Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Gaze - Energie: 99 companii
 • Tehnic Gaz este o companie cu o vasta experienta in domeniul gazelor tehnice. Societatea Tehnic Gaz este recunoscuta de TUV Austria (organism notificat) privind inspectiile periodice si reevaluare conformitatii la buteliile de gaze comprimate, lichefiate si dizolvate, sub marcajul de conformitate (pi) conform cerintelor Uniunii Europene in vigoare. De asemenea, Tehnic Gaz detine autorizatii - examinari cu ultrasunete, examinari nedistructive, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Tehnic Gaz este certificata in sistemul ISO al calitatii ISO 9001 si mediu ISO 14001. Personalul este instruit si autorizat potrivit cerintelor legale in acest domeniu. In timp am colaborat cu foarte multe unitati si institutii importante din Romania atat in privinta instalatiilor automatizate pe gaze medicinale si de laborator cat si a instalatiilor de stins incendii cu inergen si dioxid de carbon.

Buzau Servicii
 • Termgaz Proiect Srl a fost infiintata in octombrie 2003. Societatea noastra efectueaza lucrari de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale, instalatii termice, instalatii sanitare, lucrari de apa si canal. Obiectivul principal este excelenta in produsele si serviciile noastre pentru a satisface clientii actuali si viitori ai firmei. Detalii gasiti de asemenea si pe site-ul: www.termgazproiect.ro

Bucuresti Sectorul 3 Servicii
 • Suntem o firma cu activitate in domeniul instalatiilor sanitare, termice si de gaze naturale, autorizata ISCIR SI ANRE, ce executa lucrari specifice persoanelor fizice, juridice precum si Asociatiilor de Locatari. Serviciile oferite clientilor nostrii se bazeaza pe satisfactia acestora fata de raportul pret / calitate al lucrarii oferita spre executie, pe pregatirea profesionala a personalului si de dotarea tehnico-materiala de care dispunem.

Bucuresti Sectorul 2 Servicii
 • Suntem o companie care activeaza in domeniul instalatiilor de gaze naturale inca din anul 2006. Echipa noastra este formata din tineri specializati in proiectarea instalatiilor de gaze naturale, termice si sanitare, tineri dedicati, pregatiti sa raspunda solicitarilor in cel mai scurt timp si in cel mai eficient mod. In biroul de proiectare isi desfasoara activitatea 4 specialisti, ingineri autorizati ANRE. Instalatiile de gaze naturale, termice si sanitare sunt realizate de o echipa de instalatii formata din 12 instalatori autorizati A.N.R.E. Pentru verificarile si reviziile periodice ale instalatiilor de gaze naturale sunt alocati 2 repezentanti autorizati A.N.R.E. iar pentru verificarile si reviziile periodice ale Centralelor Termice sunt disponibili 8 reprezentanti ce detin autorizatii ISCIR. Garantia acordata pentru lucrarile efectuate nu este un lucru impus de lege ci o modalitate de a va dovedi calitatea serviciilor oferite si profesionalismul.

Buftea Servicii
 • SC Royal Service S.R.L. Tulcea este operator economic autorizat A.N.R.E si I.S.C.I.R si activeaza in domeniul instlatiilor din anul 2007. S-a impus drept unul dintre cei mai profesionisti operatori in domeniul instalatiilor de gaze naturale si incalzire, dovedind capacitatea si experienta pe o gama variata de produse si echipamente. Evolutia societatii a fost ascendenta, impunandu- se pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor sale, respectand cele mai stricte norme de calitate europene. Pentru organizarea si planificarea activitatilor, precum si pentru elaborarea documentatiei sistemului de management, conducerea societatii a luat in considerare prevederile standardului SR EN ISO 9001/2008, precum si prevederile tuturor documentelor legislative aplicabile in domeniul de activitate al societatii (legi, standarde, prescriptii tehnice etc.).

Tulcea Altul
 • Totul a inceput de la o idee, idee care in timp a crescut, a ajuns la maturitate si acum, prospera depasind obstacole pentru a adduce confortul in lumea dumneavoastra. In anul 2008 a fost infiintata societatea Master Gaz S.R.L. Societatea a inceput cu o echipa restransa profilata exclusive pe executia lucrarilor. In numai 3 ani, aceasta a fost propulsata la urmatorul nivel si astfel a fost create echipa de proiectare care avea sa intregeasca structura societatii.

Bucuresti Sectorul 6 Altul
 • Suntem echipa care in 2010 a pornit la drum cu dorinta de a oferi clientilor servicii profesioniste si de calitate, personalizate in cel mai mic detaliu dar la cele mai inalte standarde, avand ca suport un colectiv de oameni dedicati, care sunt in stare sa puna clientul pe primul loc, adica servicii exact asa cum am fi vrut noi sa primim. Activam pe o piata efervescenta si in continua  schimbare, dar ramanem onesti si transparenti fata de valorile noastre. Suntem furnizorul de energie electrica si gaze naturale pregatit sa raspunda prompt, 24/24 si 7/7, oricaror provocari, sustinand oricand interesele clientilor nostri. Suntem furnizori de lumina, caldura, miscare si voie buna. Suntem Aderro.

Brasov Altul
 • Misiunea firmei Future Line Instal este sa garanteze cel mai inalt nivel de confort si satisfactia clientului prin furnizarea de servicii, materiale de calitate si profesionalism. Peste 25.000 de centrale termice instalate - pentru care asiguram service in garantie si post-garantie 24 ore din 24, 7 zile din 7. Cu o experienta de 20 ani in domeniu, si o echipa cu 26 de angajati, Future Line Instal SRL poate realiza proiecte complexe de instalatii termice, destinate oricaror aplicatii: case individuale, cladiri comerciale, publice, industriale, spatii de birouri, de productie etc. Avem expertiza in proiectarea instalatiilor termice, incluzand atat tehnologiile traditionale (centrale termice pe combustibili gazos, solid, lichid) cat si pe cele pe baza de resurse regenerabile (sisteme solare, pompe de caldura).

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate cu capital privat, cu o experienta in domeniul inctalatiilor pentru constructii de 12 ani. Autorizati in domeniul gazelor naturale de 12 ani. O baza de clienti foarte reprezentanativa si diversificata, si nu in ultimul rand fidela companiei noastre. Personalul : Calificat - Autorizat - Experimentat Conducerea : Flexibila - Inovativa - Experimentata Serviciile sunt diverse si de calitate la un pret corect (al pietii actuale).

Bucuresti Servicii
 • Experienta 10 ani in domeniul furnizarii de energie si managemntul relatiilor cu clientii. Optimizare costuri energie electrica si gaze naturale. Negocieri cu principalii furnizori din Romania. Administrarea si Managementul contractelor de furnizare energie electrica si gaze naturale.

Pitesti Altul
 • Compania a fost infiintata in 2010. Este o societate privata cu capital romanesc. Compania isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare si cu statutul societatii. Este specializata in servicii de furnizare gaze naturale, verificari si revizii tehnice periodice, proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale, verificari ISCIR, instalare kit-uri detectie scurgeri gaze, montaj centrale termice si preocupata permanent de cresterea continua a calitatii serviciilor oferite, a satisfactiei cerintelor clientilor si imbunatatirea continua a performantelor. De aceea a implementat un sistem al managementului integrat care urmareste aceste aspecte.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma de intermediere in piata de energie electrica si gaze naturale. Echipa tanara si dinamica, lucram pe legea 123/2012 si Ordinul ANRE105/2014 cu privire la liberalizarea pietei de energie electrica si gaze naturale, ajutand consumatorii casnici si non-casnici sa iasa de sub tutela monopolistilor. Activitatea noastra este, in general, pe teren, door to door.

Bucuresti Servicii
 • Compania a fost infiintata in 2010. Este o societate privata cu capital romanesc. Compania isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare si cu statutul societatii. Este specializata in servicii de furnizare gaze naturale, verificari si revizii tehnice periodice, proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale, verificari ISCIR, instalare kit-uri detectie scurgeri gaze, montaj centrale termice si preocupata permanent de cresterea continua a calitatii serviciilor oferite, a satisfactiei cerintelor clientilor si imbunatatirea continua a performantelor. De aceea a implementat un sistem al managementului integrat care urmareste aceste aspecte.

Cluj Napoca Servicii
 • Sc Tm Sev Srl are un colectiv de 5 ingineri cu experienta, care pot aborda orice chestiune din domenie energiei si echipamentelor termice, prin proiectare, avizare, montare, reparare si autorizare de functionare. Oferim servicii de RSVTI si RADTI pentru instalatii. Firma este autorizata ISCIR.

Iasi Servicii
 • Suntem o societate autorizata ANRE pentru: - proiectare, executie, verificari si revizii instalatii de utilizare gaze; - proiectare si executie retele de distributie gaze naturale. Executam instalatii de incalzire aparente, in pardoseala.

Constanta Servicii
 • Centrale Termice 77 din Bacau efectueaza reparatii centrale termice, centrale pe gaz, centrale pe lemn. De asemenea, efectuam reparatii aparate aer conditionat. Date de contact: Telefon 0754814402 Sunati la telefon 0754814402

Bacau Servicii
 • Energy Power Commodity este o societate de consultanta si servicii care isi desfasoara activitatea in sectorul vanzarii de produse de energie electrica, gaz natural si extra commodity. Societatea este, partener comercial al unui important Brand din domeniul energiei, Leader National si International.

Bucuresti Servicii
 • Detinem statie de incarcare gaze tehnice(oxigen, acetilena, argon, amestec gaze) aflata in Suceava, Calea Unirii nr. 30F. De asemenea detinem un depozit de produse metalice aflat pe drumul european E85 la intrare in Granicesti jud. Suceava - structuri metalice, - teava patrata, - teava rectangulara, - teava rotunda, - teava forma eliptica, - teava semiovala, - teava cadru zincata 5A; 15T;15Z - otel lat, - corniere, - otel rotund, - tabla, - otel beton, - profile: UNP; IPE; HEA - panouri gard zincate verzi, - plase sarma In functie de cantitatea comandata asiguram gratuit transportul la beneficiar precum si debitarea la dimensiune a produselor solicitate.

Suceava Producator
 • Firma de proiectare si executie instalatii gaze naturale si instalatii sanitare, autorizata si agreata DISTRIGAZ si RADET, verificator si expert MLPT, intocmeste proiecte debransare radet, documentatie completa debransare (deplasare beneficiar, depunere cerere, proiect, verificare, expertiza tehnica MLPT). Obtine aviz tehnic de debransare. Executa instalatii gaze naturale si instalatii sanitare, monteaza centrale termice individuale, revizii instalatii gaze naturale. PROIECT DEBRANSARE - 0785230785 / 0726178336 - S. C. FASTGAZ S. R. L. -

Pantelimon Servicii
 • Suntem producători de economizoare / recuperatoare de căldură din gaze de ardere pentru cazane şi cuptoare termice casnice şi industriale ce au puteri cuprinse intre 60 KW pană la 2000 KW, orice combustibil. Prin producerea unei game de produse inovatoare, OZAN, economizoare / recuperatoare de caldură din gazele de ardere, firma ENESCO INDUSTRIAL SRL uşi propune să contribuie la imbunătăţirea eficienţei energetice şi creşterea randamentului instalaţiilor de ardere precum şi la reducerea semnificativă a cheltuielilor pentru combustibili ale consumatorilor din domeniile casnic, turism sau industrial. Impreună cu partenerii nostri, firme cu experienţă şi autorizate in domeniul energeticii industriale, putem asigura integral, prin predare "la cheie" cu garantare de performanţă, elaborarea customizată a soluţiei tehnice, montajul precum şi integrarea in instalaţia termică a beneficiarului a acestor aparate recuperatoare de căldură din gazele de ardere. Citește mai mult: http://www.enescoindustrial.com/

Iasi Producator