Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Electrice: 3330 companii
  • Digiton S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale electrice ,echipamente electrice siindustriale,. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Importator
  • Livosim Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 5 angajati, Livosim Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: aparate de marcat fiscale, cantare electronice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: prize, intrerupatoare, comutatoare, cabluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
  • Domet Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Domet Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: rulmenti, curele, semeringuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
  • Infiintata in anul 1999, Rom Show S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: cabluri, mufe. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: electrice, electrocasnice, componente IT. Pop Service Electronic este reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei germane BENDER(relee de monitorizare a defectelor de izolatie electrica) Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
  • De peste 12 ani oferim clientilor nostri din Romania si tarile din jur o gama importanta de instrumente meteo portabile, instrumentatie meteo variata, inregistratoare de date cu aplicare in cele mai diverse domenii. Suntem distribuitori autorizati Kestrel, Skywatch, WindMate, WeatherFlow, StrikeAlert, MadgeTech si nu numai.

Scorteni Distribuitor
  • Am o experienta vasta pentru următoarele activităti: -montajul utilajelor industriale,in special linii de imbuteliere. -lucrări de punere in functiune a utilajelor de productie -acceptarea de reparatii, de identificare a erorilor, decizie cu privire la cel mai eficient tip de reparatie -folosirea metodelor de reparare ce permit reutilizarea rapidă a echipamentelor de productie -eliminarea sursele de defectare si implicarea in activităti de optimizare a functionării utilajelor -scoaterea din / punerea in functiune a instalatiilor de productie -adaptarea parametrilor utilajelor conform cerintelor clientului -asigurarea documentatiei -punerea in aplicare a obiectivelor de calitate și de mediu aflate in jurisdictia clientului -furnizarea de piese de schimb sau cele mai potrivite piese echivalente

Arad Distribuitor
  • General Equipment Automation Romania Societatea General Equipment Automation (GEA), in calitate de distribuitor unic autorizat in Romania a firmei americane GE Intelligent Platforms, furnizeaza echipamente si solutii in domeniul automatizarilor industriale si de proces, energetice, petrol si gaze naturale, tratarea apei reziduale, solutii pentru OEM, etc., precum: -automate programabile compacte (VersaMax Micro/Nano, Durus) si modulare (VersaMax, seria 90-30, RX3i, seria 90-70, Rx7i), controlere de proces (PAC800 - MOST), sisteme DCS, pentru toata gama de bus-uri industriale (Ethernet, Profibus, DeviceNet, Modbus, CANopen, HART, etc.). -module de intrari/iesiri, digitale sau analogice, numaratoare rapide, cu o modularitate si flexibilitate deosebita (module cu 2, 4, 6, 8, 10, 16, 32 I/O) -calculatoare Industriale de Proces (IPC’s, de panou, montaj 15’’, 17’’ sau in dulap, etc.) -interfete HMI Panouri Operator Control sau View (Data Panel, Quick Panel, cu touch-screen, tastatura, etc.) -componente pentru controlul miscarii (drives, servomotoare, amplificatoare, encodere, etc.) -software de configurare si programare in mediu integrat pentru întreaga gama de controlere si panouri operator, actionari si control al miscarii - PROFICY MACHINE EDITION - HMI SCADA CIMPLICITY este solutia de vizualizare si control bazata pe sistemul Client/Server care permite vizualizarea operatiilor de productie, supervizarea automatizarii si punerea la dispozitia aplicatiilor analitice de nivel superior de informatii valoroase -software specializat de Management al Productiei (Proficy Real-Time Information Portal, Proficy Historian, Proficy Plant Application) ce asigura produse de inalta calitate, oferind statistici si grafice in timp real pentru controlul nivelelor de calitate Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation, ofera servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta in alegerea configuratilor(hard&soft) optime, arhiva de proiecte realizate - referinte si training specializat. Prin reteaua nationala de Integratori de Sistem GE Intelligent Platforms, General Equipment Automation poate oferi “solutii la cheie” beneficiarilor. Descarcati din rubrica Asistenta GEA (site) o bogata baza de cunostinte continand articole tehnice,    aplicatii tipice, note tehnice in limba romana precum si software de automatizare GE Intelligent Platforms.

Timisoara Importator
  • Microtec Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: termometre digitale, umidometru portabil pentru lemn, beton, indicatoare si regulatoare de temperatura, indicatoare de presiune, automatizari industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Producator