Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Gaze - Energie: 99 companii
 • Sc Gaz Instal Topexpert Srl (societate autorizata ANRE si ISCIR) executa: - verificari gaze naturale (2ani); - revizii gaze naturale (10ani); - verificari ISCIR centrale termice; - proiectare instalatii gaze; - instalatii de utilizare gaze naturale; - montaj detectoare de gaze omologate; - racordari centrale termice.

Mioveni - Pitesti - Bucuresti - Campulung Servicii
 • Infiintata pe 5 octombrie 1993, Trust Euro Therm s-a impus ca specialist in materie de centrale termice, sisteme de climatizare, accesorii pentru instalatii si solutii de proiectare a acestora. Unic importator si distribuitor de produse premium HENCO Belgium, ACV Belgium, Sabiana Italy, NIBE Sweden, Unical Italy, Hakan Swiss Solutiile oferite sunt concepute de specialistii nostri pentru a asigura beneficiarilor nivelul dorit de siguranta si confort. In acelasi timp, asigura o functionare optima si o durata mare de viata a instalatiilor. Magazinele sunt destinate atât persoanelor fizice, cât si celor juridice. Firmele de instalatii care colaborează cu Trust au astfel posibilitatea să viziteze magazinul împreună cu potentialii lor clienti, pentru a le prezenta performanţele si beneficiile oferite de echipamentele Trust. Cu o retea nationala de reprezentanti vanzari, cat si magazine proprii cu specialisti atestati: - Magazin Neamt - Magazin Suceava - Magazin Cluj Napoca - Magazin Craiova - Magazin Sibiu - Magazin Pitesti Cauta un reprezentant vanzari din localitatea ta: http://www.trust-expert.ro/article--contact--140.html

Piatra Neamt Importator
 • Firma noastra va ofera servicii profesionale in tot cea ce priveste instalatiile si reparatiile de gaz de montarea de detectoare de gaz si repararea/ montarea de aragaze. Va stam la dispozitie cu personal autorizat ANRE si cu experienta in domeniul instalatiilor de gaze, atat pentru montaj- executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectare a acestora. Noi importam produse necesare pentru montarea aragazelor Testate si Omologate astfel va putem oferi cel mai bun raport calitate/pret Instalatorul pentru Instalatii de Gaze Tehnicianul calificat si autorizat in montajul,racordarea si repararea instalatilor care transporta gazul natural sau a aparatelor care folosesc gazul natural. Acest instalator autorizat de gaze este in masura sa ofere consultanta,sa verifice si sa repare toate aparatele care functioneaza cu gaz metan din casa Dvs.Nu amanati rezolvarea problemelor care sunt legate de gazul metan si apelatii la serviciile unui INSTALATOR AUTORIZAT DE GAZE. Societatea noastra este autorizanta ANRE ,agreata Distrigaz Sud Retele si va sta la dispozitie cu personal autorizat si special instruit pentru urmatoarele operatiuni pentru instalatiile de utilizare a gazelor naturale:

Bucuresti Servicii
 • AARTT Install General SRL, cu capital privat romanesc, s-a infiintat in anul 2011, fiind alcatuita dintr-o echipa de specialisti (ingineri si tehniceni) cu o vasta experienta in domeniu, care asigura o gama completa de servicii: proiectare si consultanta, ofertare si comercializare, executie si mentenanta. Suntem o companie de inginerie care activeaza in domeniul constructiilor si al instalatiilor pe doua directii principale: - Sisteme evacuare fum, ventilatie naturala, luminatoare zenitale. Domeniu in care suntem autorizati de IGSU. - Instalatii utilizare gaze naturale. Domeniu in care suntem autorizati de ANRE. Va promitem sa facem diferenta prin inovatie, profesionalism si promtitudine, concomitent cu servicii la standarde europene.

Sector 5 Servicii
 • Executam instalatii profesionale cu proiecte de executie si garantii pt lucrari inclusiv service dupa expirarea garantiei in domeniul sanitar, termic si gaze naturale, instalatii de incediu si climatizari p. persoane fizice si hale industriale.

Arad Servicii
 • Career Result is specialized in recruitment of professionals for a number of specific sectors within the energy and utility industry. In doing so we differentiate us within the recruitment sector our specific expertise, allowing us to world by guarantor can stand for finding the most suitable professionals with experience within these sectors.

Hertogenbosch Altul
 • Oferim produse si servicii aferente industriei de petrol si gaze, avand o experienta de 33 ani in acest domeniu ! Nu ne limitam la aceste produse avand conexiuni in toata lumea! Subiectul Bioseptic este auxiliar activitati de baza dar este ff important !

Ploiesti Import - Export
 • Suntem o companie infintata in anul 2007 cu capital privat romanesc activitatea principala de debut fiind intretinerea si curatarea cladirilor,companii importante din Romania apeland cu succes la serviciile noastre. Datorita succesului obtinut in ani urmatori compania si-a diversificat domeniile de activitate acestea fiind: compensari cu energie electrica si gaze naturale, intermediere produse nealimentare, distributie carcasa porc, carcasa vita, intermediere materiale constructii.

Bucuresti Servicii
 • Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie. Petrom exploateaza in Romania rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 823 milioane barili echivalent petrol (854 milioane de barili echivalent petrol la nivel de Grup), are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 268 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia. OMV Petrom SA

Pitesti Import - Export
 • Infiintata in anul 1993, Sunatoarea Com S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Dumbraveni, judetul Gorj. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca butelii de aragaz si transport intern de marfuri. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Sunatoarea Com S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Sunatoarea Com S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Dumbraveni Distribuitor
 • Societate autorizata-agreeata RADET intocmim documentatii complete debransare Radet (cereri, adrese RADET, proiecte tehnice de debransare, verificari si expertize MLPTL, relevee si masuratori, deplasare la domiciliul clientului), termen 2 zile, preturi minime, in orice sezon. Deasemenea putem intocmi, in numele beneficiarului, formalitatile pentru obtinerea Referatului Tehnic de Debransare (inregistram/ridicam documentatii, asiguram actele anexe necesare, achitam taxe avizare, obtinem aprobari de debransare, s.a.). Raportul eficienta-pret ne recomanda! Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie cunoscuta pe piata vestica din Europa. Cautam sa gasim furnizori seriosi de zahar si ulei pentru piata vestica. Avem clienti seriosi care vor sa cumpere diverse produse din Romania. Putem vinde petrol din Rusia. Cautam seriozitate pentru ca noi oferim seriozitate. Avem clienti interesati sa lucreze cu noi. Dorim sa ne extindem catre piete noi. Dorim sa gasim partneri reali si seriosi.

Munchen Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Piatra Neamt, judetul Neamt si infiintata in anul 2006. Compania AXA GLASS 2000 SRL efectueaza montaj centrale termice, instalatii sanitare,instalatii electrice, ventilatie, aer conditionat, tamplarie pvc. Compania executa si service autorizat garantie si post garantie a centralelor termice pe combustibil gazos si lemn. Firma noastra are o echipa tanara de angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania AXA GLASS 2000 SRL se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. AXA GLASS 2000 si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Piatra Neamt Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Promptgaz Srl este situata in Ovidiu, judetul Constanta. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: instalati gaze, proitectari gaze. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor PROMPTGAZ S.R.L. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania PROMPTGAZ S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Ovidiu Servicii
 • Companie specializata pe operatiuni de import - export de produse petroliere in special, de pe piata fostelor tari CIS. Tranzactionam: pacura benzina LPG JetFuel Diesel D2. Operatiunile se realizeaza toate pe baza de comision.

Bucuresti Import - Export
 • Firma Top Gaz Srl., infiintata in anul 2007, va ofera servicii de proiecte instalatii gaze naturale, proiecte sisteme de distributie gaze naturele, executie instalatii de gaze naturale, executie extinderi de conducte de gaze naturale. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

Targu Mures Servicii
 • Oferim servicii de: - instalatii sanitare, - de gaze naturale, - montaj centrale termice pe gaze si pe combustibil solid, - constructii - finisaje - calizari, - transport intern si international de marfuri.

Dragasani Servicii
 • Ne place munca şi nu ne ferim de ea,ne stăruim să lărgim afacerea şi în ţara vecină dacă este posibil, în Basarabia am cutreerat cam în lung şi în lat. Avem tehnică specializată şi specialişti pentru a desfăşura această ramură.

Gratiesti Servicii
 • S.C. Abani Elsis S.R.L. executa lucrari cu indeplinirea cerintelor impuse de ANRE, de standardele ISO 9001, precum si a prescriptiilor, normelor si specificatiilor tehnice in vigoare. Personalul companiei va sta la dispozitie cu informatii si evaluari in conformitate cu reglementarile ANRE, ICEMENERG, ELECTRICA, ENEL, IEC si normele republicane.

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera instalatii gaze in ansambluri rezidentiale, intalatii de incalzire perforari beton si caramida, BCA si alte structuri in constructii cu aparatura performanta de ultima generatie cu diametre 40 la 130 instalatii de incalzire cupru PPR PEX.

Bucuresti Servicii