Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Gaze - Energie: 99 companii
 • Ceea ce isi propune firma Miramon Prest Com S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de montaj instalatii electrice, gaze, sanitare, constructii case, vile, apartamente, confectii metalice. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Hunedoara Servicii
 • Firma S.C. CALORIA S.R.L., avand in spate o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor in constructii, ofera clientilor sai servicii de proiectare instalatii pentru constructiile civile si industriale la cele mai inalte standarde de calitate. Firma estea autorizata si agreata sa proiecteze toate tipurile de instalatii : termice, ventilare-conditionare, sanitare, gaze naturale si electrice precum si alimentari cu apa-canal si gaze naturale pentru localitati, parcuri industriale si ansambluri de locuinte. De asemenea, firma pune la dispozitia clientilor si servicii de consultanta in domeniul instalatiilor iar unul din membrii echipei este verificator autorizat M.L.P.A.T. in specialitatile Is (Instalatii Sanitare) si Ig (Instalatii Gaze). Profesionalismul membrilor echipei CALORIA precum si cunostintele tehnice ale acestora in domeniul instalatiilor ne recomanda ca fiind o garantie a dezvoltarii rapide a proiectelor dumneavoastra.

Cluj Napoca Servicii
 • S.C. CET S.A. este o societate al carei obiect de activitate este productia, transportul, distributia si furnizarea de energie termica (sub forma de abur si apa fierbinte) si energie electrica si are in curs de implementare un sistem integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii muncii conform standardelor in vigoare.

Braila Producator
 • Este o companie infiintata in 2004, cu un colectiv tanar, care si-a inceput activitatea in domeniul instalatiilor sanitare si montarea contorilor de apa rece si calda. In 2005-2006 a continuat cu instalatiile termice , subsoluri si montarea repartitoarelor de caldura , iar incepand cu anul 2006-2007 axandu-se foarte mult pe instalatiile de gaz si montarea contoarelor pasante. Compania noastra are in prezent 30 de angajati. Produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Avem ca furnizori si parteneri de afaceri companiile AEM si SAMGAS ROMANIA. In cadrul activitatii noastre s-au executat numeroase lucrari de instalatii de diferite tipuri si complexitate. La baza activitatii noatre, se afla Echipa Top Energy Services, care si-a canalizat intreaga atentie catre Client, furnizandu-i garantia celui mai eficient serviciu si calitatea superioara a celor mai sigure si de incredere produse. Produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan bine stabilit anterior. Punand accent pe calitatea serviciilor noastre si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor , suntem siguri ca acestia sunt si vor fi in continuare multumiti.

Bucuresti Servicii
 • Operator gaze naturale municipiul sighetu marmatiei, proiectare si executie rele gaz in sighetu marmatiei, proiectare si executie instalatii utilizare gaz pt consumatori casnici si noncasnici, furnizare gaze naturale.

Sighetu Marmatiei Servicii
 • Firma multinationala cunoscuta pe piata externa, ce recruta personal pentru alte firme mari si foarte cunoscute, din domeniul electric, petrolier si gaze, transporturi si furnizari de produse si componente din domeniul acestor industrii.

Bucuresti Servicii
 • Realizam servicii complete in domeniul instalatiilor civile si industriale : --electrice( de forta, medie si joasa tensiune) - aut. ANRE --sanitare, termice, aer comprimat, aer conditionat, canalizari, aductiuni apa, statii de pompare -- cazane pana la 400 kW - aut. ISCIR --gaze aut. ANRE --sisteme de securitate (detectie, semnalizare, stingere incendiu, TVCI, control acces, etc) - aut. IGSU --amenajari interioare (locuinte, case, apartamente, cladiri de birouri)

Buzau Servicii
 • ExpertGaz monteaza detectoare automat de gaze naturale. Incepand cu 1 ianuarie 2008 este obligatorie montarea detectoarelor automate de gaze naturale. Siguranta casei dvs este pe maini bune. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Ma numesc Crisan Cosmin si reprezint firma A & B Instal SRL din Timisoara, Calea Buziasului 11 Firma noastra comercializeaza o gama larga de repere legate de lucrarile de instalatii. In speranta unei colaborarii va trimit alaturat o lista a produselor comercializate de noi. Precizez ca o parte a produselor se afla momentan pe stoc, iar restul se pot livra pe comanda intr-un interval de cateva zile. Pentru orice detalii ma puteti contacta la tel 0723 615 315 in speranta unei colaborari, va multumesc anticipat, Crisan Cosmin-Director General

Timisoara Distribuitor
 • Experienta de peste 30 ani in domeniul instalatiilor : - GAZE - proiectare si executie instalatii de utilizare civile si industriale; - TERMICE - proiectare si executie, service instalatii de abur tehnologic, centrale termice, centrale murale; -SANITARE - proiectare si executie instalatii sanitare "la cheie" cu orice tip de materiale si echipamente, canalizari, apa calda, statii de pompare, hidrofoare - INSTALATII STINS INCENDIU - statii de pompare, rezervoare de apa, hidranti interiori si exteriori, sprinklere -INSTALATII ELECTRICE - civile si industriale de medie si joasa tensiune, tablouri electrice, automatizari, AMC. NOU : Executam si CONSTRUCTII USOARE SI amenajari interioare si exterioare : placari rigips, termoizolatii, placari ceramice, hidroizolatii, zugraveli, parchet, sape, dale, fanatani artizanale, etc..

Buzau Servicii
 • Firma S.C. GAZPRO S.R.L. Pascani acopera prin complexitatea activitatilor pe care le defasoara intregul proces de realizare a unei instalatii de incalzire : proiectarea acesteia ,obtinerea avizelor necesare functionarii unei astfel de instalatii , livrarea si montajul echipamentelor ,realizarea instalatiei ,racordarea la instalatia de gaz ,CLU, apa, electricitate; toate acestea cu respectarea legislatiei , a normativelor si prescriptiilor Tehnice ISCIR in domeniu. Pentru a asigura o calitate superioara a serviciilor oferite ,firma S.C. GAZPRO S.R.L. Pascani monteaza echipamente din import ,fiind distribuitor autorizat in zona Moldovei a firmelor: 1. ROMSTAL, IMEX (SIME; HERMANN; FONDITAL; CIBUNIGAS; Z.D.B.; ALARCO; ERENSAN WIESMANN; STYLEBOILER); 2. TRUST EUROTHERM (MILENIUM; POCKET, ECOFAST, PANEL, STYLO). Firma a fost infiintata in anul 2004, avand ca obiect de activitate proiectarea si executia lucrarilor de instalatii sanitare , de incalzire centrala si de montaj, de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti . Colectivul a avut ca baza specialisti cu o buna experienta in domeniul incalziri, ventilarii si conditionarii , ceea ce adus la realizarea a numeroase lucrari cu o complexitate in evidenta crestere. S.C. GAZPRO S.R.L. Pascani este autorizata ISCIR pentru montaj, reparare si verificare cazane de abur, cazane de apa fierbinte , cazane de apa calda si recipiente sub presiune .

Pascani Servicii
 • SC " CONS PRO " SRL a fost infiintata in anul 2004. Domeniile de activitate sunt: Tamplarie PVC - profile VEKA - Germania si AL - profile ALUMIL - Grecia, proiectare si executie instalatii gaze naturale ( exista autorizatii ANRGN Bucuresti), termice, sanitare, confectii metalice. Printre parteneri se numara persoane fizice, juridice (SC"TAKATA PETRI" SRL SIBIU , MAGAZINUL KAUFLAND SIBIU,PARCUL INDUSTRIAL MIERCUREA SIBIULUI etc. precum si institutii ale statului (Primaria Selimbar, Administratia Pietelor Sibiu, etc.) Societatea are un nr.de 25 de angajati.

Selimbar Servicii
 • S.C. Mlm Instal 2006 Srl a fost infiintata la sfarsitul anului 2006, venind in intampinarea clientilor care isi doresc caldura in caminul lor. Preturile mici si calitatea produselor speram sa ne recomande ca partener al dumneavoastra. Suntem o firma mica, dar care pune pret pe clientii ei. Va asteptam sa va convingeti de asta.

Targu Mures Altul
 • Societatea a fost infiintata in anul 2004 si este autorizata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale ( A.N.R.G.N. ) si agreata de catre S.C. DISTRIGAZ SUD S.A. in : -- proiectarea si executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale industriale si neindustriale; -- autorizata ISCIR pentru executarea lucrarilor de Montare/ Instalare : a) cazane murale sau de pardoseala pentru incalzirea centrala cu tiraj fortat sau tiraj natural P < 70 kW b) cazane de pardoseala pentru incalzire centrala 70 kW < P < 300 kW; c) tuburi radiante, convectoare , generatoare de aer cald etc. -- instalatii sanitare -- are implementat si certificat standardele ISO 9001pentru calitate si ISO 14001 pentru mediu

Sector 3 Producator
 • Suntem o companie localizata in Rosiori De Vede, judetul Teleorman, si infiintata in anul 1999. Firma Rom Bau S.R.L are o echipa de 32 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de imbuteliere butelii de aragaz si comercializare butelii. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Rom Bau S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Rom Bau S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Rosiori De Vede Servicii
 • Inca de la infiintare S.C. Marsemar S.A. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de garnituri din cauciuc, cutii de carton, butelii de aragaz. Compania are un efectiv de 130 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Marsemar S.A este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Husi Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Slobozia, judetul Ialomita. Firma Sc Agecon Srl are o echipa de angajati cu o experienta de 20 de ani in domeniul: 1.GAZELOR NATURALE - Societatea este autorizata ANRE pentru proiectare si executie instalatii de gaz. 2.MONTAJ/INSTALARE SI COMERCIALIZARE: Centrale Termice:  Immergas, Viessmann. 3.INSTALATII INCALZIRE si APA CALDA MENAJERA cu calorifere noi din otel sau aluminiu la cheie. Societatea este autorizata ISCIR Instalare, PIF si SERVICE. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o experienta de 20 ani, prioritar zona de lucru este Judetul Ialomita si anume SLOBOZIA, AMARA, BORA,TANDAREI, FETESTI. Societatea noastra lucreaza din 2002 in Slobozia de la marea debransare, apoi din 2004 in Amara cand s-a inceput instalarea gazelor naturale, apoi in Tandarei din 2005 cand s-au inceput primele instalatii in acest oras si in  2007 in  orasul Fetesti cand s-au montat primele instalatii de gaze in oras. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate prin calitate si rapiditate. Clientii nostri ne recomanda. Personalul nostru e pregatit in mod constant si testat anual prin examene si certificari din domeniu. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Calitatea serviciilor noastre o mentinem in permanenta la cel mai mare nivel. In cazul in care doriti sa apelati la serviciile noastreputeti sa ne contactati astfel: Birouri/Puncte de lucru/ Magazine: 1 Slobozia: str. Matei Basarab nr. 64 bl. G sc. C ap. 3 tel.: 0724.599.821, 0243.232.647 (zona stadion) 2.Fetesti: str. Banatenilor bl. F10 Parter tel.: 0243.364.545, 0724.599.825  (la Grecu) Email: sc.agecon@yahoo.com

Slobozia, Fetesti Distribuitor
 • Gascop S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Gascop S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare si consultanta pentru instalatii si retele de gaze naturale. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Gascop S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Compania are 10 ani experienta in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor de alimentare cu gaze naturale, a instalatiilor termice si sanitare. In prezent societatea are ca obiect de activitate auxiliar si executia de termoizolatii si hidroizolatii

Galati Servicii