Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Gaze - Energie: 98 companii
 • Energy Gas Provider este o companie romaneasca cu capital privat si are ca obiect de activitate comercializarea combustibililor gazosi prin conducte. Afacerea noastra se desfasoara la momentul actual pe plan local. De la infiintarea companiei si pana acum, ne-am impus pe piata prin vanzari de produse, prestari de servicii si activitati conexe. Compania noastra este licentiata de ANRE pentru furnizarea gazelor naturale si autorizata pentru efectuarea verificarilor,reviziilor tehnice periodice, proiectarea si executia instalatiilor de utilizare gaze naturale. Clientii nostri sunt atat consumatorii casnici cat si consumatorii noncasnici. Suntem in permanenta preocupati de gasirea solutiilor economice, sigure si confortabile. Punand accent pe calitatea serviciilor noastre si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor, suntem siguri ca acestia sunt si vor fi in continuare multumiti. Pentru mai multe detalii privind activitatea noastra, pentru cereri de oferta sau detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • We are authorized Fuel Seller Mandate and sell D2, JP54, Methane Gas, Bitumen, etc. We are authorized Sugar Seller Mandate and sell Beet Sugar - EU-Origin, Brazilian Can Sugar, etc. We buy and sell Crude Rapeseed Oil Degummed - for Biodiesel Production.

Sofia Import - Export
 • Armax Gaz S.A. este: Liderul national in producerea de aparatura si echipamente destinate industriei gazeifere si petroliere. Companie moderna cu capital integral privat si cu o traditie de peste 85 ani in domeniul tratarii, reglarii si masurarii gazelor naturale. Furnizorul complet in proiecte de tip LUCRARI LA CHEIE pentru industria gazelor naturale oferind: - Proiectare, - Executie, - Instalare, - Punere in functiune si - Intretinere, - Furnizare de Gaze Naturale, toate orientate catre nevoile fiecarui client in parte. Ne bazam pe propiul centru de productie, dotat cu ultilaje moderne. ARMAX GAZ poate răspunde cu promptitudine celor mai diverse solicitări executive, solicitate de client, fie că este vorba de proiecte ce impun serii mari de producție sau proiecte în serii mici, chiar unicat. Partenerul de incredere si sustinatorul comunitatilor in care activam, al ideilor si initiativelor care sustin dezvoltarea umana. Site: www.armaxgaz.ro

Medias Producator
 • Profesionistii in promovarea companiilor romanesti pe spatiul ex-sovietic !Camera de Comert isi desfasoara activitatea, in principal, in Turkmenistan, fiind o punte de legatura intre mediul de afaceri romanesc si guvernul turkmen.

Bucuresti Servicii
 • SC Biaz Sistem Srl. producator de sisteme de incalzire prin radiatie marca BIAZ va ofera cele mai bune solutii in domeniul incalzirii industriale, utilizand produse de cea mai mare calitate la standardele europene.Produsele noastre au marcajul CE si au implementat sistemul calitatii ISO 9001 fapt ce este reflectat prin calitatea superioara oferita de noi. BIAZ SISTEM a dezvoltat sistemul de incalzire cu tuburi radiante care folosesc ca si combustibil atat gazul natural cit si gazul petrolier lichefiat(GPL). Sistemul este proiectat pentru realizarea cerintelor speciale de siguranta, uniformizarea fluxului de radiatie pe intreaga arie de acoperire, precum si reducerea emisiilor nocive pentru mediu. Tuburile radiante emit radiatii imfrarosii tipice radiatiilor solare, penetrand aerul si generand caldura cand intalnesc un corp solid.Aerul este incalzit in secundar prin convectie de caldura emisa de corpurile solide. Materialul folosit pentru suprafata de emisie este special conceput dintr-un otel aluminizat care sa reziste la temperaturi ridicate si la coroziune in timp, astfel se asigura o emisie lunga si de durata, cu performante de cel mai inalt nivel.Componentele de reflexie sunt concepute din aluminiu cu multe unghiuri de reflexie, ducand la o puternica directionare a fluxului de radiatie spre aria de acoperire. Domenii de utilizare - Hale industriale - Ateliere de reparaţii - Depouri - Service auto - Pavilioane expoziţionale - Săli de sport - Spaţii comerciale - Depozite - Showroom - Hangare Avantajele incalzirii prin radiatie cu tuburi radiante sunt: - Economii substantiale de energie si combustibil - Absenta monoxidului de carbon rezultat printr-o ardere buna a combustibilului - Reducerea umiditatii si a condensului din incinta - Evitarea formarii curentilor de aer si a particulelor de praf - Optimizarea solutiilor in cazul halelor mari in care sistemele clasice nu sunt eficiente din cauza pierderilor de caldura - Suprafetele utile de la sol nu sunt afectate de montarea sistemelor de incalzire – tuburi radiante - Posibilitatea de a incalzii arii reduse fara montarea de pereti despartitori - Posibilitatea de incalzire globala sau sectoriala pe zone sau posturi de lucru - Generarea caldurii are loc la foarte scurt timp de la punerea in functiune - Economia de combustibil este de peste 30% in zilele lucratoare fata de un sistem clasic de incalzire prin convectie. Exista si posibilitatea intreruperii sistemului (economie 100% de combustibil) deoarece nu exista pericol de inghet al instalatiei Particularităţi ale tuburilor radiante BIAZ SISTEM • Flacără uniformă cu lungime mare asigurată de un arzător tip Venturi • Eficienţă sporită a radiaţiilor datorată formei originale a reflectoarelor • Montaj rapid şi facil • Posibilitate de schimbare cu uşurinţă a poziţiei de amplasare • Aparatele necesită operaţii minime de întreţinere • Acces uşor la elementele componente pentru operaţiile de reparaţii şi întreţinere.

Craiova Producator
 • Suntem o companie cu mare responsabilitate fata de clientii sai care ofera avantaje clientilor 100%, preturile pentru clientii nostri vor fi in functie de bugetul clientului, si noi facem tot posibilul sa va avem clientii nostri.

Bragadiru Altul
 • Firma Target Electronic Company S.R.L., ca reprezentant al societătii franceze Auer, asigură distributia centralei Pulsatoire sub deviza: „Bine ati venit în secolul XXI, bucurati-vă de noile tehnologii care au respect atât pentru mediul înconjurător cât și pentru banii dumneavoastră!"

Bucuresti Importator
 • Companie de instalatii gaze, sisteme energetice alternative, optimizare si masurare consumuri energetice, constructii civile, consultanta de specialitate, automatizari energetice, sisteme de monitorizare si alertare consum gaze.

Bragadiru Servicii
 • Firma autorizata A.N.R.E. proiectare si executie gaze naturale, verificari si revizii, ptr case, vile, apartamente, santiere, hali industriale etc. montam electrovane si senzori gaze, masini aragaz,etc., interventii si reparatii orice defect.

Bucuresti Servicii
 • PRO Instal LTD este o societate autorizata ISCIR si ANRE pentru executia instalatiilor de gaze, electrice si termice - montaj centrale termice, aparate de aer conditionat, statii de dedurizare, cazane. PRO Instal LTD asigura montajul, punerea in functiune si service-ul echipamentelor.

Bucuresti Servicii
 • Rapid Gaz presteaza urmatoarele servicii: montare (instalare) orice tip de aragaz, montare detector gaz, reparatii remedieri defecte pe instalatia de gaz, gauri profesionale in beton (gauri carota diamantata). Executare instalatii  de utilizare gaze naturale. Confort si siguranta prin profesionalism !

Sector 3 Servicii
 • Despre MedaGlass si NitroTech O echipa tanara si perseverenta... Suntem o echipa tanara dar in acelesi timp experimentata. Perseverenta si seriozitatea ne caracterizeaza atat pe noi, ca indivizi, cat si activitatea pe care o desfasuram, iar telul nostru este satisfactia deplina a clientilor nostrii. Atat activitatea de comercializare a echipamentelor de detectare a gazelor cat si sfera serviciilor conexe sunt vectorii permanenti ai preocuparilor noastre. Odata cu aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana si alinierea la normele acestui prestigios organism, in Romania a devenit obligatorie montarea detectoarelor automate de gaze naturale pentru incaperile in care sunt instalate aparate de utilizare a gazelor naturale. Oferim: Detector de gaze - Detector de gaze cu 220 VAC si 9 V baterie de back-up. Garantie 3 ani. Electrovalva bronz - Tip gaz: gaz metan, GPL, garantie 3 ani. In spiritul acestui principiu, angajatii nostri sunt constienti de importanta muncii pe care o depun in slujba fiecarui client in parte, pentru ca aceasta munca depusa are ca rezultat final asigurarea sigurantei dumneavoastra si acelor care va inconjoara. Calitatea produselor si serviciilor ne recomanda... Compania MedaGlass intelege sa ofere clientilor sai cele mai sigure si performante produse, de aceea brandul NitroTech inglobeaza cele mai noi si mai eficiente tehnologii in materie de detectie a gazelor naturale. Toate produsele noastre sunt conforme Directivei EC 2004/108/EC precum si Standardelor UE: EN 55022, EN 6100-6-3:2001 +A11:2004, EN 61000-6-1:2001. Speram ca am reusit sa va convingem ca NitroTech reprezinta alegerea perfecta pentru siguranta dumneavoastra. Va asteptam sa ne contactati!

Targoviste Importator
 • Oferim service CT & VTP (verificari tehnice periodice) Executam service centrale termice si verificari tehnice periodice la centrale de apartament. Preturi intre .... Contact: ing. SEVERIN MIHAI Tel.: 0740 600040

Iasi Servicii
 • Energinstal - Firma Instalatii Gaze, Sanitare si Termice autorizata DISTRIGAZ, ANRSC si ANRE pentru Proiectare si Executie instalatii va ofera urmatoarele servicii: Instalatii de gaze: - Verificari periodice obligatorii ale instalatiilor de gaze la persoane juridice, institutii, Asociatii de Proprietari; - Montaj Contoare Pasante in apartamente si curti(vile); - Proeictare si executie instalatii gaze pentru montaj Contoare Fiscale pe casa scarii cu doua focuri pentru aragaz si centrala; - Executie instalatii gaze pentru case, vile, etc; - Vanzare si/sau montare sistemelor de protectie compuse din electrovalva si senzor pentru detectarea si inchiderea scaparilor de gaze; - Schimbari, modificari, remedieri si inlocuiri coloane de gaze. Instalatii sanitare: - inlocuire coloane apa rece si apa calda calda la Asociatii de Proprietari; - inlocuire instalatie apa - plasa din subsol; - bransamente apa calda si rece la case, vile si obtinerea avizarilor necesare; - instalatii de canalizare si scurgere; Instalatii termice: - inlocuiri coloane verticale de caldura la blocuri; - inlocuiri plasa instalatie de incalzire de la subsol; - executie instalatii interioare de incalzire pentru case, vile apartamente, etc.; - montaj centrale termice, calorifere, boilere si cazane; - montare si exploatare repartitoare de costuri. Contact: http://www.energinstal.ro, 021.778.05.32, 0724.66.00.62, 0766.83.26.90

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa dinamica si cu experienta vasta in domeniul instalatiilor de gaze, termice si sanitare iar personalul este autorizat pentru executia lucrarilor pe care vi le oferim. Autorizarile noastre ANRSC (pentru montarea si exploatarea repartitoarelor de costuri), ANRE (pentru montarea contoarelor de gaze naturale si proiectarea/executarea instalatiilor de gaze) si ISCIR (pentru montarea si punerea in functiune a centralelor termice) arata seriozitatea de care dam dovada in colaborarile noastre si respectul pentru clientii nostri. De asemenea, suntem agreati Distrigaz pentru proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale. Printre serviciile oferite de noi se regasesc proiectarea si executia instalatiilor de gaze; inlocuirea coloanelor din subsol si cele verticale de apa calda, apa rece, de incalzire si de gaze pentru asociatiile de proprietari; service si intretinere pentru instalatii la asociatiile de proprietari; montarea si exploatarea repartitoarelor de costuri; executia verificarilor tehnice periodice obligatorii la 2 ani si a reviziilor obligatorii la 10 ani ale instalatiilor de gaze pentru asociatii de proprietari si persoane juridice sau institutii; interventii urgente la instalatiile de gaze precum si alte lucrari care tin de aceste domenii. Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada sunt cartea noastra de vizita. Pentru alte detalii va invitam sa vizitati site-ul nostru si apoi sa ne contactati pentru a afla toate ofertele noastre.

Bucuresti Servicii
 • S.C. Wattvisor S.R.L. autorizata A.N.R.E. pentru proiectare si executie instalatiilor de utilizare si a sistemelor distributie gaze naturale, (retele, bransamente posturi si statii de reglare masurare). Asigura executia de: - lucrari autorizate I.S.C.I.R. pentru centrale termice conform normelor PT A1 si C9. - lucrari de instalatiide alimentare cu GPL -centrale termice pe lemne si instalatiile termice aferente - lucrari de instalatii ce climatizare, aer comprimat, ventilatii, canalizari, apa calda si rece Asigura proiectarea, executia precum si consultanta tehnica si financiara pt. sisteme de cogenerare (producere simultana de curent electric si agent termic).

|timisoara Servicii
 • ETLM Entreprise de commerce Général Import Export installé au Niger. Nous souhaitons vivement collaboré avec votre société pour l'émancipation du commerce et aussi l'accès au produits comme le gaz qui connais une consommation exorbitante.

Niamey Importator
 • SC. TEHNIC SERAFIM SNC, având ca obiect principal de activitate: ACTIVITĂTI DE PROIECTARE, URBANISM, INGINERIE SI ALTE SERVICII TEHNICE - constând din: proiectarea clădirilor noi de orice fel, consolidarea, repararea si schimbarea destinatiei clădirilor existente; elaborarea studiilor si planurilor de urbanism si amenajarea teritoriului; proiectarea constructiilor civile, proiectare alimentări cu apă, canalizări, statii de epurare, instalatii de alimentare cu energie electrică, automatizări, retele de gaze naturale, instalatii si retele termice, centrale si puncte termice etc; proiectarea obiectivelor si instalaţiilor industriale; proiectarea altor obiective de constructii; elaborarea de proiecte referitoare la tehnicile de climatizare, frig, protectia mediului; Studii de Prefezabilitate si Fezabilitate, Studii tehnico-economice, Proiecte tehnice, Detalii de execuţie, Certificate de urbanism, Proiecte autorizări constructii, Dosare preliminare instalatii termice, Instalatii centrale termice proprii, Instalatii Electrice, Documentatii P.S.I., Documentatii de mediu, Retele stradale apă-canal, Statii de pompare, Documentatii hidrotehnice, infiintări de alimentări cu apă în mediu rural. Experienta în domeniu, nivelul de pregătire si competenta profesionala a angajatilor, dotarea tehnică, nivelul performant si calitativ al lucrărilor executate reprezintă argumente care fac din SC. TEHNIC SERAFIM SNC Bacau, un partener de afaceri sigur si căutat.

Bacau Servicii
 • Firma ofera un produs de cea mai buna calitate, la cel mai avantajos pret livrat la domiciliu. Oferim factura, chitanta pe produsele livrate. Nu am avut niciodata reclamatii pivind serviciile noastre. Si scopul nostru este sa nu ne dezamagim clientii. Va multumim pentru alegere!

Horezu Producator
 • Ceea ce isi propune firma Miramon Prest Com S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de montaj instalatii electrice, gaze, sanitare, constructii case, vile, apartamente, confectii metalice. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Hunedoara Servicii