiv Construct S.R.L, a fost fondata in 1999 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Exclusiv Construct S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca executie lucrari case, apartamente, hale industriale, birouri, magazine, drumuri, platforme, inchirieri utilaje de constructii. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Exclusiv Construct S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Exclusiv Construct S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza constructii civile si industriale, case, vile, hale industriale, spatii comerciale, birouri, institutii. Compania are un efectiv de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Platin Construct S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Platin Construct S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Ela Design isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare case, apartamente, hale industriale, birouri, magazine, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ela Design sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Dobro Metal S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Dobro Metal S.R.L este sa ofere produse de calitate ca: confectii metalice (usi, grilaje, porti, garduri, subansamble pentru constructii, hale industriale). Compania noastra are un personal de 20 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Dobro Metal S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Dobro Metal S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Producator
 • Inca de la infiintare Mialia Invest S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de inchirieri si vanzari de imobile civile si industriale, case, apartamente, terenuri, hale industriale, spatii comerciale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Di Fizzone Comimpex S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de executie case, apartamente, birouri, hale industriale, amenajari interioare (placari cu gresie, faianta, pereti despartitori, zugraveli, tencuieli), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Di Fizzone Comimpex S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Cons. Co. Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Cons. Co. Srl are o echipa de 27 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare case, apartamente, hale industriale, birouri, magazine, constructii agrozootehnice. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Cons. Co. S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Hestia Servcom Srl este situata in Oradea, judetul Bihor. Compania Hestia Servcom Srl va pune la dispozitie servicii de calitate ca vanzari si inchirieri case, apartamente, terenuri, spatii comerciale, birouri. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Hestia Servcom S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oradea Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: proiectare in arhitectura (case, apartamente, hale industriale, birouri). Compania are un efectiv de 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In cadrul companiei Arhing Construct S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Gemina Building S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 44 angajati, Gemina Building S.R.L efectueaza constructii indsutriale, spatii productie, hale industriale, fabrici. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Gemina Building S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Alexandria, judetul Teleorman, si infiintata in anul 1999. Cu un efectiv de 74 angajati, Intel Project S.R.L produce o gama larga de: paine intermediara, alba, graham, montaj silozuri metalice. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Intel Project S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Intel Project S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Alexandria Producator
 • Infiintata in anul 1997, Borzont S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Borzont S.R.L efectueaza executie case, apartamente, hale industriale, birouri. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Borzont S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Gheorgheni Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Confort 2000 S.R.L este situata in Slatina, judetul Olt. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii civile, industriale, constructii spatii si sedii birouri, comerciale, constructii case, vile, hale si spatii industriale. Firma noastra are un personal de 60 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Confort 2000 S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Confort 2000 S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Slatina Servicii